Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Apuseniada - second edition

Yonutz

Postări Recomandate

Ptr ca vara, ptr ca fiecare vru sa fuga de arsita orasului, ptr ca traditia cere si ptr ca asteptam cu totii cu sufletul la gura zilele asta asa cum asteapta pacatosul iertarea pacatelor ne reuniram in gasca binestiuta si ne mutaram patroalili, cateii, purceii si tot ce avuram viu pe acasa tocmai in umbra muntilor Apuseni sa ne racorim oleaca, sa golanim organizat cateva zile in padure, la foc, pe la buza ceaunului si prin vecinatatea paharelor golite care pare-mi-se fusera cam 44 in fiecare seara (nu sunt foarte sigur ca pe la paharul 39 incepui sa numar si invers) pe cap de locuitor.

Au fost 5 zile care au trecut rapid, foarte rapid, in ultima seara toti intrebandu-ne cum e posibil ca timpul sa treaca atat de repede si cum facem sa inventam o masina sa dam timpul inapoi, macar de doua trei ori pe zi ...

Astfel intr-o echipa de 13 adulti si 8 copii si 5 patroale ne-am chinuit groaznic cateva zile (da doamne mai mult...ptr pacatosii acestia ... :ha:)

Inainte sa ma apuc sa va deapan firul povestii asa cum s-a vazut dansa prin ochii capcaunului din plaiurile popesti-leordeniene va reproduc o mostra din ceea ce am trait acolo intr-o seara obisnuita sau ma rog, aproape ...obisnuita dupa vreo ...mai multe paharele, doze, sticle sau damigene:

Intre timp bag filmele si pozele la copt ... cu nitica drojdie ...sa mai taiem pe ici pe colo prin partile sensibile ... :grin:

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 73
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Link spre comentariu

Re: Apuseniada - second edition

Mda,

Offroaderul trebuie sa stie ce e stresul ...numai ca eu nu sunt offroader sunt capcaun ... cum nu era nici o tastatura prin preajma sa ma salveze ...a trebuit sa fac si putin pe offroaderul ...si in acelasi timp putin pe bonul ...cate putin din fiecare :ha:

Ptr ca nu mai se putea merge pe picioare (mai putin mamele care le-am lasat putin sa se chinuie nitel sa vada cum e sa nu fie bine, sa fie putin mai rau) si ptr ca incepu sa picure, se umplu Patrolul din dotare cu copii, capcaunul isi ascute coltii si purcese ad-parau-um spre a dansului vizuina ...

Intrebarea care mi-am pus-o tot timpul ...sa fiu atent la dirijori sau la ce se intampla in masina ??? Delicatum ...delicatum ...

Ce a iesit ...uitati-va mai jos ...ptr cei care doriti mai explicit ...dati difuzoarele la maxim ... :grin:

Asta s-ar putea propune ca proba direct eliminatorie la OPEN ... :ha:

Link spre comentariu

Si prima sarja de filmulete ...din cotetul capcaunului ... ma tot certam cu nevasta ca imi punea tot felul de chestii acolosea pe bord de imi obtura viziunea ... :ha:

[video=youtube;D86H8-nB1-s]

• Like 1

Link spre comentariu

Fac ... ati asteptat sa plec pe litoral sa fugiti in apuseni ... sa va fie de ... bine ... io-mi coc oualele la plaja si visez la padurile din apuseni ...

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Link spre comentariu

foarte faina tura :) felicitari la toti , puneti si voi acolo itinerarul drumului facut, de unde pana unde ca tare sunt curios pe unde ati umblat.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Yonutze , din sacul asta cu minunatii nu dai si un itinerar / track ? Geaba zic io ca stiu cite ceva din Apuseni ca nu recunosc nimica din frumusetile de acolo ...

Link spre comentariu

Mesterilor,

In primele zile ne-a plimbat un nene de prin partea locului, deja devenit membru traditional al echipei noastre si in ultima zi rd_adi. Nu pot sa va dau trackul asta ptr ca nu il am preferend sa-mi folosesc resursele sa pot imortaliza ce s-a intamplat pe acolo ...[din cauza ca am uitat incarcatorul de la tableta acasa]

Ce stiu este ca ne-am invartit in aria Vadu Motilor - Gaina - Rosia Montana - Campeni - Abrud pe muntii din zona. Si apoi cam fuse pe gustul nostru ...mai ales in ultima zi cand am pus gingia si pe ceva namol.

Ca tot am luat cuvantul ...mai scot doua "filmuri" scoase din cuptor ...

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Ca un amanunt tehnic,

Toate masinile au mers fara probleme in ciuda unor mici sicane care au mai obligat pe unii sa ridice putintel capota sa faca unele ajustari pe ici pe colo ...ca deh ...trebuie si dastea sa tinem minte cu totii ieseala.

Un alt amanunt important este faptul ca in zona se exploateaza padurile in stilul masacru, risipa si bataie de joc ... Nimeni, absolut nimeni (aici vorbesc de autoritati) nu face nimic. Noaptea circula masinile cu lemne, desi stiu ca e interzis prin lege fara nici o problema ...

E pacat ptr ca zona este deosebit de frumoasa, reusind in cele 5 zile sa ne incarcam cu totii la maxim bateriile...

Link spre comentariu

Ati vazut voi camioane cu lemne noaptea?

Eu auzisem ca in zona au fost mari prefaceri. Padurari schimbati , dosare penale cu si fara executare . Si ca jaful in momentul de fata este oprit in totalitate.

Pai daca imi spui ca ei isi vad de treaba inseamna ca is numa povesti.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Inseamna ca toate camioanele vazute noaptea au fost doar fantome ...Nu, camioanele merg in continuare ... nimic nu s-a schimbat.

Link spre comentariu

Foarte fain a iesit si de data asta!

Imi pare rau ca nu am putut ajunge anul asta, dar, asa, ca sa nu imi ies din mana de tot, mi-am luat fratele din dotare si l-am dus la Iezerul Mare. Oricum voiam sa ajung acolo - ca muntele si vremea imi ramasesera cu ceva datorii inca de la NAD 2.

Ia ziceti, ati scapat de scaraoschi de data asta? Ca eu am ramas fara toba finala... :grin:

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

@kibitz

Datorii, nedatorii ...un scaun a ramas gol acolosea la Apuseni langa foc...si cu totii ne-am uitat din cand in cand la el ... Nu-i bai, timpul le va rezolva pe toate ... urmeaza Valcea ... :h5

Scaraotzky nu a fost prezent ... totul a fost bine ...dar inca ieseala nu s-a terminat mai sunt ortaci pe drum ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare