shinobi Postat Iunie 23, 2014 Partajează Postat Iunie 23, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie In sfirsit s'au "linistit" apele!!!Razvane,vreau sa iti multumesc tie si echipei care sa ocupat de pregatirea si desfasurarea acestui trial.pt organizarea oricarui eveniment de offroad se depune un efort substantial din partea organizatorilor,perfect nu o sa il poata face nimeni,important e ,ca sa nu predomine lipsurile,la voi nu a fost cazul. Multumim pt premiul consistent!!! Sa ne vedem cu bine la Nea Gigi!!! Dau eu o bere ,"in trei",cu tine si Horatiu!! multumim Luci. iti multumesc pt ca la mures ai mancat din tocana si ai zis ca nu ai mai mancat asa ceva de cand erai mic. asta inseamna ca o fu buna. oricum pe mine m-a flatat. imi doresc sa va mai fac si altadata. legat de linistea apelor, imi aduc aminte ca la cupa gtc 2012, horace privindu-ma la un moment dat cand strigam pe la organizare: dragos, ce e incrancenarea asta? e doar un concurs...as vrea sa-i amintesc lucru asta si sa ne cerem scuze pt tot deranjul pe care i l-am creat. sa dea Dumnezeu sa ne vedem in multe alte ocazii! mmmm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Neag Luci Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Dragos,"te'am dat in primire",la nevasta'mea,cu ceaunul de berbecut!!!!partea haioasa e,ca nici in ziua de azi ,nu ma cerde ca am mincat!! Stii expresia,"te lingi pe bot",ei ,asta am facut eu,dupa ce am mincat din el!!!Sa traiasca bucatarul!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate