Yonutz Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 (editat) Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Asa cum v-am promis vin si eu cu ceva informatii si un feedback in urma participarii la acest eveniment! Desi eram ptr prima data in cu totul alta postura decat eram obisnuit in acel loc de care ma leaga amintiri de povestit nepotilor, am fost placut surprins de debutul in forta al echipei improvizate care a incropit intr-un timp relativ scurt acest eveniment. Am stat cateva ore, am cedat din cauza oboselii si m-am retras in jur de ora 14.30 ptr ca mai aveam ceva treburi lasate neterminate. Una peste alta, a fost un eveniment reusit care cred ca si-a atins scopul propus. Am remarcat efortul catorva organizatori care chiar au dat totul ptr ca acest eveniment sa iasa. Dintre ei as remarca pe RazvanGTC, Gpscu, AlexGTC, Roxana Radu, secretariatul si probabil si altii pe care nu ii cunosteam personal. De asemenea este de ramarcat efortul partenerilor la eveniment care cred ca au suportat partea financiara respectiv GTC Auto, JeepMania si Tiger Security. Probabil ca sunt si altii ...dar imi scapa acum. De participat au participat in jur de 90 de masini, 30 de masini open, 55 la standard si cateva la demonstativul de extrem. Per total pe acel camp s-au strans in jur de 150-160 de masini 4x4. Au venit ptr "un trial de doua minute" masini din Craiova, Sibiu, Giurgiu, Constanta, Ploiesti ceea ce spune multe despre solidaritatea acestei comunitati. Principalul merit ptr tot il are acest forum club4x4, locul unde sutele sau poate miile de kilometri ce ne despart se transforma in doar cateva secunde. Un mare minus ptr mancare desi a fost oarecum gustoasa! Este inacceptabil ca o portie de mancare (ciolan + fasole) sa fie 45 de lei oricat de in camp s-ar oferi aceasta...Bautura nu stiu cum a fost ptr ca nu am consumat alcool. Nu sunt genul sarac care nu imi permit dar am vazut cativa oameni pe margine care inghiteau in sec preferand sa isi scoata din buzunar mancarea adusa la pachet decat sa se aseze la coada. Probabil ca acestia nu or sa spuna aici nimic, dar eu am facut-o ptr ca sa ma asigur ca la urmatorul eveniment organizatorii vor tine cont de acest lucru. Sper sa nu declansez un scandal din chestia asta, luati asta drept o observatie ce se vrea DOAR constructiva. Una peste alta, inca odata ma repet, MULTUMESC TUTUROR ptr aceasta sambata minunata. LE - fiti blanzi cu organizatorii in ceea ce privesc informatiile post eveniment. Doua zile, azi si maine marea lor majoritate probabil ca se refac fizic. Eforul depus acolo fiind unul considerabil, necesita un repaos ulterior consistent! :h5 Editat Decembrie 8, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Salut, Evenimentul a fost fain. Am participat la standard si am scos 3:21. Din pacate nu am mai putut sta pana la sfarsit (aveam drum lung pana la Sibiu si am facut bine ca am plcat pentru ca astazi ninge de nu se mai termina aici). Sunt curios, daca stie cineva, care au fost ultimul timp dupa prima tura de standard. Oare eram in primii 16? :h5 Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Asa cum v-am promis vin si eu cu ceva informatii si un feedback in urma participarii la acest eveniment! Una peste alta, a fost un eveniment reusit care cred ca si-a atins scopul propus. Am remarcat efortul catorva organizatori care chiar au dat totul ptr ca acest eveniment sa iasa. Dintre ei as remarca pe RazvanGTC, Gpscu, AlexGTC, Roxana Radu, secretariatul si probabil si altii pe care nu ii cunosteam personal. LE - fiti blanzi cu organizatorii in ceea ce privesc informatiile post eveniment. Doua zile, azi si maine marea lor majoritate probabil ca se refac fizic. Eforul depus acolo fiind unul considerabil, necesita un repaos ulterior consistent! :h5 Multumesc frumos, Yonutz! Hai ca am facut echipa buna, tu MC, eu asistenta de MC! Bine, nici cu Gaganu nu imi e rusine! :banana Trialul umanitar de ieri mi-a demonstrat inca o data cat de frumoasa e si ce valoare are comunitatea de off-road din Romania. Sunteti minunati! Va multumesc! Respect pentru femeile pilot si copilot! GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Am fost si eu prezent la acest eveniment iar pentru prima oara in viata mea am participat la un trial 4x4, experienta pe care n-as vrea sa o repet prea curand din simplu motiv ca nu-mi face placere. Sa nu dati cu pietre in mine, organizarea a fost foarte buna ca de fiecare data la "groapa", doar ca nu-mi place sa concurez in trialuri... deh, fiecare cu pasaricile lui :grin: De data aceasta a fost o ocazie speciala insa, careia nu aveam cum sa nu-i dau curs. Am venit pentru baiatu lui Nessum motiv pentru care as participa la inca 100 de trialuri daca e cazul, doar sa-l vad sanatos. Multa sanatate Dani! 1 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 (editat) Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! 'Neata ! ;) desi e aproape 18:00, eu unul abia acum m-am trezit. Oboseala si-a spus cuvantul. Facand parte din echipa de organizare (Aquatech Systems), stiu si ce plusuri si ce minusuri a avut acest eveniment insa indiferent de acestea, as vrea sa va multumesc tuturor celor ce ati venit, unii mai de departe, altii de mai aproape, insa ati venit benevol. Vreau sa multumesc in mod special unor persoane pe care le-am vazut personal ca au venit discret, au intrebat unde pot parca fara sa incurce, care este situatia lui Dani, unde pot sa faca o donatie, au donat, nu s-au dat desi aveau masini capabile si au stat doar pe margine in plan secund, multumindu-se sa priveasca. V-am cautat Domnilor la final, mi-ar fi placut sa va inmanez cate o diploma de Exclenta, din pacate, la fel de discreti cum ati fost, ati plecat. VA MULTUMESC si VA FELICIT !!! De asemenea mai multumesc lui Razvan Cirap de la grupul GTC (Autoshop, Motorsport si Auto), bun organizator si de succes (zic eu), fara tine si echipa ta, evenimentul nu ar fi fost decat o "prieteneasca" - lui Laur (Worldscape) de la Jeep Mania, a depus eforturi considerabile pentru acest eveniment - lui Vali si Bogdan de la Tiger Security, baietii lor au tinut "personele nedorite" deoparte, acelea pe care multi le-ati vazut si m-ati intrebat daca masinile sunt "safe" cu ei prin preajma ... baietii lor, au pazit toata noaptea recuzita si credeti-ma ca nu a fost usor deloc, perimetrul a fost mare, vantul a batut cu putere iar ei au patrulat in permanenta. - lui Sorin GPScu, el face parte dintre cei "nevazuti", fara de care nu se poate si, care a muncit fizic pentru acest eveniment, BRAVO OMULE ! - Land Rover Owners Club - forum.club4x4.ro, prin voi s-a mediatizat si se face in continuare acest eveniment - multumesc Horatiu si celorlalti ce au venit la groapa la facut trasee - Piedemonte, tu stii cat de important a fost rolul tau - Duke, omul asta are un dar nemaipomenit sa faca ceea ce are de facut, fara sa fie remarcat, altruist ... - Alina Manea, copiloata mea, sau eu pilotul ei de la Targoviste ;) - Piedemonte Junior, promiti multe tinere ... - Roxana Radu (R R), ... rrrrrr, o draguta.... s-a ocupat de comunicatele de presa si multe altele, multi barbati nu pot ce poate ea ... - tuturor celorlalti din GTC Motorsport Club, care au depus eforturi pentru acest eveniment. - tuturor celor ce au mai fost la trasee si pe care nu i-am enumerat aici din varza ce e in capul meu acum, va multumesc - prietenului Robert Weiss, a venit sa ne sprijine, sa filmeze, a donat bani, s-a dat cu masina sa si, in mod inexplicabil, fara sa o loveasca, i-au sarit airbagurile cortina si din scaune in traseul de Standard. La un Land Rover III, asta este o paguba usturatoare. Imi pare rau prietene si iti multumesc. - si in ultimul rand, echipei mele de la Aquatech Systems care m-a sustinut si a stat ore intregi peste program ca sa facem ceea ce ne-am asumat. Multumesc Dan Ilie, impreuna cu el am stat pana tarziu dimineata la birou pentru acest eveniment si celorlalti ce au facut treaba mea cat eu am fost ocupat cu acest eveniment. Daca am omis pe cineva, imi cer infinite scuze, e doar, asa cum spuneam, varza din capul meu ... Doamnelor, Domnilor, va multumesc din nou si mi-a facut o deosebita placere sa facem parte din aceeasi echipa la cest eveniment ! sper sa mai am ocazia sa particip si la altele alaturi de voi ... Editat Decembrie 8, 2013 de grigguti Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DXX Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Multumim organizatorilor pentru tot. Pentru mine a fost primul concurs organizat, cronometrat..... Cel de acum doi ani, cand am avut noroc de un loc liber de copilot in masina lui Dan Chiriac, nu il pun la socoteala. Anul asta m-am inscris la Open cu al meu Mitsubishi Pajero MK2. ce sa zic? Mi-a palcut. mai vin...... datorita frigului, am cautat ceva cald de baut. prima chestie de care am dat a fost un vin fiert. si m-am incalzit. asa ca atunci cand mi-a venit randul am mers cat am putut. (dar nu vinul a fost de vina). venisem hotarit sa merg tare. am stat pina la final pentru ca eram convins ca am mers bine. si am reusit sa fac o poza. cam pe intuneric dar imi place ce am vazut. Asadar postez primul clasament vazut de mine. Am avut numarul de concurs 91. Nu-i rau pentru prima participare. Copilot a fost verisorul meu, care dupa prima coborire a uitat ce ii spusesem sa faca. in loc sa imi spuna pe unde e drumul, imi atragea tot timpul atentia sa merg mai usor si, cel mai tare, ca erau gropi pe traseu. :) :) Multa sanatate lui Dani. Sa se faca bine. Sa creasca mare si sa se dea la Open. DXX Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 (editat) Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Trialul ''Testează-ti aptitudinile 4x4!” a făcut parte din campania naționala ''Ajutați-l pe Daniel”, în care mai multe comunitati 4x4 din orase din țara au desfasurat diverse acțiuni cu scopul de a strange fonduri pentru cauza lui Daniel, copilul lui Nessum. Din acest punct de vedere, scopul a fost atins, atât prin banii efectiv stransi la eveniment cât și prin mediatizarea foarte mare a cazului pe care am făcut-o: comunicate de presa, prezente la TV și Radio, mediatizare pe Facebook (numai de pe facebook-ul GTC MotorSport au fost 200 de distribuiri!). Multumesc din suflet tuturor celor care au pus umarul la realizarea acestui eveniment, tuturor participantilor si celor care au donat bani pentru ca Dani sa isi recapete sanatatea si dreptul la o viata normala. Eu ma declar mulțumit de rezultatul final, dar am de punctat totuși niște aspecte importante: 1. Ideea ii aparține lui GPScu, lucru pentru care merita felicitări, cu atât mai mult cu cât a fost foarte implicat în organizarea evenimentului, în special la configurarea traseelor de Open și Extrem. 2. Initial s-a anunțat ca fiind un eveniment organizat de cluburile din Bucuresti, dar s-a dovedit foarte curând ca nu este așa, întrucât la sedintele de organizare a cam bătut vântul; pentru a fi corecti cu cei care S-AU IMPLICAT vreau sa prezint echipa de organizare: -clubul GTC MotorSport- peste 20 de persoane -clubul Land Rover / LROC- Marius, Andrei și DacuBurebista -firme ale caror reprezentanti apartin lumii 4x4: GTC Auto, Jeep- Mania și Scule-Expert.Ro, Tiger Security, Aquatech Systems -persoane fizice: GPScu și Lucian, Alex Miu, Nicusor, Nike, Cobra, Florin, Alina, Mirela -Max- forum.club4x4.ro -alte firme care au ajutat: Monster Energy, BGS, Nea Vasile- comunicatii Îmi cer anticipat scuze dacă am uitat pe cineva... 3. Evenimentul a fost organizat sub egida CNOR și FRAS, iar clubul organizator a fost GTC MotorSport, care a preluat aceasta sarcina în clipa în care lucrurile au intrat într-un puternic impas, cauzat de lipsa implicarii generale... Ca și coordonator general al evenimentului, știu ca unele lucruri se puteau face mai bine, îmi cer scuze și pentru eventualele greșeli făcute, dar în situația unei echipe de organizare eterogena lucrurile au ieșit ok. Pana la urma, rezultatul umanitar este important. Au participat un numar de circa 100 de mașini: -Standard: 58 mașini -Open: 36 mașini -Extrem: 7 mașini Clasamente oficiale nu s-au făcut și nici podium de premiere, întrucât evenimentul a avut un caracter umanitar și nu a fost inclus în calendarul oficial CNOR / FRAS pentru 2013. Totuși, am acordat diplome speciale pentru primele 3 rezultate la fiecare clasa, mentiuni pentru următorii și diploma Zmeura MT sau Zmeura Simex pentru ultimul loc. La clasa Standard, cele mai bune rezultate: 1. Ursu Mihai / Gantoi Stelian 2. Joanta Vlad / Preda Anca 3. Cioiu Catalin / copilot 4. Rauta Mihai / Ciuca Bogdan 5. Guti Grig / Ilie Daniel 6. Cojocar Daniel / copilot 7. Desantis Luca / Tortona Roberto 8. Stroescu Dragos / Marica Mihaela 9. Dumitru Alexandru / Ionescu Valentin 10 Visan Silviu / copilot La clasa Open, cele mai bune rezultate: 1. Stanciu Cosmin/ Bosneagu Sorin 2. Gheordunescu marian / Gheordunescu Daniel 3. Barbu Dan / Ciuca Vilian 4. Rentea Mircea / copilot 5. Dutu Stefan / Stefanescu Catalin 6. Pencea Florian / Stan Tiberiu 7. Bejdeche Lucian / Ionescu Cosmin 8. Logofatu Cristian / Logofatu Mihai La clasa Extrem au terminat în timpul maxim de 10 minute doar 2 mașini, prin urmare clasamentul este: 1. Vlad Viorel / George Croitoru 2. Felix Patrascanu / Cornel Biciu Editat Decembrie 9, 2013 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lukino Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 (editat) Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! positia 7!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ap Din punctul meu de vedere este o victorie!!! MULTUMESC tuturor pentru prima experienta de trial.....MULTUMESC cine imi a contactat si imi a dat posibilitatea sa fiu de ajutor pentru micul Dani (cat am potut...). Multumesc noi prieteni care am conoscut personal (Cu Piedi eram prieteni pe Facebook de mult timp fara sa ne vedem...) si prieteni care m au primit acolo in fel foarte dulce! Multumesc Yonutz care me ajuta mereu cu pus la punct masina. Multumesc Dl Niki care a demostrat incredere in mine si imi a zis ca sa iesc castigator: Dl Niki....Am castigat CREDEMA! Nu cred ca sa mai fac competitii ca imi e frica sa fac daune la masina si nu imi pot permite, dar o sa fiu alaturi de clubul mereu! Multumesc Domnezeu care ne vede si ne ajuta sa facem ceva bun toti impreuna pentru cine are nevoie. Curaj Nessum, o sa merga tot bine! GRAZIE AMICI MIEI!!! ....scuze pentru greseli in limba Romana..... Editat Decembrie 8, 2013 de Lukino 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Luca, toti care au fost prezenti acolo, indiferent ca au fost organizatori, parteneri, participanti sau vizitatori au fost castigatori intr-un fel sau altul. Ptr. mine esti marele castigator ptr ca ai inteles ca offroadul este un hobby nu o lupta ptr ceva anume si nu e necesar ca sa demonstrezi cuiva ca esti mai bun decat el prin a ii arata ca tu stii sa conduci mai bine masina decat el. Asta ptr ca hobbyul se practica din placere si aceasta placere izvoraste direct din sufletul fiecaruia. Poate ca nu e spectaculos, dar cu siguranta cel mai sigur drum ptr a atinge un scop poate fi ...chiar cel pe care unii dintre noi il evita din diverse motive respectiv...cea mai usoara si cea mai simpla varianta. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lukino Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Nu inteleg foarte bine mesajul tau dragul Yonut... Cred ca nu imi am exprimat bine. Am vrut sa exprim ca din punctul meu de vedere 1 sau 7 este la fel, si lucru cel mai bun a fost socializarea pentru un scop foarte important. Si pentru acest motiv nu cred ca sa partecip la competitii sa vedem cine iese primu....este doar un hobby doar atat..... Mi-a facut placere sa particip la actiunea pentru Dani, a fost incitant pentru mine sa fiu acolo. sa ma joc si prin joaca sa ajut un copil Iartama daca am lasat de inteles altceva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Luca, toti care au fost prezenti acolo, indiferent ca au fost organizatori, parteneri, participanti sau vizitatori au fost castigatori intr-un fel sau altul. Ptr. mine esti marele castigator ptr ca ai inteles ca offroadul este un hobby nu o lupta ptr ceva anume si nu e necesar ca sa demonstrezi cuiva ca esti mai bun decat el prin a ii arata ca tu stii sa conduci mai bine masina decat el. Asta ptr ca hobbyul se practica din placere si aceasta placere izvoraste direct din sufletul fiecaruia. Poate ca nu e spectaculos, dar cu siguranta cel mai sigur drum ptr a atinge un scop poate fi ...chiar cel pe care unii dintre noi il evita din diverse motive respectiv...cea mai usoara si cea mai simpla varianta. Vai ce pregnant simt adevarul si bunavointa...dezinteresul si bineinteles altruismul...dorinta de a face bine fara nici o urma de interes...Hobby, etc,etc....este chesiunea atit de evidenta incit nu pot decit sa-l felicit pe Luca pentru locul 7, ca si pe tine Yonutz pentru consiliere !!! Bravo Oameni Buni !!! Multa sanatate Dani ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Stie cineva ce nick are colegul care a participat la open cu Daihatsu Rochy?Cand m-am dus sa vorbesc cu el disparuse :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! In primul rand felicitari organizatorilor ,cel putin pentru mine a fost super .inca o data felicitari pentru Trialui Umanitar .multa sanatate lui Daniel .si asteptam pozeee:tk KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusherme Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Salut, Evenimentul a fost fain. Am participat la standard si am scos 3:21. Din pacate nu am mai putut sta pana la sfarsit (aveam drum lung pana la Sibiu si am facut bine ca am plcat pentru ca astazi ninge de nu se mai termina aici). Sunt curios, daca stie cineva, care au fost ultimul timp dupa prima tura de standard. Oare eram in primii 16? :h5 Sorin mai mult ca sigur esti in primii 16. 3.18 era al 10-lea timp the new rambler Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdrracing Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! mai mult ca sigur esti in primii 16. 3.18 era al 10-lea timp 3.12 scos de mine si nu sunt in primii 10,asa ca 3.18 nu cred ca fost al 10 lea timp. A nu se intelege gresit ca am ceva de reprosat. A fost o actiune foarte frumoasa,cu oameni minunati care au pus umarul din greu pt buna desfasurare. Respect tuturor celor implicati si sanatate multa lui Daniel Never ride faster than your guardian angel can fly TOYOTA LAND CRUSER J90/ V6 /178cp LAND ROVER DISCOVERY 2 / V8 /185 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 (editat) Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Multumesc :clpt ca existi si ne-ai unit atat de mult! Multumesc tuturor participantilor de la acest eveniment , fie ca au donat , fie ca au participat in trial , fie ca ma ajutat la realizarea acestui eveniment ! Am ramas profund surprins , de colegialitatea de care au dat dovada , sprijunul pe care mi l-au acordat inca de la prima sedinta ! Lucrurile au fost luate in serios si a iesit un eveniment la acelasi nivel ! Organizatori acestui eveniment , dupa cate stiti a inceput asa , eu am fost initiatorul (reprezentant din clubul X3Mvalcea), parteneri au fost Gtc Motosport , Jeep Mania , Tiger Securiti , baietii de la Land Rover , Serban de la Constanta, varului meu Lucian si lui Cosmin! Va multumesc! Il felicit pe nessum care a stat aproape de noii si a pus umar la umar , la sedinte , la batut tarusi si tot odata a ajutat la strangerea de fonduri pt fiul sau! Bravo omule fii tare , Dani se va face bine ! Tin sa ii multumesc lui Traian de la Buzau , cu care m-am sfatuit , am realizat traseul de la open si de extrem ! Stiti cum a fost , cel care ii sapa groapa altuia , cade in ea :grin::ha::tk , Eu am facut demonstrativul la clasa open si clasa extrem ...la open nu au fost probleme tehnice , dar la extrem am rupt un MRL AVM inca de la prima coborare si am continuat pe doua roti . Concurentii de la extrem au simtit si ei pe pielea lor acelasi sentiment care l-am avut si eu :tk Din 7 masini de extrem , au terminat doar 2 pe care ii felicit ! Nu am vrut sa fie prea dur traseul baieti :grin::ha: Daca la clasa open am facut-o pe 2 roti , la extrem trebuia sa fie pt 4 roti :wink:dar la multi dintr-e noi sa terminat pe 2 roti ...:tk V-am vb mai mult din traseu pt ca acolo am fost implicat eu . Mancare a fost la acelasi nivel de prezentare , nu am adus la servire tiganie fratilor , ciolanul cu fasolea la ori ce restaurant e 40lei portia cu salata si paine , la 45 lei ciolan cu fasole e un pret corect :tk au avut exclusivitate si de aceea au profitat unpic,zic eu ...nu a exagerat sa fim seriosi ...cine vroia ieftin , servea un gulasi la 15lei portia , sau ori ce alt ceva mai ieftin ! Ma bucur ca in afara de a se rupe cate ceva la masini , am terminat sanatosi si fericiti ca am dat o mana de ajutor lui Daniel ! Ne vedem la urmatorul eveniment , fie ca adversari fie ca organizator ! Cu respect GPScu! Editat Decembrie 9, 2013 de GPScu 1 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Multumesc Grigguti! PR pentru PR, bun asa. :banana Avem si foto - https://www.facebook.com/ion.alexander/media_set?set=a.619770821413039.1073741847.100001403817320&type=1 Si cateva cadre gata de pus in rama pe care le puteti descarca la rezolutie buna de aici https://www.facebook.com/media/set/?set=a.586060818154602.1073741868.180153332078688&type=3&uploaded=80 Sunt prea mari sa le pun pe forum. GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Felicitări organizatorilor și participanților! Scopul a fost nobil deci orice comentariu răutăcios nu face decât sa umbrească munca dumneavoastră! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Salutam, Multumim si noi ptr o sambata perfecta. Speram sa se faca Dani bine si sa ne vedem sanatosi. Ne vedem joi la concert :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ToranagaSama Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Desi se poate spune ca sunt un biban al sporturilor 4x4, pot spune ca m-am simtit extraordinar la aceasta campanie. Am vazut o comunitate de oameni cu suflet mare care incearca sa ajute, fara sa ceara ceva in schimb, ba mai mult sa isi "tavaleasca" si "rupa" masinutele prin terenul accidentat. Am venit cu mari emotii la acest eveniment, in primul rand datorata masinii, care nu o stiam capabila de parcurgerea unui asemenea traseu. In al doilea rand pentru ca nu stiam la ce sa ma astept. Si in al treilea rand pentru ca nu eram convins de capacitatea mea de a merge cu masina intr-o "competite" offroad. La final am plecat convins de faptul ca Dusterul poate :grin:, am plecat cu ceva mai multa incredere in mine, si cu bucuria ca exista si OAMENI care mai stiu sa ajute neconditionat. Felicitari organizatorilor, felicitari tuturor participantilor si multa sanatate pentru Daniel. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Poze, poze https://www.facebook.com/oana.voicila/media_set?set=a.681049445260144.1073741835.100000652846650&type=1 1 GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Felicitari si multumiri organizatorilor si participantilor pentru acest eveniment deosebit! Multa sanatate Dani! Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Stie cineva ce nick are colegul care a participat la open cu Daihatsu Rochy?Cand m-am dus sa vorbesc cu el disparuse :) Eu :dr2 Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusherme Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! 3.12 scos de mine si nu sunt in primii 10,asa ca 3.18 nu cred ca fost al 10 lea timp. A nu se intelege gresit ca am ceva de reprosat. A fost o actiune foarte frumoasa,cu oameni minunati care au pus umarul din greu pt buna desfasurare. Respect tuturor celor implicati si sanatate multa lui Daniel se poate, insa asa era lista la secretariat la ora cand am plecat, cam 15.30, oricum asta nu conteaza. felicitari organizatorilor, participantilor, fiarelor ( mai ales celor care s-au "rupt". sanatate Daniel !!!!!!!!! the new rambler Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 (editat) Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Acum am reusit si eu sa intru pe forum. Multumiri din suflet vizitatorilor si participantilor la trialul ''Testează-ti aptitudinile 4x4!” cu ajutorul carora s-au mai strans fonduri pentru cauza lui Daniel, baietelul lui Nessum. Personal ma declar satisfacut de rezultatul final, scopul actiunii fiind atins - peste 100 de echipaje participante si respectiv spectatori donatori. Multumiri speciale lui GPS-cu a carui idee sufletista si efort consistent "in a rupe MLR-uri in groapa", a facut posibila demararea si realizarea acestui eveniment. Multumiri colegilor din organizare de la GTC Auto si GTC Motorsport, Tiger Security, LROC, Ambulanta BGS, Nea Vasile, Aqua System ... Multumiri colegilor de la JeepMania si Scule-Expert.ro: Nike, HDragos, George Bobu si Razvan Davidel. Multumiri Dl. Mirel care ne-a ajutat cu Cortul si seturile de mese si banchete, Dl. Mihaly si baietilor din Covasna care prin punctualitatea si seriozitatea lor au fost la inaltime. Si in final sper sa auzim numai lucruri bune despre insanatosirea lui Daniel. Cu stima, Laur Editat Decembrie 9, 2013 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate