cosmin.ardelean Postat August 3, 2014 Autor Partajează Postat August 3, 2014 Re: O afacere proasta? Eu am renuntat la alea ce le-am gasit. Erau varianta doar din teava si vin prea aproape de prag. O sa le construiesc eu, asta e. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat August 5, 2014 Autor Partajează Postat August 5, 2014 (editat) Re: O afacere proasta? E posibil sa se desincronizeze telecomanda originala? Exista vreo procedura de "invatare" a telecomenzii? Manual (cu cheia in yala) merge inchiderea centralizata la toate usile, dar din telecomanda nu. Editat August 5, 2014 de cosmin.ardelean Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat August 5, 2014 Partajează Postat August 5, 2014 Re: O afacere proasta? daca ai modelul original,separat de cheie,intri in masina,inchizi toate usile.Pui contactul si tii apasat pana se incuie usile,iar apoi se descuie singura (1-2 sec).daca nu merge,desfaci telecomanda si refaci toate lipiturile (cele care se pot reface,unele sunt prea mici si nu merg facute). Dupa asta repeti operatiunea cu contactul.Daca nu merge nici acum, poti sa o arunci. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat August 5, 2014 Autor Partajează Postat August 5, 2014 (editat) Re: O afacere proasta? Maaama ce simplu era! Mersi mult Dragos! A mers din prima. E telecomanda originala. Pe acelasi principiu poti programa la masina si alta telecomanda? Ce conditii trebuie sa indeplineasca? Sa fie de opel (indiferent de model)? Sau doar originala de Frontera A? Editat August 5, 2014 de cosmin.ardelean Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat August 6, 2014 Partajează Postat August 6, 2014 Re: O afacere proasta? Nu stiu,merge la gama Opel,alarma de fabrica,ori breloc (ca la tine) ori cu butoane direct pe cheie.Asta inseamna cam tot ce e din anii aia-Vectra A,Calibra,Astra g,Vectra B si Omega B parca.Se numeste sincronizare si de regula e necesara daca scoti bateria,sau daca nu o folosesti mai mult timp. Nu merge de la o masina la alta. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat August 6, 2014 Autor Partajează Postat August 6, 2014 (editat) Re: O afacere proasta? Am inteles. Mersi Dragos. Inca 2 chestii: - nenorocirea aia de maneta mica (cea de integrala) e prea apropiata de marginea din dreapta a trimului si ba agata in el, ba freaca, ba scartaie... Se poate muta cumva mai in stanga? Ori singura solutie e decuparea putin din plastic, sub pielea de la schimbator? - capota e destul de lata si nu ajung cele 2 tampoane reglabile, din colturi. Joaca in mers (scartaie) si flambeaza la apasare. Ar avea nevoie de inca 2 tampoane aproape de inchizatoare, s-o tina presata. Voi cum ati rezolvat problemele astea? Editat August 6, 2014 de cosmin.ardelean Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat August 7, 2014 Partajează Postat August 7, 2014 Re: O afacere proasta? La 1-s-ar putea sa ai vreun tampon la motor rupt sau lasat,si "nu mai sta cum statea..":old La 2-pe interiorul capotei ai niste nervuri care sunt lipite cu silicon de parbriz,de fabrica.Daca s-au dezlipit,tabla flambeaza si se comporta ca la tine,cand o ridici,se lasa intr-o parte. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat August 7, 2014 Autor Partajează Postat August 7, 2014 Re: O afacere proasta? Nu, nu se lasa intr-o parte. Si nu sunt dezlipite alea. Doar ca daca apas cu mana pe mijloc, se simte cum joaca boltul in broasca. Si imi scartaie in mers. Legat de tamponul motor, o sa verific. Am zis doar sa intreb prima data daca e normal sau nu si unde sa pun mana. Am terminat de schimbat si tapiteria pe pavilion. A iesit perfect. Nu ma asteptam sa se muleze asa bine materialul asta. Se vede ca e special pentru pavilion. Am decupat si locul pentru noua plafoniera si i-am facut si rama metalica de sustinere. Uitasem sa spun ca am primit o plafoniera de BMW cu lumini ambientale (spoturi concentrate discret pe zona schimbatorului), tot cu electronica de mentinere a luminii un timp dupa inchiderea usilor. In plus, are si buton de oprire a plafonierei. Ceea ce Opel-ul nu are. Urmeaza s-o montez. O sa revin cu poze. :grin: Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat August 12, 2014 Autor Partajează Postat August 12, 2014 Re: O afacere proasta? Si pozele. Vad ca am uitat sa fac cu intreg plafonul. :op Noul parbriz cu parasolar, noua tapiterie cu noua rama pentru plafoniera. E mai mare si cu colturile mai ascutite decat cea originala: Cu plafoniera la loc si luminile ambientale + de usa deschisa, aprinse: Luminile ambientale noaptea. In realitate se vad mult mai discret, dar aparatul amplifica efectul: Lumina din clantele interioare, noaptea. De asemenea in realitate e abia vizibila: Si cu noul scaun de la Dragos la loc. In afara de cateva cusaturi si o fooooarte mica diferenta de nuanta, se potriveste foarte bine: Si in compartimentul motor: [ATTACH=CONFIG]221744[/ATTACH] Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat August 13, 2014 Autor Partajează Postat August 13, 2014 (editat) Re: O afacere proasta? Asa... Tavanul complet: Am lipit folie negru mat si mai dura langa ornamentul de prag, sa nu se juleasca vopseaua: Si luminile ambientale de la picioare, sub bord: Nu se prea vede in poza pentru ca nu e intensa lumina, dar live, noaptea e superb. Editat August 13, 2014 de cosmin.ardelean 1 Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 Re: O afacere proasta? Bravo! Foarte bine a iesit! 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat August 14, 2014 Autor Partajează Postat August 14, 2014 Re: O afacere proasta? E prima data cand fac asa ceva. Ma declar foarte multumit si eu. :grin: Observ ca vaporizatorul din bord al climei joaca in carcasa de ventilatie. E un bug de fabricatie sau doar la mine si-a bagat cineva degetele si a rupt ceva? M-am uitat destul de mult la zona aia, dar chiar nu stiu ce si unde as putea baga ceva sa-l stramtoresc. Pe de alta parte... filtru de polen nu se poate adapta cumva? Ca un prea-mi place ideea de a trage aerul plin de praf si a imbacsi cu praf toata tubulatura si chiar interiorul. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 14, 2014 Partajează Postat August 14, 2014 Re: O afacere proasta? In jurul vaporizatorului e un burete (negru) si apoi toata incinta e captusita cu polistiren. In mod normal nu trebuie sa se miste. Filtru de polen ... eu am improvizat ceva, dar trebuie scoase stergatoarele (bratele) si masca aia neagra cu prizele de aer cand il pui. Cand am timp, o sa-ti fac poza la un filtru confectionat de mine si dimensiunile. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat August 15, 2014 Autor Partajează Postat August 15, 2014 (editat) Re: O afacere proasta? Nu-mi dau seama exact ce si cum e acolo, dar vad una din conductele ce intra in el si are pe ea ceva burete negru de izolatie. Insa si ala e larg bine, nu izoleaza mare lucru (asta in habitaclu). Apoi vaporizatorul in sine vad ca parca ar sta in aer in carcasa aia de plastic si se misca sanatos vreo 3-4mm. Am sa fac o poza la zona aia. Cred ca si el face zgomot la denivelari. Legat de filtru, astept pozele. Am mai scos eu grila aia si bratele cu totul, cand am refacut ghidajele la brate. Nu e mare lucru de scos. Saptamana viitoare merg la RAR. Sper sa nu agate in jocul de la volan, ca e maricel. Ce se uzeaza la frontere? Caseta in sine sau alte elemente? Ca pivotii, bucsele nu au joc deloc. Totul e tanc. Editat August 15, 2014 de cosmin.ardelean Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat August 16, 2014 Autor Partajează Postat August 16, 2014 (editat) Re: O afacere proasta? In jurul vaporizatorului e un burete (negru) si apoi toata incinta e captusita cu polistiren. In mod normal nu trebuie sa se miste. Uite asa se misca: https://www.youtube.com/watch?v=Y8hc2czbDws&feature=youtu.be L-am fixat pana la urma cu niste cauciuc. Nu se mai misca. Deocamdata. - capota e destul de lata si nu ajung cele 2 tampoane reglabile, din colturi. Joaca in mers (scartaie) si flambeaza la apasare. Ar avea nevoie de inca 2 tampoane aproape de inchizatoare, s-o tina presata. Rezolvata si problema asta. Am construit si montat inca 2 tampoane de cauciuc. Acum e TANC. Oricat o apesi, nu se mai misca neam. :grin: Pregatit si limitatoarele pentru axa spate. Doar sa le montez: Lucrurile se misca. Deja devine masina cu adevarat... :jp1 Ma pregatesc si pentru niste distantiere de 38 la roti. Sa vedem daca iese treaba. Editat August 16, 2014 de cosmin.ardelean Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 Re: O afacere proasta? Videoclipul nu se vede ca e setat pe privat. La Frontera jocurile apar la caseta si semicaseta. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat August 17, 2014 Autor Partajează Postat August 17, 2014 (editat) Re: O afacere proasta? Da, nu mi-am dat seama. L-am facut public acum. Editat August 17, 2014 de cosmin.ardelean Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat August 18, 2014 Autor Partajează Postat August 18, 2014 Re: O afacere proasta? O intrebare pentru cunoscatori: Nu e prea mult distantier de 50mm la jantele mele astea in 3 spite? Nu iese prea mult afara? Oscilez intre 38 si 50. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 18, 2014 Partajează Postat August 18, 2014 Re: O afacere proasta? E mult si 35 ... la 50 mm n-ai sa ai mai mult de-o luna fara sa-ti bata volanul , indiferent de cat te vei stradui sa ai sistemul de directie in buna stare . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat August 18, 2014 Autor Partajează Postat August 18, 2014 Re: O afacere proasta? De 38 am gasit cele mai subtiri pentru Frontera... Multumesc de sfat. M-a ajutat in luarea deciziei. O sa revin cu impresii dupa ce o sa le achizitionez. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 18, 2014 Partajează Postat August 18, 2014 Re: O afacere proasta? Eu zic sa nu-i pui distantiere ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat August 18, 2014 Partajează Postat August 18, 2014 Re: O afacere proasta? Nu comanda distantierele .Cand vii la mine o sa montam jante cu ET -25 de proba . ALIN :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat August 18, 2014 Autor Partajează Postat August 18, 2014 (editat) Re: O afacere proasta? Inteles sefu'. :tk Maine dupa-masa sunt la tine. Te sun inainte, sa fii in zona. Astea ale mele ce ET or fi avand? Am pe ele anvelope de 255 si de la exteriorul balonului pana la buza exterioara a aripilor am 30mm. Editat August 18, 2014 de cosmin.ardelean Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat August 18, 2014 Partajează Postat August 18, 2014 Re: O afacere proasta? Cosmine , da' pune, frate , si tu , niste poze cu masina intreaga sa se bucure si ochiul nostru de munca ta de restaurare . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat August 18, 2014 Partajează Postat August 18, 2014 Re: O afacere proasta? Stati linistiti ,de la mine nu pleaca pana nu se termina si sedinta foto :ha: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate