Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014)

Yonutz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 391
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014)

S-a adjudecat pozitia de "Mos Patrol!" :h5

Cine-i Mosu ala ? Ii punem in poala o fatuca de vreo douaj'de anisori ? :D

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va salut domnilor. Si eu votez pentru camera dubla + 1 tricou L si un tricou S, ambele negre. Multam fain! :h5

Io amu am vazut ca m-ati sarit la tricouri. Va rog sa ma adaugati pe lista :grin:

Editat de WENOX
[O/==\=/==\O]
Link spre comentariu

...

Da, exista un program

Vineri:

ora 16.00 - intalnirea la Kaufland Sibiu ptr aprovizionare

ora 18.00 - cazarea

...

Cate Kauflanduri sunt in Sibiu? Sa nu ne strangem cativa la unu cativa la altul si restul la Carrefour ...

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Cate Kauflanduri sunt in Sibiu? Sa nu ne strangem cativa la unu cativa la altul si restul la Carrefour ...

Io credeam ca e vorba de Kauflandul de la intrare din Sibiu cum vii dinspre Valcea, langa Mall. Sa ma corectati daca gresesc.

Kaufland.thumb.jpg.7195c6231c9ed1a22226dd2b7a6762ad.jpg

[O/==\=/==\O]
Link spre comentariu

Io credeam ca e vorba de Kauflandul de la intrare din Sibiu cum vii dinspre Valcea, langa Mall. Sa ma corectati daca gresesc.

[ATTACH=CONFIG]216879[/ATTACH]

Despre ala este vorba!

(Poza este corecta.)

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

Va supun atentiei lista cu echipamentul:

1. Big.Ursu ---tricou 1-XXXL (negru) + 1-L (rosu)

2. Yonutz --- tricou 1-XXL (negru), 1-L (rosu), 1-XS (rosu), polar 1-XXL (gri),1-L(rosu), 1-XS (gri)

3. Nomad --- tricou 2-L + 1-S (rosu), polar 1-L(rosu)

4. Prieten Yonutz --- tricou 2-XXL (rosu), polar 2-XXL (rosu)

5. Cristi 69 --- tricou 2-XL (rosu + negru), 2-M(rosu), polar 1-XL (negru), 1-M(gri)

6. crisguide ---tricou 2-XL (rosu + bleu)

7. gigi_naste ---tricou 2-XXL(rosu+negru),1-M(rosu), polar 1XXL (rosu)

8. irod ---tricou 1-M (rosu), 2-L +5cm (rosu+negru), polar 1-M(rosu)

9. dulceanu.ionel --- tricou 1-XL (bleu), 1-M (rosu)

10.rd_adi --- tricou 2-M (rosu+negru), polar 1-M (negru)

11.mihaiuc90 --- tricou 1-M (rosu), polar 1-M (negru)

12.wenox --- tricou 1-L, 1-S (negru)

Va reamintesc coordonatele:

Tricou - 45 lei sau 55 lei ptr masurile exceptionale -tricou de tip polo din BBC cu doua fire personalizat fata-spate

Polar - 100 lei sau 110 lei ptr masurile exceptionale - cu broderie aplicata pe piept

Data limita de comanda: 10.06.2014 (peste 4 zile)

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Tricourile se platesc la ridicare?

Da, sigur ...Scrie asta si in primul post! Sa nu ne incurcam ...cu sumele ... :h5

Link spre comentariu

Salut,

Pe ultima suta de metri, vin si eu cu marimile pt. tricouri: 1 XL si 1 S.

La fel si pentru polare: 1 XL si 1 S.

Toate negre (tricoiri si polare).

:h5

Sorin

Editat de Kibitz
Culoare neagra

aka v1tara aka Sorin

Link spre comentariu

Ce culoare? Am retinut - negru! :h5

LE:

Toti participantii vor primi in seara asta pe PM:

1. O lista cu participantii si numerele lor de telefon.

2. O lista cu materialele personalizate.

Cei care au ramas sa plateasca cazarea si nu au facut-o va rog sa operati plata ptr ca altfel nu va putem garanta locul de cazare. Termenul limita ptr plata cazarii este 10.06.2014.

Cei ce doresc sa comande echipament personalizat e timpul sa o faca ptr ca data limita ptr aceasta este 10.06.2014.

Daca este ceva care nu corespunda cu realitatea va rog sa ma anuntati sa modific.

Va multumesc

Ionut

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Ce culoare?

Stii cum e apusul de soare ? Tot asa.....dar verde :)

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Link spre comentariu

Stii cum e apusul de soare ? Tot asa.....dar verde :)

Huo...huo ...ce uameni ...cum invarti tu cutitasul ala lung si ascutit in rana deschisa ...da, da ... :ha:

Cel putin ma consolez cu ideea ca azi am vazut un rasarit de soare pe A1 ... dis de morning! :ha:

Link spre comentariu

Huo...huo ...ce uameni ...cum invarti tu cutitasul ala lung si ascutit in rana deschisa ...da, da ... :ha:

Cel putin ma consolez cu ideea ca azi am vazut un rasarit de soare pe A1 ... dis de morning! :ha:

Deocamdata in Olanesti.....halim.....dupa aia...acasa....:(

NADS Fitted

Link spre comentariu

Astazi am achitat si eu cazarea,astfel incat rog organizatorul acestui minunat eveniment ce va avea loc,sa ma bifeze ca atare.:grin: :tk

Link spre comentariu

Astazi am achitat si eu cazarea,astfel incat rog organizatorul acestui minunat eveniment ce va avea loc,sa ma bifeze ca atare.:grin: :tk

Gulas cu shit secret reni vor face (asta daca nu se vor imbata)..Liviu-San & Bbstao halim halim

hmm voi ce ziceti sa vin pe Simex sa dea bine la poza sau pun niste opinci linse de asfalt?!!

Editat de Dr.CristacKe
  • Like 1

Y60 am zis!

Link spre comentariu

Gulas cu shit secret reni vor face (asta daca nu se vor imbata)..Liviu-San & Bbstao halim halim

hmm voi ce ziceti sa vin pe Simex sa dea bine la poza sau pun niste opinci linse de asfalt?!!

Pune opinci de asfalt,ca daca e nevoie, te tractez eu cu plasma lu' Yonutz,care trebuia sa i-o vindem lu BBstao anu trecut!:ha:

Speram ca anul asta sa vina pregatit financiar.:grin: :h5

Link spre comentariu

Tic-tac.Pana la urma cum va fi dificultatea traseelor,ma intereseaza sa stiu daca iau la pachet simex-urile.Acuma am pe masina 35-uri AT de la bfg care fac fata pana la un punct.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

organizatorii , adica Yonutz , Kibitz , etc stiu mai multe despre dificultatea traseelor

cred ca sunt atat de scerete ca nici ei nu le stiu :)

Cert este ca din ce am citit vor fii muuuuulte chestii in jur de 45 grade :ha:

Link spre comentariu

Salut,

Deoarece suntem multe masini ne-am gandit sa propunem doua trasee: unul mai greu dar mai scurt si unul mai lung dar accesibil tuturor.

Am fost in data de 2 iunie impreuna cu ctinu (caruia ii multumesc) in recunoastere pe traseul mai dificil.

Pentru traseul mai scurt imi este greu sa aproximez dificultatea dar va pot spune ca daca nu ploua poate fi facut chiar si cu AT-uri. Daca ploua cred ca ar trebui Simex-uri si trolii. Este format din cateva urcari pronuntate, in curba, cu inclinare laterala (dar nu f. periculos pentru ca in partea inclinata este mal). Pe jos este pamant si ceva pietris. In doua masini, l-am facut intr-o ora si ceva. Daca se aduna 10 masini estimez pe la 3 ore.

Daca o sa vi se para prea scurt sau prea usor, atunci se poate face (si) in sens invers (coborare)! Pun la dispozitie track-ul, sau doar way-point-uri daca vreti sa fie si mai dificil.

O alta varianta este ca sa se plece pe traseul mai greu si apoi, cu revnire in Paltinis, se va continua pe celalalt traseu, ajungandu-i din urma pe ceilalti de pe traseul usor.

Acum, traseul usor va fi tot sub forma de circuit a.i. sa contina cat mai putin drum asfaltat (2-4 km maxim). Nu pot promite ca scapam de tot de asfalt, pentru ca sunt mai multe variante si va trebui sa il testez inainte.

Acesta vrem sa aiba ca obiectiv Iezerul Mare (vf. Cindrel). De acolo trebuie, cum spuneam, sa vad ce varianta alegem.

Posibil sa avem si un al treilea traseu (de dificultate mare) dar nu promit, pentru ca nu stiu daca am timp si pot sa il fac. In cel mai rau caz dau track-ul pentru el neverificat! Sa imi spuneti daca sunt doritori de asa ceva.

Sorin

Editat de Kibitz

aka v1tara aka Sorin

Link spre comentariu

Sorine, eu zice ca o sa iese exact cum trebuie...adica fain :D. Voi merge pe varianta cu urcari faine & stuff :)...Probabil ca si la intoarcere acelasi traseu ar fi optiunea corecta, sa incheiem in ton...zic si eu.

NADS Fitted

Link spre comentariu

Esti bifat ...iesi afara si o sa vezi ca esti bifat cu cheia direct...pe masina ...scrie Nissan ... ! :ha:

@patriciu

Asta este frumusetea unor zile petrecute intre pasionati ...Niciodata nu stii ce va urma. Din punctul meu de vedere as inclina catre spontaneitate. :grin:

Pe de alta parte domnilor si doamnelor, sa nu uitam caracterul principal al acestei intalniri ... Nu cred ca e evenimenutul in care e ceva de demonstrat. Asta ca deja tot ce era de demonstrat a fost demonstrat deja...si anume bifarea acestei intalniri in calendarul fiecarui participant! Peste ce vom da, ce vom face ...vom vedea ... :grin:. :h5

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Pune opinci de asfalt,ca daca e nevoie, te tractez eu cu plasma lu' Yonutz,care trebuia sa i-o vindem lu BBstao anu trecut!:ha:

Speram ca anul asta sa vina pregatit financiar.:grin: :h5

Liviu-san af za bici, deja ma pregatesc sa amanetez masinile si casa, sa am cash-ul la intilnirea emotionanta cu tine, cel mai mare si mai dur negociator al tuturor timpurilor. Abia astept sa imi vinzi scump, sau chiar foarte scump tot ce misca si nu e al tau. Poate anul asta reusesti sa imi vinzi si ursul din padure.

Link spre comentariu

Inafara de Ady cine mai vine cu noi vineri la 7 dim spre Sibiu... Pe drumuri "forestiere". Ma refer la cei din alte judete, care trec prin/pe langa Cluj.

200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare