RazvanGTC Postat Iunie 17, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie O fabula invatata in copilaria mea era legata de un cui. si se termina cam asa "asa cui faceam si eu poate chiar mai dichisit Insa vezi... nu m-am gandit...." eu stiu ce zici. daca e sa fiu carcotas, in cazul meu, am o alta nemultumire..... s-a mai discutat pe aici. e legat de masini. daca se accepta la open masini care sunt trasformate mai degraba ca pentru extrem, atunci, asa cum la standard s-au dat penalizari pentru simex, asa se putea face ca la open sa se gandeasca ordine de start mai prietenoasa. in cazul meu am nimerit printre ultimii, iar zona de nisip mi s-a parut foarte afanata de cei dinainte, fata de cu o vazusem la recunoastere. nu luati in seama aceasta. totusi eu sunt de vina ca nu am luat in considerare acest fapt, si sa imi iau avant mai mare la acea urcare. sa stiti ca eu astept o analiza a modului de abordare a curbei din filmuletele de mai sus.. Legat de ordinea de Start am hotarat ca ea sa fie functie de ordinea inscrierii. Cum erau calificari, fiecare se batea pentru propriul timp, nu era eliminatoriu. Uneori este bine sa fii printre primii, alteori nu; cei mai din urma au gasit denivelarile mai abordabile, dar gropile mai adanci... GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DXX Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Legat de ordinea de Start am hotarat ca ea sa fie functie de ordinea inscrierii. Cum erau calificari, fiecare se batea pentru propriul timp, nu era eliminatoriu. Uneori este bine sa fii printre primii, alteori nu; cei mai din urma au gasit denivelarile mai abordabile, dar gropile mai adanci... la postarea mea, nu e raspunsul care trebuie, partea cu ordinea de start era, asa, cum zice fiica-mea, o glumita. ma intereseaza mai mult partea cu abordarea curbei respective DXX Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie ma intereseaza mai mult partea cu abordarea curbei respective Sa raspunda cine, ce? Abordarea unui obstacol este o chestie complexa, pleaca de la piesa dintre volan si scaun, trece prin motor-transmisie si se termina in punti. De exemplu, masina ta este, daca am inteles bine, un 2,5 diesel, probabil cu Easy Select, fara niciun blocant. Masina lui Luci are blocante fata-spate, si frane independente pe rotile din spate.:grin: Asa ca fiecare a luat curba in felul lui, caracterizat in principal de tehnologia de sub fund. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DXX Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie masina mea este un pajero 2,5 td fara cutie super select, cu blocant pe spate dar pe care nu l-am folosit. in cele 10 filmulete vad cateva abordari. strategia "la rupere" adica a mea. Strategia " mers incet. flexat puntile pe fiecare denivelare" Strategia "sa ne mulam cat mai bine pe curbe, sa nu facem manevre de mers inapoi" tot incerc sa imi dau seama cine a trecut mai repede pe acolo.... DXX Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie tot incerc sa imi dau seama cine a trecut mai repede pe acolo.... Dupa parerea mea, Luci si Tutuianu. Dintr-o bucata, cursiv, strans pe stanga. Il "suspectez" si pe Tutuianu de frane independente pe spate. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Iunie 17, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2014 (editat) Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Alte poze dela BWA: Standul GTC Auto: Secretariatul pentru inscrieri: Secretariatul de la Start: Editat Iunie 17, 2014 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Iunie 17, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie In sfarsit am reusit sa intram in posesia filmului cu prezenta unei echipe GTC la Antena 1, in emisiunea Neatza cu Razvan si Dani de Miercuri 11.06, pentru promovarea trialului BWA. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Dupa parerea mea, Luci si Tutuianu. Dintr-o bucata, cursiv, strans pe stanga. Il "suspectez" si pe Tutuianu de frane independente pe spate. Cel mai repede pe portiunea respectiva a trecut AdiV6, care a avut si cea mai inreazneata abordare. gaz pe coama si s-a duuuuuuus... din pacate nu l-am prins pe film ca ma chinuiau pozele. dupa ce a trecut el m-am apucat de filmat, am zis ca poate mai trece cineva la fel :grin: legat de masini si clase: mercedesul G STOCK cu AT-uri (:rsp:) aproape ca l-a scos pe Robert Tutuianu; a pierdut la citeva secunde diferenta - de fapt la ultima curba. la standard a scos 3:30 dar a luat si 1:00 penalizare - oricum a fost cea mai rapida masina. conteaza si soferul, nu doar fierul. :wink: :2dr The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie @air_wolf: eu m-am referit exclusiv la filmuletele din topic. Nu am fost prezent in arena. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie @air_wolf: eu m-am referit exclusiv la filmuletele din topic. Nu am fost prezent in arena. corect. putem sa ne limitam la alea, daca e de analiza :grin: :2dr The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Mai dragilor.....a fost un concurs nemaipomenit, organizat excelent, lumea s-a imbulzit sa vada marele spectacol, televiziunile se bateau care sa transmita prima evenimentul. Calitatea traseelor nemaiintalnita, timingul ...ceas elvetian, promovarea colosala...mai ceva decat campionatul din Brazilia. Multumesc organizatorilor ca exista, multumesc ca au inventat offroadul, multumesc ...... Sunteti nemaipomeniti, evenimentul a fost ceva inimaginabil.....plang de ciuda toti organizatorii din Europa, gata cu Croatia Trophy, Shumen....etc, americanii or sa renunte la King of Hummer si asiaticii deja au anulat editia de anul asta al Malayesia Trophy....sunteti invingatori. Ma bucur ca am sansa sa fiu contemporan cu voi. Daca mesajul asta va place...mai scriu, e usor. Horatiu.....admiratorul vostru. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie , promovarea colosala...mai ceva decat campionatul din Brazilia. Au avut si spray cu care sa traseze linia de start la fiecare concurent? :ha: Eu mor de ciuda ca nu am fost prezent. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 (editat) Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Eu unul nu am fost la multe evenimente de acest fe, insa, din public, mi s-a parut foarte in regula. Si nu spun asta ca o lauda gratuita organizatorilor. Vorbesc din perspectiva unuia care a muncit din greu la organizarea de evenimente (de alt tip, e drept) si sunt sigur ca nu a fost deloc usor pentru organizatori. Ca se putea si mai bine, sunt sigur ca o stiu si ei insa mi se pare cel putin nedrept (asta ca sa fiu elegant in exprimare) sa arunci cu noroi peste o multime de ore de munca facuta de o echipa intreaga. Eu zic ca inainte de critica, ar trebui fiecare sa se gandeasca daca, in locul organizatorilor fiind, ar fi facut o treaba mai buna... Mie mi-e greu sa cred ... Dar asa este natia noastra... incearca unul ceva... si gata se gasesc 10 care sa sara pe el. Felicitari organizatorilor! Editat Iunie 17, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Iunie 17, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2014 (editat) Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Mai dragilor.....a fost un concurs nemaipomenit, organizat excelent, lumea s-a imbulzit sa vada marele spectacol, televiziunile se bateau care sa transmita prima evenimentul. Calitatea traseelor nemaiintalnita, timingul ...ceas elvetian, promovarea colosala...mai ceva decat campionatul din Brazilia. Multumesc organizatorilor ca exista, multumesc ca au inventat offroadul, multumesc ...... Sunteti nemaipomeniti, evenimentul a fost ceva inimaginabil.....plang de ciuda toti organizatorii din Europa, gata cu Croatia Trophy, Shumen....etc, americanii or sa renunte la King of Hummer si asiaticii deja au anulat editia de anul asta al Malayesia Trophy....sunteti invingatori. Ma bucur ca am sansa sa fiu contemporan cu voi. Daca mesajul asta va place...mai scriu, e usor. Horatiu.....admiratorul vostru. Horatiu, Iti multumesc pentru critica constructiva - obiectivitatea ta este evidenta. Esti singurul care a vazut un dezastru acolo unde ceilalti au vazut un concurs bun. Nu a mai fost o demonstratie de offroad cu public ca in anii trecuti, a fost un concurs oficial sub FRAS si CNOR; prin urmare s-au respectat intocmai regulile oricarui concurs oficial din Romania. Daca esti baiat simpatic nu inseamna ca poti arunca fara jena cu cacat pe pereti. Faptul ca te-ai ofuscat ca Romica nu te-a lasat sa te plimbi cu prietenii tai pe traseul de concurs fara ca acestia sa se inscrie oficial si ca nu ai mai venit sa te dai deloc, nu-ti da dreptul sa discreditezi cu bunastiinta concursul. Vorbesti de trasee cand tu ai fost doar spectator, nu te-ai dat in masina sa le simti... Ai vrut ca standardul sa fie pentru masinile de strada ale prietenilor, asta este, noi am avut alta parere - a fost un standard ca pentru concurs. Tot insisti cu lumea care nu se imbulzea ca la drift sau ca la tate goale pe masini de fite; asta este offroad-ul si asta este dorinta bucuresteanului care vine imbracat frumos de vara, la sandale cu toc si pantaloni albi sa vada masini tunate. Nu suntem la fel de spectaculosi, dar asta nu este vina noastra. Driftul era de 2 ori pe zi, noi am avut concurs non-stop. Efortul organizatoric al trialului de offroad a fost mai mare decat pentru toate celelalte sporturi la un loc. Am fost singurii care am venit cu multe zile inainte sa pregatim concursul; toti ceilalti au venit cu 2-3 masini, un cort, o stripteuza cu tatele pe afara si gata show-ul. Am fost unul dintre sustinatorii ideii de trial urban, am insistat la sedinta cluburilor sa se reduca licenta one event pentru trial la doar 5 euro, am incercat sa facem un concurs profi pentru a deschide la anul calea unui campionat de trial autentic. S-a mutat o etapa de campionat, cea de la Mures ca sa faca loc BWA- multumim inca o data pentru sprijin lui Liviu Iernean, care are aceeasi viziune despre potentialul trialului. Cativa oameni chiar vrem sa dezvoltam trialul, tocmai ca sa aducem oamenii si sponsorii mai aproape de offroad. Nu am stiut insa ca trebuie sa fac circ ca sa fie Horatiu multumit. Sunt si lucruri adevarate in ceea ce ai criticat; le-am retinut si o sa tin cont de ele data viitoare. Insa felul in care ai aruncat vorbe si confirmarea la telefon ca ti-ai varsat nervii pentru ca ai fost refuzat, faptul ca jignesti o echipa de oameni care au muncit si au stat in ploaie o zi intreaga ca sa tina concursul, ma face sa reconsider parerea mea despre tine. As fi apreciat sa vii sa-mi spui in timpul concursului observatiile tale de om de marketing; le-as fi apreciat cu adevarat si as fi putut face corectii imediate. Dragostea ta de offroad te-a tinut insa departe de a face ceva constructiv, asa dupa cum te-a tinut departe si de organizarea de competitii. Este simplu sa stai pe margine si sa critici; ca tine mai sunt si altii. Stiu, esti pamfletar inascut, haios si bun de gura- probabil ca nu ma pot bate cu tine in parabole si glumite; in continuare, daca nu-ti dai seama ca jignesti gratuit ca sa te razbuni pe o chestie personala, inseamna ca esti intradevar rau intentionat. Este evident decizia ta... Fara stima, Razvan Editat Iunie 17, 2014 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Razvan…..hai sa ne mai duelam putin: 1. Prietenii mei - da au fost 4 prieteni cu masini 4x4, masini stoc, cu scaunele de copii pe bancheta din spate si cu caruciorul in portbagaj….masini cu care merg zilnic, cu care se plimba cu familia….. prieteni care m-au intrebat cum e standardul, ce inseamna asta, oamenii nu s-au mai dat, insa erau curiosi ? Cand v-am sunat si v-am intrebat daca oamenii o sa-si strice/zgarie masinile lor 4x4 cu care merg zilnic, raspunsul unuia din echipa ta a fost - dai in kilu meu...la offroad strici masina, sa nu vina daca sunt prosti. Multumesc pt raspuns. Oare asta este atitudinea corecta fata de un eventual incepator, fata de un om care daca a intrebat inseamna ca are ceva microb in el, inseamna ca e pasionat, ca isi doreste sa se joace cu masina 4x4. Si ca sa fim bine intelesi….oamenii au vrut sa concureze, sa plateasca, nu sa-l roage pe nenea Romica sa-i lase o tura…chiar nu era cazul. Asadar nu denatura adevarul. Nu am scris aici ca sa ma razbun, nu am de ce si nici pe cine. Hai sa vad ce raspuns poti sa-mi dai aici. 2. Nu trebuie sa faci circ ca sa fiu eu fericit, …..tu trebuie sa-ti vezi de treaba ta, eu de fericirea mea. 3. Implicarea mea in organizari, dragostea de offroad, experienta……ce facem o dam in tiganeala, atacuri fara sens ? Daca am scris ceva, am scris ca asa am crezut, ca asa am vazut eu…..nu m-am legat de cineva anume ci de greseli vazute “doar” de mine la eveniment. 4. Razvan, vesti proaste – nu sunt singurul care am fost nemultumit…..au fost foarte multi dintre cei care au concurat…..eu doar sunt singurul care ti-am scris. 5. Parerea ta despre mine, semnatura ta cu - fara stima. Razvan ce rahat e asta sa incepi discutii proaste, cu jigniri directe…., te sfatuiesc prieteneste sa te opresti, esti pe o strada gresita, nu-i elegant. Vad ca ai inceput sa transformi discutia intr-un fel de rafuiala personala si nu-mi place deloc. Daca te mananca rau si nu mai suporti …..daca chiar vrei sa-mi spui ca sunt un bou….suna-ma sau la urmatoarea competitie poti sa mi-o spui face to face. Ne vedem, te descarci…..apoi o sa urmeze pacea vesnica. E usor sa incepi cu magarii…insa e pacat, nu cred ca-i, cazul …..asadar STOP. Razvan....eu am sa inchei elegant. Daca voi va simtiti jigniti de mesajele mele…scuze fratilor, nu am vrut sa va impusc, sa va jignesc, am vrut sa va spun cum am vazut eu evenimentul. Mesajul scris in bascalie, este doar o gluma, se trateaza ca atare))). Acum cand ti-am citit ultimul mesaj am inteles ca nu a fost o promovare a offroadului, ci o etapa de trial facuta cu FRAS/CNOR dupa regulile din campionat. Eu am inteles cu totul altceva….am inteles ca in cadrul BWA, o sa existe un teritoriu offroad unde publicul e invitat, unde publicului i se explica despre frumusetea offroadului, despre ce inseamna 4x4 , unde publicul este atras catre voi offroaderii, catre competitii…etc. Am crezut/inteles ca publicul o sa poata sa interactioneze cu offroaderii, ca o sa vada masinile, ca o sa poata sa se urce in masini, sa fie putin plimbati….adica cam ca anul trecut. OK, nu a fost asa, a fost un trial CNOR…..felicitari, trialul a iesit bine. Horatiu Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 (editat) Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Urat fratilor, aveti amandoi 40 de ani + ...si nu mai sunteti de multi ani niste copii care se cearta pe surprize in curtea scolii ... Horatiu, ai putea incepe sa gandesti ca un adult...prin a intelege, respecta si aprecia munca celorlalti asta ptr ca acolo chiar s-a muncit. Indiferent ca ti s-a intins sau nu atunci cand ai ajuns acolo covorul rosul si nici nu ai fost primit cu traditionala paine si sare ... Iti aduc aminte de o vorba draga tie ...ce faci tu acum ...se cam numeste "cacat in ventilator" peste munca acelor oameni! Si e pacat ... Totodata (asta ca sa vezi ca nu sunt chiar 100% impotriva ta) cred ca ar fi benefic ptr viitorul miscarii organizate de offroad (concurs - sectiunea standard) daca sectiunea de standard ar fi tinuta cat mai aproape de conceptul de standard al unei masini 4x4. Eu am participat la organizarea catorva evenimente offroad, adica sa zicem ca am o experienta minima care m-ar "califica" sa fac o evaluare zic eu obiectiva. Din tot evenimentul BWA coltul offroad mi s-a parut cel mai organizat. Si am fost acolo doar spectator. N-am avut niciodata pretentia de a fi fost vreodata vreun "expert in domeniu". E doar un comentariu din postura de simplu vizitator si totodata membru al acestei comunitati si te rog sa asimiliezi aceste randuri ca atare. Multumesc. In rest numa' de bine ...ptr toti... Sa fim sanatosi. Editat Iunie 18, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Yonutz.....total grestit, nu arunc cu cacat pe munca lor, chiar i-am laudat, bravo lor si la cat mai multe evenimente. Personal nu am nimic cu cei din GTC, chiar am stat si in timpul evenimentului de vorba cu unii, cu altii am mers la masa.....etc. Se pare ca am indraznit prea mult cand am trimis mesajul acela critic la ceea ce a insemnat BWA......pt mine si comandantul suprem al GTC s-a suparat. Poate sa si ramana asa. Repet - ma bucur sa vad evenimente offroad, mi-ar placea cat mai multe trialuri aici in zona...insa daca eu am vazut/crezut ca ceva a fost gresit, am scris. Am scris pt ca mi-ar placea sa particip la evenimente cat mai multe si cat mai bine organizate. Despre chestia cu 40 ani.....asta este, daca nenea Razvan asa crede ca trebuie sa scrie.....treaba lui, eu credeam ca putem discuta civilizat si deschis aici pe forum fara suparari si fara jigniri. M-a iritat putin pt ca telefonic mi-a multumit pt critica/sfaturi, a dat de inteles ca mi-a inteles pozitia......apoi aici pe net s-a dat cocos. Urat. Horatiu Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Iunie 18, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Razvan…..hai sa ne mai duelam putin: 1. Prietenii mei - da au fost 4 prieteni cu masini 4x4, masini stoc, cu scaunele de copii pe bancheta din spate si cu caruciorul in portbagaj….masini cu care merg zilnic, cu care se plimba cu familia….. prieteni care m-au intrebat cum e standardul, ce inseamna asta, oamenii nu s-au mai dat, insa erau curiosi ? Cand v-am sunat si v-am intrebat daca oamenii o sa-si strice/zgarie masinile lor 4x4 cu care merg zilnic, raspunsul unuia din echipa ta a fost - dai in kilu meu...la offroad strici masina, sa nu vina daca sunt prosti. Multumesc pt raspuns. Oare asta este atitudinea corecta fata de un eventual incepator, fata de un om care daca a intrebat inseamna ca are ceva microb in el, inseamna ca e pasionat, ca isi doreste sa se joace cu masina 4x4. Si ca sa fim bine intelesi….oamenii au vrut sa concureze, sa plateasca, nu sa-l roage pe nenea Romica sa-i lase o tura…chiar nu era cazul. Asadar nu denatura adevarul. Nu am scris aici ca sa ma razbun, nu am de ce si nici pe cine. Hai sa vad ce raspuns poti sa-mi dai aici. 2. Nu trebuie sa faci circ ca sa fiu eu fericit, …..tu trebuie sa-ti vezi de treaba ta, eu de fericirea mea. 3. Implicarea mea in organizari, dragostea de offroad, experienta……ce facem o dam in tiganeala, atacuri fara sens ? Daca am scris ceva, am scris ca asa am crezut, ca asa am vazut eu…..nu m-am legat de cineva anume ci de greseli vazute “doar” de mine la eveniment. 4. Razvan, vesti proaste – nu sunt singurul care am fost nemultumit…..au fost foarte multi dintre cei care au concurat…..eu doar sunt singurul care ti-am scris. 5. Parerea ta despre mine, semnatura ta cu - fara stima. Razvan ce rahat e asta sa incepi discutii proaste, cu jigniri directe…., te sfatuiesc prieteneste sa te opresti, esti pe o strada gresita, nu-i elegant. Vad ca ai inceput sa transformi discutia intr-un fel de rafuiala personala si nu-mi place deloc. Daca te mananca rau si nu mai suporti …..daca chiar vrei sa-mi spui ca sunt un bou….suna-ma sau la urmatoarea competitie poti sa mi-o spui face to face. Ne vedem, te descarci…..apoi o sa urmeze pacea vesnica. E usor sa incepi cu magarii…insa e pacat, nu cred ca-i, cazul …..asadar STOP. Razvan....eu am sa inchei elegant. Daca voi va simtiti jigniti de mesajele mele…scuze fratilor, nu am vrut sa va impusc, sa va jignesc, am vrut sa va spun cum am vazut eu evenimentul. Mesajul scris in bascalie, este doar o gluma, se trateaza ca atare))). Acum cand ti-am citit ultimul mesaj am inteles ca nu a fost o promovare a offroadului, ci o etapa de trial facuta cu FRAS/CNOR dupa regulile din campionat. Eu am inteles cu totul altceva….am inteles ca in cadrul BWA, o sa existe un teritoriu offroad unde publicul e invitat, unde publicului i se explica despre frumusetea offroadului, despre ce inseamna 4x4 , unde publicul este atras catre voi offroaderii, catre competitii…etc. Am crezut/inteles ca publicul o sa poata sa interactioneze cu offroaderii, ca o sa vada masinile, ca o sa poata sa se urce in masini, sa fie putin plimbati….adica cam ca anul trecut. OK, nu a fost asa, a fost un trial CNOR…..felicitari, trialul a iesit bine. Horatiu Sper ca tot tambalaul sa fie ca urmare a faptului ca ai inteles ca va fi ceva asemanator anilor trecuti, cand am plimbat vizitatori, prieteni, rude cu masinile de concurs. A fost foarte frumos si chiar mi-a placut. De remarcat ca a atunci fost doar un traseu scurt, de Open. Cu masinile 4x4 de strada nici nu te puteai apropia... Pentru iubitirii / consumatorii de offroad: Decizia de a face o competitie oficiala este tocmai in ideea de a dezvolta zona de Trial offroad desfasurat in marile orase. A fost si o competitie de testare a unor concepte, modalitati de organizare in spatii limitate a trialului de tip sincron, cu 3 clase la Start. Am anuntat clar intentia noastra inca din prima postare pe acest topic. Am lucrat si la un Regulament particular pentru Trial sincron cu calificari si finale, intrucat acesta nu exista la CNOR. Am prestat multa munca cu pregatirea atat teoretica dar mai ales practica. Pot sintetiza in cateva randuri plusurile, dar si minusurile: Plusuri: -parc tehnic diferentiat pe clase si marcat cu indicatoare profi -parcare pazita pentru platforme -secretariat profi, in sala cu aer conditionat, mese, scaune si tot ce trebuia -inscriere online pe site-ul BWA, cu export de date automat -Start organizat ca la carte: 2 porti de start, corturi pentru arbitrii cu tot ce le trebuia, sistem omologat FRAS de cronometrare simultana pentru 2 masini, fata care dadea startul cu steagul de Start al FRAS, plasma TV in cort la Start pentru prezentare filmulete offroad -arbitri de traseu imbracati cu veste reflectorizante marcate cu Oficial GTC MotorSport -6-700 de tarusi si 7 km de banda -linie audio separata cu microfon wirelles, pentru a comunica in zona de concurs -accesul in zona de offroad amenajat frumos- poarta de start BFGoodrich, standul GTC cu zona de expunere produse 4x4 dar si cu zona de protocol, gardurile de delimitare a parcului tehnic -traseele destul de lungi, cu grad de dificultate adecvat clasei; am vrut sa termine cat mai multe masini, dar fara sa fie foarte usor si sa dureze cam 4-5 minute o mansa; am avut la Start la fiecare clasa campioni si vicecampioni nationali, dar si persoane aflate mai la inceput- am incercat sa cream un echilibru, ca sa multumim pe toata lumea. -premierea s-a efectuat pe scena mare a BWA, unde se premiau si celelalte activitati BWA; am fost singurii care am dat 9 premii / 18 cupe si 2 premii speciale; premiile au fost cash; am aratat la premiere foarte bine si am mediatizat bine off-roadul; ca sa vezi, mi-a dat prin cap si am facut si ce-mi ziceai la telefon- sa prezentam eroii din Apuseni, Luci si Mao, care, deloc intamplator (iar au luat locul I :bravo) erau prezenti pe podiumul de premiere; am aranjat si cu MC-ul premierii- Razvan de la Monster sa laude si el offroad-ul, in completare la ce spuneam eu. -mediatizare cat s-a putut in limita bugetului: prezenta miercuri la Antena 1, la Neatza - 8 minute, afis separat pentru offroad si flyere care s-au imprastiat prin oras, reclama la Radio ZU, Facebook, teaser special pentru offroad si altele - o echipa GTC Motorsport harnica si care a suplinit cu destul efort numarul relativ mic de organizatori in raport cu amploarea concursului si conditiile meteo Minusuri: -elemente care puteau atrage mai mult spectatorii: tribuna ( care oricum nu a existat la nici un concurs, dar noi ne-am dorit-o, o mediatizare mai buna) -aceesul si evacuarea masinilor masinilor in / din zona de concurs a fost complicata datorita conditiilor de acces in RomExpo, mai ales in timpul BWA -lipsa unor colegi de club care ori s-au dat in concurs ori nu au putut veni. Ca si amaraciuni ale mele, am remarcat din nou ca dorintele si nemultumirile personale - gen de ce nu incepe Extremul mai repede, gen de ce nu pot si eu sa urc la etaj daca altii au urcat, gen vreau sa plec si eu chiar acum de ce ma tii pe loc?, s-a rupt sau nu panglica, unde-i arbitrul ala sa-l iau la intrebari, etc. sunt tratate foarte agresiv in relatia cu organizatorii; exista intre noi oameni care sunt suparati de principiu. Este bine sa nu uitam ca organizatorii sunt acei colegi de offroad care-si asuma si aloca timp si resurse pentru a face concursuri la care ceilalti sa vina sa se dea. Oricine poate gresi, important este sa fim cu totii pro si nu contra. P.S. Horatiu, in aceasta discutie pe forum cu tine, care se putea rezolva mult mai usor pe telefon, mi-am adus aminte de vorbele lui Floyota care ma vedea cat efort depun sa organizez perfect competitiile GTC: Cum e Razvane, merge, merge? Aha... mai asteapta un pic sa te umple baietii de m..e si-ti va trece elanul. Este al patrulea concurs oficial organizat de GTC in 2 ani jumate de la infiintare si a trebuit sa apari tu ca sa-mi aduci aminte de aceste vorbe; sper sa nu mai urmeze si altii... Razvan GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie nu vreau sa ma bag aiurea :) dar pe bune Horace esti ca un copil mic suparacios :) de ce va tot stresati atata? ati vorbit la telefon ati lamurit ce aveati de lamurit...eu nu inteleg si nici nu vreau dar pe bune de cateva pagini in coace in loc sa vedem poze cu masini filmulete de la diverse clase cu diversi concurenti,stam si citim critici si balacareli aiurea :) eu nu am fos tla eveniment asa ca nu ma pronunt de cum a fost sau nu a fost dar despre comentariile de pe aici pe bune ca nu exista eveniment etapa de campionat,iesire sau altceva unde sa nu critici tu ceva,nu se poate altfel :) eu te inteleg e prin natura muncii si a personalitatii tare perfectioniste dar nu exagera ca nu tot ce e ordonat si la secunda asa "nemteste"place tuturor :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Iunie 18, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Yonutz.....total grestit, nu arunc cu cacat pe munca lor, chiar i-am laudat, bravo lor si la cat mai multe evenimente. Personal nu am nimic cu cei din GTC, chiar am stat si in timpul evenimentului de vorba cu unii, cu altii am mers la masa.....etc. Se pare ca am indraznit prea mult cand am trimis mesajul acela critic la ceea ce a insemnat BWA......pt mine si comandantul suprem al GTC s-a suparat. Poate sa si ramana asa. Repet - ma bucur sa vad evenimente offroad, mi-ar placea cat mai multe trialuri aici in zona...insa daca eu am vazut/crezut ca ceva a fost gresit, am scris. Am scris pt ca mi-ar placea sa particip la evenimente cat mai multe si cat mai bine organizate. Despre chestia cu 40 ani.....asta este, daca nenea Razvan asa crede ca trebuie sa scrie.....treaba lui, eu credeam ca putem discuta civilizat si deschis aici pe forum fara suparari si fara jigniri. M-a iritat putin pt ca telefonic mi-a multumit pt critica/sfaturi, a dat de inteles ca mi-a inteles pozitia......apoi aici pe net s-a dat cocos. Urat. Horatiu Te-am sunat alaltaieri si am incercat sa inteleg pozitia ta, am abordat ceva subiecte, apoi a ramas ca mai vorbim ieri, intrucat tu intrai in sedinta de club. Am inteles ca ai fost nemultumit de chestii personale dar si ca ai observat anumite lucruri care se puteau aborda altfel. Intrucat tu ai inteles gresit conceptia trialului si ai crezut ca este doar pentru plimbare si fun-ul spectatorilor, toata pledoaria ta initiala a fost pe langa subiect. Mistoul catre organizatori cu care ai venit a doua zi nu mi-a mai placut insa deloc, intrucat puteai rezolva lucrurile direct, telefonic cu mine si puteai sa-mi zici ce vrei tu pana o lamuream. Acesti oameni chiar au muncit si au pus suflet ca sa iasa treaba buna, nu ca sa-i mistocaresti tu. Si da, sunt presedintele GTC MotorSport si prin urmare vreau / nu vreau, trebuie sa pierd vremea sa scriu si sa raspund unor atacuri, mai ales unora complet gresite si tendentioase. Pentru unii e doar cancan, pentru altii este vorba de a-si apara munca si onoarea. Sper ca acest dialog consumator de timp se va opri la un moment dat. Razvan GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Iunie 18, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Si ca sa mai detensionam atmosfera, am cautat sa vad ce metode au folosit ceilalti sa atraga publicul. Metoda este se pare cea traditional romaneasca la expozitiile auto: Eu personal cand o sa vad asa ceva la un eveniment de offroad, o sa ma retrag linistit spre casa. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Razvan....am citit mesajul tau, te-am inteles...credeam ca si tu m-ai inteles si ca termininam discutia intr-un mod calm, elegant...asa ca niste camarazi. Ultima fraza in care amintesti de Floyota si in care spui ca .....din pacate am aparut si eu in peisaj ca sa critic, m-a deranjat, vad ca esti pus pe scandal. Daca prezenta mea te deranjeaza.....imi pare rau, am sa mai vin la concursuri, trialuri...etc....asta este !!! Poti sa nu ma saluti, sa te faci ca nu ma vezi....treaba ta. Asadar...nu te mai da cocos cu mine si hai sa incheiem povestea asta aici. Daca te satisface, uite - ai dreptate TU ....si eu sunt un suparacios mic.....cum spunea un coleg:))). Salutari si astept cu nerabdare BWA 2015. Horatiu Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Iunie 18, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Razvan....am citit mesajul tau, te-am inteles...credeam ca si tu m-ai inteles si ca termininam discutia intr-un mod calm, elegant...asa ca niste camarazi. Ultima fraza in care amintesti de Floyota si in care spui ca .....din pacate am aparut si eu in peisaj ca sa critic, m-a deranjat, vad ca esti pus pe scandal. Daca prezenta mea te deranjeaza.....imi pare rau, am sa mai vin la concursuri, trialuri...etc....asta este !!! Poti sa nu ma saluti, sa te faci ca nu ma vezi....treaba ta. Asadar...nu te mai da cocos cu mine si hai sa incheiem povestea asta aici. Daca te satisface, uite - ai dreptate TU ....si eu sunt un suparacios mic.....cum spunea un coleg:))). Salutari si astept cu nerabdare BWA 2015. Horatiu Apreciez gestul. Ne-am lungit intradevar cam mult cu contrele. Cu stima, Razvan GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie [ATTACH=CONFIG]217767[/ATTACH] Ce OME-uri are dansa! :y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Re: BUCHAREST WHEELS ARENA CHALLENGE 2014 - Trial urban 13-15 iunie Ce OME-uri are dansa! :y ome ca si ome ca suspensia e chestie de preferinte/gust/setari...etc dar eu nu vad sa aiba custer kit :):):) off topic acum,la asta ma refeream cand spuneam ca ne asteptam sa vedem o poza ceva.iata cum se destinde atmosfera, La anul Razvan eu zic ca pentru a atrage public mai mult trebuie aduse si niste tanti deastea sa stea pe masinile de competitie si sa vezi atunci interes din partea vizitatorilor pentru offroad:):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate