cos Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Re: Apuseniada - second edition Stiti voi stafiditilor cine a castigat cel mai mult din incursiunile astea ? Nu voi cei care mai aveti un sfert din neuronii de la 20 de ani ci copii cu ochii mari care vad tot si tin minte tot ce agata cu coltul ochiului , mai mult decat credeti ca e posibil . Ce prind ei acum valoreaza mai mult decat greutatea masinilor in platina pura , chiar daca numai Dumnezeu stie cum si ce o mai fi peste ceva timp si ce se va pierde in tara si in lumea asta nesigura , e mostenirea care voi o lasati lor ascunsa in spatele ochilor cei acum mici si santajisti , o lume intreaga dusa dincolo de tavalugul timpului si care nu poate fi cantarita nicicum dar infinit de pretioasa pentru ei . Si totul atat de simplu de facut - ca un parinte de copil , faci loc pe bancheta din spate si deschizi portiera sa-l urci in masina . Restul vine de la sine . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Re: Apuseniada - second edition Stiti voi stafiditilor cine a castigat cel mai mult din incursiunile astea ? Nu voi cei care mai aveti un sfert din neuronii de la 20 de ani ci copii cu ochii mari care vad tot si tin minte tot ce agata cu coltul ochiului , mai mult decat credeti ca e posibil . Ce prind ei acum valoreaza mai mult decat greutatea masinilor in platina pura , chiar daca numai Dumnezeu stie cum si ce o mai fi peste ceva timp si ce se va pierde in tara si in lumea asta nesigura , e mostenirea care voi o lasati lor ascunsa in spatele ochilor cei acum mici si santajisti , o lume intreaga dusa dincolo de tavalugul timpului si care nu poate fi cantarita nicicum dar infinit de pretioasa pentru ei . Si totul atat de simplu de facut - ca un parinte de copil , faci loc pe bancheta din spate si deschizi portiera sa-l urci in masina . Restul vine de la sine . Bine punctat ! :br NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Re: Apuseniada - second edition NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Re: Apuseniada - second edition [video=youtube;oqV-tRBr3DI] NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 22, 2014 Autor Partajează Postat August 22, 2014 Re: Apuseniada - second edition mai degraba drg-ist. nu-mi plac trenurile, doar masinile(locomotivele) cu abur. am aperciat pozele unui membru al expeditiei. nu am vreut sa deranjez. respect, bogdan. N-am spus ca ai deranjat ...Sa nu ma intelegi gresit ...:wink: @cos Asa este, copiii s-au bucurat la maxim de aceasta ieseala asa cum s-a intamplat si la celelalte ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 (editat) Re: Apuseniada - second edition Stiti voi stafiditilor cine a castigat cel mai mult din incursiunile astea ? Nu voi cei care mai aveti un sfert din neuronii de la 20 de ani ci copii cu ochii mari care vad tot si tin minte tot ce agata cu coltul ochiului , mai mult decat credeti ca e posibil . Ce prind ei acum valoreaza mai mult decat greutatea masinilor in platina pura , chiar daca numai Dumnezeu stie cum si ce o mai fi peste ceva timp si ce se va pierde in tara si in lumea asta nesigura , e mostenirea care voi o lasati lor ascunsa in spatele ochilor cei acum mici si santajisti , o lume intreaga dusa dincolo de tavalugul timpului si care nu poate fi cantarita nicicum dar infinit de pretioasa pentru ei . Si totul atat de simplu de facut - ca un parinte de copil , faci loc pe bancheta din spate si deschizi portiera sa-l urci in masina . Restul vine de la sine . respect! bine spus. @bogdan_g: foarte interesante informatiile. Multumim.:tk @calatori: sa va fie de bine! faina distractie! Editat August 22, 2014 de l_stoian79 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 Re: Apuseniada - second edition NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 Re: Apuseniada - second edition [video=youtube;PT_rQ-K2qGw] NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 Re: Apuseniada - second edition NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 Re: Apuseniada - second edition Clar . Esti un chinuitor de oameni sarmani fara timp in timpul zilei , asta esti . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 22, 2014 Autor Partajează Postat August 22, 2014 Re: Apuseniada - second edition Costicanzih, lasa naibii Dunarea aia sa curga in ce parte o vrea dansa... si vin' odata cu noi ...sa shogorim impreuna ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 Re: Apuseniada - second edition Si oaresce de prin Maramu' NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 Re: Apuseniada - second edition https://www.youtube.com/watch?v=5Y1KpaS3c8Q NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 24, 2014 Autor Partajează Postat August 24, 2014 Re: Apuseniada - second edition Hai cu pozili cu sirenii ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 24, 2014 Partajează Postat August 24, 2014 Re: Apuseniada - second edition Hai cu pozili cu sirenii ... :ha: Care le are ? :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat August 25, 2014 Partajează Postat August 25, 2014 Re: Apuseniada - second edition Care le are ? :) Cristi,cred. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat August 25, 2014 Partajează Postat August 25, 2014 Re: Apuseniada - second edition Citeva de la mine.Marea majoritate au iesit aiurea. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 (editat) Re: Apuseniada - second edition Frumos!Felicitari, clipuri si fotografii frumoase , o iesire pe cinste! Editat Septembrie 3, 2014 de Cleo Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Re: Apuseniada - second edition Multumim ptr aprecieri Cleo! :h5 Cand te afli in cardasie cu cine trebuie timpul se strange la maxim. Practic in ultima zi ... nu ne venea sa credem ca trebuie sa revenim la casele noastre. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Re: Apuseniada - second edition Asa este, ce este frumos tine puțin Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Re: Apuseniada - second edition Minunate imaginile si filmuletele baieti, se vede ca v-ati distrat pe cinste. Va doresc la cat mai multe concedii in "cardasie" si sa petreceti cu acelasi spor! :br:2dr ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Re: Apuseniada - second edition exista un trak la excursia asta? foarte frumoasa de altfel Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate