Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie

RazvanGTC

Postări Recomandate

Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie

Razvan, o sa-mi permit sa fac si eu una-doua remarci chiar cu riscul de a ma repeta :

- dezvoltarea sportului cu masini 4x4 se va face doar atragand NOI competitori

- atragerea de noi competitori e posibila doar daca vizitatorii vor putea VEDEA BINE ce se intampla in "ring"

- hotararea de a intra in "ring" se va intampla daca la clasa standard accesul va fi mai putin restrictiv din punct de vedere al dotarii masinii.

Este foarte bine ca prin acest BWA ai mers pe ideea reinvierii campionatului de trial, cu viziunea de a se desfasura in mai multe orase din tara, in locuri accesibile publicului larg, dar fiind vorba tot de o competitie oficiala, acolo se vor inscrie si vor participa tot aceeasi competitori care participa si in campionat, deci elementul de popularizare si de atragere a unor noi adepti va lipsi in continuare....

In cazul de fata, daca etajul acelei constructii ar fi fost imprejmuit cumva, astfel incat sa fie eliminat pericolul unor accidente, acel etaj ar fi fost tribuna ideala care asigura privitorilor o vizibilitate perfecta asupra actiunii din "ring" !

:h5

PS - Felicitarile mele pentru tine si echipa ta sunt de la sine intelese !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 150
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Razvan, o sa-mi permit sa fac si eu una-doua remarci chiar cu riscul de a ma repeta :

- dezvoltarea sportului cu masini 4x4 se va face doar atragand NOI competitori

- atragerea de noi competitori e posibila doar daca vizitatorii vor putea VEDEA BINE ce se intampla in "ring"

- hotararea de a intra in "ring" se va intampla daca la clasa standard accesul va fi mai putin restrictiv din punct de vedere al dotarii masinii.

Este foarte bine ca prin acest BWA ai mers pe ideea reinvierii campionatului de trial, cu viziunea de a se desfasura in mai multe orase din tara, in locuri accesibile publicului larg, dar fiind vorba tot de o competitie oficiala, acolo se vor inscrie si vor participa tot aceeasi competitori care participa si in campionat, deci elementul de popularizare si de atragere a unor noi adepti va lipsi in continuare....

In cazul de fata, daca etajul acelei constructii ar fi fost imprejmuit cumva, astfel incat sa fie eliminat pericolul unor accidente, acel etaj ar fi fost tribuna ideala care asigura privitorilor o vizibilitate perfecta asupra actiunii din "ring" !

:h5

PS - Felicitarile mele pentru tine si echipa ta sunt de la sine intelese !

Stiu Dane, si mie imi pare rau ca nu am avut tribune. Neavand ceva foarte bine organizat si cu securitate garantata, s-a luat hotararea ca la etaj sa intre doar oficiali si fotografi + cameramani. DAca erau 3-400 de oameni cu chef de glume proaste sau cu bautura in nas, putea fi chiar periculos. Orice accident nefericit aduce direct fata in fata procuratura si directorul de concurs. Puneti-va in locul meu.

Legat de clasa Standard, chiar au fost destui concurenti care nu se dau in mod obisnuit la concursuri si unii chiar in premiera la un concurs de offroad. Per total concurs au fost peste 20 de licente one event. De subliniat ca orice concurs se poate face doar prin FRAS, deci si daca esti incepator tot trebuie sa platesti taxa one event. A fost deci important ca taxa este de anul acesta doar 5 euro ( a fost propunerea mea in adunarea generala a cluburilor, pentru care a trebuit sa ma lupt destul de mult...), deci nu mai esti constrans sa cheltui sume mari pentru a merge la concurs.

Legat de traseele de Standard am lucrat destul de mult cu buldo-excavatorul pentru nivelarea terenului, ca sa fie mai accesibil. Cu o masina de strada joasa cu praguri au fost insa cateva bucati unde erau ceva probleme. Locatia nu permite niste trasee de Standard foarte lungi, ca sa-i pui sa alerge timp de 4-5 minute, mai ales ca erau si traseele de Opan / Extrem si trebuia sa facem cate 2 bucle la fiecare clasa.

Intr-o alta locatie se va putea face Standardul si mai Standard; cei care au fost in decembrie 2013 la Streetmaniacs Wintter Grill @ Fun concursul de offroad organizat de GTC MotorSport au avut parte de un standard cu alergatura chiar si pe pista de viteza a circuitului din Mogosoaia! Au participat si cu Land Cruiser 150 si cu Discovery 4; trebuie insa sa intelegem ca sunt concursuri si concursuri, nu toate pot fi la fel.

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

Ce OME-uri are dansa! :y

Sosonii sunt insa cam resapati:ha:

Link spre comentariu

ideea cu un campionat de trial este bine venita si stiu ca e veche. poate se va concretiza, cu toate ca nu cred ca lumea este pregatita pentu asa. nu avem cultura necesara, nu avem rabdarea necesara pentru a urmari un trial cap-coada. poti sa faci si tribune de lux, dupa 2-3 ore, daca nu esti pasionat, tot ti se ia. nu mai zic in caz de canicula sau in caz de ploaie.

Razvan, asta am uitat sa-ti spun acolo, si-mi pare rau: era beton daca se anunta ca dintre spectatori se vor alege in pauze citiva care sa parcurga circuitul intr-o masina de concurs. si daca se dadeau pe standard pe bucla mica, ar fi fost incintati. acolo se puteau plimba chiar multi...

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

O propunere pentru definitia claselor de offroad din Romania in 2014 ar fi urmatoarea:

.

Standard = OPEN (n-ai ce cauta fara o masina dotata cu punti rigide, troliu, roll-cage)

Open = EXTREM ( masini dotate cu portale, trolii mecanice...)

Extrem = ALPINISM AUTO ! ( aici e clasa contrastelor masini de 'jdemii' de euro contra unora de cateva mii )

.

Nu are nici o legatura cu topicul , dar macar sa aibe ecouri!.

Link spre comentariu

ideea cu un campionat de trial este bine venita si stiu ca e veche. poate se va concretiza, cu toate ca nu cred ca lumea este pregatita pentu asa. nu avem cultura necesara, nu avem rabdarea necesara pentru a urmari un trial cap-coada. poti sa faci si tribune de lux, dupa 2-3 ore, daca nu esti pasionat, tot ti se ia. nu mai zic in caz de canicula sau in caz de ploaie.

Razvan, asta am uitat sa-ti spun acolo, si-mi pare rau: era beton daca se anunta ca dintre spectatori se vor alege in pauze citiva care sa parcurga circuitul intr-o masina de concurs. si daca se dadeau pe standard pe bucla mica, ar fi fost incintati. acolo se puteau plimba chiar multi...

Aveam o problema in pauza dintre clase- trebuia sa reconfiguram traseul, deci nu se putea aborda o plimbare de Standard decat daca se oprea concursul.

Crede-ma, am avut chiar obligatii sa plimb cativa parteneri cu masina si nu am facut-o; unii dintre colegii nostri de la Extrem faceau crize ca trebuie sa astepte; ei sunt cred acei nemultumiti pomeniti de Horatiu. De abia la sfarsitul concursului, dupa premiere, am facut 3 ture de plimbare.

Link spre comentariu

Aveam o problema in pauza dintre clase- trebuia sa reconfiguram traseul, deci nu se putea aborda o plimbare de Standard decat daca se oprea concursul.

Crede-ma, am avut chiar obligatii sa plimb cativa parteneri cu masina si nu am facut-o; unii dintre colegii nostri de la Extrem faceau crize ca trebuie sa astepte; ei sunt cred acei nemultumiti pomeniti de Horatiu. De abia la sfarsitul concursului, dupa premiere, am facut 3 ture de plimbare.

stiu. nu stiam insa de "nemultumirile" de la extrem... logica zicea ca asta ar fi fost cea mai buna metoda de promovare :x acum, asa este: nu poti sa impaci si capra si varza.

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Salut am uramarit pana acum toate discutiile,cei de la extrem nu cred ca au comentat daca au avut ceva de spus au spuso acolo pe loc.Cand am luat decizia de participare stiam la ce format participam si cat trebuie sa asteptam sa putem sa mergem cele 5 minute.Singura lipsa la acest TRIAL au fost spectatori dar cred ca organizatori stiu mai bine ca noi motivul si cred ca la anu stiu ce au de facut. Pentru campionatul de TRIAL stim bine de unde vine principala problema (vezi ce sa intamplat la adunarea generala cu propunerea mea)pana nu reusim sa rezolvam aceasta situatie nu va fi campionat de trial in cadru CNOR (FRAS). Dar oricum la anul va fii un campionat de TRIAL vom vedea prin cine.Succes pentru cei ce vor sa faca ceva pentru OFF-ROAD-ul Romanesc Liviu

Link spre comentariu

Sosonii sunt insa cam resapati:ha:

Deci ar fi de inteles ... ca daca mai vezi doua-trei dinastea cu sosonii "neresapati" la o intalnire de offroad ...le iei si te duci glont acasa ...:ha:

Sper sa nu vada sotiile ce scriem noi aici ... :ha:

Intalnirile de tip trial se pot face si fara acoperisul FRAS. Am studiat aceasta problema ...Singura conditie este sa se faca pe teren privat (propietate a cuiva). Totul PERFECT LEGAL. Daca doriti detalii contactati-ma si vi le spun. :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

O propunere pentru definitia claselor de offroad din Romania in 2014 ar fi urmatoarea:

.

Standard = OPEN (n-ai ce cauta fara o masina dotata cu punti rigide, troliu, roll-cage)

Mere si cu ;Pagero;, Mircea Flash si AdiV6 stie!

Felicitari pentru locul doi cu flexibila!

Editat de koais
Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Mere si cu ;Pagero;, Mircea Flash si AdiV6 stie!

Felicitari pentru locul doi cu flexibila!

Imi pare rau ca nu am facut poze celor 2 Pajero de la standard ce au participat la ultima etapa la Mures sa vezi cum au sosit in prima zi ....! o roata avea directia inainte cealalta vira exterior. Ca sa nu ne adunem aminte si de vitara lui Mircea Lazar care a iesit cracanata de fata din trial.

Cine a fost acolo stie.

De un trial tine masina. La o etapa NU.

Drept dovada studiaza podiumurile de anu asta la standard in 3 etape doar Nissan Patrol si Toyota.

Unul din cei amintiti de tine nu si-a mai baga flexibila la standard la o etapa de campionat daca isi doreste podium- inclusiv eu cu 90-ul.

Trebuie sa vii dotat cu planetare, pivoti capete de bara si casete de directie daca esti injectat si te dai la podium.

Daca mergi calm cu siguranta nu rupi dar ai podiumul asigurat numai daca abandoneaza 'puntile rigide'.

Conteaza mult de tot si piesa dintre volan si scaun, copilotul, experienta....

Editat de piede
Link spre comentariu

Complet de acord.

De aceea, sa traiasca iesirile cu prietenii!

Iar in campionat ne dam la standard ca sa fim cu prietenii care se dau pentru podium.

Sa ne traiasca prietenii si noi lor!

Editat de koais
Link spre comentariu

Imi pare rau ca nu am facut poze celor 2 Pajero de la standard ce au participat la ultima etapa la Mures sa vezi cum au sosit in prima zi ....! o roata avea directia inainte cealalta vira exterior. Ca sa nu ne adunem aminte si de vitara lui Mircea Lazar care a iesit cracanata de fata din trial.

Cine a fost acolo stie.

De un trial tine masina. La o etapa NU.

Drept dovada studiaza podiumurile de anu asta la standard in 3 etape doar Nissan Patrol si Toyota.

Unul din cei amintiti de tine nu si-a mai baga flexibila la standard la o etapa de campionat daca isi doreste podium- inclusiv eu cu 90-ul.

Trebuie sa vii dotat cu planetare, pivoti capete de bara si casete de directie daca esti injectat si te dai la podium.

Daca mergi calm cu siguranta nu rupi dar ai podiumul asigurat numai daca abandoneaza 'puntile rigide'.

Conteaza mult de tot si piesa dintre volan si scaun, copilotul, experienta....

Piede esti un pic offtopic... cel mai important e tacanitul dintre volan si scaun, iar de masina daca ai grija tine, daca nu... nu.

Faptul ca la standard se practica varianta pedala la fund si dai inainte ca merge duce la ruperea masinilor si cam atat... anul acesta am vazut 3 masini de standard infipte in balti ce puteau fi ocolite la 3 metri distanta.

Eu inca astept sa vad masina perfecta, desi nu cred ca o sa am onoarea, si fara sa fiu rau astept sa rupi si patrolul ca sa ajungi la concluzia ca si ala e prost :wink:

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Poza de la Briefing:

1460251123_IMGP5993(Large).thumb.jpg.6fb76e53296488d17a6b3ed0b6c777c1.jpg

Link spre comentariu

Eu inca astept sa vad masina perfecta, desi nu cred ca o sa am onoarea, si fara sa fiu rau astept sa rupi si patrolul ca sa ajungi la concluzia ca si ala e prost :wink:

Viata lunga :old si multa sanatate iti doresc :2dr

Link spre comentariu

Se poate accesa traseul de offroad de la BWA contra cost?

d.p.m.d.v ar fi o atractie de dupa program foarte potrivita.

Link spre comentariu

Piede dupa ce spune IWA sa inteleg ca ai tradat tabara Toyota :)

sa stii ca vin dupa tine sa vad ce faci cu masina ca acum si eu invat sa conduc masina cu rigide fata spate :):):)

Link spre comentariu

Piede dupa ce spune IWA sa inteleg ca ai tradat tabara Toyota :)

sa stii ca vin dupa tine sa vad ce faci cu masina ca acum si eu invat sa conduc masina cu rigide fata spate :):):)

Y60 lui Piede este frate cu al tau: ambele sunt scurte si rosii...

Link spre comentariu

Y60 lui Piede este frate cu al tau: ambele sunt scurte si rosii...

aaa pai daca e asa atunci Piede ce zici impartasim cunostintele unul de la altul?:) mai mult eu de la tine din experienta ta :)

apropo da 90-ul ce mai e de el ca tare imi placea motorul ala :)

scuze de off topic sa nu supar pe cineva

:)

Link spre comentariu

Poze cu participantii la BWA - ce am gasit eu:

851269745_IMGP5771(Large).thumb.jpg.7c99dd1d3c116c19ab06675a2de83242.jpg 434375875_IMGP6180(Large).thumb.jpg.d60c849f42b1b14cb872679115f84f83.jpg 1142483845_IMGP6152(Large).thumb.jpg.e93fce5506a79a02374152efd2ca32f1.jpg1554340385_IMGP6102(Large).thumb.jpg.8fd8e11a071122a076a1e9f833d3bfe2.jpg 1387150706_IMGP5961(Large).thumb.jpg.d929c13ad4dbe833bb1762ba32fbaa6e.jpg 1321968538_IMGP5868(Large).thumb.jpg.8231c601bc1928cd1f0c4b191e045df3.jpg908068069_IMGP5863(Large).thumb.jpg.b9aef8e31795ebbf852e2649fae5ac05.jpg 1950657543_IMGP5843(Large).thumb.jpg.b3571106a176fe7a66e7a4293ceb772c.jpg 1971675977_IMGP5741(Large).thumb.jpg.4908fa12c6296759bdbf585b1ff0c932.jpg1459399670_IMGP5837(Large).thumb.jpg.37be1967f07ea5d62242ca147f00897d.jpg 840843593_IMGP5826(Large).thumb.jpg.bb6ac49ae1628eb2b42de31b60812d1a.jpg 1135081273_IMGP5811(Large).thumb.jpg.2b6a8dc3dd38ece391bdbba88e29d53d.jpg1457762412_IMGP5801(Large).thumb.jpg.938d861379f573ace9e0fdf2357e2205.jpg 1985822984_IMGP5800(Large).thumb.jpg.23ebc9783c0cfbd149867b1bc7303975.jpg 1993083339_IMGP5778(Large).thumb.jpg.6a5226ceab0b576af3416927350dfc30.jpg10411421_764380766917099_708372406094312532_n.jpg.031c5e8de166ec1be6744cc5acbfcf83.jpg 1453641994_IMGP5755(Large).thumb.jpg.4f145b52b53f74b51c9ba6acebddb2ba.jpg 255268447_IMGP5738(Large).thumb.jpg.f2dda2d7ca830e252c5d8c1f5abe226f.jpg99.jpg.7b5144c8fa86ea7b682e22014b5b2c59.jpg

Link spre comentariu

In sfirsit s'au "linistit" apele!!!Razvane,vreau sa iti multumesc tie si echipei care sa ocupat de pregatirea si desfasurarea acestui trial.pt organizarea oricarui eveniment de offroad se depune un efort substantial din partea organizatorilor,perfect nu o sa il poata face nimeni,important e ,ca sa nu predomine lipsurile,la voi nu a fost cazul.

Multumim pt premiul consistent!!!

Sa ne vedem cu bine la Nea Gigi!!!

Dau eu o bere ,"in trei",cu tine si Horatiu!!

Link spre comentariu

Luci.....Mao.....hai Romania si sincere felicitari !!!

Ca sa ma integeti....ma bucur pt voi, sunteti doi baieti simpatici...insa in acelasi timp ma gandesc sa-mi fac Nissanul si sa-i pun frana de colt ca sa vin sa ne intrecem. Acum stau si ma gandesc....bag bani, ma agit si vin sa ma cotonogiti ? Fac bine....nu fac ???:ha:

Despre berea cu tine si Razvan.....cu mare placere, oricand.:x

Ne vedem la C lung.

Horace..ala care critica si nu face nimic:ha3

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

Oprite baiete!!!!ca dajaba iti faci tu nu stiu ce "avion"cu nu stiu ce frine,ca io tat nu ma pun cu tine na!!!doar daca vii la open!!!ceea ce nu prea cred!!ha ha!!!si acum ca m'ai "suparat",drept pedeapsa,o sa dai si tu un rind de bere!!!si o sa o stingem,cu o tuica de prune de ardeal adusa de mine sic!!!pina atunci,poti cere referinte(la tuica ma refer!),de la tuparu!!!Hai ca ti'am facut'o na!!!

Link spre comentariu

Luci.....daca incepem asa si stingem berea cu palinca de la tine, la cat de mult beau eu, ma tem ca la start o sa fie nevoie de cativa prieteni ca sa ma sui in masina:))).

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare