dragoslav Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Victime colaterale sau povestea celor care sunt chiar buni dar ignorati! Dragoslav, eu incerc sa iti zic doar ca presa nu da informatii ci imprastie prejudecati. Acum juma' de an, cred, il crucifica pe unul Berbeceanu, sef peste combaterea crimei organizate din zona mea de multi ani. Nu stiam mare lucru de el, dar Hunedoara-Alba a fost singura zona in care s-a tot auzit de ani de zile ca se fac arestari de zeci de persoane per lot pentru trafic de droguri. A fost facut varza in presa, a fost bagat la preventiv o perioada consistenta, nu trecea zi sa nu apara dezvaluiri marete. Acum e liber (desi probabil ca are proces in curs, habar nu am) iar cel care i-a instrumentat dosarul e cercetat pentru abuz si inscenare (nu sunt termeni juridici, atat inteleg eu din limbajul lor). In plus sindicatul politistilor l-a facut "omul anului", cum daduse de veste cu ironie si Petre Bullbaru' :D . Nu sunt naiv, sigur nu este fecioara din Orleans si isi are pacatele lui, dar cine a jubilat cand a cazut s-ar putea sa nu mai fie asa de incantat acum, pentru ca adevarul se prefigureaza a fi nitel mai la mijloc. Eu treaba o vad simpla: nu lovi intr-un om deja cazut, mai ales cand l-au doborat altii. Daca e vinovat, e treaba justitiei. Daca nu, sau vina este mai mica decat ce s-a aerisit in presa, s-ar putea ca peste o vreme sa dai fata in fata cu acest om (si ma refer la Vitalie, ca de la el am plecat) si sa fii nevoit sa te uiti in ochii lui. Lasa loc de buna ziua, nu te costa nimic. Nu fii unul dintr-un "Lynch Mob", oricum nu castigi nimic din asta. dl-or...eu imi cer scuze public ,daca aveti impresia ca am ceva cu dl. Vitalie....chiar nu am. chiar daca nu-l cunosc eu sincer sper sa scape nevinovat din tot circul asta.si nu-mi va fi neplacut sa dau nas in nas cu dansul daca scapa nevinovat.eu mi-am spus parerea mea asa cum altii o spun pe a lor...chiar daca sunt diferite. si pana la proba contrarie ,mi-o sustin. Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Victime colaterale sau povestea celor care sunt chiar buni dar ignorati! Stimati colegi, ajunge! Ordinea de zi ( daca a exista vreuna) a fost epuizata. Ora de inchidere a trecut si ea. Chiar si personalul de serviciu a plecat, uitand lumina aprinsa. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Victime colaterale sau povestea celor care sunt chiar buni dar ignorati! Unde-i becul sa-l spargem ...sa stim o treaba ...daca tot ne certam ca niste chiori ...pe capra vecinului care e putreda de mult ...sa fie bezna! Asta e ca in bancul ala ... 10 femei vs. 10 barbati ...sex pe nevazute... pac se stinge lumina ...gemete, urlete de placere, dezmat ...pac se aprinde lumina ... o voce din pereti ...schimbati ...pac iar bezna ...gemete, urlete de placere, dezmat, lumina iar si tot asa de cate ori ... se aprinde lumina ... unul se revolta si incepe sa urle ...ba ce mama dracu de joc e asta ca eu nu mai vreau...de doua ori am luat-o in gura si odata in dos! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Victime colaterale sau povestea celor care sunt chiar buni dar ignorati! Eu am citit mai fugitiv si am inteles " unde-i beciul ? " . Ma gandeam eu asa : uite dom'le , cum i-a dat Domnu' gandul cel bun si ne indeamna la o betie, ca sa concluzionam : " cele rele sa se spele " ( as adauga " intre ele " ) . Dar la o lecturare mai atenta , vazui ca-i vorba de "bec" si nu de "beci " :ang2. Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebasd Postat Mai 15, 2014 Partajează Postat Mai 15, 2014 Re: Victime colaterale sau povestea celor care sunt chiar buni dar ignorati! dl-or...eu imi cer scuze public ,daca aveti impresia ca am ceva cu dl. Vitalie....chiar nu am. chiar daca nu-l cunosc eu sincer sper sa scape nevinovat din tot circul asta.si nu-mi va fi neplacut sa dau nas in nas cu dansul daca scapa nevinovat.eu mi-am spus parerea mea asa cum altii o spun pe a lor...chiar daca sunt diferite. si pana la proba contrarie ,mi-o sustin. Nu trebuie sa ti ceri scuze fata de nimeni ..este parerea ta personala... Intrebarea este daca merita 29 de zile in arest ? Sunt un pericol public ? ....eu zic ca nu ..fara sa dam exemple Pot interactiona cu martori cheie ...poate ca da dar in conditiile in care s-a supermediatizat treaba clar toti au fost informatii .. Dar daca nu le pot demonstra vinovatia ..automat ar cere daune pt imagine etc ...pt cele 29 de zile ...cine le plateste? Noi tu eu s.a.m.d. Plus ca nu inteleg mediatizarea uriasa...decat sa le aratam celor de afara cat de justitionari suntem...,ceva gen praf in ochi... PS.Nu-l cunosc pe @vitalies , nici macar nu l-am zarit ...nici nu am schimbat vreun mesaj cu el...pur si simpli asa mi se pare corect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate