Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Etapa a III-a OFF-ROAD MURES TROPHY 2014, Editia a XII-a

Recommended Posts

Re: Etapa a III-a OFF-ROAD MURES TROPHY 2014, Editia a XII-a

Salut nu prea imi place sa intru in discutii contradictorii dar as vrea sa te atentionez ca este mare diferenta intre ralyy raid si off-road fapt care daca citesti atent regulamentul de off-road reiese foarte clar.Probabil de aici rezulta nemultumirea ta, pe parcursul anilor multi au incercat sa modifice regulamentul dupa cel de ralyy raid dar nu sa putut, cine vine la off-road de la ralyy raid trbuie sa inteleaga ca este alceva care i se potriveste sau nu. Comentarile constructive sunt bine venite dar nici nu poti sa zici ca totul este de cacat pentru simplu fapt ca la anul sar putea sa-ti treaca supararea si o sa participi la un cacat.Nimeni nu vrea sa-si bata joc de participanti dar nu totdeauna ies toate bine. Inchei dorinduti mult succes in ceace faci cu respect Liviu.

Cred ca m-ai inteles gresit. Total.

Nu am comparat regulamentul, ci am remarcat doar ca in orice sport in care se foloseste rb, apar greseli la transcriere sau la masurarea distantelor.

Nu am spus ca totul este de cacat, ma tem ca trebuie sa recitesti, daca ai chef, ce am scris.

Din ce scriu e clara nemultumirea mea, dar este personală, ca si alegerea etapelor la care vreau sa particip.

Cert este ca eu imi doresc sa merg la off road fie ca e auto sau moto si o sa o fac, singura mea problema este sa aleg clasa de care sunt in stare cu dotarile existente si sa ajung pe trasee pentru clasa cu pricina.

Nu "cert" pe nimeni care munceste pentru distractia asta. Daca asta ai inteles, pacat.

O seara faina!

Edited by vlajo

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pentru mine etapa de la Mures este o provocare. In 2009 mi s-a stricat masina pana sa ajung la Mures, am lasat-o la Brasov si m-am dat cu o alta masina la standard, ocupand locul 15 din 15 :)). In 2010 am luat un pumn in fata si am fost descalificat . In 2012 am abandonat din cauza unui releu de 8 lei. Iar anul asta am crezut ca sparg gheata cu ghinioanele de la aceasta etapa. Se pare ca astrele nu s-au aliniat nici anul acesta, pentru ca ni s-a rupt cardanul (la propriu), dar nu ma las pana nu ajung acasa cu o cupa de la Mures, ca in rest am de la toate etapele cate una, asa ca voi reveni.

FELICITARI organizatorilor de la Mures, ati facut treaba buna! Pe mine o sa ma mai aveti concurent.

Oameni buni, comparatiile sunt si or sa fie tot timpul. La o etapa mananci bine, la alta dormi bine, la alta te dai bine si tot asa. Ca organizator e greu sa satisfaci placerile tuturor, incerci sa faci sa iasa 100% la 100% bine, facand sacrificii (adica sa faci cinste, ca la carciuma). Ce e 'misto' in asta, ca dupa ce faci ''cinste'' te-njura :))) Habar nu aveti cate prietenii s-au stricat din cauza organizarii. Pierzi preteni care ti-au fost alaturi, pierzi niste oameni cu care ai cladit ceva, credeti-ma. Criticile sunt bune si constructive, dar unii dintre voi chiar exagereti, jur! Puteti sa ma injurati ca zic asta, ca si eu va injur ca sa fim chit :))

Cat despre greselile din ROADBOOK, fratilor, au fost pentru toti aceleasi greseli ;) Ce ma mira este ca, nimeni nu a zis ca recunoaste traseul si ca a mai fost :))) ati uitat sa reprosati asta :)))

Succes tuturor!

Valentin Alexandroae

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Greu cu organizarea, greu sa multumesti toata lumea.

Am vazut ca cele mai fierbinti puncte au fost: masa, cazarea si roadbookul.

1. Cazarea - multi au facut comparatia cu hotelul de 4 sau 5 stele de la Etapa 1 - Kamikaze. Asa este, diferenta este groaznica, insa nu-l putem acuza pe Liviu ca nu exista asa ceva in zona si nici macar pana la Tg Mures. Exista varianta sa se stea la vilele din sat. Noi asa am facut si a fost totul ok, apa calda, camera curata, gazde ospitaliere.

Cand s-a facut etapa Kamikaze la Curtea de Arges a fost la fel....nu era niciun Hilton acolo in sat, s-a dormit la moteluri, cort...etc. Cred ca sunt multi care nu au inteles ca organizatorii te ajuta cu cazarea si masa. La rally, la coasta, te duci, te-ai inscris si la revedere, te descurci, organizatorul nu iti da nimic, nu te ajuta.

2. Masa - aici a fost cam saracie, tavile alea cam neprietenoase.....insa cam toti am stiut unde venim. Se putea mai bine....insa nu stiu daca asta conteaza enorm la un concurs de offroad. Unii au mancat la vilele unde au stat si se pare ca a fost mai bine.....asadar solutii exista.

3. Roadbook - pt mine asta conteaza cel mai mult. Nu pot sa fiu de acord cu cei care spun ca daca a fost o gresesala, a fost aceeasi pt toti. Daca e asa, etapa se transforma intr-un concurs de noroc. Vezi ca nu pica distantele, unii se duc la deal sa caute, altii la vale....si numai unii gasesc, deci se viciaza clar rezultatul. Apoi seara stai si asculti povestile unor destepti care spun ca era clar ca trebuia sa te duci la deal, ca la deal nu e la vale.....etc. Ce ma deranjeaza e ca nu-i spun in fata organizatorului ca a gresit, ba chiar il felicita. Asta pana la etapa urmatoare cand la o greseala de RB le vine randul sa o ia invers..si devin critici si furiosi.

La clasa EXTREME, la cat m-am dat, a fost OK.

PS: poate am sa enervez colegii mei cu 3 oua, insa ma repet - felicitari Liviu, m-am dat la EXTREME si m-am simtit tot timpul in siguranta, nu mi-am riscat viata nicio secunda.

Horace

Today. Tomorrow. Land Rover.

Horatiu, discutia despre cazare si masa este relevanta pentru cei care au platit cazare si masa.

Daca ai facut planul (ca la viteza in coasta, formula 1, altele) ca platesti doar taxa sportiva si trebuie sa iti rezolvi singur problema, e ok, nu cred ca cineva care a platit DOAR taxa sportiva s-a plans de mancare.

Daca insa ai platit mancare si cazare, atunci cred ca ai dreptul macar sa spui ca a fost putina si ca nu ti-a placut, nu? :h5

Watcher....ai perfecta dreptate si cam asta am spus si eu, mancarea a fost putina si de proasta calitate. Si au am platit si nu m-am simtit confortabil cand tantiile alea s-au uitat scarbos la mine cand am mai cerut un polonic de ciorba.

Oricum, pentru mine conteaza mai mult un roadbook bun si.....sa ma dau in siguranta, fara sa ma expun. Am sa tot scriu asta pana o sa inteleaga toti organizatorii ca nu vin acolo ca sa mor ca un fraier, doar ca sa arate ei ca extremul s-a inventat la ei in judet.

Asadar pt mine ordinea este - siguranta, roadbook bun, trasee grele...apoi cazare, masa, tuica si marea petrecere de sambata seara. Si apropo de sambata....uite ca politistii aia de la tara au facut ceva victime.

Bine ca nu au venit la finish:))).

Horace

Horatiu, discutia despre cazare si masa este relevanta pentru cei care au platit cazare si masa.

Daca ai facut planul (ca la viteza in coasta, formula 1, altele) ca platesti doar taxa sportiva si trebuie sa iti rezolvi singur problema, e ok, nu cred ca cineva care a platit DOAR taxa sportiva s-a plans de mancare.

Daca insa ai platit mancare si cazare, atunci cred ca ai dreptul macar sa spui ca a fost putina si ca nu ti-a placut, nu? :h5

Salut este ultima data cand scriu pe tema asta MANCAREA am fos eu prost cand am crezut ca dupa anul trecut oamenii au invatat ceva, am tras aceasi carte proasta cu toate ca era semnata si pe spate. Cazarea nu am ce sa-mi reprosez grupul sanitar(construit de noi) a functionat cat priveste ploaia eu am suportat-o timp de o luna pana am facut traseele.Duritatea traseelor nu cred ca a fost prea mare mai mult de jumatate au terminat fata de alte competitii inclusiv de-a noastre unde au terminat trei sau patru masini. Traseele au fost foarte dificile (sa nu uitam ca a plouat o luna) dar nu cred ca cineva a avut viata in pericol din cauza mea sau a traseelor,cine vrea mai usor este rally raid. Pentru roadbook ma abtin pana saptamana viitoare cand merg sa adun benzile si o sa verific OPEN 2.Trialul, au fost carcoteli inainte sa inceapa, dar l-au terminat totii fara probleme, banda pe copac era in linie dreapta si penalizarea o dau arbitri federali in baza la regulamentul votat la AG. Anul trecut au fost reclamatii ca plimbam lumea la masa si premiere, anul acesta am vrut sa facem totul in acelasi loc dar nimeni nu credea ca vine ploaia. Acel standard de la Mures se facea cu foarte multi oameni care din pacate anul acesta nu au fost disponibili.Nu vreau sa ascund greselile dar nici sa-mi asum poftele unuia sau altuia .

PS nimeni nu a venit in perioada competitiei la mine sa-mi spuna ca nu a primit supliment la masa, ca mancarea este proasta, ca i sa cerut bani pentru supliment la masa eu am mancat mancare calda doar sambata ciorba a fost OK felul doi a fost sub orice critica in rest am mancat din pachet, asteptam ca daca sunt probleme sa vina sa ma anunte pe loc si in mod sigur altfel decurgeau lucrurile.Dupa aproape 20 de ani de organizare cred ca este competitia la care am invatat cel mai mult.Cu speranta ca veti trece peste greseli si veti ramane cu lucrurile bune va doresc succes pe mai departe.

cu respect Liviu

Scuze ca intervin

Va citesc toate postarile, cu toate ca nu particip la etape.

DUpa mine, un traseu frumos, chiar daca e "sxtrem" de greu, e bine. Nu conteaza ce si cum se intampla. Daca participi, e ok, si e mai OK daca ajungi la finis.

Ti foame in traseu? nu or dat organizatorii papa destula? D-aia noi in Ardeal taiem porci de cCaciu - facem slanina, si, mereu o avem intaca la noi, cu brisca aferenta.

Stima celor care au participat si vor participa

@Vlad , Relu & Co.

va dorim succes in etapele urmatoare si probabil dupa cateva concursuri veti capata atat experienta cat si termene de comparatie si poate, veti putea aprecia si traseele muntoase de la noi.

Succes si sa auzim numai de bine !

Va salut...

De cateva zile va citesc posturile si vad aici si multumiti si nemultumiti...

Eu am fost la prima mea participare la o etapa de campionat. Atat eu cat si copilotul meu nu am mai tinut un roadbook in mana pana acum. Ca sa nu mai spun ca nu aveam habar ce este un azimut...V-am rugat, cu o seara inainte , pe o parte din voi,sa ne explicati si sa ne invatati si asa am intrat in concurs.Va multumesc pe aceasta cale tuturor care ati avut rabdare cu noi.In prima zi ne-am ratacit si am abandonat. Am avut intentia sa plec acasa,n-avea nici un rost sa mai intru in traseu inca o data. se intampla acelasi lucru.

Am avut sansa sa ,,ma lipesc" a doua zi de un SUPER-COPILOT:PIEDE. Datorita lui am intrat in traseu si am vazut ce inseamna "datul in campionat". Este total diferit de ce faceam pana acum. Mi-a placut foarte mult(nu a contat ca am rupt reductorul si am abandonat cu 30-35 pozitii inainte de final).

Chiar daca am fost o victima a "excesului de zel al ruralilor" in noaptea de sambata si am ramas fara permis, promit ca o sa revin la Mures. Nu este vina organizatorilor. Despre ei,ce sa zic... toata stima.Prea putini apreciaza din suflet eforturile lor. :br Am avut ocazia de-a lungul timpului, sa organizez cateva intalniri prietenesti si credeti-ma ca si atunci cand am dat mancare si bautura gratis si in cantitati nelimitate timp de 3 zile la 40-50 de oameni,tot s-au gasit unii sa comenteze ceva.:uameni

Despre roadbook...ce sa zic,ca nu ma pricep. Ce-am auzit de la Piede ca au fost mici diferente. Dar,vorba unora , toti concurentii au mers in aceleasi conditii. La pauzele de masa in ambele zile, a fost mancare si apa la discretie(la open).

Faptul ca ne-am rupt masinile e un lucru care ar trebui sa ni-l asumam. E TOTUSI OFFROAD !!! si mai e si etapa de campionat.

REPET !!! mie mi-a placut . as fi venit si la Campu Lung dar daca nu am permis... O sa fiu prezent in mod sigur la Baia Mare.

Inca o data,va multumesc la toti pentru primire si pentru rabdarea ce ati avut-o cu mine.

Pedro... imi cer scuze daca te-am sicanat sau daca te-am tinut in loc in traseu.

Piede... iti multumesc pentru ziua de sambata.:tk

Mircea,Sony,Borny,Tiby,Tomitza,Mihai,Lary(poate ca am uitat pe cineva)..... va multumesc ca.... ati baut bere cu mine:ha::2dr

Edited by schneider

Va salut...

De cateva zile va citesc posturile si vad aici si multumiti si nemultumiti...

Eu am fost la prima mea participare la o etapa de campionat. Atat eu cat si copilotul meu nu am mai tinut un roadbook in mana pana acum. Ca sa nu mai spun ca nu aveam habar ce este un azimut...V-am rugat, cu o seara inainte , pe o parte din voi,sa ne explicati si sa ne invatati si asa am intrat in concurs.Va multumesc pe aceasta cale tuturor care ati avut rabdare cu noi.In prima zi ne-am ratacit si am abandonat. Am avut intentia sa plec acasa,n-avea nici un rost sa mai intru in traseu inca o data. se intampla acelasi lucru.

Am avut sansa sa ,,ma lipesc" a doua zi de un SUPER-COPILOT:PIEDE. Datorita lui am intrat in traseu si am vazut ce inseamna "datul in campionat". Este total diferit de ce faceam pana acum. Mi-a placut foarte mult(nu a contat ca am rupt reductorul si am abandonat cu 30-35 pozitii inainte de final).

Chiar daca am fost o victima a "excesului de zel al ruralilor" in noaptea de sambata si am ramas fara permis, promit ca o sa revin la Mures. Nu este vina organizatorilor. Despre ei,ce sa zic... toata stima.Prea putini apreciaza din suflet eforturile lor. :br Am avut ocazia de-a lungul timpului, sa organizez cateva intalniri prietenesti si credeti-ma ca si atunci cand am dat mancare si bautura gratis si in cantitati nelimitate timp de 3 zile la 40-50 de oameni,tot s-au gasit unii sa comenteze ceva.:uameni

Despre roadbook...ce sa zic,ca nu ma pricep. Ce-am auzit de la Piede ca au fost mici diferente. Dar,vorba unora , toti concurentii au mers in aceleasi conditii. La pauzele de masa in ambele zile, a fost mancare si apa la discretie(la open).

Faptul ca ne-am rupt masinile e un lucru care ar trebui sa ni-l asumam. E TOTUSI OFFROAD !!! si mai e si etapa de campionat.

REPET !!! mie mi-a placut . as fi venit si la Campu Lung dar daca nu am permis... O sa fiu prezent in mod sigur la Baia Mare.

Inca o data,va multumesc la toti pentru primire si pentru rabdarea ce ati avut-o cu mine.

Pedro... imi cer scuze daca te-am sicanat sau daca te-am tinut in loc in traseu.

Piede... iti multumesc pentru ziua de sambata.:tk

Mircea,Sony,Borny,Tiby,Tomitza,Mihai,Lary(poate ca am uitat pe cineva)..... va multumesc ca.... ati baut bere cu mine:ha::2dr

Salut acum ma-m intors de la Bucuresti am vazut postarea si te rog sa ma suni la 0745010380 sa povestim de cele intamplate. O zi buna Liviu

Prietene, ai fost un concurent adevărat si sper sa ne mai vedem pe trasee, oriunde.

Felicitări pentru curaj de a concura cu noi

La mai mare

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

A fost o etapa frumoasa cu plusuri si minusuri dar pe total OK

Pun si ceva poze de la stsndard:

2135947083_TEOGERMANIA1110.jpg.0b928acf4e8b79b0a86419a22a69fe25.jpg

82625982_TEOGERMANIA1111.jpg.846bfc82975266d51523fd5c72f78572.jpg

1165097122_TEOGERMANIA1112.jpg.003545f811b3459e963a481df035e25f.jpg

371016705_TEOGERMANIA1113.jpg.bcb33f8a38f4bc7135615a17390aa598.jpg

1207015936_TEOGERMANIA1116.jpg.0a930e6288fc78b6e15402716ac6fc57.jpg

1715334549_TEOGERMANIA1117.jpg.37259ce13cb3da39c46917aef0440d45.jpg

912360326_TEOGERMANIA1118.jpg.191d2d0dbf1fdf6671fa5af6d636374f.jpg

1801029624_TEOGERMANIA1119.jpg.c7bc8470f40a62fb46adc6a52ebe1510.jpg

2059627126_TEOGERMANIA1120.jpg.4d992676830c5d1f28f1fedcc70a0172.jpg

85169358_TEOGERMANIA1123.jpg.ddd876d93c2e64dda62d3ae27d02fd5e.jpg

1700317078_TEOGERMANIA1126.jpg.1d0a38ef26a188bf525eae6f05729850.jpg

499931710_TEOGERMANIA1134.jpg.94e30f79bf928f6de78f5cf6a3988ec5.jpg

723283097_TEOGERMANIA1139.jpg.11d70e52dfca2086862dc901df7cf9e4.jpg

2083927375_TEOGERMANIA1141.jpg.9f40eb39bcdd06bf661f7ff48587f687.jpg

1012948109_TEOGERMANIA1142.jpg.9311c57fe1f169a431eab296deed57c9.jpg

1090556026_TEOGERMANIA1144.jpg.5d041b83b9bf973c00ab979f65481678.jpg

713138714_TEOGERMANIA1146.jpg.94e782cbb535fe4ec8ba68103b3b2b51.jpg

458300660_TEOGERMANIA1147.jpg.03ed3e84502bbad1ab54ae2cddbcc892.jpg

956467803_TEOGERMANIA1153.jpg.5b1ea1c463fe34feb8d6b80a29c2cda7.jpg

1075223177_TEOGERMANIA1154.jpg.83d625a2cd4a14eba9c09a2b7936c09b.jpg

Membru club GTC Motosport:

Multumim si lui Dragos ptr delicioasa tocanita vanatoreasca de berbecut,toti care au gustat-o au apreciat-o.

Asteptam repetarea experientei,Dragos esti bun de Master Chef!

251025550_TEOGERMANIA1147.jpg.9d1d3b55b28a12c29ecf18f81c428bc7.jpg

2085230079_TEOGERMANIA1146.jpg.0a3ef31ab9e9bb63969a3cf78ccbe541.jpg

Edited by Sabau Gigel

digi nu a filmat.etapa trecuta am savurat clipul de aproape o ora realizat de cei e la digi.poze frumoase,intr-o zi sper sa particip si eu cel putin ca spectator

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better

Foarte frumoasa emisiunea,am vazut si eu o promovare mai in amanunt a clasei standard.

Subscriu, la clasa respectiva am inceput cu totii aventura in off-road.

@Landcruiser

uitandu-ma pe track-urile concurentilor pot zice ca oarecum seamana :) cu mici (sau mari ) exceptii :))

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !

uitandu-ma pe track-urile concurentilor pot zice ca oarecum seamana :) cu mici (sau mari ) exceptii :))

Culorile sunt in concordanta cu inaltimea: violet - zonele cele mai inalte , rosu cele mai joase ... :)

Liviu,

Eu nu prea scriu pe forum. Anul trecut am avut proasta impresie ca ai ceva cu mine. Am gresit, era corect ce spuneai numai ca n-ai avut rabdare sa recunosc cu echipa cu G-ul verde in ultimul CP. Esti un om de toata isprava si cred ca toata lumea recunoaste, ai cam facut singur anul asta concursul de la Mures si nu e usor la ce te ai bagat. Gura lumii sloboda , asa suntenm noi barbatii, ca fomeile, guralive... Dar toti cei ce am participat am simtit drogul de care aveam nevoie. Eu aveam experienta, nu am platit decat concursul si am mancat la jumate de pret la carciuma. De restul am baut. Nu m-am mai imbatat de frica presedintelui vostru de club, un mare om dealtfel, pe care il respect si ii sunt dator si nu am mai luat masa pentru ca data trecuta am pierdut bonurile de masa si am mancat impreuna cu Kubo niste ciocolata. Ne-a venit greu bautura dupa ciocolata , dar ne place bautura, ca la porc latura.

Concluzia , Mures inseamna Liviu si cam atat . Cand voi mai veni la Mures, voi veni pentru Liviu, pentru ca merita si nu vreau sa-l unflu.

Bravo !

Mihai - 666 - ce fel de om esti - daca anul trecut ai gustat din pantoful marelui sef de club, vad ca acum incerci sa-l seduci pe Liviu:))). Am sa vin si eu la anul.....sa vad daca s-a infiripat ceva intre voi.

H

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use