daniel_cojocar Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Re: 7 decembrie Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Salutare. Vin si eu cu o intrebare ce mi-a fost adresata de catre comunitatea Dusteristilor. Nu exista siguranta posibilitatii venirii, drept pentru care ar dori sa stie cum se poate face. "Se poate achita si la fata locului sau este necesar a se achita prin cont?" Dacia DUSTER 4x4 1,5 Dci 110 CP\ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Re: 7 decembrie Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Salutare. Vin si eu cu o intrebare ce mi-a fost adresata de catre comunitatea Dusteristilor. Nu exista siguranta posibilitatii venirii, drept pentru care ar dori sa stie cum se poate face. "Se poate achita si la fata locului sau este necesar a se achita prin cont?" Se poate achita si la fata locului , dar tinand cont ca e vb de o umanitara si o taxa de 200lei :tk nu cred ca se pierde ceva, daca ii donam in acel cont! Banuti indiferent de situatie , vor ajunge in acel cont , chiar daca achitati chash ! De accea am fi dorit sa simplificam lucrurile ! Va multumim! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorucz Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Re: 7 decembrie Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Am platit si eu taxa de participare. Detalli plata: Czobor Doru - dorucz, contributie trial umanitar Te rog sa ma treci si pe mine la Standard cu un Dacia Duster. Multumesc Doru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 (editat) Re: 7 decembrie Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! ... momentan cred ca puteti sa il scoate-ti si pe GPS-cu de pe lista si sa-l trece-ti la Participanti Clasa 2x4 sau Perpedes fara MLR-uri :ha: Editat Noiembrie 15, 2013 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Re: 7 decembrie Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! N-are nevoie de 4x4 ...e organizator ... sau eventual ...poate ii facem un leasing (ii pot inchiria eu un set :ha:)...pe de alta parte ...mega-ultra-multi-super-hiper-plm-indistructibilozauru ...a lasat deja tribut la "groapa" asa la prima infatisare? Ma mir, ptr ca groapa nu "pedepsea" de obicei decat pe cei trufasi, aroganti si atotstiutori! ... :grin: Am platit si eu azi taxa de participare 600 de lei dupa cum urmeaza: 200 lei taxa participare la standard 200 lei taxa de participare la open (vedem de care) 200 lei donatie ptr cauza lui Daniel :tk:cl:h5 Ne vedem pe 7 decembrie ...:top consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Re: 7 decembrie Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Nu fiti rai ! Am fost cu el in masina. A parcurs toate bucatile grele ale gropii fara sa se opreasca sau sa faca manevre ajutatoare... le-a luat la rand si le-a parcurs fara repros. Unde a rupt a fost bonus- a incercat o bucata de extrem care l-a invins. Asta e, se mai intampla. Oricum, mie mi-a placut cum merge... GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Re: 7 decembrie Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! NU suntem rai Razvane, cum poti sa spui asa ceva ... doar NOI suntem bunii lui PRIETENI si de asta ne gandeam sa-i facem Clasa SPECIALA, ca daca tot e la organizare sa poata concura singur ca poate o avea sanse la locul I sau II ! :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 (editat) Re: 7 decembrie Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Dragii mei colegi , eu am ajuns acum de la groapa ...am fost sa ma razbun pe ravena aia de extrem ...Razvan stie ca doar a fost copilot! Am fost de am conturat unpic trialul, inca odata cu Rasti ! M-a invatat cum sa fac traseul sincron , tin sa ii multumesc ff mult! Am ajuns pe la ora 14 si 30 minute la GROAPA , am luat-o in lung si in lat , pe jos si dupa aceea cu masina ! Rasti in fata , pe jos ,eu cu masina dupa el , sa conturat un super trial , atat pt open cat si pt standard! O sa va placa !!! Dar nu va dezamagiti extremistilor , va asteptam si pe voii ! Editat Noiembrie 15, 2013 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Re: 7 decembrie Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! ...va asteptam si pe vii ! Doamne milueste ... popa prinde peste ...si preoteasa cu ciuru ... :ha: Sorine ...se zice PE VIU ! Abia asteptam ... :grin::h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 (editat) Re: 7 decembrie Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Si cateva poze din ziua MRL..... Editat Noiembrie 15, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 16, 2013 Partajează Postat Noiembrie 16, 2013 Re: 7 decembrie Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! 17.11.1013 , merg la GROAPA! Dupa ora 09 , cine vrea sa iasa sa ma sune 0766210850 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Re: 7 decembrie Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Veneam dar am vazut tarziu, poate weekendul viitor. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Robert Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Re: 7 decembrie Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! la standard sosim si noi AndreiRobert+Liviu IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ajuta-lpeDANIEL Postat Noiembrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Putem spune ca intram in linie dreapta cu pregatirile. Dupa cateva sedinte si sfatuiri, s-a cristalizat echipa de organizare care s-a pus serios pe treaba. Evenimentul este acum oficial, sub egida FRAS si CNOR, organizat prin clubul GTC MotorSport. Firmele si cluburile implicate in acest eveniment: GTC Auto, Tiger Security, Aquatech Sistems, JeepMania, LROC Romania, Forum Club 4x4, High Class Auto; plus GPS-cu, pe persoana fizica :wink: Este o intalnire 4x4 cu caracter de socializare si antrenament, de tip trial. Va avea un regulament particular, in care se stipuleaza forma de organizare, criteriile sportive, administrative dar si de securitate. In prima postare din topic s-au operat modificarile intervenite. Va asteptam! www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Noiembrie 20, 2013 Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel_cojocar Postat Noiembrie 20, 2013 Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! deci, tre' sa facem o noua inscriere? Eu intentionam s aplatesc prin banca, maine, taxa de inscriere, e OK? Dacia DUSTER 4x4 1,5 Dci 110 CP\ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Noiembrie 20, 2013 Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 (editat) Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! deci, tre' sa facem o noua inscriere? Eu intentionam s aplatesc prin banca, maine, taxa de inscriere, e OK? Un pic se schimba lucrurile: 1. participarea se achita tot prin banca in contul lui Dani sau la fata locului pentru intarziati 2. doar inscrierea in acest topic tine evidenta participantilor; lista de inscriere ramane valabila 3. pentru a scapa de completarea la fata locului a mai multor hartii cu date personale: fisa de inscriere, declaratie pe propria raspundere, asigurare, etc. -lucru greu de facut intre 08.30 si 10.00 pentru 70-100 echipaje / 140-200 persoane, am creat un soft care exporta datele voastre din formularul de inscriere si completeaza automat hartiile cu pricina, dupa care le printam si le avem gata pregatite; voi doar le semnati. Eu zic ca este bine pentru toata lumea! -deci va rugam sa accesati pagina www.gtctrophy.ro/ajutati-l-pe-daniel, apasati butonul “INSCRIERE” si completati formularul de acolo. Fiecare participant, pilot sau copilot trebuie sa completeze formularul de inscriere! 4. trialul va avea clasele: Standard, Open si Extrem, diferentiate ca si grad de dificultate: Standard - se accepta orice fel de masina cu tractiune 4x4 - dotare minima: anvelope All-Terrain, centuri, căști auto/moto -poate participa oricine, chiar si incepatorii, cu orice masina 4x4 Open - se accepta orice fel de masina cu tractiune 4x4, eventual modificata - dotare minima: anvelope Mud-Terrain, centuri, căști auto/moto -dificultatea este de trial Open mai soft, dar masinile este recomandat sa aiba blocant spate, minim MT sau Simex- nu este obligatoriu roll-cage-ul; experienta pilot: medie Extrem - se accepta orice fel de masina cu tractiune 4x4, modificata conform claselor Open / Extrem CNOR- dotare minima: roll-cage, anvelope tip Simex / Booger, centuri în 4 puncte, căști auto/moto, troliu frontal. -dificultatea este de trial de Open din campionatul national; obligatorii sunt roll-cage-ul, centurile in 3-4 puncte, blocant spate, troliu fata functional; experienta pilot: mare Prin urmare, lista de inscriere poate sa sufere modificari, prin migrarea unor masini de la Standard la Open si a unora de la Open spre Extrem. Editat Noiembrie 20, 2013 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 22, 2013 Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! salut.venim si noi la standard sau open nissan patrol alex chivu - ion nicolae plata la fata locului se poate? mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mms Postat Noiembrie 22, 2013 Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! salut.venim si noi la standard sau open nissan patrol alex chivu - ion nicolae plata la fata locului se poate? nu se poate...trebuie platit prin banca ! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Noiembrie 22, 2013 Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! nu se poate...trebuie platit prin banca ! :) mmm.. conform punctului 1 de mai sus se intelege ca si la fata locului se poate achita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Noiembrie 23, 2013 Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! va trebui sa achitam si licenta+asigurare sau este fara? The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 23, 2013 Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! va trebui sa achitam si licenta+asigurare sau este fara? Nu este nevoie de licenta iar asigurarea este pt.siguranta voastra. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 23, 2013 Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Open - se accepta orice fel de masina cu tractiune 4x4, eventual modificata - dotare minima: anvelope Mud-Terrain, centuri, căști auto/moto -dificultatea este de trial Open mai soft, dar masinile este recomandat sa aiba blocant spate, minim MT sau Simex- nu este obligatoriu roll-cage-ul; experienta pilot: medie Vin si eu cu Patrolul la Open Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! ne-am inscris 2 Suzuki Vitara la OPEN: mrJv si romeo ne vedem la groapa!! Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romeo Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! ne-am inscris 2 Suzuki Vitara la OPEN: mrJv si romeo ne vedem la groapa!! si am facut transfer bancar cu data platii 25. XI., 2 Participari romeo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate