Yonutz Posted August 17, 2014 Author Share Posted August 17, 2014 Re: Caut VOLUNTARI ptr proiect de tip "UISU" in toata tara Ca sa fie clar: 1.Sincer ma cam lasa rece masinile voastre de concurs ... cum vi le faceti, cum vi le taiati , cum si cand vi le rupeti si mai ales daca puteti circula cu ele sau nu. Nu va mai plangeti ca domnisoarele la ciclu ca n-aveti bani de impozite si de concursuri sau mai stiu eu ce alte taxe platiti voi...Stiti cum e ...nu mai ai bani de curve ...mai merge si o laba ...asta e! Viata ...ne invata sa incercam din cand in cand si sentimentul de lipsa. 2.Proiectul nostru se refera STRICT la masinile care participa la actiuni de tip recovery cu minim 2 locuri ptr pasageri ... 3.Proiectul este inca in faza incipienta in anticamera birocratiei ...dar nu-i stres eu sunt rabdator si voi astepta pana cand "inevitabil" ne va fi bine ...sau nu! 4.Nu vor exista adeziuni sau formulare in sistemul propus de mine ci doar solicitari directe per caz (interventie) in urma carora se vor face referate prin care se vor se vor castiga cateva drepturi, drepturi care evident se vor putea si pierde in timp daca actiunile nu continua sau aplicantul nu reactioneaza la solicitarile autoritatilor. Asa ca stimati domni, nu va lamentati inutil ... de data asta nu va mai fi "ca in Romania" (sa-l citez pe Horatiu)... unul lupta si zece isi asuma victoria ...nu ... mergem cu totii la lupta, tragem cu totii, castigam cu totii ...Stam pe margine ...aia avem ...recte frunza de lipan sub buci ... O sa revin pe acest topic imediat cum rotitele incep sa miste intr-un fel sau altul sau o sa am noutati... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horace Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Re: Caut VOLUNTARI ptr proiect de tip "UISU" in toata tara Mey Yonutz.....te invit la calm. Lasa baietii cu masini de concurs in pace, nu se stie cand o sa ai nevoie de ei. S-ar putea sa intalnesti vreo situatie in care doar niste masini de alea de cacat....taiate si urate sa poate sa ajunga la locul unde exista probleme. Te asigur ca exista mai multi baieti cu astfel de masini care sunt gata sa ajute.....si nu-i intereseaza daca e ISU, UISU....MISA...etc. Vor sa ajute pt ca asa le spune lor sufletul. H Today. Tomorrow. Land Rover. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted August 19, 2014 Author Share Posted August 19, 2014 Re: Caut VOLUNTARI ptr proiect de tip "UISU" in toata tara Horatiu, N-am absolut nimic cu baietii care se dau la concursuri sau cu masinile lor ... sa nu ma intelegi gresit... N-am spus ca ele sau experienta oamenilor nu pot devenit foarte utile la un moment dat. Nu neg nici faptul ca in marea lor majoritate baietii care se dau la concursuri ar fi foarte ok ... Afirmatia mea se leaga in mod direct de chestia asta care nu prea mi se pare ok: "fac ca sa primesc" sau "sa primesc si fac"! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
air_wolf Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Re: Caut VOLUNTARI ptr proiect de tip "UISU" in toata tara Afirmatia mea se leaga in mod direct de chestia asta care nu prea mi se pare ok: "fac ca sa primesc" sau "sa primesc si fac"! Yonutz, esti de acord ca in loc de touareg si loganuri de 70.000eur, astia isi pot lua si miine masini produse de Bogdan? esti de accord ca sint luate din taxele tale, ale mele, ale tuturor? ca arunca banii doar pe interesul lor? ca ii doare in cot de ce pot face cu asa ceva, singurul lor scop fiind confortul personal? esti de accord ca iarna te cauta si vara te opresc sa te intrebe de ce ai rotile asa de mari? ca o parere personala, ca om care a participat si apoi a fost oprit sa fie intrebat de roti si "caroserie in stadiu avansat de degradare": nu merita decit daca. tu le faci treaba, ei se impopotoneaza pe la tv, tu ramii si cu banii luati si ea in cur. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matteo_tgv Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Re: Caut VOLUNTARI ptr proiect de tip "UISU" in toata tara Foarte interesant proiectul acesta, UISU, sunt curios daca, pana la urma, se va gasi si posibilitatea cadrului legislativ care sa si oficializeze acest parteneriat intre autoritati si off-road-isti. Din ce stiu, colegii de la Off-Road Club Transilvania au o colaborare, in zona lor, care chiar functioneaza desi, uneori, ii mai incurca incompetenta unora dintre lucratorii autoritatilor. In orice caz, chestiunea trebuie discutata la nivel de guvern sau macar la nivel de ministru de interne ca sa devina cu adevarat efectiva. Daca ai intrare acolo, poti face ceva in timp rezonabil, daca nu, foarte greu... Nu conteaza ca este un proiect intru totul laudabil si de interes public, pana la urma. Conteaza ca autoritatile noastre au alte preocupari si prioritati care nu au legatura cu interesul general. Tin pumnii! Cele bune, Matteo Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Re: Caut VOLUNTARI ptr proiect de tip "UISU" in toata tara (...) Din ce stiu, colegii de la Off-Road Club Transilvania au o colaborare, in zona lor, care chiar functioneaza desi, uneori, ii mai incurca incompetenta unora dintre lucratorii autoritatilor. (...) Cele bune, Matteo Si cei de la CORP au o colaborare pe plan local :h5 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
matteo_tgv Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Re: Caut VOLUNTARI ptr proiect de tip "UISU" in toata tara Ce este CORP? Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Re: Caut VOLUNTARI ptr proiect de tip "UISU" in toata tara Club Ofrod Piatra Neamt https://www.facebook.com/pages/CORP-Club-Off-Road-Piatra-Neamt/686304918100246?ref=profile 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
matteo_tgv Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Re: Caut VOLUNTARI ptr proiect de tip "UISU" in toata tara Aaa, OK, multumesc! Deci, se poate :) Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigsilviu Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Re: Caut VOLUNTARI ptr proiect de tip "UISU" in toata tara Salutare si eu votez pentru si sprijin acest proiect. Referitor bravo Astral cu indeea de VISU mie unu imi place si drept urmare am sa si atasez cateva logou-ri facute la repezela sa putem colanta si masinile. Multla bafta Yonutz si sper sa reusesti. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigsilviu Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Re: Caut VOLUNTARI ptr proiect de tip "UISU" in toata tara Asa se vede pe font alb. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
DXX Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Re: Caut VOLUNTARI ptr proiect de tip "UISU" in toata tara momentam sunt in dilema daca sa repar masina sau sa o schimb. Oricum ar fi, eu sunt disponibil de la momentul in care voi avea masina functionala. DXX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts