Toropik Postat Februarie 16, 2016 Partajează Postat Februarie 16, 2016 Re: reconditionare VCU Am reconditionat vascocuplajul ieri,facut probe pe noroi si zapada,merge perfect! salut pune si tu un minim de etape : cum ai scos siliconul vechi ? cum ai introdus siliconul nou Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu-N Postat Februarie 16, 2016 Partajează Postat Februarie 16, 2016 Re: reconditionare VCU salut pune si tu un minim de etape : cum ai scos siliconul vechi ? cum ai introdus siliconul nou Topicul are 13 pagini pana in momentul de fata. Daca parcurgi cu atentie macar jumatate din interventiile colegilor vei gasi toate informatiile necesare. Cu siguranta LaurStanciu s-a bazat pe informatiile postate anterior atunci cand a facut revizia pomenita asa ca sa nu-i cerem sa le repete. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
laur stanciu Postat Februarie 16, 2016 Partajează Postat Februarie 16, 2016 Re: reconditionare VCU Vezi pagina 10!Daca ai neclaritati am nr.de tel.mai inapoi si ma suni,TOROPIK! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Februarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2016 Re: reconditionare VCU salut pune si tu un minim de etape : cum ai scos siliconul vechi ? cum ai introdus siliconul nou .... da lipsit de ..... timp mai "e" unii! .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ambrusianas Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 Re: reconditionare VCU salut, suruburile care le-a-ti pus in gaurile pe unde se scoate si se baga siliconul cat sunt de lungi? ca ma gandesc ca daca sunt mai lungi decat carcasa e o problema. 1 Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 Re: reconditionare VCU salut, suruburile care le-a-ti pus in gaurile pe unde se scoate si se baga siliconul cat sunt de lungi? ca ma gandesc ca daca sunt mai lungi decat carcasa e o problema. Evident ca se pun suruburi scurte sau se taie din ele,in functie de cat de groasa in carne este carcasa VCU. Ideal ar fi sa poti face sanfren in carcasa si sa pui suruburi cu cap ingropat. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ambrusianas Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 Re: reconditionare VCU salut, azi am dat gauri in vcu si as vrea sa stiu cum l-ati rotit ca la mine nu vrea deloc. Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chriss991 Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 Re: reconditionare VCU salut, azi am dat gauri in vcu si as vrea sa stiu cum l-ati rotit ca la mine nu vrea deloc. Prins de carcasa in menghina, introdus jumatate de cardan si cu una bucata levier in crucea cardanica. Se trage relativ usor, fara sa faci stricaciuni. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ambrusianas Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 Re: reconditionare VCU Prins de carcasa in menghina, introdus jumatate de cardan si cu una bucata levier in crucea cardanica. Se trage relativ usor, fara sa faci stricaciuni. multumesc Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ambrusianas Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 Re: reconditionare VCU salut. am scos siliconul din vcu. cand e gol cum treebuie sa se invarta?(la mine se invarte relativ usor, adica il invart cu un cleste.) trebuie sa se invarta cu mana libera? mutumesc 1 Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
laur stanciu Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Re: reconditionare VCU Da!Da-i cu niste spray degripant unde este rulmentul cu ace si mai umple vcu cu diluant si invarte-l in acelasi timp,eventual mai lasa-l plin cu dilant peste noapte iar invate-l a doua zi sufla-l bine cu compresorul,dupa aceea il umpli cu silicon.Bafta! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ambrusianas Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Re: reconditionare VCU Da!Da-i cu niste spray degripant unde este rulmentul cu ace si mai umple vcu cu diluant si invarte-l in acelasi timp,eventual mai lasa-l plin cu dilant peste noapte iar invate-l a doua zi sufla-l bine cu compresorul,dupa aceea il umpli cu silicon.Bafta! salut, l-am suflat cu compresorul si am invartit nu mai iese nimic, o sa il mai spal odata si astept siliconul care e pe drum. multumesc Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sandusandu Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Re: reconditionare VCU Incercati sa faceti si ceva fotografii pe etape. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Re: reconditionare VCU Incercati sa faceti si ceva fotografii pe etape. Cu putina rabdare si parcurgand atent tot topicul vei gasi atat pozele cat si metoda explicata pas cu pas. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lrfr Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 Re: reconditionare VCU Salutari,am cumparat un asa zis vcu reconditionat , nu dau nume de unde , problema cu el este faptul ca nu cupleaza decat un pic spatele cat sa nu ramai intr-un namol micut pe plan drept ca sa zic asa dar daca vrei sa te urci de exemplu pe o gramada de pamant spatele nu cupleaza deloc rotile fata patineaza iar prima bucata de cardan se invarte in gol in vcu iar dupa el jumatatea cealalta sta pe loc. Vanzatorul tot insista ca este un lucru normal ca el cupleaza doar un pic si nu are putere sa patineze si rotile spate dar asta mi se pare o aberatie am mai avut un freelander si la ala patinau toate rotile cand dadea de greu si pe unde asta nu trece ala trecea fluierand.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chriss991 Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 Re: reconditionare VCU Cel reconditionat de mine functioneaza diferit, am fost nevoit sa tractez pe cineva pe gheata si toate rotile se roteau (intra TC), pe noroi la panta urca fara probleme (nici macar nu intra TC). Unde nu puteam sa urc cu fata pe uscat acum urc pe ploaie fara sa intre TC-ul. probabil pentru siguranta lui (a vanzatorului), ca sa nu crape VCU, a pus ceva de densitate mai mica, mai putin sau l-a lasat gol... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu-N Postat Martie 27, 2016 Partajează Postat Martie 27, 2016 Re: reconditionare VCU probabil pentru siguranta lui (a vanzatorului), ca sa nu crape VCU, a pus ceva de densitate mai mica, mai putin sau l-a lasat gol... Sunt de aceeasi parere. Daca se invarte in gol asa cum zice Lrfr mai mult ca sigur ca se si incinge ca naiba. Un pic de frecare exista acolo in VCU, si asta cu siguranta nu se transforma decat in caldura. De curiozitate Lrfr ai verificat asta? 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vasile_clau Postat Martie 28, 2016 Partajează Postat Martie 28, 2016 Re: reconditionare VCU Problema e procesul de reconditionare: -nu a fost curatat indeajuns -uleiul folosit necorespunzator -neetanseizare la montaj(fisuri la punctele de golire) -cel mai probabil cantitate prea putina de ulei siliconic introdusa in VCU 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lrfr Postat Martie 28, 2016 Partajează Postat Martie 28, 2016 Re: reconditionare VCU Puncte de golire nu se vad deloc pe el , nici urme de sudura ... o sa il trimit maine la asa numita garantie cu cerinte clare desi am fost luat un pic la misto de catre vanzator cum ca el face si drege de x ani si nu a patit niciodata asa cv e drept ca el cupleaza dar foarte putin masina ramane impotmolita unde altele trec imediat 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Martie 31, 2016 Autor Partajează Postat Martie 31, 2016 Re: reconditionare VCU Sigur s-a folosit, dacă s-a recondiționat, un silicon de vâscozitate redusa (prețul fiind unul mic). DAR nefiind semne vizibile ale intervenției ......... .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanyX Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Re: reconditionare VCU Salut! Avand aceeasi problema ca toata lumea cu acest vascocuplaj,vreau sa va intreb daca nu s-ar putea face o modificare si in locul lui sa se puna un altfel de diferential cu alt mod de cuplare(electric,mecanic),de la o alta masina 4x4,ceva facut "hand made",sau ceva adaptat de la alte modele si care sa-l cuplam doar la nevoie? Va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Re: reconditionare VCU Se poate pune, dar o sa rupi ceva prin transmisie cand iti va fi lumea mai draga. Studiaza mai bine sistemul de tractiune de pe Freelander si o sa intelegi de ce. 1 Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ambrusianas Postat Aprilie 10, 2016 Partajează Postat Aprilie 10, 2016 Re: reconditionare VCU se poate pune, de pe audi de exp sau de pe alta masina, dar va fi tot 4x4 permanent, si cred ca va trebui sa echilibrezi cardanul cu noul vascocuplaj si mare lucru nu o sa se schimbe. nu se poate pune cu cuplare manuala sau electric pentru ca acea cuplare se face din reductor, iar freelanderul nu are acel reductor si nici nu cred ca se poate pune si daca s-ar putea cred ca ar fi foarte costisitor si nu s-ar merita. Discovery, range rover si cred ca si defenderul sunt 4x4 permanent(nu sunt sigur ca defender nu am studiat) se poate cupla la mic si la mare adica low si high, dar nu se poate cupla si decupla o anumita punte, ca la nissan, toyota, etc. mai studiaza poate cine stie. cea mai simpla si putin costisitoare varianta este cu inlocuirea siliconului din vcu prin metoda data de colegi in postarile anterioare. bafta Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chriss991 Postat Aprilie 10, 2016 Partajează Postat Aprilie 10, 2016 Re: reconditionare VCU Am auzit de la un mecanic (nu stiu cat de "diluata" este informatia pentru ca am cautat pe gogu' si nu am gasit) ca ar fi "unii" in Germania care ar produce electrocuplaje pentru hipopotam si ca pretul ar fi undeva la 1000E (deci nu se merita). Cea mai ieftina si sigura (spun sigura deoarece stii ce bagi in VCU) este reconditionat acasa. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Aprilie 10, 2016 Partajează Postat Aprilie 10, 2016 Re: reconditionare VCU Nu merita sa va rupeti creieru' pentru asta, VCU este un mecanism bun, dar deseori utilizat ''prost''. 1 Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate