Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014)

Yonutz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 391
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014)

Ai situatia in primul post,atit cu repartizarea camerelor cit si platile.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@kibitz : 0.90 bani echivalat in licoare de 49 grade => voie buna.

Atentie la depunerea in numerar,ING percepe comision,spre deosebire de alte banci.

In cazul meu,a fost de 1 ron la 180 depusi.Duduia m-a instiintat dupa prelucrarea datelor "ca am crezut ca stiti de comision...da' ce,e mult 90 de bani pt domnu'?"In fine.

90 bani nu e mult , dar daca la altii este comision 10-15 lei si sunt mai multi se aduna...

apoi Kibitz mai are comisioane de scos bani , de transfer , etc....

in fond omul ne ajuta , asa ca eu propun ca fiecare sa-i dam 10 lei pt acoperirea csoturilor , nici noi nu saracim si nici el nu se imbogateste

evident beutura ramane baza societatii :)

Link spre comentariu

90 bani nu e mult , dar daca la altii este comision 10-15 lei si sunt mai multi se aduna...

apoi Kibitz mai are comisioane de scos bani , de transfer , etc....

in fond omul ne ajuta , asa ca eu propun ca fiecare sa-i dam 10 lei pt acoperirea csoturilor , nici noi nu saracim si nici el nu se imbogateste

evident beutura ramane baza societatii :)

Asa este.Dupa cum il cunosc pe Sorin,nu va accepta nimic in plus fata de ceea ce i se cuvine,da' cum spunea si Yonutz mai sus,vom acoperi tot ceea ce inseamna efort(costuri) in plus,ca doar asa e logic si normal sa fie. :h5

AMR ... NO MERE ... CAT MAI E? :grin:

Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

@patriciu

Nu-i nici un stres domnu, nimeni nu iese in pierdere. Vedem la final cum sta treaba si impartim pe cap de locuitor. Si vine si "datoria" (batonu) ... :wink:

@bbstao

Situatia e gravida ...

@nomad

AMR-ul?

Iacatal: http://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20140620T18&p0=3686&msg=Nissan+Adventure+Days&swk=1

Sa nu crezi ca n-avem ...ca avem! :ha:

@Irod

S-a marcat, verifica primul post din topic! :grin:

Am vorbit cu nenea Dan de la Xtrem Equiment, saptamana viitoare mi-a promis ca avem prototipul de polar! :h5

In alta ordine de idei, informatia updatata o gasiti intotdeauna in primul post din topic. O sa incerc sa fac updaturi dese in asa fel sa fim tot timpul in conformitate cu realitatea. Daca e ceva gresit va rog sa ma corectati! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@bbstao

Situatia e gravida ...

Cine a lasat-o gravida sa plateasca pensie halementara. Am impresia ca trebuie sa imi caut gazare la alta pensiune .

Editat de bbstao
Link spre comentariu

Cine a lasat-o gravida sa plateasca pensie halementara. Am impresia ca trebuie sa imi caut gazare la alta pensiune .

Ai ori o camera dubla sau una cu 4 locuri la alegere ...acum, maine nu mai stiu ce si cum!

Daca vrei alta formula imi spui si intreb ce se mai poate gasi in zona ...:h5

Link spre comentariu

Am primit de la wenox spaga o monstra de ... :x ...Ce sa zic, o mizerie ... :ha:

Trufanda ...ptr cunoscatori ... :old :2dr

Tinere ai o bila alba ... :tk

Link spre comentariu

Yonutz eu stiu ca vroiam LWB in trecut dar am ramas tot la SWB :)

Momentan imi caut copilot/coechipier, cu care sa impart distractia si cheltuielile.

200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent
Link spre comentariu

Roby, s-a marcat ...

Kibitz, am updatat si incasarile.

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Yonutz, am vazut ca ai scris camera dubla la mine, as prefera cu paturi separata :), daca nu ne-om descurca si asa :)

200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent
Link spre comentariu

achitat si eu 230 lei(trebuia 220) dar m-am gandit la colegii care vor veni si cum toti suntem datori la sorin am preluat unele comisioane asa poate beau si eu un paharel de palinca ca doar nu-l lasam pe sorin singur fara ajutor:grin:......amr in scadere .....hm nu mai spuneti la nimeni am inceput sa lucrez la masina sa o fac frumoasa poate castig premiul:banana

Link spre comentariu

Yonutz, am vazut ca ai scris camera dubla la mine, as prefera cu paturi separata :), daca nu ne-om descurca si asa :)

Salutam,

Camera dubla cu paturi separate nu exista.

Exista camera cu 4 paturi (doua paturi de o persoana suprapuse + un pat dublu). Pretul ei il gasesti in primul post din topic.

In acest moment, mai ar fi o camera dubla (camera pusa in dreptul tau) + acea camera cu 4 locuri. Liviu-san are copii si are prioritate la acea camera cu mai multe locuri. In acest caz singura camera dubla care a ramas este cea cu pat dublu. Daca situatia se schimba te anunt.

Nu vreau sa te superi pe mine dar nu sunt nici "hotelier" si nici nu am vreun interes financiar in ceea ce priveste cazarea la pensiune sau aceasta iesire. TOTUL este tande pe mande. Asa ca as prefera sa nu fiu frecat ca menta. Incercam sa facem lucrurile cat mai simple si iesirea cat mai economica (cheltuieli cat mai mici si distractie cat mai multa), ptr toata lumea.

Asa ar fi varianta care exista ...acum ...ar si si altele cu pretentiile si preturile aferente lor...probabil, dar alea sunt pe cont propriu. Daca in jurul datei de 01.06 exista doritori ma pot interesa in zona si va dau variante.Atat rezervarea, plata acestora, cat si serviciile pe care le veti primi la fata locului se vor face exclusiv pe raspunderea solicitantilor.

Gigele, avem o palinka de scotia data de un aspirant la sekta noastra de dulai (spaga :ha:) editie speciala...Jack Spintecaretul Gatului ...avem a o servi ... tugheder ... :2dr

Link spre comentariu

cand ai timp , trece si la mine Achitat te rog frumos

Done! :h5

Link spre comentariu

trece si la mine achitat sper sa confirme sorin.......... si apropo liviu-san sa nu mai vii si anul asta cu ceaiuri ca ma zapacit nevasta cu ghimbirul

@Gigi...ghimbir bun la preparate culinare estem...ceai...coroziv efect are :)

Remember :)

Si...concurs...cine stie ale cui sunt picioarele din imagine...primeste un pahar de tarie de la posesorul acestora :))

CiHArs4Fnf-Hk2AWNsIGKMh4fxAS50kM9rMqnKPabg8=w1494-h804-no

Editat de Big.Ursu

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

trece si la mine achitat sper sa confirme sorin.......... si apropo liviu-san sa nu mai vii si anul asta cu ceaiuri ca ma zapacit nevasta cu ghimbirul

:)))) treaba cu ghimbirul se trage de la sotie si la intalnire sper sa ajung cu familia reunita,asa ca sotia ta o sa aibe subiect de discutie:grin: N-o sa scapi,s-ar putea sa se amplfice fenomenul...:ha:

Link spre comentariu

Yonut, nu e problema cu camera dubla, ziceam ca daca este cu paturi separate e ok, daca nu e ok si asa.

Editat de Roby200487
Link spre comentariu

Gigi, confirm primirea. Au intrat 230 RON (10 RON extra).

:h5

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare