Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Apuseniada - second edition

Yonutz

Postări Recomandate

Re: Apuseniada - second edition

Stiti voi stafiditilor cine a castigat cel mai mult din incursiunile astea ? Nu voi cei care mai aveti un sfert din neuronii de la 20 de ani ci copii cu ochii mari care vad tot si tin minte tot ce agata cu coltul ochiului , mai mult decat credeti ca e posibil . Ce prind ei acum valoreaza mai mult decat greutatea masinilor in platina pura , chiar daca numai Dumnezeu stie cum si ce o mai fi peste ceva timp si ce se va pierde in tara si in lumea asta nesigura , e mostenirea care voi o lasati lor ascunsa in spatele ochilor cei acum mici si santajisti , o lume intreaga dusa dincolo de tavalugul timpului si care nu poate fi cantarita nicicum dar infinit de pretioasa pentru ei .

Si totul atat de simplu de facut - ca un parinte de copil , faci loc pe bancheta din spate si deschizi portiera sa-l urci in masina . Restul vine de la sine .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 73
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Stiti voi stafiditilor cine a castigat cel mai mult din incursiunile astea ? Nu voi cei care mai aveti un sfert din neuronii de la 20 de ani ci copii cu ochii mari care vad tot si tin minte tot ce agata cu coltul ochiului , mai mult decat credeti ca e posibil . Ce prind ei acum valoreaza mai mult decat greutatea masinilor in platina pura , chiar daca numai Dumnezeu stie cum si ce o mai fi peste ceva timp si ce se va pierde in tara si in lumea asta nesigura , e mostenirea care voi o lasati lor ascunsa in spatele ochilor cei acum mici si santajisti , o lume intreaga dusa dincolo de tavalugul timpului si care nu poate fi cantarita nicicum dar infinit de pretioasa pentru ei .

Si totul atat de simplu de facut - ca un parinte de copil , faci loc pe bancheta din spate si deschizi portiera sa-l urci in masina . Restul vine de la sine .

Bine punctat ! :br

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

[video=youtube;oqV-tRBr3DI]

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Link spre comentariu

mai degraba drg-ist. nu-mi plac trenurile, doar masinile(locomotivele) cu abur. am aperciat pozele unui membru al expeditiei.

nu am vreut sa deranjez.

respect,

bogdan.

N-am spus ca ai deranjat ...Sa nu ma intelegi gresit ...:wink:

@cos

Asa este, copiii s-au bucurat la maxim de aceasta ieseala asa cum s-a intamplat si la celelalte ... :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

respect! bine spus.

@bogdan_g: foarte interesante informatiile. Multumim.:tk

@calatori: sa va fie de bine! faina distractie!

Editat de l_stoian79

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

[video=youtube;PT_rQ-K2qGw]

NADS Fitted

Link spre comentariu

Clar .

Esti un chinuitor de oameni sarmani fara timp in timpul zilei , asta esti .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Costicanzih, lasa naibii Dunarea aia sa curga in ce parte o vrea dansa... si vin' odata cu noi ...sa shogorim impreuna ... :wink:

Link spre comentariu

Si oaresce de prin Maramu'

NADS Fitted

Link spre comentariu

Hai cu pozili cu sirenii ... :ha:

Care le are ? :)

NADS Fitted

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Frumos!Felicitari, clipuri si fotografii frumoase , o iesire pe cinste!

Editat de Cleo
Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

Multumim ptr aprecieri Cleo! :h5

Cand te afli in cardasie cu cine trebuie timpul se strange la maxim. Practic in ultima zi ... nu ne venea sa credem ca trebuie sa revenim la casele noastre.

Link spre comentariu

Asa este, ce este frumos tine puțin 😀😀

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare