Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O afacere proasta?

cosmin.ardelean

Postări Recomandate

Re: O afacere proasta?

Iti dai seama ce rabdare mai am pana termin...

Asta e etapa cea mai faina. :wink:

Stie cineva o sursa de banda dublu adeziva 3M neagra? Nu gasesc decat alba.

PS: sa nu uiti de cotele alea pentru scarite. Urmeaza sa le construiesc cat de curand.

Au la Lidl ... acu depinde ce vrei sa lipesti ... eu am lipit toate ornamentele cu silicon negru d-ala care se foloseste la geamurile termopan. Se gaseste ambalat la "salam" si costa vreo 18 - 20 de lei. Dezavantajul e ca n-ai pistol ... e cam ca ala cu care se lipeste parbrizul

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 525
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Asta?

[ATTACH=CONFIG]218879[/ATTACH]

Eu am folosit mai demult pentru ceva si n-am fost multumit de ea. De asta sunt reticent la Bison...

Nu de asta .Ma informez maine si te anunt (daca nu uit)

:h5

Link spre comentariu

Iti dai seama ce rabdare mai am pana termin...

Asta e etapa cea mai faina. :wink:

Stie cineva o sursa de banda dublu adeziva 3M neagra? Nu gasesc decat alba.

PS: sa nu uiti de cotele alea pentru scarite. Urmeaza sa le construiesc cat de curand.

Nu mi-am vazut masina de 2 saptamani... in asteptarea conditiilor meteo ideale. Sigur nu uit. In alta ordine de idei, sper ca nu vrei sa-i pui bandourile la loc... ?

Link spre comentariu

Ba daaaaaa.

Mie imi plac.

Sa nu mai spun de utilitate. Ca-s multi prosti prin parcari...

Mersi Alin. Astept. :grin:

Stelea, cu silicon nu vreau sa le lipesc ca ala se dezlipeste cu tot vopsea. Plus ca trebuie fixate pe pozitie. Pe cand cu banda l-ai lipit si-asa ramane.

Editat de cosmin.ardelean
Nissan Navara Double Cab D40 2009
Link spre comentariu

Au la Lidl ... acu depinde ce vrei sa lipesti ...

Am gasit pe okazii: http://www.okazii.ro/electronice-altele/banda-dublu-adeziva-din-burete-15mm-lungime-10m-3m-400638-a151547675

Dar omul zice ca nu merge pentru bandouri, fiind doar de interior.

Nu gasesti o marfa de calitate in tara asta...

Link spre comentariu

Alba. Nu transparenta. Ca trebuie de-aia cu 1mm de burete, pentru a compensa diferentele dintre suprafete.

Hai ca bandourile poate la mai pacalesc cu alba. Dar imi trebuie si la embleme. Iar acolo chiar se va vedea urat.

Link spre comentariu

Ba daaaaaa.

Mie imi plac.

Sa nu mai spun de utilitate. Ca-s multi prosti prin parcari...

Nu prea mai au multe sanse sa te stearga, cel putin la mine e greu... avand in vedere ca am scos pragurile in afara inca 5-6 mm, body lift de 30 mm - automat si pragurile mai sus, suspension lift 30mm, iar inaltimea pragului (scaritei) indoaie usa prostului (mai ales la supermarket :-)). In plus, nu prea spal masina dupa iesiri la namol si (ca in cazul prioritatii de dreapta si de BMW) astfel am observant ca exista super prioritate de Frontera jegoasa. Chiar imi spunea nevasta-mea acum ceva vreme cat ii este de dor sa se duca cu taraba la servici, ca i se acorda prioritate fara exceptie (masina aratand intr-un mare fel cu noroi de 1 cm cam peste tot si o blonda care abia se vede la volan). Amuzamente de familie... :h5

Editat de klavs
Link spre comentariu

Banda dublu adeziva 3M am luat de la un magazin de piese si accesorii auto. Era de exterior si indicata pentru bandouri (m-a indrumat un tinichigiu/vopsitor). Parca a costat 30 de lei, dar nu mai stiu ce lungime a avut ... 5 sau 10 metrii ....

Link spre comentariu

Pai nenea , nu decupezi banda in golurile dintre si din caractere ? Ca de nu , strange praf si e cam naspa ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Scuza-mi curiozitatea , dar pana la urma , dupa 17 pagini de postari , la ce concluzie ai ajuns ? Este o afacere buna sau una proasta ?

Felicitari pentru incapatanare si hotarare !

raspund eu pt el.niciodata o masina nu cred ca poate fi o afacere,doar daca nu esti bisnitar,altfel sunt lucruri drage noua,in care bagam bani chiar daca stim ca niciodata nu ii vom mai scoate

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

Cam asa ceva, Catalin...

Stelea, si eu tot asa am cautat pe la magazinele ce vand si vopsele auto, in speranta ca acolo sunt mai multe sanse de a gasi. N-a fost asa...

Mai caut. Undeva trebuie sa fie.

Decupez si in si intre litere, dar se vede cand te uiti din profil. Si nu e ca de fabrica.

Si acum... Ca sa fie dracul si mai negru... Cand am incercat sa bag la loc chederul deasupra parbrizului, am crapat parbrizul... :cr3

Luni comand altul. Pilkington cu parasolar gri e la 420 lei montaj inclus.

Mai am de montat:

- bara fata, grila dintre faruri si bullbar-ul

- farurile si semnalizatoarele

- grila de la stergatoare

- clantele exterioare la usi si hayon

- noile stickere cu Arizona Sport

- tapiteriile pe usile fata (dupa ce termin de adaugat instalatia)

- mocheta din spate

- izolatia fonica de pe capota

- de schimbat tapiteria pe plafon

- de lipit bandourile si emblemele

Link spre comentariu

nene asta e invatatura de minet.parbrizele sunt cele mai sensibile datorita formei si suprafetei,asa ca data viitoare du-te la un service de profil ca aia sigur nu il crapa

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

Ei mi-au spus ca ala nu se mai baga decat cu alt parbriz. Dar mi-au spus prea tarziu...

Macar o sa am parbriz cu parasolar. Ca era prea depasit asta simplu.

Si daca tot va fi acolo masina, pun si foliile.

Link spre comentariu

Azi masina pleaca acasa. E echipata complet. Mi-a picat fata cand am vazut-o ce bine arata. :grin:

Sper sa apuc sa fac o poza, doua.

Mi s-a spus ca e ilegal sa circul cu proiectoarele neacoperite pe bullbar. E adevarat?

E posibil sa am probleme cu asta chiar si la RAR?

Link spre comentariu

Abia astept pozele. Cat priveste proiectoarele, nu am avut niciodata huse pe ele si nici la RAR nu m-a intrebat nimeni de vorba (militia nici atat, doar de xenoane). La mine a fost doar identificare.

Link spre comentariu

(...)

Mi s-a spus ca e ilegal sa circul cu proiectoarele neacoperite pe bullbar. E adevarat?

E posibil sa am probleme cu asta chiar si la RAR?

Cine ti-a zis? Daca e ilegal sa circuli cu huse pe proiectoare, poate e ilegal sa circuli si fara husa pe bulbar!

Oricum, din cate stiu eu, Frontera este singura masina cu care poti merge legal fara huse pe proiectoare :grin:

Link spre comentariu

Am inteles.

Pe la service mi-au zis unii... Si am zis ca mai bine sa intreb.

Vazusem cateva offroad-uri cu huse pe proiectoare si am facut o oarecare legatura cu cele auzite.

Dar daca nu trebuie, mie-mi convine. :grin:

Si inca 2 poze intermediare. Mai am de montat multe, dar n-am continuat pentru ca am de tras ceva cabluri prin portiere, stalpi si oglinzi.

38279855bsy.jpg.a8c100d2178a144440ec92fa450dffea.jpg 38279856xrY.jpg.94a863c3c5faf1d7583c9e9b82296dff.jpg

Dupa ploaia de azi-noapte vad cateva picaturi de apa pe presul de la sofer, la vreo 5cm de stalp. E clar ca undeva, parbrizul e dezlipit.

Asa ca in tot raul e si un bine. Odata cu noul parbriz, o sa elimin si problema asta.

Iar motorul... cred ca nu eram eu obisnuit cu benzinar. A fost prima data cand am calcat-o sanatos, sa vad ce iese. Si... trage foarte bine. Doar ralantiul sa-l rezolv si nu stiu eroarea de sonda lambda daca mai apare.

PS: Klavs... eu am terminat masina si tu tot nu mi-ai dat cotele pentru scarite. :uameni

Link spre comentariu

Salut! Masina arata f bine, s-o stapanesti sanataos. In legatura cu PS, nu am avut timp sa ma ocup de masina (care este parcata pe la 50 km de mine intr-un hambar - nu este masina de zi cu zi) si nici nu intrevad aceasta posibilitate pana pe 4 august. Imi cer scuze daca intarzii din aceasta cauza finalizarea masinii tale.

Link spre comentariu

Multumesc.

Pozele nu prea reflecta realitatea. Masina arata mult mai bine decat in poze.

Dar pana o sa fie complet echipata si ii iau numere, nu o pot scoate sa-i fac niste poze mai bune. :grin:

Link spre comentariu

Am inteles.

Pe la service mi-au zis unii... Si am zis ca mai bine sa intreb.

Vazusem cateva offroad-uri cu huse pe proiectoare si am facut o oarecare legatura cu cele auzite.

Dar daca nu trebuie, mie-mi convine. :grin:

(...)

Pentru mai multa siguranta, trebuie vazute codurile cu dotarile masinii.

Link spre comentariu

Cele rotunde (suplimentarele pe faza lunga) aveau instalatia si totul montat. Lipseau doar ele fizic.

Deci sunt convins ca erau in dotarea masinii si le-a sutit careva.

Cele dreptunghiulare sunt proiectoare de ceata si nici o masina nu le are acoperite.

Poate doar daca as avea altele suplimentare pe pavilion, ar trebui acoperite.

Am avut in cap niste flanse pentru roti, sa scad ET-ul, dar m-am desumflat cand am auzit de 150E.

La banii aia aproape ca iei jante sh cu ET negativ.

Exista ceva jante oem de frontera cu et mai mic si pe 16"?

Link spre comentariu

Cine ti-a spus ca e ilegal sa circuli cu proiectoarele neacoperite cu huse/capace, stie ce spune.

Nici cele de le zici tu "de ceata" nu sunt in regula neacoperite.

Referitor la jante, lamureste-te intai cu termenul ET, apoi spui ce doresti.

Odata spui ca il vrei mare, odata vrei sa il scazi....

Editat de giorgel

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare