DXX Postat Iunie 15, 2014 Partajează Postat Iunie 15, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie eu cam asa m-am miscat. locul 12 la Open. greseala de pilotaj. un minut jumate piedute la plaja, cateva secunde piedute din cauza saririi din viteza a cutiei...... altfel cred ca ieseam pe sapte. DXX Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Iunie 15, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2014 (editat) Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Multumesc colegilor din clubul GTC MotorSport pentru participarea si implicarea la acest eveniment, care a reusit sa arate ca se poate face off-road si in Bucuresti :grin: Am avut cateva zile grele, dar frumoase in urma carora am capatat mai multa experienta organizatorica. Am speranta ca am reusit sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor unui eveniment de talia BWA. Multumesc celor veniti de departe ca sa se alature bucurestenilor, care au dat o valoare si mai mare competitiei: Liviu Iernean, Luci si Mao, Robert Tutuianu, Demeny si Benczedi, Marius Lupu, dar si celor de mai aproape - toata gasca din Buzau, fratii Tanase, etc Iata clasamentele finale: Clasamentul clasei EXTREM: 1 8 Gafita Andrei / Lupu Marius 03:33 2 1 Demeny Szabolcs / Benczedi Magor 04:21 3 13 Oprea Andrei / Botoaca Andrei 03:34 Clasamentul clasei OPEN: 1 102 Neag Lucian / Marius Pop 03:23 2 1 Demeny Szabolcs / Benczedi Magor 03:43 3 2 Robert Tutuianu / Hogea Carmen 04:08 Clasamentul clasei STANDARD: 1 14 Floricescu Adrian / Podaru Dan 03.16 2 349 Rentea Mircea / Ciobanu Adrian 03.21 3 239 Manea Sorin / Manea Ioana 04.11 Editat Iunie 15, 2014 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Acu am ajuns si noi acasa, am parcat masina si vroiam sa multumesc lui Ravzav Cirap, tuturor celor din GTC si celor care nu sunt im GTC, dar s-au implicat in organizare si nu in ultimul rand as vrea sa-i multumesc lui "guru" Romica. A fost fain, ne-am distrat si ne-am ras bine. Organizare buna, atmosfera faina, oameni pe masura. Felicitari tutror participantilor. Multumim. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Felicitari organizatorilor ,felicitari castigatorilor . Traseele au fost frumoase ,dar destul de solicitante pentru masini .http://youtu.be/cxpsGqyagf4 Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Viorel, vezi ca video-ul e privat Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Inca un filmulet din ziua doi ,cu Dan Carp si Semaca copilot .http://youtu.be/IQMRQpcEfBM Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mae pajero Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Felicitari organizatorilor ! Un eveniment foarte reusit , ne-am simtit minunat si suntem mandri cu locul 4 ocupat la clasa standard si bineinteles suntem mandri si de veveritoiu nostru care de azi intra in reparatii capitale dupa lumanarea din semifinale . Asteptam cu nerabdare luna octombrie . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Iunie 16, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2014 (editat) Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Felicitari organizatorilor ! Un eveniment foarte reusit , ne-am simtit minunat si suntem mandri cu locul 4 ocupat la clasa standard si bineinteles suntem mandri si de veveritoiu nostru care de azi intra in reparatii capitale dupa lumanarea din semifinale . Asteptam cu nerabdare luna octombrie . Pai daca nu faceai lumanarea nu aveai ce povesti, nu primeai premiu special, nu te urcai pe scena de premiere BWA... pierdeai deci o gramada de amintiri. Prin urmare paguba suferita pare chiar un castig, nu-i asa ? :banana Editat Iunie 16, 2014 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusherme Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Felicitari organizatorilor ! Un eveniment foarte reusit , ne-am simtit minunat si suntem mandri cu locul 4 ocupat la clasa standard si bineinteles suntem mandri si de veveritoiu nostru care de azi intra in reparatii capitale dupa lumanarea din semifinale . Asteptam cu nerabdare luna octombrie . asteptam si filmuletul cu lumanarea:ha2 the new rambler Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Iunie 16, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2014 (editat) Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Cateva poze selectate de pe Facebook; multumesc celor care le-au facut si sper sa nu se supere ca le punem si pe Forum. [ATTACH=CONFIG]217532[/ATTACH] Editat Iunie 16, 2014 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mpopescu Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Felicitari organizatorilor, super eveniment, exemplara organizare, as putea zice superba, dar nu vreau sa folosesc termenul cu care RazvanGTC mi-a prezentat masina la start, ce sa mai felicitari inca o data echipei GTC pentru efortul depus(care sigur nu a fost unul mic)si nu in ultimul rand multumesc ca mi-ati fost colegi de club pentru doua zile superbe. Sper din tot sufletul sa recidivez si in octombrie. Nu am obiceiul sa lingusesc, apreciez oamenii care fac ceva, bai fratilor de data asta ati facut-o, suficient de multe echipaje, traseu ca la munte in buricu' orasului, spectacol adevarat, finalele disputate la cateva secunde au facut spectatorii sa nu plece din zona de start nici cand ploaia a cam inmuiat terenul. Felicitari castigatorilor, isi merita premiile si aplauzele cu prisosinta, sa te dai bine, sa nu strici masina, sa castigi la secunda, sa faci spectacol, sa intinzi prieteneste mana adversarului, asta inseamna sportivitate dupa umila mea parere. BRAVO..............organizatorilor, concurentilor si nu in ultimul rand spectatorilor. La cat mai multe evenimente la fel de reusite Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie M-am tot uitat la postari...insa acum dupa postarea anterioara chiar m-am hotarat sa scriu. Cand vad meseje de astea...parca trimise lui Ceausescu, nu pot sa ma abtin. ce-a fost asa de minunat...nu inteleg. Din pacate nu am sa felicit foarte mult organizatorii...asadar asta este un mesaj critic. Ii scriu lui Razvan pt ca stiu ca e baiat destept si le prinde repede, scriu pt ca tin la miscarea de offroad si imi doresc ca la anul sa fie mai bine. Cui nu-i plac criticile sa nu citeasca mai departe:))). Organizare - slaba de tot Timing/orar de competitie - inexistent Promovare offroad - inexistenta Promovare in interiorul BWA - inexistenta Traseu - facut total gresit Spectatori - nicio amenajare pt ei, nicio informatie pt ei...de aceea au fost ffff putini. Taxa participare - obraznica...catre foarte obraznica In rest, locul bun, BWA un eveniment foarte tare, echipajelle cele mai bune din campionat prezente, brandingul la fata locului bun, micii buni...berea rece. PS: raspuns unor folozofi, mari experti in offroad - este o mare diferenta intre un traseu bun si un eveniment bun. Traseul este doar o parte din ceea ce inseamna un eveniment, care de multe ori chiar nu conteaza. Daca este un show, traseul se face pt public, se face spectaculos, se face in asa fel incat sa vezi totul din orice unghi. La BWA nu a fost deloc asa. Am sa revin si am sa vorbesc despre fiecare punct. Oricum felicitari organizatorilor pentru efortul depus, felicitari concurentilor si sper ca in anii viitori sa iasa mai bine. Horatiu Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mae pajero Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Pai daca nu faceai lumanarea nu aveai ce povesti, nu primeai premiu special, nu te urcai pe scena de premiere BWA... pierdeai deci o gramada de amintiri. Prin urmare paguba suferita pare chiar un castig, nu-i asa ? :banana [ATTACH=CONFIG]217513[/ATTACH] Adevarat Razvan chiar avem o multime de amintiri frumoase inclusiv lumanarea :wink: e prima pe care am reusit-o dar toate au un inceput . Mutumim pt premiu si felicitari inca odata echipei GTC pt organizare . Urmeaza si filmarea dar momentan e in tel sotiei . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 (editat) Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Horace - pentru a putea lua in considerare comentariul tau te-as ruga sa vi cu niste argumente... nu de alta dar de fiecare data am incercat sa invat din greseli. Editat Iunie 16, 2014 de iwa GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Spectatori - nicio amenajare pt ei, nicio informatie pt ei...de aceea au fost ffff putini. . Horatiu Pentru unii spectatori au fost conditii, ma refer la cei(organizatorii...vreo 50 la numar) care au stat la etalul cladirii din centru...ceilalti spectatori(muritorii de rand) puteau sa vada max 20% din traseu. Specatorii BWA veneau, isi dadeau seama ca nu pot sa vada mare lucru si apoi se duceau sa vada pe stunt 13, vali porcisteanu...sau cine mai facea spectacol pe la Romexpo pe acolo... Nu stiu cat costa sa amenajezi etajul cladirii cu niste garduri sa fie minim de siguranta sa poata sa stea spectatorii, dar eu cred ca s-a ratat o ocazie mare de promovare a acestui sport. An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Iwa, nu trebuie sa iei in considerare mesajul meu, poate gresesc, e doar opinia unui om care place offroadul si care a vazut multe evenimente la viata lui Asadar raman la pararea ca se putea mult mai mult, potentialul BWA este enorm. Uite ce-am scris: 1. Organizare - slaba de tot 2. Timing/orar de competitie - inexistent 3. Promovare offroad - inexistenta 4. Promovare in interiorul BWA - inexistenta 5. Traseu - facut total gresit 6. Spectatori - nicio amenajare pt ei, nicio informatie pt ei...de aceea au fost ffff putini. 7. Taxa participare - obraznica...catre foarte obraznica Hai sa le luam pe rand: 1. Organizare - totul s-a facut intr-un tarc inchis, totul ascuns dupa garduri inalte de tabla, parca ne ascundeam de public. Nesincronizare catastrofala cu se intampla in afara tarcului offroad - cand noi anuntam "doar" acolo in tarc cum ca urmeaza clasa Open sau altceva....etc, in toata expozitia se anunta ca se da campionul mondial la drift...sau ceva de genul asta. Ghici unde a plecat lumea ? Daca mai vrei iti mai spun si alte greseli...... 2. Timing/orarul competitiei - aici chiar a fost jale mare. Nimeni nu stia despre orele de start, despre ce urmeaza sa se intample la offroad.....si asa in timp ce eram cu unii colegi la mici si bere.....s-au dat cei de la standard. Cand ne-am intors, totul se consumase. Degeaba anunt Cernisov.....afara nu se auzea nimic, comenatorul BWA anunta doar ce se intampla pe asfalt, la drift si il acoperea categoric. Am vrut sa vin, m-ati chemat vineri cu masina pt inscrieri si sambata de la ora 8.30 pt concurs. Cand am intrebat la ce ora e startul, raspunsul a fost - la ora 11...sau 13 intram, poate bagam extremul sau standardul...sau vedem noi...etc. Discutie telefonica avuta cu.....unul dintre voi. Mai am si alte exemple 3. Promovare offroad - nu avem ce vorbi despre lucruri inexistente 4. Promovare in interiorul BWA - idem 5. Traseul - cum sa zic ca sa ma injurati mai putin ? Uite....a fost facut neinspirat. Putinii spectatori nu au vazut mai nimic, nu au inteles unde dispareau masinile. Unii norocosi au prins un loc sus la etajul constructiei metalice....altii nu si nu au vazut mai nimic. Asadar, trebuia facut pe o suprafata mai mica, unde sa poti vedea/intelege ce fac oamenii aia cu masinile. 6. Spectatori - nimic amenajat pt ei, trebuia sa mergi prin noroi ca sa vezi ceva, trebuia sa scapi de haituiala bodyguarzilor ca sa urci pe platforma. Am vazut cucoane cu tocuri care au refuzat sa intre acolo, am vazut mame cu copii care s-au intors. Oare o alee pietruita si un loc pt ei era prea mult ? 7. Taxa - la Mures am dat 4 sau 5 milioane si m-am plimbat 2 zile. Aici 5 minute costa 3 milioane ? Cam mult dragi colegi. Iwa.....asa vad eu.....nu ti-am scris ca sa inveti ceva de la mine, ti-am raspuns ca sa nu zici ca arunc cu pietre doar asa de dragul aruncatului. A fost un BWA bun si un eveniment offroad ratat. H 2 Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Horatiule...carcotas mai esti! O parte le spui bine...o parte nu! De accord cu opinia despre posibilitatea spectatorilor de a vedea ce se intampla in traseu. Dar sa fim seriosi, asa depinde de spectatori...chiar un prieten al meu care a venit sa spectaculeze oleaca ...cand a vazut ca avem oleaca de noroi si el a venit in pantofi albi ...s-a razgandit si a plecat si nu a mai intrat mai incolo de parcul tehnic. Am fost cu el in padure la noroi...pasionat omul...acolo nu s-a dat inapoi...la Bucuresti - altfel imbracat! Toata aprecierea pentru munca tuturor celor de la GTC pentru un eveniment la a doua editie reusit. Nu am fost anul trecut dar am inteles de la ceilalti ca anul acesta a fost cu mult mai bine organizat. La anul o sa fie si mai bine organizat...sigur. Mie mi-a placut! Nu am apreciat latimea traseelor...pentru mine a fost oleaca greu...ca”s oleaca mai mare. Domnilor de la GTC le multumim neaparat frumos pentru 2 zile frumoase si pentru munca lor...dar ii consideram responsabili (ca de altfel si pe ceilalti organizatori de etape la care am fost in ultimii 2 ani) pentru uciderea panaramei noastre. A inceput deschiolarea pentru ca nu se mai putea asa....prea mare si prea lata pentru noi...panarama noastra. Facem alta! Pana atunci poate ne revedem... From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie @ Horatiu - hai Romania! Ai spus ca traseele au fost lungi si ca spectatorii nu vedeau, apoi ai spus ca 300 lei 5 min. No Jane explica-o p asta :)))) Parerea mea este ca traseele trebuiau facute mai lungi ca sa te poti departaja mai mult. In legatura cu spectatorii ii cu dus si intors, cei pasionati sau "apartinatori" au stat si au privit de pe unde au putut. Adevarul este ca drift-ul si stunt-ul sunt mai spectaculoase. Omul vine, vede o masina care ia in viraj de 180 grade din minim doua miscari, nu prea ii spectaculos.... Nu? La un moment dat a anuntat tipu care prezenta bwa ca la offroad se desfasoara bla bla, a inceput lumea sa vina puhoi, parca nu se mai terminau. In 5 min maxim dusi inapoi au fost :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 (editat) Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Silviu cu Vali Adi care se indrepta vertiginos spre subsemnatul... sa nu va ginditi ca a dat inapoi... nu, a mers fix pe acolo :banana si mamaia masinilor 4x4 care au fost pe circuit (felicitari :al) : Editat Iunie 16, 2014 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Aceeasi curba, protagonisti diferiti. [video=youtube_share;1dgf-N46GrI] [video=youtube_share;jwdoXkF_-QU] The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Iunie 16, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2014 (editat) Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Horatiu, Realitatea este de multe ori relativa, depinde de cel care si cum o priveste. Am 12 ani de off-road si am vazut multe concursuri, de la foarte bune la foarte rele. Am destula luciditate si pot afirma ca acest concurs / eveniment a fost bun. Au fost si lucruri care puteau fi mai bune; le stiu si le puteam face mai bine daca existau si resursele necesare. Ca intotdeauna, evenimentele au un buget; cu un buget generos poti face mult mai multe lucruri. Pentru bugetul alocat lucrurile au fost bune; si noi am gandit sa facem tribune, sa daramam gardurile, sa montam nocturna, etc. Din pacate totul costa, iar pentru altele aveam nevoie si de acordul RomExpo... Oricum, partea financiara a apartinut BWA care a hotarat cat de mult cheltuieste functie de bugetele alocate. Daca facem o lista cu sumele platite pentru evenimentul BWA- inchiriere teren de la RomExpo, amenajare, promovare, scena, muzica, consumuri de curent, hostesse, MC, salvari, pompieri, multe altele- o parte sunt atribuite si la offroad; aceasta parte este destul de substantiala, la care adaugam cheltuielile noastre efective de organizare specifica de traseu, delimitare spatii, buldo-excavator, etc. Mai jos ai raspunsurile mele, punctual la observatiile tale: Uite ce-am scris: 1. Organizare - slaba de tot 2. Timing/orar de competitie - inexistent 3. Promovare offroad - inexistenta 4. Promovare in interiorul BWA - inexistenta 5. Traseu - facut total gresit 6. Spectatori - nicio amenajare pt ei, nicio informatie pt ei...de aceea au fost ffff putini. 7. Taxa participare - obraznica...catre foarte obraznica Hai sa le luam pe rand: 1. Organizare - totul s-a facut intr-un tarc inchis, totul ascuns dupa garduri inalte de tabla, parca ne ascundeam de public. Nesincronizare catastrofala cu se intampla in afara tarcului offroad - cand noi anuntam "doar" acolo in tarc cum ca urmeaza clasa Open sau altceva....etc, in toata expozitia se anunta ca se da campionul mondial la drift...sau ceva de genul asta. Ghici unde a plecat lumea ? Daca mai vrei iti mai spun si alte greseli...... Organizarea a fost conform caietului de sarcini al organizatorilor de competitii CNOR: traseele adecvate claselor Standard, Open si Extrem, parcuri tehnice separate si securizate, traseu marcat prin banda, inspectii tehnice la inscriere, securizarea accesului spectatorilor in zonele de risc, existenta stingatoarelor, a salvarii, a cosurilor de gunoi. Mai mult, am adus un sistem de cronometrare cu fotocelule pentru sincron si un specialist FRAS care le-a manevrat. Am avut chiar si 2 porti de Start / Finish identice ( a caror inchiriere + branduire a costat 800 Euro) pentru a fi traseele clare si a arata profi. Am avut 2 corturi la Start, cu calculator si imprimanta. Clasamentele s-au facut in timp real, la cateva minute dupa fiecare mansa. Am avut linie audio cu microfon wireless, separata de restul BWA, tocmai ca sa ne putem auzi intre noi, pentru buna functionare a trialului. Locul de offroad a fost dupa gard, intrucat aceste hale in constructie sunt delimitate de restul spatiului RomExpo; am daramat atat gard cat ni s-a permis... nu ne-am ascuns, dar nu puteam sa facem offroad pe asfalt pe aleea centrala. Offroad-ul a avut concurs non-stop - mai multe clase + enduro, timpi de reconfigurare a traseului intre clase si interventii, etc. Nu am facut ca anul trecut demonstratii la ore fixe. Cum era sa opresc concursul 1 ora ca sa asteptam sa se termine demonstratia de drift? Dupa care mai opream 1 ora ca incepea demonstratia de mai stiu eu ce... Imposibil de sincronizat trialul cu restul BWA; nu ar fi convenit in primul rand concurentilor nostrii. 2. Timing/orarul competitiei - aici chiar a fost jale mare. Nimeni nu stia despre orele de start, despre ce urmeaza sa se intample la offroad.....si asa in timp ce eram cu unii colegi la mici si bere.....s-au dat cei de la standard. Cand ne-am intors, totul se consumase. Degeaba anunt Cernisov.....afara nu se auzea nimic, comenatorul BWA anunta doar ce se intampla pe asfalt, la drift si il acoperea categoric. Am vrut sa vin, m-ati chemat vineri cu masina pt inscrieri si sambata de la ora 8.30 pt concurs. Cand am intrebat la ce ora e startul, raspunsul a fost - la ora 11...sau 13 intram, poate bagam extremul sau standardul...sau vedem noi...etc. Discutie telefonica avuta cu.....unul dintre voi. Inscrierile au fost anuntate Vineri intre 16.30 si 22.00 si Sambata intre 08.30 si 09.30; am scris si in topic sa nu se vina dupa ora 09.00 intrucat acccesul este prin traseu (nu aveam alta varianta) si la 09.00 incepe moto. Ce s-a intamplat? O treime dintre concurenti au intarziat; ce era sa facem, sa nu-i primim si sa-i trimitem acasa? Apoi, daca nu stiam cati concurenti o sa fie, cum puteam estima cat dureaza fiecare clasa pentru a putea anunta un program? Mi-ar placea si mie sa merg la un trial, sa ma dau imediat si sa plec - ar fi super. Doar ca traim in lumea reala... In timpul competitiei, am fost intrebat si am aproximat destul de corect orele de incepere la diferite clase; la fel, la cortul de la START. Recunosc ca am avut ideea de a avea un cort mare cu mese in incinta zonei de offroad, unde concurentii sa socializeze cu ochii la concurs, dar nu am gasit cort asa de mare la un pret decent. Poate fi o solutie pentru viitor. 3. Promovare offroad - nu avem ce vorbi despre lucruri inexistente Promovarea s-a facut prin afisul BWA, prin afis separat pentru off-road si prin flyere, prin facebook, prin Radio ZU, prin partenerii media ai BWA dar si prin prezenta unei echipe GTC MotorSport la Antena 1, la Neatza cu Razvan si Dani - ora 9:38 - vezi http://antenaplay.ro/v/kbxdR8qU0mo#http://antenaplay.ro/v/kbxdR8qU0mo# - vad doar cei care au Antena Play. Promovarea putea fi si mai buna, dar depinde de bugete... Intotdeauna poti face promovare si mai multa... 4. Promovare in interiorul BWA - idem Afise off-road, anunturi la statia BWA. Noi am avut linie audio separata pentru a ne putea intelege chiar si cand muzica dincolo era foarte tare. Recunosc, puteam intradevar promova mai bine daca eram atenti la ce anunta MC-ul si incercam sa-i dam si informatiile noastre. 5. Traseul - cum sa zic ca sa ma injurati mai putin ? Uite....a fost facut neinspirat. Putinii spectatori nu au vazut mai nimic, nu au inteles unde dispareau masinile. Unii norocosi au prins un loc sus la etajul constructiei metalice....altii nu si nu au vazut mai nimic. Asadar, trebuia facut pe o suprafata mai mica, unde sa poti vedea/intelege ce fac oamenii aia cu masinile. Traseul a fost facut foarte corect, tinand cont de spatiul disponibil si de specificul trialului sincron- au fost 3 clase si la fiecare trebuiau facute cate 2 bucle pentru sincron; practic, spatiul disponibil din hala de la intrare care era cea mai vizibila a fost ocupat in proportie de 90% cu traseu, hala cealalta in proportie de 60%. Traseele s-au dorit a fi conform Trialului CNOR, cu timp maxim de 10 minute si timp estimat la calificari de 5 minute / mansa; asta fara ploaie... Daca ai alta parere, eu zic ca esti in eroare. Eu sunt foarte multumit de traseele facute !!! Au fost antrenante, dificile dar nu foarte dificile ca sa se rupa masini, deloc periculoase, cu un timp de parcurgere mediu de 4-5 minute, pentru a permite desfasurarea integrala a concursului pe lumina, chiar si daca ar fi venit 80 de masini si 40 de motociclete. 6. Spectatori - nimic amenajat pt ei, trebuia sa mergi prin noroi ca sa vezi ceva, trebuia sa scapi de haituiala bodyguarzilor ca sa urci pe platforma. Am vazut cucoane cu tocuri care au refuzat sa intre acolo, am vazut mame cu copii care s-au intors. Oare o alee pietruita si un loc pt ei era prea mult ? Sambata nu a fost problema de acces, Duminica a plouat mult. Nici macar nu era noroi mare, dar este logic ca o femeie cu copii veniti in sandale de vara nu o sa calce prin noroi. De pus pietris, de asfaltat, de mochetat - variante frumoase pe forum dar imposibile: RomExpo nu ne-a permis sa modificam in nici un fel halele, care sunt obiectul unui litigiu si unui proces... Accesul la etaj, aflat la 5 metri inaltime, s-a limitat intrucat exista potential foarte mare de accidente daca acolo urcau foarte multi oameni. O gluma proasta, prea multa bautura, o neatentie puteau duce la un eveniment de prime-time la stiri. Unde era atunci promovarea off-road-ului? Bodyguarzi au fost pacaliti de colegi ai nostrii care au urcat la etaj, generand firesc si dorinta celorlalti de a urca si frutrare ca ei nu sunt lasati. De ce sunt organizatorii de vina? Poate, daca aveam la dispozitie foarte multi bodyguarzi se putea organiza mai bine. Poate se puteau construi tribune la etaj... Din nou e vorba si de bugete si de logistica. 7. Taxa - la Mures am dat 4 sau 5 milioane si m-am plimbat 2 zile. Aici 5 minute costa 3 milioane ? Cam mult dragi colegi. Esti din nou in eroare. Taxa la Mures cu mancare a fost 700 Ron si taxa sportiva a fost 450 Ron per persoana, deci 900 Ron sau 1400 Ron per echipaj. La BWA taxele de participare au fost decente, intrucat fondul de premiere cash a fost cu 60-70% mai mare decat incasarile din taxe. Din taxele de 250 Ron / masina la Standard si 300 Ron / masina la Open si Extrem, 60 Ron s-au returnat sub forma de bonuri de masa. Accesul la BWA daca veneai ca spectator costa si el 60 Ron pentru 2 persoane, inclusi si ei. H In concluzie, stiu cat am muncit, eu si echipa de organizare GTC MotorSport, plus cativa oameni alocati de BWA; am stat cu zilele in soare arzator dar si in ploaie. Le multumesc inca o data. Eu sunt primul care doresc ca lucrurile sa iasa perfect si ma consum cand nu ies chiar asa. Eu zic ca a iesit foarte bine pentru o competitie oficiala de tip trial sincron desfasurata in conditiile limitative din cadrul RomExpo, mai ales in timpul unui eveniment de talia BWA. Nu a mai fost o demonstratie de off-road ca in anii trecuti, deci clar accesul si participarea publicului au fost mai limitate. Avantaje si dezavantaje... Este un prim pas, din care am invatat multe si care poate genera plus valoare la urmatorul trial. Poate la anul o sa avem un campionat de Trial adevarat. P.S. Multumesc ca mi-ai ocupat seara cu raspunsul la observatiile tale foarte negativiste. Tot nu ma mai culcasem devreme de o saptamana si speram ca astazi sa o fac... Sper ca raspunsurile mele sa te satisfaca si eventualele critici constructive sa le continuam la telefon. :h5 Editat Iunie 16, 2014 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DXX Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Aceeasi curba, protagonisti diferiti. [video=youtube_share;1dgf-N46GrI] [video=youtube_share;jwdoXkF_-QU] eee asa mai zic si eu discutie pertinenta ...... ia spuneti-mi si mie va rog cine a trecut mai bine in curba aceasta. Mentionez ca eu sunt cel din primul vidoeclip. IN Action. ca sa ma critic un pic..... dupa problemele tehnice legate de deplasarea caroseriei, sarirea din treptele de viteza, smulgerea tobei, era ca sa zic asa , la rupere. dupa ce am facut "gossip" timp de un minut si jumatate de ma ajunsese masina cu nr 2 din urma, nu prea m-a mai interest cum termin cursa. ci doar sa termin. singurul lucru la care ma gandeam era sa nu dobor vre-un jalon, pentru ca insemna penalizare de 30 de secunde. Dar nu pot sa nu remarc faptul ca masina mea era cea mai cuminte, cred, dintre participanti..... Astept raspunsurile cat mai la obiect. daca e cazul poate un moderator face un topic separat cu aceste filmulete in care sa ne dam cu parerea, sau mai bine, cei priceputi sa ne impartaseasca. Pentru mine e important, ca sunt incepator. e al doilea trial al meu.... Cat despre organizare, nu pot sa ma pronunt. fiecare face cum poate sau cum stie. la final sunt multumiti si nemultumiti. apoi, dintre acestia se mai hotaraste unul sau altul sa organizeze si ei un concurs asemanator. de aici concurenta. de aici concursuri mai bine organizate. deci e numai de bine. deci ..... Cine il organizeaza pe urmatorul? DXX Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Iunie 16, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie eee asa mai zic si eu discutie pertinenta ...... Cat despre organizare, nu pot sa ma pronunt. fiecare face cum poate sau cum stie. la final sunt multumiti si nemultumiti. apoi, dintre acestia se mai hotaraste unul sau altul sa organizeze si ei un concurs asemanator. de aici concurenta. de aici concursuri mai bine organizate. deci e numai de bine. deci ..... Cine il organizeaza pe urmatorul? Crede-ma, este mai greu cu organizarea decat cu critica; un concurs de anvergura celui la care ai fost in weekend este foarte costisitor, atat material cat si ca timp. Apoi iti trebuiesc multi oameni, logistica, pricepere, aprobari FRAS, etc. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DXX Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 (editat) Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie O fabula invatata in copilaria mea era legata de un cui. si se termina cam asa "asa cui faceam si eu poate chiar mai dichisit Insa vezi... nu m-am gandit...." eu stiu ce zici. daca e sa fiu carcotas, in cazul meu, am o alta nemultumire..... s-a mai discutat pe aici. e legat de masini. daca se accepta la open masini care sunt trasformate mai degraba ca pentru extrem, atunci, asa cum la standard s-au dat penalizari pentru simex, asa se putea face ca la open sa se gandeasca ordine de start mai prietenoasa. in cazul meu am nimerit printre ultimii, iar zona de nisip mi s-a parut foarte afanata de cei dinainte, fata de cu o vazusem la recunoastere. nu luati in seama aceasta. totusi eu sunt de vina ca nu am luat in considerare acest fapt, si sa imi iau avant mai mare la acea urcare. sa stiti ca eu astept o analiza a modului de abordare a curbei din filmuletele de mai sus.. Editat Iunie 16, 2014 de DXX DXX Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate