air_wolf Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: sfat achiziție 4x4 pentru plimbari cu cortul si fotografie parerea mea este ca asta este mai buna decit honda: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?81821-Vand-2-x-Jeep-Cherokee-2-8-CRDI-Autoutilitare&p=935483#post935483 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: sfat achiziție 4x4 pentru plimbari cu cortul si fotografie Honda este o masina super. Am Honda, am Subaru si Ssang Yong. Tractiunea la Honda este de SUV, total diferita fata de Subaru. E numai buna pentru sosea, dar se comporta mult diferit pe alunecos sau ceva noroi. In alta ordine de idei, exista Honda Ridgeline. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 (editat) Re: sfat achiziție 4x4 pentru plimbari cu cortul si fotografie Pai ce treaba ai tu daca e samsar sau nu? Daca masina este buna, poate sa fie si papuas sau mozambican. Nu toate masinile de la samsari sunt praf, doar pentru ca le vand niste samsari. Fac si ei un mic biz, cand prind cate o ocazie. Si oricum nu te pune nimeni sa dai banul pe ea pana cand nu o verifici. LE: Acum vad ca omul are firma specializata pe comertul cu automobile. Deci nu e samsar, care e cu totul altceva. Am cunoscut si eu un tip de genul asta, cand am vandut Pininul, vroia sa mi-l cumpere pt un client de-al lui, si mi s-a parut foarte profi tipul. Editat Ianuarie 21, 2014 de Optimus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crystty09 Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: sfat achiziție 4x4 pentru plimbari cu cortul si fotografie Salut. Nu pot sa cred ca nimeni nu ti-a recomandat audi A6 allroad 2002-2003. Am avut. Este o masina extraordinara. Poti sa te uiti putin pe net sa vezi de ce este in stare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luciand Postat Ianuarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: sfat achiziție 4x4 pentru plimbari cu cortul si fotografie Uite masina perfecta pentru tine: http://www.autovit.ro/honda-cr-v-C31843934.html m-a sunat omul inapoi pana la urma, dar s-a vandut! Acum... te gandesti: ori masina era buna, ori vanzatorul e bun... Salut. Nu pot sa cred ca nimeni nu ti-a recomandat audi A6 allroad 2002-2003. Am avut. Este o masina extraordinara. Poti sa te uiti putin pe net sa vezi de ce este in stare. o sa caut si asa ceva! Nu m-am gandit la ea pana acum. Merci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: sfat achiziție 4x4 pentru plimbari cu cortul si fotografie Voi nu ati inteles ca omul vrea neaparat sub 2000 cmc, benzinar. Si ca va fi singura lui masina si are nevoie de ea pentru sosea + offroad usor. Sau poate ca nu am inteles eu bine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luciand Postat Ianuarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: sfat achiziție 4x4 pentru plimbari cu cortul si fotografie Pai ce treaba ai tu daca e samsar sau nu? Daca masina este buna, poate sa fie si papuas sau mozambican. Nu toate masinile de la samsari sunt praf, doar pentru ca le vand niste samsari. Fac si ei un mic biz, cand prind cate o ocazie. Si oricum nu te pune nimeni sa dai banul pe ea pana cand nu o verifici. LE: Acum vad ca omul are firma specializata pe comertul cu automobile. Deci nu e samsar, care e cu totul altceva. Am cunoscut si eu un tip de genul asta, cand am vandut Pininul, vroia sa mi-l cumpere pt un client de-al lui, si mi s-a parut foarte profi tipul. Poate am o idee preconceputa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crystty09 Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: sfat achiziție 4x4 pentru plimbari cu cortul si fotografie Uite doua poze cu masina. Si ca idee nu era ridicata de tot. Eu zic ca e mai inalta decat subaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: sfat achiziție 4x4 pentru plimbari cu cortul si fotografie :grin: daca-mi permiti o gluma....si chiar dca nu, tot o ai. De banii aia iti trimit eu un link si garantez un an plin de super foto- America de Sud-Rio,mayasi, insule -Madagascar,Indonezia-,Africa-De Sud,Maroc totul la 15-20 zile si in maxim de 1000-1200E bucata. din 3-4 concedii din astea te saturi de poze,iti revizuiesti prioritatile in viata,si nu-ti mai bati capul cu masinile. :grin: PS: Bonus imi fac timp pt un experiment. As vrea sa te inteleg mai bine.Sa spunem ca ai putea fi fapta mea buna de saptamana asta.Esti liber sa ma suni, te rog,gasesti telefonul pe forum,functiile le stii. 1 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: sfat achiziție 4x4 pentru plimbari cu cortul si fotografie Acum... te gandesti: ori masina era buna, ori vanzatorul e bun... Acum ai la ce te gandi... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luciand Postat Ianuarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 (editat) Re: sfat achiziție 4x4 pentru plimbari cu cortul si fotografie OK! Sa recapitulam! :scr 1. Imi trebuie o masina suficient de spatioasa si coNfortabila pt o calatorie in 4 ori chiar si dormit in ea in anumite momente(caz in care calatoria e in 2 si afara ploua si nu ai chef sa iti pui cortul pana dimineata la Vadu de exemplu) 2. Masina trebuie sa stie asfalt pentru calatoriile lungi cat si ceva offroad(si nu am chef sa definesc iar ce inseamna pt mine offroad) 3. Nu am o alta masina care sa indeplineasca prima conditie prin urmare nu pot sa imi iau o bulgaroaica, autoutilitara, tractor, etc 4. Am ajuns la concluzia ca e foarte ok sa te opresti acolo unde nu mai poti inainta(cu atat mai mult daca nu ai experienta) Daca nu sunt destul de clar, cred ca renunt sa mai scriu pe aici. Nu este vorba de "nu ai ce face cu banii" pt ca as avea multe alte lucruri de facut cu ei, insa vreau o masina si nu una care sa fie pentru "atras pitipoancele de club" ori asa ceva. Vreau una fiabila, care exploatata corect sa tina. Daca am ghinionul sa ma lase in drum, o pot pati cu orice masina mi-oi cumpara. Nu vreau sa "ating" e nimeni cu mesajul asta, si nici nu este adresat membrilor comunitatii club4x4 carora le multumesc si le apreciez pentru amabilitatea si sinceritatea cu care m-au sfatuit pana cum. Nu am facut nicio alegere inca. Mai studiem, mai vin propuneri... Repet si sper pt ultima oara, NU SUNT FAN SUBARU pentru ca nu ammai avut si nici nu ma pricep la ce pot ele. Tot ce stiu despre padurar si oricare altele sunt informatii adunate de pe 'ici-colo. Pana acum ceva vreme nicio masina nu se mula perfect pe sufletul meu mai bine decat padurar. Acum mai este o varianta despre care ma voi informa mai bine ALLROAD. Nici nu ma gandisem la el desi il stiam. Sa vedem ce costuri au piesele ce pica la ce model gasesc...etc! Voi nu ati inteles ca omul vrea neaparat sub 2000 cmc, benzinar. Si ca va fi singura lui masina si are nevoie de ea pentru sosea + offroad usor. Sau poate ca nu am inteles eu bine... EXACT! Multumesc pentru intelegere :j Editat Ianuarie 21, 2014 de Astral coNfort....http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=871242#post871242 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luciand Postat Ianuarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: sfat achiziție 4x4 pentru plimbari cu cortul si fotografie Voi nu ati inteles ca omul vrea neaparat sub 2000 cmc, benzinar. Si ca va fi singura lui masina si are nevoie de ea pentru sosea + offroad usor. Sau poate ca nu am inteles eu bine... EXACT! Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: sfat achiziție 4x4 pentru plimbari cu cortul si fotografie La un Duster 4x4 te-ai gandit....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luciand Postat Ianuarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: sfat achiziție 4x4 pentru plimbari cu cortul si fotografie da. m-am gandit ca poate mai mult decat padurar, e ok si la cum arata, am si testat una in vitan... problema e ca e frantuza noua si piesele is scumpicele, finisaje de rahat...mai mult nu m-am informat. pretul e tot ca pe la padurar. tu ce ai alege in situatia asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: sfat achiziție 4x4 pentru plimbari cu cortul si fotografie N-am retinut cam in ce buget vrei sa te incadrezi si n-am rabdare sa caut prin ce-ai scris.... Intre Audi Allroad si Duster cred ca e ceva diferenta de pret la piese/intretinere..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: sfat achiziție 4x4 pentru plimbari cu cortul si fotografie Chiar daca mi-am propus sa nu ma mai bag pe topicul asta, iti mai dau un ultim sfat: uita de Allroad, iti va manca banii vazand cu ochii, atat pe intretinere cat si pe reparatii dupa escapade. Plus ca iti va manca timpul cautand pe net piese din dezmembrari, ca noi te usuca. Plus ca-ti mananca nervii din cauza de fani cocalari iubitori de "cerculete" si care nu au bani de intretinere, dar au gasti care se ocupa cu "aprovizionatul" cu piese si accesorii de pe unde le gasesc. Decat Allroad, de 1000 de ori mai bine un Forester pentru iesit in natura, din TOATE punctele de vedere. P U N C T . :ooo 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luciand Postat Ianuarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: sfat achiziție 4x4 pentru plimbari cu cortul si fotografie Chiar daca mi-am propus sa nu ma mai bag pe topicul asta, iti mai dau un ultim sfat: uita de Allroad, iti va manca banii vazand cu ochii, atat pe intretinere cat si pe reparatii dupa escapade. Plus ca iti va manca timpul cautand pe net piese din dezmembrari, ca noi te usuca. Plus ca-ti mananca nervii din cauza de fani cocalari iubitori de "cerculete" si care nu au bani de intretinere, dar au gasti care se ocupa cu "aprovizionatul" cu piese si accesorii de pe unde le gasesc. Decat Allroad, de 1000 de ori mai bine un Forester pentru iesit in natura, din TOATE punctele de vedere. P U N C T . :ooo merci. vezi nu afost asa rau sa te bagi. ai dat un sfat bun. deja m-am uitat la piese. 3-4 ori mai scumpe decat padurar. cineva intreba de buget. 6-7k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: sfat achiziție 4x4 pentru plimbari cu cortul si fotografie stii ceva? ia-ti ce masina iti permiti in 4000-4500 si mai pastreaza vreo 1500eur pentru cauciucuri, troliu si neprevazute. pareri si sfaturi ai 15 pagini... dusterul nu e bun, aia nu e buna, aia e veche, aia e noua... dusterul se intretine ieftin. piesele sint ieftine. si este foarte foarte, solida. uita-te prin sectiunea dedicata si vezi ce se poate face cu el STOCK! si vezi ca masina n-a avut si nu are nimic. 1 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crystty09 Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: sfat achiziție 4x4 pentru plimbari cu cortul si fotografie Optimus. Daca cumperi un allroad din germania bine pus la punct iti garantez ca te va tine mai mult decat un Duster nou. Intradevar intretinerea e mai scumpa. Dar nici confortul si tinuta de drum nu se compara. Vorbesc din proprie experienta si nu din auzite. Cat despre reparatii nu stiu ce sa zic. Cel putin motoarele pe benzina de pe allroad sunt indestructibile. Orice masina care nu este condusa si intretinuta corect va avea probleme. Audi Allroad este o super masina. Nu pentru offroad ci pentru nevoile lui Lucian. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: sfat achiziție 4x4 pentru plimbari cu cortul si fotografie Lucian,mai pui ceva gloante si poti sa-ti ei asa ceva... http://mercador.ro/oferta/vand-toyota-rav-4-2009-4x4-8500-euro-taxa-nerecuperata-IDYZyJ.html#0484a18ec0;promoted ...sau mai cauti ceva identic dar mai apropiat bugetului tau. stie si asfalt, stie si ceva off,e noua, fuge bine(150cp),fiabila,fitoasa...cam ceea ce-ti trebuie...iar daca nu esti xxl poti si dormi in ea... Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: sfat achiziție 4x4 pentru plimbari cu cortul si fotografie Laurențiu, poate că până la urmă ai avut dreptate ... tot ziceai tu că aștepți să apară și mașina ta. Poate o fi cu noroc, uite: ”Salut, Sunt Catalin din Bucuresti, am un Subaru Forester 2.0X din 2005, 125cp, benzina Sincer sa fiu, din anumite motive nu folosesc masina la adevarata ei valoare, din pacate nici pe aproape si m-am gandit sa scriu poate cineva cu adevarat pasionat si care cunoaste masina, ar fi interesat. Multumesc“ E un membru nou, da-i un pm, poate ăsta e norocul tău, o fi bună la preț, o avea km puțini. Uite aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37712-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=935519&viewfull=1#post935519 Toate cele bune. :h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 (editat) Re: sfat achiziție 4x4 pentru plimbari cu cortul si fotografie Ba da comunisti fanatici mai sunteti ... :ha: Aia nu e buna, aia nu e alba, la aia iti intra arcurile de la scaun in fund etc ... Tinere Obiwan ... Astia din comunitate ie niste golani, numai sfaturi aiurea ti-au dat. Nu te lua dupa ei ... Ia ce iti pofteste tie sufletul, urmeaza-ti instinctele si indeplineste-ti visul... dupa aia oi vedea tu ce oi face ... TOATE masinile sunt frumoase, fiabile, devreme acasa seara ETC ...Si bineinteles niciuna nu se strica ... si daca s-or strica vreodata, daca vor indrazni vreodata sa-ti faca tie una ca asta ...tzusti ...o vinzi si o iei dupa aia de la capat! Ce, balta ta nu are peste? :ha: Editat Ianuarie 21, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: sfat achiziție 4x4 pentru plimbari cu cortul si fotografie N-am retinut cam in ce buget vrei sa te incadrezi si n-am rabdare sa caut prin ce-ai scris.... Intre Audi Allroad si Duster cred ca e ceva diferenta de pret la piese/intretinere..... Boierule, te plimbasi cu un Allroad. Fu rau ?, ca eu uniiii care vorvesc ca sa vorbeasca si mai ie uniii care sterge , asa ca sa stearga Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: sfat achiziție 4x4 pentru plimbari cu cortul si fotografie Fu bine, cum altfel ?!? Da` stii si matale cum e treaba...."prima impresie, conteaza", dar parca "o data e ca niciodata" si nu prea pot ca sa-mi exprim o parere perfect avizata....nu ? :wink: Mai studiem problema....:ha: Si apoi, ce-am zis mai sus, a fost doar despre preturi.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Re: sfat achiziție 4x4 pentru plimbari cu cortul si fotografie Da` stii si matale cum e treaba... Da,... aia cu strugurii ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate