Roby200487 Postat Iunie 15, 2014 Partajează Postat Iunie 15, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Am achitat si eu vineri cazarea, va rog sa bifati:) 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavian Postat Iunie 15, 2014 Partajează Postat Iunie 15, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Inafara de Ady cine mai vine cu noi vineri la 7 dim spre Sibiu... Pe drumuri "forestiere". Ma refer la cei din alte judete, care trec prin/pe langa Cluj. Daca mege totul bine eu ar trebui sa plec vineri din Cluj dar nu stiu nimic de traseul cu forestiere Nissan Patrol Y61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Iunie 15, 2014 Partajează Postat Iunie 15, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Zice-se ca vremea se anunta nashpa week-endul de vine...vreau sa vad daca mai am trecere la forurile superioare :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 15, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2014 (editat) Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Zice-se ca vremea se anunta nashpa week-endul de vine...vreau sa vad daca mai am trecere la forurile superioare :) Apelam ...la rasta ...jamaica ...bluebarbering ...orice ... :ha: @roby Stiu ca ai platit, astept o confirmare de la Sorin, asta este procedura, pe asta mergem ...multumim ptr intelegere. In aceeasi situatie e si Liviu-san (stiu si de el ca a achitat cazarea) ...:h5 Mai e putin ...am curaj, n-am curaj, sa incerc totusi...AMR ... 5 (CINCI) zile ...:grin: Cele doua cereri de materiale personalizate care le-am primit pe SMS pe data de 11 s-au rezolvat! (Tavian & samurai parca :old) Suplimentar am mai facut doua XXL-uri tricouri rosii si doua polare rosii tot XXL ...in caz ca mai exista doritori ... Fiecare participant are pe PM o lista cu toate numerele de telefon ale celorlalti. Va sugerez ori sa o printati ori sa o salvati undeva unde o puteti vedea oricand. Acea lista poate fi foarte utila la un moment dat. Editat Iunie 15, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Iunie 15, 2014 Partajează Postat Iunie 15, 2014 (editat) Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Salut, Raspund cu intarziere pentru ca am fost plecat din Sibiu. Confirm platile: Liviu - 240 Ron Roby - 180 ron. :h5 Editat Iunie 15, 2014 de Kibitz 1 aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 15, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Salut, Raspund cu intarziere pentru ca am fost plecat din Sibiu. Confirm platile: Liviu - 240 Ron Roby - 180 ron. :h5 Nu-i stres ...s-a marcat! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Nu mai e mult timp, poate ar trebui sa stabilim cu precizie ce hipermarket . Sorin si Ionut cam ce ora o sa fie ora de intalnire? Asa aproximativ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 16, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2014 (editat) Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Buna dimineata, Inca nu ne-am hotarat dar cel mai posibil o ne vedem vineri in jurul orei 15.00 la Kaufland Sibiu. :h5 Aproximativ 2 ore vor dura cumparaturile si cam o ora drumul pana la pensiune ...sa nu depasim ora 18.00 ...cu totul ... Noi "sudistii", cred ca ne urnim pe la 06.30 din Bucuresti si din imprejurimi. Ne vom opri pe drum, undeva in zona Valcea sa hranim "mistretii" mici ... :h5 Kaufland ptr ca aprovizionare si ptr ca parcare mare ...:grin: O sa concep o lista ptr a ne ajuta la cumparaturi...si o sa ne impartim in 2 "celule de criza" (grupuri). La "Vila dintre brazi" vor fi cazate (daca am numarat eu bine) 41 de persoane adulte + 7 copii. Editat Iunie 16, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) MareUrs la vreme m-am uitat si eu. Pare ca ploua joi si vineri. Suficient sa inmoaie drumurile prin padure. Sambata si duminica este insorit. Cu romica nu stiu care este aranjamentul, dar daca trebuie batut matanii, pupat moshte si inaltat rugi ... sa nu contati pe mine ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 16, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2014 (editat) Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Cunoastem noi pe unul de-l iubeste mult pe popa, are multe icoane pe pereti si e adoratorul colivei ...sta la Giurgiustain...deci s-ar putea aranja ceva slujba de adus soarele si pe strada noastra a necredinciosilor ...:ha: Pana atunci ..."In Patrol we trust!" Inshallah ... Editat Iunie 16, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Cunoastem noi pe unul de-l iubeste mult pe popa, are multe icoane pe pereti si e adoratorul colivei ...sta la Giurgiustain...deci s-ar putea aranja ceva slujba de adus soarele si pe strada noastra a necredinciosilor ...:ha: :ha: Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) 4 zile ... 1 Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian_popescu Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Yoane . In seara asta te astept sa mergem impreuna la Popa din Slobozia :pr1 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) 3 ... Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) fratica despre tine era vb..... apa mai multa de la dzeu inseamna si pt noi putin noroi.....beutura si ceva dealea gurii noroc cu copii ca altfel ieseam la vaanatoare ca am obs ca sunt ssi vanatori ptr noi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) ioane eu zic sa tragem tare si la intrare in sb sa ne oprim la un ciolan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) stii si tu ca planul de acasa nu se potriveste cu cel de pe drum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nenea1973 Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Salut! Asa as veni si eu cu familia si rulota !!! E ziua ficei mele cea mare face 17 ani si tre sa fim langa ea !!! Sorry!! DACA UN LUCRU MERITA SA FIE FACUT , MERITA SA FIE FACUT BINE !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Salut! Asa as veni si eu cu familia si rulota !!! E ziua ficei mele cea mare face 17 ani si tre sa fim langa ea !!! Sorry!! Sa-ti traiasca ! La multi ani ! Dar nu am inteles....vii au ba ? :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nenea1973 Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Sa-ti traiasca ! La multi ani ! Dar nu am inteles....vii au ba ? :) Nu! Face domnișoară petrecere și stăm cu ea ca e ofticoasa ! Mulțumesc de întrebare !! DACA UN LUCRU MERITA SA FIE FACUT , MERITA SA FIE FACUT BINE !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 17, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) ioane eu zic sa tragem tare si la intrare in sb sa ne oprim la un ciolan Daca or rezista mistretii mici ...atunci Boita sa fie ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 (editat) Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Ca sa ne lamurim; Ceaunul ala care il faceti voi acolo..sa intre cu noduri (e fara mine)! Palinca si berea? Sa va doara capul a doua zi...sa va tremure mainile pe volan...si sa vomitati ca nebunii (tot fara mine)! De offroad...va iert! Sa fie usor! Hai ca v-am urat de bine! Sa aveti cea mai mare distractie si sa va simtiti ca o familie! V-am tucat pe toti Nissan-isti!! Editat Iunie 17, 2014 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Pana la urma o ora si o locatie pe vineri? 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) ... Ceaunul ala care il faceti voi acolo..sa intre cu noduri (e fara mine)! ... O sa fie asa de bun ca te lingi pe unde iese ... ce mai conteaza ca intra cu noduri ... :grin: Roby200487 care locatie o vrei? Cea din Cluj sau cea din Sibiu? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) 2 ... Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate