BoZo Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Re: O afacere proasta? de unde ai luat materialul pentru plafon? Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Iunie 10, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2014 (editat) Re: O afacere proasta? Nasol ce?????? Tapiteria a iesit perfect, sa lipit uniform, inclusiv la parasolare, uitate mai atent si ai sa vezi ce fel de material este si de ce se vede asa. Poate nu te ajuta nici pozele prea mult sa-ti dai seama, o sa incerc sa fac altele mai in detaliu :ft Aaa... eram pe telefon si mi se parea ca se vad neuniformitati. De fapt cred ca e catifea si difera orientarea "perisorilor". :grin: Da, e foarte bine. E tot cu burete? Mai stii cumva ce grosime are? 3 sau 6mm? L-ai lipit imediat ce ai dat cu prenadez sau ai lasat 5 minute sa se mai usuce? Eu inca nu am cumparat materialul. Doar l-am gasit pe net: http://autotex-corporation.blogspot.ro/2010/03/materiale-pentru-plafon.html Editat Iunie 10, 2014 de cosmin.ardelean Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gmc78 Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Re: O afacere proasta? Materialul e simplu, fara burete, iar in ceea ce priveste lipirea asculta sfaturile de mai sus de la Dragos. Opel Frontera 2.5 TDS '98 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Iunie 11, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2014 Re: O afacere proasta? :tk O sa fiu atent. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Iunie 11, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2014 (editat) Re: O afacere proasta? Cum vi se pare culoarea asta pe Frontera A? Ca mi se pare mai frumoasa decat albastrul inchis ce il am. Si daca tot o vopsesc toata... Mi se pare ca iese mai bine in contrast cu elementele negre de pe ea. Nu e albastrul ala verzui ce e pe Frontera A. Asta e culoare de Frontera B. Editat Iunie 11, 2014 de cosmin.ardelean Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Re: O afacere proasta? arata bestial.e un albastru de Voronet,place culoarea si al lumina arata foarte bine.baga mare Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Iunie 12, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2014 (editat) Re: O afacere proasta? O intrebare. Poate ati mai desfacut careva. Ca sa ajungi la macaraua din usa (electrica) trebuie taiate niturile cu care e prinsa pe cadrul usii? Sau la mine e ceva anormal? Ca macaraua din dreapta bate cand ajunge sus si tremura toata usa. Nu am idee ce s-o fi uzat acolo... Editat Iunie 12, 2014 de cosmin.ardelean Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gmc78 Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Re: O afacere proasta? Seamana cu albastru OPC, este o culoare frumoasa, merita sa-i face o schimbare. Opel Frontera 2.5 TDS '98 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Re: O afacere proasta? O intrebare. Poate ati mai desfacut careva. Ca sa ajungi la macaraua din usa (electrica) trebuie taiate niturile cu care e prinsa pe cadrul usii? Sau la mine e ceva anormal? Ca macaraua din dreapta bate cand ajunge sus si tremura toata usa. Nu am idee ce s-o fi uzat acolo... Tai niturile (eu le-am gaurit cu bormasina), apoi o fixezi cu popnituri. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Iunie 13, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2014 (editat) Re: O afacere proasta? Din pacate raman la culoarea ei... Nu mai am nervi sa desfac tot ce-i pe la motor, ca sa vopsesc si compartimentul motor. Iar sa vopsesc exteriorul si las la motor albastru inchis, iar nu e ok. Editat Iunie 13, 2014 de cosmin.ardelean Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Iunie 13, 2014 Partajează Postat Iunie 13, 2014 Re: O afacere proasta? pai nu poti masca motorul si sa demontezi doar unele anexe si apoi se poate vopsi Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Iunie 13, 2014 Partajează Postat Iunie 13, 2014 Re: O afacere proasta? O intrebare. Poate ati mai desfacut careva. Ca sa ajungi la macaraua din usa (electrica) trebuie taiate niturile cu care e prinsa pe cadrul usii? Sau la mine e ceva anormal? Ca macaraua din dreapta bate cand ajunge sus si tremura toata usa. Nu am idee ce s-o fi uzat acolo... S-a slabit doar nitul de jos,dar poti sa le verifici pe toate.Niturile de AL nu sunt bune,in scurt timp se macina si prind iar joc.Cel mai bine ar fi sa pui surub de 5 cu piulita si saibe,sau nit de otel (mai greu de gasit,dar nu imposibil) 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 14, 2014 Partajează Postat Iunie 14, 2014 Re: O afacere proasta? S-a slabit doar nitul de jos,dar poti sa le verifici pe toate.Niturile de AL nu sunt bune,in scurt timp se macina si prind iar joc.Cel mai bine ar fi sa pui surub de 5 cu piulita si saibe,sau nit de otel (mai greu de gasit,dar nu imposibil) Eu am gasit nituri de otel, dar mi-au iesit ochii ca la melc cand le prindeam ... bine, nici clestele nu era profii ... ulterior am folosit un cleste Unior si alta era treaba ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 14, 2014 Partajează Postat Iunie 14, 2014 Re: O afacere proasta? (...) dar oricum ar fi, tot mai placut decat vuvuzela aia originala. Nici nu se putea caracteriza mai bine ... chiar ca vuvuzela ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Iunie 14, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2014 Re: O afacere proasta? Am ramas pe o culoare ff putin mai deschisa decat cea originala, Albastru Spectral se numeste, de la Klar. Mie mi-a placut ca e chiar mai sidefata decat cea de pe masina. Nu merge sa desfaci doar cateva din compartimentul motor, pentru a putea vopsi. Sunt chiar si o gramada de conducte prinse de caroserie si nu le poti nici indoi. Multumesc de sfatul cu macaraua. Ma bucur ca merge rezolvata si nu mai tre sa cumpar alta macara... O sa ma ocup si de ea inaite sa montez tapiteria. Am observat un lucru oarecum deranjant. Toata caroseria parca are tabla groasa, doar panourile usilor par a avea tabla subtire. Vibreaza cand le inchizi. A corectat asta cineva? Sau nu va deranjeaza. Ma gandesc la o rigidizare pe interior cu ceva profil de aluminiu, cum se practica la masinile de generatie mai noua. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Iunie 14, 2014 Partajează Postat Iunie 14, 2014 Re: O afacere proasta? Din pacate raman la culoarea ei... Nu mai am nervi sa desfac tot ce-i pe la motor, ca sa vopsesc si compartimentul motor. Iar sa vopsesc exteriorul si las la motor albastru inchis, iar nu e ok. Trebuie doar sa izolezi cu grija si sa urmezi modelul din filmulet : Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 14, 2014 Partajează Postat Iunie 14, 2014 Re: O afacere proasta? Rigidizarea mecanica a doar unei linii de la interiorul fetei de usa nu prea rezolva problema si e cam greu de pus in practica - poate doar daca doresti portiere ranforsate . Mult mai eficiente sunt materialele pentru insonorizare ( gen folie autoadeziva groasa ) , chiar daca problema e putin diferita totusi functioneaza . La unele masini sunt aplicate din fabrica pe interiorul fetei exterioare de usa . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 14, 2014 Partajează Postat Iunie 14, 2014 Re: O afacere proasta? Rigidizarea mecanica a doar unei linii de la interiorul fetei de usa nu prea rezolva problema si e cam greu de pus in practica - poate doar daca doresti portiere ranforsate . Mult mai eficiente sunt materialele pentru insonorizare ( gen folie autoadeziva groasa ) , chiar daca problema e putin diferita totusi functioneaza . La unele masini sunt aplicate din fabrica pe interiorul fetei exterioare de usa . Unele modele vin din fabrica cu material insonorizant pe usi. La cele care n-au se poate pune folie bituminoasa autoadeziva. Eu asa am facut. M-am ajutat si de o suflanta cu aer cald pentru modelare. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 14, 2014 Partajează Postat Iunie 14, 2014 Re: O afacere proasta? Si rezultatu' , rezultatu' cum fu ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 14, 2014 Partajează Postat Iunie 14, 2014 Re: O afacere proasta? Pai, acu cand bati in tabla suna altfel ... si cand inchizi usa, plus sunetul se aude altfel ... La Frontera A sunt mai multe tipuri de usi: unele au folie bituminoasa, altele mai au niste traverse, altele au si una si alta. Eu le aveam full, dar am schimbat usile pe fata si difereau fata de ale mele si intre ele. Am pus folie peste tot: pe toata foaia de usa, si pe aripile spate, iar unde nu ajunge apa (plafon, capota motor, spatiile libere din compartimentul portbagaj) , am pus folie fonoizolanta autoadeziva de 15 mm :grin: 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Iunie 15, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2014 Re: O afacere proasta? Au si astea un petec de folie insonorizanta. Vreo 30x40mm. Dar ala e nimic. Ma gandeam sa mai pun si eu dar nu stiu nimic ok la raportul pret/calitate. Doar folia folosita in tuningul audio. Iar aia e o caruta de bani. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 15, 2014 Partajează Postat Iunie 15, 2014 Re: O afacere proasta? Am luat de la Dedeman, in general de la magazine cu materiale de constructii, folie bituminoasa autoadeziva ... insa nu da decat la sul, adica vrea 10 m2. Am fost mai multi care am luat un sul pentru ca era foarte mult. Unii chiar au pus in doua si trei straturi. Eu am pus doar un singur strat, dat pe toata suprafata usii. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 15, 2014 Partajează Postat Iunie 15, 2014 (editat) Re: O afacere proasta? Pai ... nu-i tot aia cu STP sau aletele asemenea . Membrana bituminoasa o ia la vale putin cate putin daca bate soarele in usa ? Desi e facuta sa stea si pe acoperisuri inclinate , cred... , nu stiu exact ca nu m-am aplecat peste problema ... Ai verificat cumva in tot acest timp ? Editat Iunie 15, 2014 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 15, 2014 Partajează Postat Iunie 15, 2014 Re: O afacere proasta? Pana acum n-a plecat (eu am pus-o anul trecut in toamna), dar un prieten o are de doi - trei ani si n-a plecat ... O sa ma uit sa vad ce scrie pe sul ca mai am o bucata prin pod. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Iunie 16, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: O afacere proasta? Nu am Dedeman in oras, dar uitandu-ma pe net, vad multe variante de folie bituminoasa autoadeziva. Insa destule de subtire. In jur de 1mm. Asa trebuie sa fie? Eu ma gandeam ca e vreo 3-4mm macar. Stelea, daca mai ai, ma poti servi cu o bucata cat mi-ar trebui la ambele usi? Iti platesc cat face. Mi-e ca si daca iau... ce drac fac cu 10m2? La cele doua usi nu trebuie nici 2m2. Restul o iau degeaba. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate