Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Victime colaterale sau povestea celor care sunt chiar buni dar ignorati!

zolameister

Postări Recomandate

Buna seara!

De mult nu am mai postat aici,Problemele crizei ma fac sa-mi ocup 100% timpul cu profesia....totusi...din aceleasi cauze ,azi am aflat cu mahnire ca din "prea mult bine",unul din colegii nostrii de forum este persecutat de impotenta autoritatilor.Pregatirea profesionala azi nu inseamna nimic in Romania.Know -how la noi este o fita pe care prostimea o critica si o ignora strigand cu gura mare ca ...nu e nevoie.Daca incerci sa faci corect ,esti fraierul societatii.Totusi cand facem asta in actul medical ,vin unii care habar nu au de o anamneza si decid "procural".Sunt foarte mahnit si sictirit.Nu mai am cum sa emigrez dar imi pare rau ca nu am facut-o cand puteam.De ce ..de ce cand sunt probleme..grave...atingand permanent emotionalul...si paradoxal... mediatizate toti sunt laudati pentru profesionalismul lor?

Editat de zolameister

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Victime colaterale sau povestea celor care sunt chiar buni dar ignorati!

Salut Zoli!

E bine ca ai revenit dar daca am si intelege despre ce vorbesti ar fi si mai bine. :wink:

Link spre comentariu

Salut Zoli! Sa sti ca pe multi ai ingrijorat cu absenta ta, mai ales ca nici la telefon nu puteai fi gasit. Sper ca esti O.K.

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Salut!Da sunt bine....vremurile nu sunt potrivnice.Asta e motivul pentru care m-am revoltat.Bagi cunostinte in tine,investesti trup suflet si nu esti lasat sa muncesti.Sa fie chiar asa ca medicii unui spital intreg chiar au facut atea magarii ca sa merite executia in public?De cate ori nu ati vazut la stiri oameni salvati la Spitalul de arsi?Si stii de ce pentru ca sunt buni.In rest....fie cum o fii.La telefon accidental nu am raspuns.Cand sunt cu pacient sau in treaba s-ar putea sa nu pot.

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Ii respect pe medici . Mult . Dar sunt doar oameni . Nu sunt zei , semizei , Dumnezei . Sunt oameni . Au pregatire superioara. Asa au si profesorii care ne invata si inginerii care construiesc blocuri care nu ne cad in cap si inginerii care proiecteaza masini care nu se dezintegreala la 120 km / h si pilotii avioanelor cu care calatorim in concedii . Un medic bun trebuie respectat , asa cum si un pantofar bun trebuie respectat, sau un croitor bun .

Daca fiecare ar trebui sa fie amnistiat pentru cele rele in contul celor bune, unde ar mai fi dreptatea si justitia ? Poate ca sistemul social actual este depasit si este nevoie de unul nou. Cu asta pot fi de acord. Cu hotia unora care se imbogatesc din mofturile sau necazurile si nefericirea altora, nu sunt de acord . Daca medicii aia operau gratis, cu " manopera " zero , oameni care aveau probleme de sanatate , si erau arestati , ieseam in strada sa agit pancarde pentru ei. Nu este cazul . Au bagat in buzunar bani de la pitipoancea care si-au pus silicoane. Pe banii CAS-ului unde cotizez eu , in speranta ca nu va trebui sa platesc aspirina si paracetamolul daca voi fi internat vreodata. Nu este nici o diferenta intre ei si un hot ordinar. Pregatirea superioara , in acest caz , este un argument in defavoarea lor. Daca niste oameni pregatiti si bine platit fac asa ceva , ce sa ne asteptam de la o persoana cu 3 clase ?

Il pot intelege pe un S.R.L -ist amarat care face evaziune fiscala ca nu-si poate plati creditul si ii ia banca casa .

Il inteleg pe un profesor care da meditatii si nu plateste impozit pe venit .

Pe medicii aia nu ii inteleg .

• Like 8
Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Ii respect pe medici . Mult . Dar sunt doar oameni . Nu sunt zei , semizei , Dumnezei . Sunt oameni . Au pregatire superioara. Asa au si profesorii care ne invata si inginerii care construiesc blocuri care nu ne cad in cap si inginerii care proiecteaza masini care nu se dezintegreala la 120 km / h si pilotii avioanelor cu care calatorim in concedii . Un medic bun trebuie respectat , asa cum si un pantofar bun trebuie respectat, sau un croitor bun .

Daca fiecare ar trebui sa fie amnistiat pentru cele rele in contul celor bune, unde ar mai fi dreptatea si justitia ? Poate ca sistemul social actual este depasit si este nevoie de unul nou. Cu asta pot fi de acord. Cu hotia unora care se imbogatesc din mofturile sau necazurile si nefericirea altora, nu sunt de acord . Daca medicii aia operau gratis, cu " manopera " zero , oameni care aveau probleme de sanatate , si erau arestati , ieseam in strada sa agit pancarde pentru ei. Nu este cazul . Au bagat in buzunar bani de la pitipoancea care si-au pus silicoane. Pe banii CAS-ului unde cotizez eu , in speranta ca nu va trebui sa platesc aspirina si paracetamolul daca voi fi internat vreodata. Nu este nici o diferenta intre ei si un hot ordinar. Pregatirea superioara , in acest caz , este un argument in defavoarea lor. Daca niste oameni pregatiti si bine platit fac asa ceva , ce sa ne asteptam de la o persoana cu 3 clase ?

Il pot intelege pe un S.R.L -ist amarat care face evaziune fiscala ca nu-si poate plati creditul si ii ia banca casa .

Il inteleg pe un profesor care da meditatii si nu plateste impozit pe venit .

Pe medicii aia nu ii inteleg .

99% de acord

• Like 2
Link spre comentariu

Sunt de acord ca este o fapta mai mult decat rusinoasa avand in vedere ca oricum nu erau niste medici saraci si cred eu ca se descurcau foarte bine si fara manevrele cu CAS dar in esenta titularul topicului a blamat de fapt ..modul in care au fost mediatizati, incarcerati ..cu arest preventiv ..ca si cum ar fi ultimii criminalii. Nu se poate sa-l retii 29 de zile pe cineva care beneficiaza de calitatea de suspect intr-un dosar de drept comun ...Mi se pare un abuz masiv la adresa oamenilor de rand .Dar tot circul asta probabil este pt a "arata" poporului ca pseudojustitia isi face treaba ...in timp ce in spate se fac adevaratele manevre pe bani adevarati ....sau/si pt a distrage atentia presei si poporului in legatura cu un alt subiect prea fierbinte...

Ca si scurta comparatie fara dedicatie :

Mazare suspectat de 175000 de euro spaga este sub arest la domiciliu iar doctorii pt un prejudiciu mult mai mic sunt in arest preventiv....eu zic ca pute...

Editat de sebasd
Link spre comentariu

eu mi-am operat tatal de o problema cardiovasculara,intr-un spital de specialitate din orasul meu si am fost nevoit sa cumpar absolut tot ce era necesar pt operatie...inclusiv manusi si echipamentul doctorilor si a asistentelor.din medicatia prescrisa cat a stat in spital,nu mi-au dat decat aspirina, restul de 7 feluri de pastile le-am cumparat....tatal meu are 77 iar in campul muncii,cu carte de munca, a avut 47 de ani in care a contribiut la asigurarile de sanatate.

stiu ca aceasta este problema in toata tara dar nu e normal si eu doresc ca sa se schimbe...radical.

pe langa materialele cumparate am mai cinstiti doctorii cu 1000 euro.

per total pe mine m-a costat operatia de desfundarea unei carotide 2700 euro.

...si e asigurat la CAS.

....si se intampla in Timisoara, cica al 2-lea oras la valoarea contributiilor la stata dupa Bucuresti:ha:

a...si sa nu uit...nu au acceptat materiale decat daca le cumparam dintr-o anumita farmacie si erau dora de la o anumita firma...

(cred ca e clar...nu trebuie sa mai dau explicatii...)

In sanatate starea generala este falimentara...se cauta solutii si metode care mai de care fantasmagorice...oamenii mor pe capete fiindca administratia si puterea sunt depasite de situatie... situatia seamana ca si o stare de razboi...

In asemenea momenta , profitorii ( ca sa nu-i numesc altfel) merita un singur lucru:un glont in cap.NU vreau sa-i tin in puscarie pe banii mei, nu vreau sa-i consider altfel doar fiindca au mult mai multa scoala, nu vreau sa mai existe pe lumea asta...in momentul in care nu poti deconta sau nu poti oferi citostatice sau insulina unor bolnavi dependenti de aceste leacuri, dar in aceelasi timp unii deconteza prin CAS, costuri unor opratii fictive doar pt a se imbogati....nu cred ca se mai poate spune ceva care sa-mi schimbe parerea.

as propune un referendum national pt a reintroduce pedeapsa cu moartea .

Editat de dragoslav
  • Like 1
Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000
Link spre comentariu

Nu comentez restul pentru ca nu am caderea sa o fac (nestiind despre ce e taina si neurmarind tv-ul de mai bine de 1 an), insa aici ai pus punctul pe I. Eu as fi de acord cu asa ceva.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Poate cu anchetatori din germania si judecatori din america !

Link spre comentariu

Hai sa nu picam in capcana asta crezand ca numai in alte tari sunt oameni capabili. Avem si judecatori si procurori f. bine pregatiti, avem si proverbul "fara uscaturi ... padurea nu exista". La noi....buba este altundeva...la legiuitor. Sunt multi colegi avocati aici care pot confirma cele spuse de mine, si indraznesc sa merg mai departe...legea ar trebui facuta sa nu lase loc de interpretari...ci doar sa fie aplicata. Dar...cred ca deviem discutia.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

nici cu aia nu e sigur...poate coreenii de nord sau chinezii pot fi mai neinduplecati de ispitele capitaliste si totodata exprimentati in executii publice cu costuri minime...

• Like 1
Link spre comentariu

La noi se intra in puscarie si nevinovat. Si nu sa intamplat asa rar acest lucru.

don't worry, be happy
Link spre comentariu

La noi se intra in puscarie si nevinovat. Si nu sa intamplat asa rar acest lucru.

Din pacate proportia vinovati si ticalosi liberi / nevinovati in puscarie este net in favoarea primei categorii :(

Din pacate ....

Link spre comentariu

Este o discutie delicata si din pacate asa este sistemul medical din romania.

Eu am unele mici intrebari, nejudecand prematur inca vinovatia sau nu a autorilor. Nu vreau sa le iua apararea dar nci sa ii acuz prematur fara sa aflu datele problemelor.

Se zicea ca operatile in cauza sunt 2.000-3.000 euro.

Cat din acest cost insemnau pungile de silocon plus alte consumabile si cat "atentile" medicilor.

Eu banuiam ca nu sunt tocmai ieftine "silocoanele".

Sunt multe de spus si nu cred ca este momentul, insa mai bine sa ne punem unele mici intrebari si sa nu cadem in capcana stirilor senzationale facil servite (gen metroul mai lat decat trebuie).

Si sa facem o mica deosebire intre medici si interventile medicale pt salarea unei vieti sau indepartarea unei probleme grave si o interventie pt ajustarea/imbunatatirea cuiva, la cerere.

Editat de aztec
  • Like 1
... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Domnilor,

In ceea ce priveste subiectul asta, fiind unul delicat va propun sa nu ne mai dam cu parerea, ce-cum si de ce. Pana la urma, Vitalies e colegul nostru rau, bun asa cum e...nu mai conteaza.

Eu, din punctul meu de vedere, oricat m-a injurat el pe mine si cate mi-a promis ca imi face ...sunt alaturi de el in aceste clipe nu tocmai placute prin care am inteles ca trece.

Chiar, stie cineva ceva concret de el? Nu a mai intrat pe forum de mai bine de zece zile ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Este o discutie delicata si din pacate asa este sistemul medical din romania.

Eu am unele mici intrebari, nejudecand prematur inca vinovatia sau nu a autorilor. Nu vreau sa le iua apararea dar nci sa ii acuz prematur fara sa aflu datele problemelor.

Se zicea ca operatile in cauza sunt 2.000-3.000 euro.

Cat din acest cost insemnau pungile de silocon plus alte consumabile si cat "atentile" medicilor.

Eu banuiam ca nu sunt tocmai ieftine "silocoanele".

Sunt multe de spus si nu cred ca este momentul, insa mai bine sa ne punem unele mici intrebari si sa nu cadem in capcana stirilor senzationale facil servite (gen metroul mai lat decat trebuie).

Si sa facem o mica deosebire intre medici si interventile medicale pt salarea unei vieti sau indepartarea unei probleme grave si o interventie pt ajustarea/imbunatatirea cuiva, la cerere.

fapta e fapta...au bagat banii in buzunar ....chiar daca sunt salvatorii unora, in momentul de fata sunt calaii altora...indiferent cat costa o punga de silicon,institutia publica era folosita in interes personal.

sunt intelectuali care dau un exemplu...fac parte dintr-o patura sociala care trebuie sa dea exemplu de omenie si sacrificiu fata de aproapele lor...

dar se pare ca sacrificiul lor costa n-mii de euro ...

aceste fapte ( in situatia actuala diin sanatate,unde sunt sute de cazuri care cer ajutor prin toate modalitatile mediatice de a salva viata unui copil fiindca ministerul este incapabil de a-i oferii protectia necesara) in momentul de fata le consider de o gravitate maxima...este echivalentul unei tradari in timp de razboi.

traba lor este sa salveze vieti...fara ezitare si neconditionat.iar daca au ales aceasta meserie inseamna ca au stiut in ce se inhama.

daca vroiau bani mai multi,puteau sa-si exercite meserie in domeniul privat.

nu au nici o scuza.iar cei care vor fi dovediti ca si vinovati sper sa putrezeasca in puscarie.

Link spre comentariu

fapta e fapta...

nu au nici o scuza.iar cei care vor fi dovediti ca si vinovati sper sa putrezeasca in puscarie.

iar eu sper sa li se alature multi altii, care au adus tara asta in halul in care e.

Link spre comentariu

Suntem satui sa vedem zilnic manipulari si dosare transparente. Ca aproape de fiecare data, media a dus discutia in directia dorita, lasand ca spiritul de turma sa isi faca treaba. Pe mine ma deranjeaza foarte mult "criteriile" pe care se efectueaza arestarile preventive si modul in care se executa. Atat! In rest cine greseste plateste!

Editat de yknot
4x4
Link spre comentariu

in sfarsit dupa zeci de ani in justitia romana misca ceva....mai vezi un judecator arestat, mai vezi un parlamentar arestat, mai vezi un doctor arestat, mai vezi oameni din fotbal care sunt la bulau, din perspectiva mea, a unui om cinstit, sarac, si care n-a furat un ac la viata lui, ce se intampla acuma in justitie este un lucru bun......adevarata problema pt romania sunt tunurile ce se dau de diversi oameni de afaceri....

despre colegul nostru nu pot comenta nimic, din ce am mai vazut pe aci a ajutat pe unii pe altii, dar cred ca lacomia dupa bani l-au facut sa mearga pe o cale gresita....totusi nu-i bine sa ma pronunt inainte, dar el fiind managerul spitalului nu cred ca nu stia ce se intampla

.ca si yonut sunt de parere ca este un topic care nu prea are ce cauta p-aci...si nu m-as supara daca ar fi sters.

Link spre comentariu

Am o singura problema majora cu modul in care lucreaza ... justitia?... in tara asta. De ce se dreptatea se imparte la televizor si in presa? De ce trebuie noi, lipsiti de detalii si nepregatiti juridic sa dam verdicte?

Da, si eu sunt furios ca nu avem sistem sanatate. Ce avem e ceva ridicol, corupt, ineficient, mijloc de furt in forma organizata. Dar ma feresc sa scot o vorba si sa dau pareri pentru ca nu stiu nimic despre speta in afara de ce a lasat presa sa transpire, si de presa m-am saturat mai rau decat de politicieni.

Am parere, dar o pastrez pentru mine, macar pana cand chestia aia la fel de corupta care se numeste justitie in tara asta isi va da o rezolutie. Mai ales pentru ca am convingerea ca indiferent de rezultat, fenomenul nu o sa dispara. Cel mult se vor schimba protagonistii. In o industrie atat de lucrativa, in care pe langa cei direct implicati castiga si multi altii, exista doar doua motive pentru care unii cad: nu au platit destul sau nu au platit cui trebuie! Eventual e posibil sa fi aparut concurenta care a platit mai mult si exact unde trebuia.

• Like 1
Samurai incepator
Link spre comentariu

Si eu sunt de acord ca acest topic nu are ce cauta pe forum!

Nu ma consider prieten cu Vitalie, dar stau sa ma gandesc, cum ar fi, daca as fi eu in locul lui si as citi topicul asta :no1

Chiar, stie cineva ceva concret de el? Nu a mai intrat pe forum de mai bine de zece zile ...

Normal ca nu a mai intrat pe forum, este retinut pt 29 zile. Cam greu in arest cu internetul, nu crezi?

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

Sincer, mie mi s-a acrit de nevinovati d-astia prinsi la furat, amarati de bugetari cu sute de mii de euro prin conturi, buzunare, plicuri si mai stiu eu pe unde, cu proprietati care mai de care mai interesante, si care dupa ceva interventii se albesc deodata... oare cumpara Vanish si fac baie in el sau alta o fi reteta?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare