f_zoltan Postat August 18, 2014 Partajează Postat August 18, 2014 Re: Apuseniada - second edition O pusarati fain, ma bucur pentru voi! Mi-ar fi placut sa fie chip sa va vad si eu, dar... Nu e anul meu bun, Scaraotchi a lovit de doua ori pana acum. Sami m-a lasat de rusine si inainte de NAD, si acum o saptamana si ceva. Sper sa se linisteasca, macar de o Valcea sa am si eu parte pana sa dea zapada. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 18, 2014 Autor Partajează Postat August 18, 2014 Re: Apuseniada - second edition Sa mai aruncam neste filme ... [video=youtube;hn_hLWVj-6c] consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 18, 2014 Autor Partajează Postat August 18, 2014 (editat) Re: Apuseniada - second edition Multumesc pe aceasta cale unui copchil drag noua din Cluj, rd_adi ptr traseul scurt dar apasat pe care l-am facut impreuna ...asta spre disperarea sotiilor ...care si-au cam murdarit baschetii ...si ne-au facut capul calendar :grin: My friend a doua zi, am ajuns la Rosia la JeGfest pe calea asfaltului si am dat frau liber sotiilor sa ne cheltuie ce n-am putut bea noi in cele 5 zile cat am facut umbra pamantului acolosea in Vadul Motilor... :ha: Editat August 18, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 Re: Apuseniada - second edition Sa va fie de bine...si pt ca nu s-a putut :cr3 asteptam valcea:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
quick Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 Re: Apuseniada - second edition faina treaba... posibil sa ne fi intalnit undeva dupa sibiu(avrig, cred), duminica dupamasa?..am facut si eu o tura de 1500km prin tarisoara asta si in zona aia, dupa ce am iesit de pe transfagarasan, am intalnit cateva patroale care mergeau in coloana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 19, 2014 Autor Partajează Postat August 19, 2014 Re: Apuseniada - second edition faina treaba... posibil sa ne fi intalnit undeva dupa sibiu(avrig, cred), duminica dupamasa?..am facut si eu o tura de 1500km prin tarisoara asta si in zona aia, dupa ce am iesit de pe transfagarasan, am intalnit cateva patroale care mergeau in coloana Tot ce este posibil ...desi si noi ne-am intalnit la un moment dat cu un sir de 3 Y61 LWB care veneau dintre Sebes spre Sibiu. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Re: Apuseniada - second edition Am venit si eu acasa dupa niscai zile de balaureala....o parte cu cei care au postat pe aici. Faine momente. Si incepem... Am deraiat...:) astea sunt de prin zona Moeciu :) Mi-am revenit...cand toata lumea era in jurul focului si bea....eu am plecat la fotografie prin ograda gazdei... Noaptea in Apuseni.... Conditiile vitrege de fotografie (iarba uda, lipsa trepied si asistent un pic turmentat) si-au spus cuvantul, dar zic eu ca m-am descurcat onorabil. 1 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Re: Apuseniada - second edition Evident ca pe oriunde calci in Apuseni, ochiul iti este incantat si a fotografia devine o treaba foarte dificila....greu de ales pe ce pui obiectivul... Cei doi morocanosi de la casa lui Avram Iancu Trupa de soca(n)ti...aproape intreaga... Cel mai mic membru al trupei....cu o indeletnicire dulce de tot.... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Re: Apuseniada - second edition Fotografie pe vreme de noapte cu luna plina si bere pe masura, avand ca muza masina lui @Iulian Popescu (iarba tot uda, iar asistentul un pic matol)... De parca nu bausem suficient....in direct din iad.....:)) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Re: Apuseniada - second edition Suntem gentlemani, ce pana me.... @Iulian Popescu in ipostaze perverse.... Pentru ca are o relatie speciala cu cele bisericesti .... @Iulica...semeni cu un personaj biblic....:)) @Gigi Naste - hai mai repede...nu mancasi de dimineata ? Dupa care...ne mutam la Maramu....zona lu' Max... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Re: Apuseniada - second edition Impreuna cu @Cristi69 si @Iulian_Popescu ne-am continuat aventura catre Maramures, dupa ce ne-am despartit de restul grupului. Dupa o scurta intalnire si socializare cu Max (eu nu-l cunosteam), am hotarat sa facem asa un mic tur.... Vremea nu a prea tinut cu noi.... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Re: Apuseniada - second edition Printre multe kitcsh-uri...am gasit si ceva de-al nost.... O nunta unde oamenii mai poarta straie populare si unde omenia nu a disparut inca .... Iulia a primit o sticla de tarie cu care ne-am luptat 3 insi vreme de 2 zile. Demn de mentionat ca taria a primit-o fara dop...si o aroma dementiala se revarsa intr-o masina fara un far, inmatriculata in Bulgaria, cu volan pe dreapta si plina de noroi..... Aici a fost si ultima ieseala de pe asfalt, duminica ne-am mutat la Viseul de Sus, special pentru mocanita....un tren al amintirilor. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Re: Apuseniada - second edition Cateva imagini ... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Re: Apuseniada - second edition Ultima zi am fost la Sighetu Marmatiei, sa vedem Memorialul Victimelor Comunismului. Doar cateva fotografii voi posta, si voi indemna pe toti sa faceti un drum pana acolo. Va veti reconsidera opinia despre comunism, si redefini cateva notiuni in legatura cu politica din zilele noastre. Video...urmeaza... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Re: Apuseniada - second edition ... ... ceva imi da cu virgula (mobila, chiar...). cele doua poze nu reprezinta aceeasi masina. prima, 150.216 (sunt multe de spus despre masina asta...) stiu ca era moarta pe la viseu, a doua insa ... ? este de cale ingusta ? faci niste poze tari, felicitari, dar daca ma intrebi pe mine, puteai sa 'iei' mai in detaliu tampoanele de la 150. poate se observa mai bine ca unul (cel din dreapta este convex) si, cred eu, ca este foarte interesant cum inginerii vremurilor au ales solutii simple la probleme extrem de complicate... respect, bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Re: Apuseniada - second edition Sunt doua locomotive diferite, interiorul apartine unei locomotive care merge pe linie ingusta. Eu nu ma pricep la trenuri, eu fixez obiectivul pe ceva ce-mi place...si...declansez :) Interiorul apartine locomotivei denumita generic "Mariuta" :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Re: Apuseniada - second edition Eu fusei pe langa , sub , deasupra si in toate alea de mai sus si am cercetat cu ochii mari pana si penele de lemn de molid infipte artistic la regulatoare ... cateva zile si nopti ... fiind un activ incurca-lume responsabil cu cafeaua de la 4 dimineata , inclusiv o deraiere ( sina rasturnata in curba ) .... dar n-am observat tampoanele , sa mor io .. Care-i ideea , ca pare interesant ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Re: Apuseniada - second edition sper sa nu suparam pe initiatorul povestii... ori membrii implicati in ea. (daca as fi stiut ca vor ajunge pana acolo si ar fi fost deschisi la altceva decat nissan, ma lipeam si eu de ei. imi doresc de multa vreme sa ajung in sus pe vaser sa vad toata calea. elevatia ei seamana tare mult cu cele pe care le indragesc eu). @cos, tu trebuia sa 'vezi' altceva interesant la masinile astea ... zic eu 'computerul de bord' :). (90 tone cu 1700cp urmariti pe un singur ceas... :) ). seria 150.000 a fost construita avand ca model br50-ul lui henschel, masina de tractiune pt linii grele (curbe stranse, pante abrupte, incarcatura mare... ce sa mai vorbim, cal de povara. astea cu 1'Eh2 la osii aveau undeva in jurul 20000 kgf la carlig, adica mult)... revenind, unul din tampoane este 'bombat' pt. a evita agatarea precum si indoirea marginilor la manevra sau pe linie in curbe stranse. inca o data imi cer scuze pt offtopic. respect, bogdan. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Re: Apuseniada - second edition Vazui eu unele , cat m-am priceput asa fara ucenicie ... Valea Vaserului cu linia ingusta merita tot efortul de a ajunge la ea . Sau cel putin asa cred eu , n-am regretat deloc ca m-am tras peste mia de km ( in cazul meu , intro masina grea si lenta ... ) Oamenii sunt cu totul deosebiti , pentru moldoveanul dunarean din mine a fost ceva cu totul neasteptat . Singura problema am intampinat-o de la faptul ca podetele de pe linie sunt mult prea inguste pentru masina mea si prea departe de Paltinu n-am mai mers ... Apusenii sunt prima mea alegere , de fiecare data , poate e si efectul primei impresii dar e total indreptatita . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Re: Apuseniada - second edition @bogdan_g Foarte tare,multumiri pentru explicatii. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Re: Apuseniada - second edition ...podetele de pe linie sunt mult prea inguste pentru masina mea si prea departe de Paltinu n-am mai mers ... corect, noi avem modelul de 760mm de la austro-ungari, dar, nu merge prin apa ? cum duc aia sus taf-urile si ce mai au ei la lemn ? 'povestea' incepe de la paltinu in sus (sau pe novat spre izvorul cailor). pana acolo elevatia este una 'normala' pt. o line grea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Re: Apuseniada - second edition In cazul meu - deja aveam cateva zile in zona , doua dame si io singur ( si sunt si sensibil de urechi ) o singura masina si casa 'cam' departe - asa ca m-am facut cuminte si am mers doar la pas ultima jumatate de zi alocata zonei ., personificand cu mult succes un mancator feroce de mure . Mi-am propus sa revin ( probabil ca multi altii ) . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 21, 2014 Autor Partajează Postat August 21, 2014 Re: Apuseniada - second edition @bodan_g Esti ceferist? Sau esti pasionat in trinuri? Sau? La cate minunatii sunt in zona, ar trebui sa se inventeze un aparat foto care sa faca poza dupa poza ...zonele alea din momentul in care treci prin ele ...parca te incarca sufleteste cu energie pozitiva ... Au trecut 5 zile intr-o clipita ... parca cu o ora inainte sa plecam de acolo ...dadusem bagajele jos ... Atat cat oi putea ...in fiecare an voi "cotropi" locurile ... E pacat ...avem o tara atat de frumoasa, atatea povesti de spus, atatea povesti de ascultat ...Asta inseamna bani ptr ei, oamenii locului ... Si noi mergem sa ne taram ouale pe alte meleaguri... pacat ca nu stim sa ne exploatam minunatiile astea ...tare pacat! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Re: Apuseniada - second edition @bodan_g Esti ceferist? Sau esti pasionat in trinuri? Sau? ... mai degraba drg-ist. nu-mi plac trenurile, doar masinile(locomotivele) cu abur. am aperciat pozele unui membru al expeditiei. nu am vreut sa deranjez. respect, bogdan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Re: Apuseniada - second edition @bogdan - nu ai deranjat. Parca am o poza si cu fata Mariutei, dar trebuie sa ai un pic de rabdare ca sunt la prelucrarea video. Primul clip NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate