Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Victime colaterale sau povestea celor care sunt chiar buni dar ignorati!

zolameister

Postări Recomandate

Re: Victime colaterale sau povestea celor care sunt chiar buni dar ignorati!

Si eu sunt de acord ca acest topic nu are ce cauta pe forum!

Corect.

@ f_Zoltan ..."De ce trebuie noi, lipsiti de detalii si nepregatiti juridic sa dam verdicte?" (Chiar, de ce trebuie, cine ne obliga?)

..."Am o parere, dar o pastrez pentru mine..." ( atunci care-i rostul deschiderii acestui topic? Nu e o prelungire a celor vehiculate in media noastra care, sunt de acord, este de toata jena?)

Editat de ctinu
Sa cunosti, sa vrei - vei putea face !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

tipic romanesc....ne dam cu parerea de la curve...la politica....fara sa avem o imagine clara a faptelor

sau poate cei care isi dau cu parerea au avut acces la anumite dosare si au vazut cu ochii lor ce scrie pe acolo

oricine poate fi saltat de mascati in temeiul unei banuieli

arestarea preventiva se aplica la unii care nu au omorat/violat...etc dar nu se aplica unor suspecti de crima...talharie...atac armat...ca dor nu-s pericol public:grin:

acest topic ar trebui inchis....pana la o sentinta definitiva

abia atunci suntem indreptatiti sa ne dam cu parerea...de aici...sau de peste mari si tari

Link spre comentariu

Am citit f iecare comentariu si aproape ca am fost de acord cu fiecare, chiar daca unele pareri enuntative nu erau convergente.

De unde asta? Cred ca de fapt problema vine din faptul ca suntem cu vechea mentalitate de necombat pentru convingeril individuale si de faptul ca ne-am lovit in trecut de inutilitatea vreunui demers.

Impotriva individului, sistemul actioneaza cu anticorpi si in cel mai bun caz induce brutal coma intelectuala.

Poate ar trebui sa si votam?

Link spre comentariu

Presa face rău, dacă se vrea!

Lucrez în domeniu, ştiu cum e...întotdeauna ai un X şi un Y (cel puţin), şi clar cineva o să iasă prost!

Cu toţii ştim cum e treaba în Mărita noastră ţară, aşa că ori facem ceva, ori nu mai discutăm...

SUBSCRIU la faptul că un moderator ar trebui măcar să blocheze această discuţie, până se dă un verdict!

Link spre comentariu

Fratilor,

Nu e cazul sa intrati in polemica pe acest topic. Asa cum nu cred ca este etic sa-l judecam pe colegul nostru de comunitate, orice ar fi facut el in viata civila.

Hai sa tragem o linie ...intre comunitatea 4x4 si restul vietii noastre personale...

De la linie in sus ...comunitatea 4x4... toate amintirile care ne leaga ...povestirile...informatiile ...visele fiecaruia ...samd ...Aici toate sunt pozitive, elemente care ne da culoare vietii, ne deconecteaza de la stresul zilnic, ne incarca energetic, ne ofera adrenalina ...etc

De la linie in jos ...fiecare isi produce banul lui cum cred el de cuviinta... Poate unii dintre noi sunt hoti de masini, lucreaza ptr camatari cu acte in regula, fac trafic de droguri whataver... Toti dar absolut toti isi asuma voluntar riscuri ptr actiunile intreprinse si la final platesc mai mult sau mai putin fie in fata legilor, fie in fata tertelor persoane, fie chiar doar in fata lui Dumnezeu ptr faptele lor!

Dar stop!!! Ar trebui ne intereseze viata personala a fiecaruia? Ar trebuie sa ne intereseze ce e sub linia in jos? Nu cred ... De ce sa le amestecam? De ce sa ii judecam pe acei oameni ptr ceea ce fac ei in viata lor privata? Nu avem nici un drept...

Comunitatea 4x4 a demonstrat de multe ori solidaritate ...impreuna am facut multe lucruri ... am intervenit in viata personala a unora implantand speranta, lumina, caldura ...ajutandu-i cand au avut nevoie, cu putin sau mai mult, atat cat a avut, putut si vrut fiecare...

Poate ca e momentul sa invatam ce inseamna solidaritatea!

• Like 1

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Yonutz,dar grupul acela de dr. au umblat in pusculita din care trebuiau sa fie bani si pt. baiatul colegului nostru care are nevoie de ajutor....tu esti unul din principalii promotori de ajutorarea colegilor care au probleme cu sanatatea copiilor lor si tot tu ceri oarecum clementa unor indivizi care au umblat la pusculita sanatatii si si-au insusit bunuri publice in interes personal....pai de partea cui esti?

eu nu vb. strict de colegul de pe forum...nu-l cunosc si nici nu ma bag sa-l judec...eu vb despre tot grupul acela care a facut acele nereguli...din banii mei ,ai tai ai colegului Traco si a tuturor celor care platesc un serviciu medical in avans...

faptul ca cineva de pe forum face parte din ancheta ma lasa rece...sper din suflet sa fie nevinovat fiindca avem o pasiune in comun...dar asta nu ma opreste sa comentez sau sa-mi formez o parere...toti avem acest drept.

din partea mea se poate inchide acest topic.cu inchiderea lui fapta sau faptasii nu dispar,ei raman in continuare invinuiti, cercetati si daca se dovedesc vinovati,sper sa fie condamnati.

• Like 1
Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000
Link spre comentariu

Am urmarit si eu doar ce s-a prezentat la televizor.Nu stiu cit adevar este si cit manipulare.

Fapt concret intimplat mie.

Acum cred ca 3 ani un coleg de tractari a fost accidentat grav la o interventie.Picior retezat intre genunchi si glezna....se mai tinea doar in piele.

In Constanta diagnosticul era clar si fara nici o alta posibilitate:AMPUTARE

Fiind prietenul meu am inceput sa dau telefoane sa intreb ce se poate face.Am sunat la Vitalies care mi-a spus scurt:"Trimite pacientul urgent cu salvarea la mine!"

Au urmat zeci de operatii.Reconstructie de os ,de nerv ,de muschi ,grefe de piele si alte lucruri la care nu ma pricep.

Foarte important este faptul ca nimeni din spitalul acela nu a pretins si nu au luat absolut nimic de la prietenul meu,care era oarecum incurcat de faptul ca sa nu imi fac eu obligatii pentru el.

Acum are piciorul la locul lui si poate lucra cu niste mici probleme la glezna din cauza recuperarii defectuase facute la Techirghiol.

Pe cine sa cred eu....Pe cei cu TV-ul care mi-au demonstart ca manipuleaza si intorc faptele cum le convine lor pentru rating,sau pe prietenul meu operat care nu are nici un interes sa ma minta.

Avind in vedere ca il cunosc personal pe Vitalies si am vazut caracterul lui in teren inclin balanta in favoarea lui si nu cred ce s-a prezentat la TV.

Si intotdeauna cel din virful piramidei a platit cu virf si indesat pentru ce au facut subalternii.

Si m-am convins ca in Romania justitia nu este la fel pentu toti.

• Like 3
Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

@dragoslav ...

Eu nu cer nimic si nu tin partea nimanui ci doar incerc sa trezesc in voi partea umana, parte care in conditiile unei vieti agitate, in goana ptr supravietuire si fara nici un fel de logica ...lipseste cu desavarsire. Am uitat sa fim oameni devenind animale... Ne impartim in doua categorii ...pradatori sau victime. Iti propun sa incercam sa vedem lucrurile si dintr-o alta optica ...aceea a unor supravietuitori umanoizi.

Link spre comentariu

@dragoslav ...

Eu nu cer nimic si nu tin partea nimanui ci doar incerc sa trezesc in voi partea umana, parte care in conditiile unei vieti agitate, in goana ptr supravietuire si fara nici un fel de logica ...lipseste cu desavarsire. Am uitat sa fim oameni devenind animale... Ne impartim in doua categorii ...pradatori sau victime. Iti propun sa incercam sa vedem lucrurile si dintr-o alta optica ...aceea a unor supravietuitori umanoizi.

in cazul acesta eu nu vad decat 2 categorii: eu si tu suntem victime fiindca am ramas fara paracetamol in spital si ei sunt avantajatii( ca sa sune mai frumos) care au luat o parte din paracetamolul spitalului si l-au vandut pe bani, pe care i-au cheltuit pt ei....

....e intradevar uman ce au facut.....

pai eu zic sa fim oameni si sa-i iertam pe toti cei arestati, invinuiti sau in curs de cercetare care au bagat manuta (pt a supravietuii) in visteria tarii...de ce sa-i mai condamnam ....chiar daca nu mai avem autostrazi sau gaze sau curent sau aur sau,sau,sau....

Editat de dragoslav
Link spre comentariu

Aici nu era vorba ca au vandut paracetamolul din spitale ... Daca te gandesti, prin arestarea lor cine au pierdut? Prin lipsa lor (a doctorilor) din spitale cine sufera? Daca erau cercetati in stare de libertate ce s-ar fi putut intampla? Sa mai faca niste operarii reusite? Deci asta era pericolul public: practicarea meseriei pentru oameni!

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Aici nu era vorba ca au vandut paracetamolul din spitale ... Daca te gandesti, prin arestarea lor cine au pierdut? Prin lipsa lor (a doctorilor) din spitale cine sufera? Daca erau cercetati in stare de libertate ce s-ar fi putut intampla? Sa mai faca niste operarii reusite? Deci asta era pericolul public: practicarea meseriei pentru oameni!

Asa-i, nu au vandut paracetamolul din spital pentru ca banii nu ajung si pentru paracetamol... se duc pe decontari de silicoane

Prin lipsa lor din spitale sufera cel mai mult negustorii de iahturi, case si masini, silicoane

Operatii reusite de implantare de silicoane, cred ca la asta te referi

Uite care e treaba: sunt si (multi) alti medici in Ro, care ar putea practica cel putin la acelasi nivel. Ghice de ce nu practica? Exact, pentru ca nu au unde! Pentru ca locurile sunt ocupate de cei din gasca vesela! Pentru ca unii chiar sunt verticali si nu se prostitueaza - exact, prostitueaza. Ei, astia nu au loc in sistemul asta sanitar.

Revenind un pic, ce riscam daca coruptii stau inchisi? Pai eu cred ca riscam ca ceilalti sa le ia locul... actul medical va merge mai bine.

Link spre comentariu

(...)

Revenind un pic, ce riscam daca coruptii stau inchisi? Pai eu cred ca riscam ca ceilalti sa le ia locul... (...).

Da, aia 20.000 care au plecat deja din tara ....

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Actual sunt cca 40.000 de medici in Romania. Cati dintre ei nu iau bani "neimpozabili" de la pacienti ?

Mai nou canalul de spaga e mutat spre cabinetele particulare. Te duci la spital, unde de cele mai multe ori esti tratat mizerabil, asta daca nu bagi mana in buzunar si iti recomanda majoritatea sa-i vizitezi in cabinetele private. Unde platesti serviciul (practic exista prin acest procedeu spaga legalizata si impozitata :wink:) si unde brusc se schimba atitudinea doctorilor ... Mai departe majoritatea iti recomanda medicamente revolutionare, noi, un fel de paracetamol mai scump dar sub nu stiu ce denumire si mingea se muta in curtea farmaciilor. Alti bani, alta distractie.

Din punctul meu de vedere actualul nostru sistem de sanatate este 100% compromis si singura varianta spre a indrepta lucrurile este a asimila un sistem curat cu reguli stricte. Si bineinteles declarararea unui punct zero de plecare.

N-am incredere nici in sistemul sanitar de stat si nici in cel privat. Amandoua din punctul meu de vedere sunt rau concepute, desfasurate si administrate cu gauri mari negre, unde ni se scurg incet si sigur banii... Asta din punctul de vedere al pacientului.

Vanatoarea de vrajitoare si rastignirea unor medici ca exemplu de "aplicare a legilor" (cazul de fata) nu este decat dovada ca inca se face politie politica in Romania. Motivele, dincolo de ce macane presa ...

-nu s-a sarit la cap cu dreptul sau nu s-au inteles la "taxa de protectie" cu politicienii

-se doreste schimbarea acelor medici cu altii 100% loiali acestei caracatite ...numita coruptie.

Sunt foarte multe de spus ...

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Constitutia Romaniei

Egalitatea in drepturi :

ARTICOLUL 16

(1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.

(2) Nimeni nu este mai presus de lege.

Yonutz , te faci vinovat de instigare la nerespectarea Constitutiei :grin:.

Sugerezi ca ar fi corect ca unii sa fie mai egali decat altii . slp

Sau ca medicii nu sunt cetateni . slp

Editat de FordRanger
Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

@fordranger

Ptr ca ma simt vinovat ma duc sa deschid usa de la carcera sa ma pedepsesc cu doua beri care le-am introdus in detentie acu doua zile ...ptr ca vanzatorea si-a permis sa mi le vanda calde!:uameni Adica judecand dupa ceea ce se intampla in sistemul medical ...berea e intotdeauna vinovata si nu conteaza nici cine o vinde, nici cine o cumpara si nici cine o consuma! :ha:

Link spre comentariu

Pentru atitudinea corectata si umilinta adoptata , esti gratiat de data asta ! :br

Dar daca se mai repeta trebuie sa te pedepsesti cu cel putin un bax de 6 . :be

• Like 1
Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Am uitat sa precizez :old...berile astea au fost un spor la pedeapsa :daisazacaji5:...aseara s-au consumat faptele meschine ptr care ma autodenunt :x... doua kile de vin oltenesc luate spaga de la prietenul ursu ... :-P:sht

Ironia sortii si offtopicul zilei: cu doua blonde te descurci ...cu sase e mai dificil! :ha:

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Dați repede pe ProTv, e România te iubesc. Subiectul: sistemul medical mafiot din România. Vizionare plăcută!

Toate cele bune!

All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

Am urmarit si eu doar ce s-a prezentat la televizor.Nu stiu cit adevar este si cit manipulare.

Fapt concret intimplat mie.

Acum cred ca 3 ani un coleg de tractari a fost accidentat grav la o interventie.Picior retezat intre genunchi si glezna....se mai tinea doar in piele.

In Constanta diagnosticul era clar si fara nici o alta posibilitate:AMPUTARE

Fiind prietenul meu am inceput sa dau telefoane sa intreb ce se poate face.Am sunat la Vitalies care mi-a spus scurt:"Trimite pacientul urgent cu salvarea la mine!"

Au urmat zeci de operatii.Reconstructie de os ,de nerv ,de muschi ,grefe de piele si alte lucruri la care nu ma pricep.

Foarte important este faptul ca nimeni din spitalul acela nu a pretins si nu au luat absolut nimic de la prietenul meu,care era oarecum incurcat de faptul ca sa nu imi fac eu obligatii pentru el.

Acum are piciorul la locul lui si poate lucra cu niste mici probleme la glezna din cauza recuperarii defectuase facute la Techirghiol.

Pe cine sa cred eu....Pe cei cu TV-ul care mi-au demonstart ca manipuleaza si intorc faptele cum le convine lor pentru rating,sau pe prietenul meu operat care nu are nici un interes sa ma minta.

Avind in vedere ca il cunosc personal pe Vitalies si am vazut caracterul lui in teren inclin balanta in favoarea lui si nu cred ce s-a prezentat la TV.

Si intotdeauna cel din virful piramidei a platit cu virf si indesat pentru ce au facut subalternii.

Si m-am convins ca in Romania justitia nu este la fel pentu toti.

Cam cat valoreaza un picior pentru baietii astia de pe forum care arunca cu noroi? Ia spuneti.....cam la ce suma se ridica un picior de-al vostru?

Link spre comentariu

Cam cat valoreaza un picior pentru baietii astia de pe forum care arunca cu noroi? Ia spuneti.....cam la ce suma se ridica un picior de-al vostru?

De ce, te apuci de tranzactionat picioare?

Hai sa fim seriosi, aste-a sofisme ieftine. Cine arunca cu noroi? Ce vrei, sa le ridic statuie cand ei ne umilesc si ne fura? Cand isi cladesc averile pe nefericirea si neputinta unora? Vroiau sa faca bani - trebuia sa se duca in privat. Ii tine cineva legati la spitalul de stat? Sau oportunitatile sunt mai mari si oala cu smantana e la indemana?

Daca spui lucrurilor pe nume inseamna ca arunci cu noroi? Adevarul in Romania a ajuns sa fie asimilat noroiului?

Pe mine nu ma intereseaza numele, si cred ca nici pe altii. Ma intereseaza doar sa nu mai fim jecmaniti invariabil numai pentru ca avem tupeul de a ne imbolnavi!

• Like 1
Link spre comentariu

De ce, te apuci de tranzactionat picioare?

Hai sa fim seriosi, aste-a sofisme ieftine. Cine arunca cu noroi? Ce vrei, sa le ridic statuie cand ei ne umilesc si ne fura? Cand isi cladesc averile pe nefericirea si neputinta unora? Vroiau sa faca bani - trebuia sa se duca in privat. Ii tine cineva legati la spitalul de stat? Sau oportunitatile sunt mai mari si oala cu smantana e la indemana?

Daca spui lucrurilor pe nume inseamna ca arunci cu noroi? Adevarul in Romania a ajuns sa fie asimilat noroiului?

Pe mine nu ma intereseaza numele, si cred ca nici pe altii. Ma intereseaza doar sa nu mai fim jecmaniti invariabil numai pentru ca avem tupeul de a ne imbolnavi!

De unde naiba stii tu cine pe cine a jecmanit? Exact! Aruncati cu noroi fara sa va pese de oameni. Dar pana la urma asta e romanul! Cu un pic de cultura generala ar fi trebuit sa stii ca exista o institutie in dreptul penal roman intitulata <prezumtia de nevinovatie> care este rasturnata doar la pronuntarea unei hotarari definitive de condamnare.

Jecmaneala nu este apanajul medicilor. Daca e sa vorbim si sa-i judecam pe cei care jecmanesc cred ca ar trebuie luate la rand toate culorile politice si facut un lagar!

Imi cer scuze pentru efervescenta dar 'nesimtitii si spagarii astia de doctori' au salvat viata unei persoane dragi mie!

Editat de Maresalul
  • Like 2
Link spre comentariu

De unde naiba stii tu cine pe cine a jecmanit? Exact! Aruncati cu noroi fara sa va pese de oameni. Dar pana la urma asta e romanul! Cu un pic de cultura generala ar fi trebuit sa stii ca exista o institutie in dreptul penal roman intitulata <prezumtia de nevinovatie> care este rasturnata doar la pronuntarea unei hotarari definitive de condamnare.

Jecmaneala nu este apanajul medicilor. Daca e sa vorbim si sa-i judecam pe cei care jecmanesc cred ca ar trebuie luate la rand toate culorile politice si facut un lagar!

Mai domnule care te-ai indignat de indignarea mea... mai voi unii parca traiti in alta tara... :ha:

Tocmai ce-am spus ca nu ma intereseaza nume. Ma intereseaza doar sa nu dau spaga. Ma intereseaza ca parintii mei sa fie tratati omeneste in spital fara sa imparta plicuri cu bani. Ma intereseaza sa nu cumpar fesi si algocalmin si seringi de la farmacia de la poarta spitalului pentru ca unii sifoneaza banii asiguratilor pe diverse operatii neincluse in normele de decontare.

Ma intereseaza sa fim tratati ca oameni, nu ca masini de impartit plicuri. Ca e vorba de medici, justitie, administratie, nu are importanta! Si da, pentru asta chiar nu ma intereseaza numele. Numele este inutil, astia despre care vorbesc eu aici sunt doar purtatori de buzunare. Cu plicuri. Sau conturi. Bugetari posesori de yahturi. Bugetari cu proprietati greu de imaginat. D-astia care ne predau peste tot despre statura lor morala, despre verticalitate si respect.

Pe tine, draga domn pasionat de prezumtia de nevinovatie, te intereseaza ceva din ce tocmai am scris eu mai sus? Domnia ta de ce te faci vinovat de nu vrei sa traiesti o viata normala?

• Like 1
Link spre comentariu

Poate asa o fi in Suedia ...In Romania nu se ia spaga! Doar se da! :ha1

• Like 1

Link spre comentariu

cam cat si al tau....daca nu ai unul special....

Editat de dragoslav
Link spre comentariu

Imi cer scuze pentru efervescenta dar 'nesimtitii si spagarii astia de doctori' au salvat viata unei persoane dragi mie!

pai nu asta e traba lor....? sa salveze vieti....?

daca -si fac treaba trebuie ridicati in slavi si iertati de greseli?

pai in cazul asta mai sunt o gramada de iertat...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare