zolameister Postat Mai 13, 2014 Partajează Postat Mai 13, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Fuuuck mee!!! acu vad...Pai mai Yonutz.....si daca dorm pa pres vin! Iau o palinca de secui..ceunu de 80 ...fac un gulash(nu pulash!)si facem in fiecare noapte ..noapte alba!Nu o sa mai fie problema de cazarea. NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 13, 2014 Autor Partajează Postat Mai 13, 2014 (editat) Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Fuuuck mee!!! acu vad...Pai mai Yonutz.....si daca dorm pa pres vin! Iau o palinca de secui..ceunu de 80 ...fac un gulash(nu pulash!)si facem in fiecare noapte ..noapte alba!Nu o sa mai fie problema de cazarea. Domnu cu pulashu ...jur acilisea la ora 1 si 43 de minute ...ca ma dau peste cap si iti gasesc cazare ... si o iei si pe dna Izabela & Kids ...ca altfel nu te primim ...dar daca nu te prezinti ...jur acilisea la 1 si 44 de minute ...ca vin la Brasov si intru cu El-Patrol peste matale in clinica sa-l potcovesti la dinti! :ha: Cica oale, tuce si cratiti egzista ...oameni talentati sa mestece in dansele ... cu linguroiu ala mare de lemn HD de il stiu eu ca dormi cu el sub perna....nu ie! :ha: LE: Capcaunul din Popesti ...nu doarme ...AMR, AMR cate zile? (iar nu ma pot abtine) Editat Mai 13, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) O camera dubla si pt. noi va rugam. Si niste coordonate gps, daca se poate. Anul trecut spre Campulung, am gasit un drum judetean ... plin cu grau ... cine stie din ce directie aparem. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 (editat) Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Da trial? Trial este? Sa ne vedem cu bine! Editat Mai 14, 2014 de rd_adi NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WENOX Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Cred ca astea sunt coordonatele: [O/==\=/==\O] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Da trial? Trial este? Sa ne vedem cu bine! Hm ... nici nu stiu cum sa-ti zic ... evita cuvinte de genul: trial, competitie, proba speciala, stop timp, etc. ... prinde frasu de veste si te pomenesti cu amenda prin posta ... plus ca eu nu-s sportiv ... si nici nu vreau sa ma punctifice onorat comisie ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Patriciu 1 camera dubla va rog Am efectuat plata acuma Daca sunt neclaritati , contactati-ma pentru haine inca mai am nevoie de timp pt ca :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 (editat) Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) La pozitia 18-Adrian din Slobozia se inlocuieste cu Catalin din Craiova +sotie +1 pusti de 16 ani,auto Lada Niva.Plata camerei lui se va face de catre mine. Editat Mai 14, 2014 de cristi69 Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 14, 2014 Autor Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) @leredeu - mi se falfaie atat de tare cand aud de fras incat noaptea cand dorm, ma apuca niste sforaituri bizonesti ... gen alea pe care le stim ... :ha: @patriciu S-a notat @cristi69 ighen @kibitz Am achitat si noi acum, eu si cristacke (suma 540 lei din Raiffeisen) Ne trecem achitati cand imi confirmi primirea sumei. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 14, 2014 Autor Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Daca exista cineva care nu a primit detaliile cu contul sa-mi trimita pm mie sau lui kibitz. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 15, 2014 Partajează Postat Mai 15, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Cred ca astea sunt coordonatele: [ATTACH=CONFIG]214645[/ATTACH] Wenox, asa-i. Alea sunt coordonatele. La km 5 de paltinis se bifurca drumul. Se alege varianta stanga cum vii dinspre Sibiu. E simplu - pana acolo e asfalt. @Yonutz, @Patriciu - am verificat contul - inca nu a intrat nimic. Cum apare ceva va confirm! :h5 aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Mai 15, 2014 Partajează Postat Mai 15, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) 1. plata facand-o ieri seara , de abia astazi dupa amiaza o sa o vezi.. 2. in alta ordine de idei , as vrea sa stiu daca exista vreo oarecare schita de program , in afara de aia cu beutura :ha: , pentru ca ori la venire ori la plecare as vrea sa o iau prin valea sadului , ca nu am fost de cand aveam vreo 10-12 ani si sa stiu cum ma organizez Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Mai 15, 2014 Partajează Postat Mai 15, 2014 (editat) Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Platit si eu camera tripla. Editat Mai 15, 2014 de Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Mai 15, 2014 Partajează Postat Mai 15, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Achitat camera dubla. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 15, 2014 Partajează Postat Mai 15, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Achitat si eu acuma pt o camera dubla,probabil maine se vor vedea banii.Nu putem inca sa vorbim despre dificultatea traseului pt ca daca ploua cu cateva zile inainte va fi mai rau. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 15, 2014 Partajează Postat Mai 15, 2014 (editat) Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Dragi tovarasi si prieteni, Comfirm urmatorele incasari: Patriciu 180 ron Yonutz 540 ron Cristi69 si prietenul 520 ron (comision 15 ron) Nomad 180 ron (comision 0.90 ron) Big.ursu 220 ron Incercati, va rog, sa intrebati inainte la ghiseu daca vi se percepe comison pentru ca banii intra dar apoi se retrag din cont comisioanele. Vedeti, va rog, captura de ecran cu starea contului: Imi pare rau ca nu mi-a venit ideea ca sa va spun de la inceput. Diferentele astea le voi suporta eu (pentru nomad si cristi69), dar accept o palinca sau un zaibar cand ne-om vedea :wink:. Sorin Editat Mai 15, 2014 de Kibitz aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 15, 2014 Autor Partajează Postat Mai 15, 2014 (editat) Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Sorin, Sa-mi spui la final cum e cu comisioanele ...si le achitam noi si pe alea nu-i stres. Eu am ordonat plata cu toate comisioanele in sarcina mea ...dapai ...ce sa zic ...babaul sa ii ia pe toti cu bancile lor... Lista actualizata (15.05.2014, ora 22.00) cu situatia participantilor, camere, cine de unde vine, cu ce vine etc (gasiti toata informatia si in primul post din topic). 1.Big Ursu + sotie + kinder DJ - Nissan Patrol Y61 ZD30 LWB - tripla ACHITAT 2.Yonutz + sotie + kinder IF - Nissan Patrol Y60 RD28T SWB - apart ACHITAT 3.iulian.popescu + prietena GR Nissan Patrol Y60 TD42 dubla 4.Liviu-san (poate) + sotie + kinder B - Land Rover Freelander 1 5.Cristi69+sotia+kinder DJ - Nissan Patrol Y61 RD28T SWB apart ACHITAT 6.Gigi_naste + sotie + 2kinderi CL - Nissan Patrol Y61 TD42 SWB tripla 7.Patriciu + sotie AG- Nissan Terrano 2 SWB dubla 8.Kibitz + Alina SB - Nissan Patrol Y61 RD28T SWB dubla 9.Roby200487 CJ - Nissan Patrol Y60 RD28T LWB 10.Bbstao + prietena VS - Toyota Landcruiser 120 dubla 11.Wenox + sotia B - Nissan Patrol Y60 RD28T SWB dubla 12.rd_adi + leredeu? CJ - Nissan Patrol Y61 TD42 LWB dubla 13.irod (mihai) + irina MM- Nissan Patrol Y61 RD28T LWB dubla 14.nomad + andrei BH Mitsubishi Pajero dubla ACHITAT 15.cristacke + renii B - Nissan Patrol Y60 RD28T SWB cam4 ACHITAT 16.nissan4x4 (nea Luigi) B- Nissan Patrol Y60 TD42 SWB 17.ungurul + consoarta IF (care vrei ma spaghete??? ) - pasagerul clandestin apart/cu Yonutz ACHITAT 18.Catalin + sotie + kinder - prieten Cristi69 DJ - Lada Niva tripla ACHITAT 19.IronMan4x4 (Alec Preotu) + sotia + kinder B - Nissan Terrano 2 ZD30 LWB apart 20. dulceanu.ionel + sotia GL - Nissan Patrol Y60 RD28T SWB dubla === 21. Zolimeister + ? + ? BV - Nissan Patrol Y60 TD42 LWB Situatie camere= 11 duble - 9 = 2 disponibile* 3 triple - 3 = 0 disponibile 2 4 pers - 1 = 1 disponibile* 3 apt - 3 = 0 disponibile Toate camerele disponibile sunt deja rezervate. Practic nu exista camere disponibile in acea pensiune. Ptr cei de la numarul 20 in sus vom incerca sa va oferim niste variante de cazare (locatii + numar de telefon) aproape de pensiunea noastra. Rezervarea + plata camerelor suplimentare (cele peste capacitatea existenta de cazare) se va face pe cont propriu. Daca se disponibilizeaza camere atunci veniti la pensiunea noastra. Atentie si la materialele personalizate (tricouri + polare). Data limita ptr comenzi este 10.06.2014. Editat Mai 16, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Mai 15, 2014 Partajează Postat Mai 15, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Sa-i fut cu comisioanele lor cu tot, mortii lor...ma rog..cazul meu vaz ca a fost 90 de bani...in alte cazuri....considerabil mai mult. Dar ...Sorin..pentru aia 90 de banuti, iti aduc ceva util :) O sticluta practica...dozata....nu pentru bautura bah....pentru...ulei :D NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 15, 2014 Autor Partajează Postat Mai 15, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) @patriciu Da, exista un program Vineri: ora 16.00 - intalnirea la Kaufland Sibiu ptr aprovizionare ora 18.00 - cazarea ora 19.00 - deschiderea ceaunului - ne canta unul din maestrii sau ceva duet ora 22.00 - 24.00 - "surprize-surprize" sa ni se aseze ce-am depus in matze. :grin: dupa ora asta nu ma garantam nimic Cei care nu ajung la Kaufland vin direct la pensiune ... Sambata: ora la care ne vom trezi unii din somn altii din bautura (nu mai tarziu de 12.00) - traseu. Avem gandit un traseu de 4-5 ore cu o masa cu ce doreste si ce si-a luat fiecare pe munte! inainte de asta zama de varza, apa plata cu lamaie, micul dejun ... ora 17.00- ajungerea la pensiune ora 17.30- pregatirea si servirea mesei si degustatul "apelor tari" ora 21.00- facem focul ...mare ... ora 22.00-iar "surprize surprize" partea a doua dupa acea ora iar nu mai garantam nimic ora 24.00- se desemneaza castigatorul kitului de sufe Duminica: micul dejun un mic tur prin Sibiu ptr cei ce doresc si/sau ne permite timpul ne pupam, ne despartim, unii regreta, ceilalti la fel ...goneta acasa ... Cam asta ar fi programul gandit... Vedem noi cum il adaptam, de unde mai luam unde mai punem. Daca mai sunt si alte idei ... sa le auzim ... AMR CAAAAT? Hai, ca e ... si mai putin! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Ursule, captura de imagine trebuie citita de jos in sus. Adica, comisionul se percepe pe tranzactiille de tip depunere numerar si nu pe cele de tip incasare. Comisionul de 90 de bani nu ti se aplica tie, ci lui nomad. Dar, repet, nu va faceti probleme! :h5 aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) @kibitz - Supraevaluam recipientul gradat :) Imi zici la fata locului cat a fost comisiionul si ne descurcam, nu e bai. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) La banca am omis comisionul...asta e.....batrinetea.....Da nu-i bai ca ne achitam la fata locului atit numerar cit si lichid.:x Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Am platit avansul (1500 Ron) pentru cazarea la vila dintre brazi: Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WENOX Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Salutare, am facut si eu plata integrala ieri, banuiesc ca o sa se vada azi dupa pranz. [O/==\=/==\O] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) @kibitz : 0.90 bani echivalat in licoare de 49 grade => voie buna. Atentie la depunerea in numerar,ING percepe comision,spre deosebire de alte banci. In cazul meu,a fost de 1 ron la 180 depusi.Duduia m-a instiintat dupa prelucrarea datelor "ca am crezut ca stiti de comision...da' ce,e mult 90 de bani pt domnu'?"In fine. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate