vstef_is Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Re: Reguli de off road... 40 de grade ar fi ok.... peste 45 deja e cu problema... mare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Re: Reguli de off road... 40 de grade ar fi ok.... peste 45 deja e cu problema... mare! Esti sigur ca la 40 de grade? Ca eu o pun la 40...dar...clar mi-e frica! :P De unde iau un "inclinometru" d'ala? macar sa stiu ca ma mananca rau sa scap de teama asta! Stiu cat si cum sa atac frontal, ce "momentum" imi trebuie la o rampa, cum sa cobor si cum sa incrucisez, dar la inclinari laterale....e..aici e buba mare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kecske Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Re: Reguli de off road... Teama de inclinarile laterale o avem toti si nu am auzit pe nimeni sa fi scapat de teama asta. Dar e bine sa te temi un pic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Re: Reguli de off road... Teama de inclinarile laterale o avem toti si nu am auzit pe nimeni sa fi scapat de teama asta. Dar e bine sa te temi un pic. Un pic, da! Dar la mine e rau ca nu am un reper! Cat pot? 40 de grade? Ok Incerc si va spun! Sau ...auziti la TV! :ha: :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kecske Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Re: Reguli de off road... Nu poti asa.Fiecare inclinare e data de imprejurimi.Si unde merge ,merge si unde nu .....Sufa laterala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Re: Reguli de off road... Cel mai bun clinometru este stomacul unde nu te tine nu te bagi. Majoritatea masinilor la 40 grade se rastoarna din moment ca suprafata pe ce rulezi nu este asfalatata ( nu va luati dupa cifrele date de producatori sunt date care se refera la pozitie statica) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
aztec Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Re: Reguli de off road... Probabil ca cifrele date de producator sunt si pt masini noi, nemodificate. Deci doar aproximative pt o masina mai veche cu uzura in arcuri-amortizoare si ipotetice pt una modificata. ... undeva, candva, altundeva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpaoul Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Re: Reguli de off road... Sunt de acord cu simtul din stomac, intrebare: care din voi ati avut timp sa va uitati la clinometru cand erati intr-o situatie de asemenea tip? eu personal sigur nu am avut, prefer sa urmaresc ce se intampla in jur. daca puteti incerca unde e acel punct in care masina se rastoarna va recomand sa o faceti: eu asa ma facut - si acum stiu unde ma rastorn, pardon unde ma rasturnam :). E foarte bine de stiut pt situati extreme: pante abrupte cu inclinare, ravene, etc... o zi buna, Paul. M Pajero MK I - 2.3TD - 86 T Land Cruiser LJ 70 - 2,4TD - 92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Re: Reguli de off road... Nu poti asa.Fiecare inclinare e data de imprejurimi.Si unde merge ,merge si unde nu .....Sufa laterala Te rog sa-mi spui cum ma asigur cu sufa laterala. Ai vreun filmulet, ceva? Mi-ar prinde bine inainte sa incerc in teren sa stiu ce si cum! Multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
watcher Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Re: Reguli de off road... Sufa lunga, obiect solid (pom?) pe partea in care NU e prapastia, un ochet, geamurile lasate pe partea respectiva si faci bucla cu sufa in jurul obiectului solid si 'montantului B' al masinii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levo Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Re: Reguli de off road... Se asigura asa: http://www.offroadtranssylvania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Re: Reguli de off road... Inteleg! Multumesc Levo si Watcher! :h5 Cand ma duc acum spre Cioclovina o sa incerc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Re: Reguli de off road... A uitat Levo sa va spuna ceva Poza 2 a uitat sa se asigure si acum se incearca scoaterea lui din c....t. Oricum asa trebuia facut la inceput Din pacate nu am poze (eram la volan) pe un drum de padure s-a rupt jumatate de drum pe o portiune de 10 m a ramas doar o urma de cauciuc. L-am trecut foarte elegant in stilul mentionat mai sus singura diferenta era ca am pus sufa copac cu scripete prin ea trecut cablul de la troliu fata si carligul de la cablu legat in curul masini (montajul se numeste pendul) Atentie: Nu incercati cu masini fara diferntial 100% blocabil macar pe un ax 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
nellorunner Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Re: Reguli de off road... Unde se ajunge sau unde ramai daca incalci prima regula de offrod..... http://www.monitorulsv.ro/Local/2009-06 ... torentiala Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Re: Reguli de off road... Al cui este masina , ca parca-l cunoastem? 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
nellorunner Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Re: Reguli de off road... Poza din ziar nu are nici o legatura cu evenimentul....Masina este a mea si este un fel de riferiment. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Re: Reguli de off road... Curios ca au scris marca de masina in articol. O situatie neplacuta si cred ca au frigiderele pline pina la anul.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nellorunner Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Re: Reguli de off road... Curios ca au scris marca de masina in articol. O situatie neplacuta si cred ca au frigiderele pline pina la anul....Problema nu e marca masinii..... ci ca a plouat de a rupt norii. Puteau sa aiba cea mai bengoasa masina de extrem cu tot ce voiau ei pe ea. Au ajuns intr-un punct unde nu mai era cale de intoarcere. Mai pui ca era si noaptea si ploua de rupea..... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Re: Reguli de off road... pai daca erau 2 masini era mult mai bine puteau sa joace o carte, puteau sa depene amintiri (mi multe), puteau sa se certe si sa faca tabere care la care tine partea... adica e foarte normal ce sa intmplat cu 1 sau 5 masini, cand te ratacesti sai te-ai infipt adevarat pe un traseu fara intoarcere.. e cel mai cuminte sa stai sa treaca noaptea, ploaia, etc, si apoi sa cauti solutii de iesire desigur, daca sunt 2 masini DUPA ce trece (ploaia, noaptea etc) solutiile sunt mult mai multe si mai usoare de aceea, trebuie ca in masina, nu in sacosa, in masina, permanent, sa ai la tine cateva conserve si ceva lichide de baut (am si in patrol si in IMS, ceva conserve si cateva doze de cola) pe de alta parte, personal, nu agreez deloc fortarile de trecere pe portiuni necunoscute pe timp de noapte e muult mai dificil si mai periculos, atat pentru vizibilitatea redusa cat si pentru timpul de reactie si oboseala (care o presupunem ...) poti sa iti rastorni masina si ziua si noaptea, dar probabilitatea ca sa o rastorni noaptea e mai mare si recuperarea mult mai dificila e o situatie ciudata, unii vor asta, forteaza, restul ii urmeaza(de parca ar putea face altfel), si daca totul se termina cu bine, SUPER , toti sunt fericiti si se simt invingatori daca se intampla ceva.... ei bine, cel care a avut initiativa va fi pus la zid de toti, indiferent de ce au spus ei pe parcurs. optez pentru siguranta pe primul plan, si nu pentru teribilisme "sa vedem daca reusim" forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Re: Reguli de off road... Cand esti contra cronometrul parerea mea e ca inclinometru nu are nici un sens....asta daca nu vrei doar sa arate bine pe bord. Stomacul tau, experienta, cunoasterea masinii, e cea care iti spune daca sa te bagi sau nu pe o panta f inclinata. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlorinGhimis Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Re: Reguli de off road... multumiri celor care au scris aici . sunt nou in bransa si face bine la sanatate . filmuletul cu samuraiul este pe gustul meu deoarece tocmai am achizitionat unul. prima iesire in teren a insemnat o noua scoala de soferi desi am peste 1,5 mil Km pe asfalt , parca eram la prima ora de conducere. important! protejati natura ca altfel peste cativa ani nu o sa avem pe unde ne da cu masinutele Link to comment Share on other sites More sharing options...
samurake Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Re: Reguli de off road... Felicitari pentru postare :1 ,este foarte bine de stiut aceste reguli. :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigElf Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Re: Reguli de off road... Bune sfaturile! Mai vreau si altele... Cine mai incearca? FORD MAVERICK 2.7 TDI, 1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dok Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Re: Reguli de off road... De bun simt si normale intr-o tara cu oameni educati si civilizati ... N-ar fi rau daca am respecta aceste norme elementare de conduita in trafic si in offroad. Fiecare dintre noi ar trebui sa ne analizam comportamentul, limbajul si atitudinea cu maxima onestitate, sa incercam sa ne educam partenerii de trafic prin exemplul personal ... Gabaritul sau puterea masinii sa nu fie argumentele indisciplinei si a lipsei de fair-play atat pe sosele, cat si prin noroaie. M-as bucura sa fim noi cei care dam tonul unei conduite elegante in traficul haotic care ne inconjoara ... Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest psypc3 Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Re: Reguli de off road... Regulile sunt foarte bine gandite pentru toti participanti.Bravo voua. Tinetio tot asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts