Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Am ramas fara permis. Sfaturi

Tavi D.
 Share

Recommended Posts

Re: Am ramas fara permis. Sfaturi

Nu m-as mandri cu intimplarea asta.....ca de asta sunt instantele din Romania blocate, si daca intr-adevar iti cauti dreptatea ti-o vei gasi eventual dupa ce se judeca toate nimicurile astea care intretin aerul balcanico-bizantin din tara asta.

Parere mea e ca in viata, daca faci o prostie ti-o asumi, platesti pentru ea si apoi mergi mai departe.

stai un pic , nu e chiar asa , e dreptul nostru daca avem dubii sa ne cautam dreptatea, altfel am fi ca inainte de 89 lume in care orice r***t trebuia inghitit si nu se putea face mare lucru impotriva.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Singurul meu dubiu a fost legat de filmare, deoarece cand am depasit eu nu i-am vazut venint din fata, altfel nu depaseam, si eram aproape convins ca nu au filmarea completa, dar se pare ca au apucat sa filmeze destul cat sa fie proba concludenta. De obicei nu depasesc pe linie continua, dar erau doua microbuze foarte lente (mergeau cu maxim 30km/h in afara localitatii) si l-am depasit pe unul din ele, pentru ca atat am considerat ca pot face in siguranta. Mergeam de mult timp in coloana pe o coborare de panta din cauza lor ca mergeau f. incet. A fost un pic mai mult decat daca as fi depasit o caruta. In plus, data fiind situatia, si faptul ca nu mi-au aratat filmarea, am vrut si eu sa imi cer dreptul de a ma convinge ca si ei sunt in regula, si ca nu au plecat la ''vanatoare'', mai ales ca nu am incercat sa ''intervin'' cu nimic, adica am vrut sa fiu sigur ca platesc doar greseala mea, nu si un eventual abuz din partea lor, si asta era singura modalitate.

Eu nu am ce sa-mi reprosez, nu i-am cerut avocatului decat sa se asigure ca e totul regulamentar, decis fiind inca de la inceput sa platesc consecintele greselii. Si nu cred ca mai e ceva de spus.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Nu m-as mandri cu intimplarea asta.....ca de asta sunt instantele din Romania blocate, si daca intr-adevar iti cauti dreptatea ti-o vei gasi eventual dupa ce se judeca toate nimicurile astea care intretin aerul balcanico-bizantin din tara asta.

Parere mea e ca in viata, daca faci o prostie ti-o asumi, platesti pentru ea si apoi mergi mai departe.

Problema e ca de multe ori esti obligat sa faci astfel de prostii si multe tot din cauza lor. Daca activitatea politiei ar fi si de prevenire, atentionare, fluidizare si constatarea unor situatii anormale as intelege, dar ei se rezuma doar la panda. In Targoviste stau pititi in masini civile si pun indivizi care sa iti sara in fata masini pe trecerile de pietoni fara vizibilitate. Am ajuns sa oprim la trecere si sa ne asiguram mai ceva ca la calea ferata nesemnalizata. Stau si suspenda permise la trecerea pe rosu, desi ambele semafoare sunt pe verde si cand li s-a aratat problema au zis ca pe ei nu-i intereseaza si sa conteste PV. Indicatoare puse aiurea sau lipsa lor care in final au dus la pierderi de vieti omenesti in locuri in care ei stateau si filmau, dar niciodata n-au sesizat pericolul. Cat despre depasirea pe linia continua, ei ar trebui sa sesizeze locurile unde, desi este linie continua se poate face depasire in conditii de siguranta si sa puna administratorul sa o faca discontinua, ca de altfel acolo unde este linie discontinua sa o faca continua pentru ca pe acel sector este imposibil sa faci o depasire.

Si ultima prostie la TGV, au facut linie continua acolo unde trebuia sa facem stanga sa intram in parcare la combinat si discontinua la 500 metri de parcare unde daca faci stanga intri in gard ... Acum ei stau pititi in parcare si cine face stanga il arde. Cam asta despre militie ... si de ce facem unii contestatii ...

4x4MANIA is where we are !!!

• 1 month later...

In 11 decembrie s-a dat solutia finala, cea asteptata, in 14 ianuarie am primit prin posta decizia, aveam 30 zile la dispozitie sa fac apel, dar am facut cerere sa ramana definitiva inainte de trecerea celor 30 de zile, asa ca a ramas definitiva ieri, tot ieri am si predat permisul, iar de azi a inceput numaratoarea inversa... prima zi a trecut... mai sunt 29 :grin:

Amenda am platit-o chiar atunci in 2014, in aceeasi zi, iar la indemnul avocatului astept sa primesc somatia de plata si atunci le voi trimite prin posta dovada platii. Am deja pregatit plicul si documentele doveditoare.

Asta a fost experienta mea.

Multumesc pentru sustinere si sfaturi!

Drumuri bune sa aveti, si respectati pe cat posibil regulile de circulatie!

Se poate inchide daca se considera necesar.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use