mihai_ct Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Mihai + Gelu - Open Razvan ai promis ca pui un tarif la camera single. Si dupa cum zicea si Pedro nu se pot vedea pe site echipajele inscrise ca si anul trecut ?? Mersi Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwa Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Pana acum urmatoarele echipaje au completat formularul de inscriere: Standard Bogdan Hrisca Orlando Barboi Open Vlad Viorel George Croitoru Mihai Turcu Gelu Suciu Extrem Andy Visoiu Bogdan Cord Informatiile vor fi actualizare zilnic AICI GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwa Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Razvan ai promis ca pui un tarif la camera single. Pretul pentru camera single va fi mai mare cu 150 ron / persoana. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanGTC Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Mihai + Gelu - Open Razvan ai promis ca pui un tarif la camera single. Si dupa cum zicea si Pedro nu se pot vedea pe site echipajele inscrise ca si anul trecut ?? Mersi Camera single este +150 Ron, deci Taxa All-Inclusive in varianta single este 1000 Ron. Vom face modificarile necesare si pe site. Lista celor inscrisi online, prin completarea formularului de inscriere se vede pe site-ul gtctrophy.ro. O sa facem aici in topic si o lista a celor care se anunta prin diferite mijloace. Ar fi minunat daca toata lumea s-ar inscrie si pe site, dar cine mai crede azi in minuni ? GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mae pajero Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Marius + Ionut dar inca nu ne-am hotarat unde bagam veveritoiul la standard sau open el saracu ar fi pregatit pt open dar tinand cont ca participam pt prima data la o etapa ...... La BWA ne-am simtit minunat si daca nu-l rupeam poate eram pe podium . Cand ne hotaram o sa completam si formularul Se poate plati taxa si la fata locului ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanGTC Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Marius + Ionut dar inca nu ne-am hotarat unde bagam veveritoiul la standard sau open el saracu ar fi pregatit pt open dar tinand cont ca participam pt prima data la o etapa ...... La BWA ne-am simtit minunat si daca nu-l rupeam poate eram pe podium . Cand ne hotaram o sa completam si formularul Se poate plati taxa si la fata locului ? Salutare, Se poate plati si la fata locului. Vezi ca la Standard nu trebuie sa ai modificari la caroserie si trebuie sa ai maxim MT - nu profil Simex ! Iata si poza care te-a consacrat - multa lume te stie drept "ala cu Samuraiul care a zburat la BWA" :banana [ATTACH=CONFIG]223638[/ATTACH] GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piede Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Marius + Ionut dar inca nu ne-am hotarat unde bagam veveritoiul la standard sau open el saracu ar fi pregatit pt open dar tinand cont ca participam pt prima data la o etapa ...... La BWA ne-am simtit minunat si daca nu-l rupeam poate eram pe podium . Cand ne hotaram o sa completam si formularul Se poate plati taxa si la fata locului ? Inscrieti-va la standard daca sunteti pentru prima data, veti avea parte de navigatie si de cteva portiuni de open. Daca terminati prima zi mai sus decat pozitia de pe care a-ti plecat, si a-ti ajuns in primele 3 locuri incercati ziua 2 la open. Daca nu, ramaneti la aceasta clasa. PS,. Nu uitati cauciucurile : La standard - maxim MT si la Open Simex sau orice ...aligatoare..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oube_la Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Pe tableta nu me a lasat sa fac inscrirea si din pacate nu am puterea finaciara pentru a acesa un calculator, insa sustine 100% ca voi fi prezent la categoria open, vreau camera in regim single cu all inclusiv Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link to comment Share on other sites More sharing options...
mae pajero Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Iata si poza care te-a consacrat - multa lume te stie drept "ala cu Samuraiul care a zburat la BWA" :ha: in cazul asta ar trebui sa-mi schimb numele pe forum Acum avem silverstone pe masina dar o sa le dam jos si punem cross country sau bfg-uri caroseria este intreaga doar ca a disparut soft top ul si am pus tabla in loc , si avem un alt roll cage O sa pun cateva poze cu masina Tinem si simexurile aproape poate a doua zi schimbam rotile Link to comment Share on other sites More sharing options...
piede Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 (edited) Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Iata si poza care te-a consacrat - multa lume te stie drept "ala cu Samuraiul care a zburat la BWA" :ha: in cazul asta ar trebui sa-mi schimb numele pe forum Acum avem silverstone pe masina dar o sa le dam jos si punem cross country sau bfg-uri caroseria este intreaga doar ca a disparut soft top ul si am pus tabla in loc , si avem un alt roll cage O sa pun cateva poze cu masina Tinem si simexurile aproape poate a doua zi schimbam rotile In conditiile astea, lasa simeurile si inscriete la open deoarece nu esti comform regulamentului ...! http://www.gtctrophy.ro/wp-content/uploads/2014/09/ANEXA-A-2014-FINAL.pdf Masina nu trebuie sa aibe modificari la caroserie. Sau te dai si nu punctezi. Edited September 12, 2014 by piede Link to comment Share on other sites More sharing options...
GTC Motorsport Posted September 12, 2014 Author Share Posted September 12, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Lista participantilor: Standard Bogdan Hrisca + Orlando Barboi Nicu Cojocaru + Razvan Boncu Open Vlad Viorel + George Croitoru Mihai Turcu + Gelu Suciu Oleg Negara + Cristian Logofatu Lucian Neag + Marius Pop Pavel Alexandru + Vali Radu Mircea Sandu + Andrei Manolache Pedro Pinto+ copilot Sorin Schneider + Bogdan Toma Extrem Andy Visoiu + Bogdan Cord Sorin Parvulescu + Paul Cioban Marian Andreev + Costin Fantana Rugam pe cei care nu s-au inscris si pe site-ul gtctrophy.ro, sa o faca. Ne usureaza munca celor de la Secretariat si micsoreaza timpul de asteptare in ziua inscrierilor. Va multumim pentru intelegere. GTC MotorSport gtcmotorsport.ro facebook.com/GTC MotorSport Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai_ct Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Lista participantilor: Standard Bogdan Hrisca + Orlando Barboi Nicu Cojocaru + Razvan Boncu Open Vlad Viorel + George Croitoru Mihai Turcu + Gelu Suciu Oleg Negara + Cristian Logofatu Lucian Neag + Marius Pop Pavel Alexandru + Vali Radu Mircea Sandu + Andrei Manolache Pedro Pinto+ copilot Sorin Schneider + Bogdan Toma Extrem Andy Visoiu + Bogdan Cord Sorin Parvulescu + Paul Cioban Marian Andreev + Costin Fantana Rugam pe cei care nu s-au inscris si pe site-ul gtctrophy.ro, sa o faca. Ne usureaza munca celor de la Secretariat si micsoreaza timpul de asteptare in ziua inscrierilor. Va multumim pentru intelegere. Daca pot sa fac o precizare in formularul de inscriere ati uitat doua rubrici carnet de conducere si daca puncteaza sau nu la etapa asta. Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
piede Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 (edited) Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Daca pot sa fac o precizare in formularul de inscriere ati uitat doua rubrici carnet de conducere si daca puncteaza sau nu la etapa asta. Pai, la ultima etapa mai toti puncteaza, restul vin la .... deruta clasamentelor si la ......degustare! Permise de conducere mai toti au, ! ..... acu ca si-a luat si Andrei! Glumesc...!,. se va remedia... Nene IWA ?! ia vezi shi zisi baietu aista..! ca nu stiu dar cam vorbeste turceste..! Ps- Luni venim cu poze din traseele de standard, saptamana viitoare verific openul multumita lui Dan Bucuras,...e gata 80- ul! Aaaa!, pentru standard nu uitati trolii spate, trolii de tavan, trolii mecanice, sufe , chingi pentru asigurari laterale, scarite pentru trecerea pragurilor, o galeata cu nisip sau pietris ( aripi ) , .... (eu zic, mai astia care vreti la open sau extrem, alegeti zi 1 de standard) ! Ps- Zi 1 standard =OFROAD si NAVIGARE!. si, niste surprize ce-i vor face pe cei ce se dau la open si extrem invidiosi, si poate ..foarte curiosi ! ( sunteti curiosi, inscrieti-va la standard !.) Edited September 12, 2014 by piede Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai_ct Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Alaca görmek Sevgili Ben yanlış bir şekilde bunu dedi değil Sadece şeyler dikkat çekmek nu stiu daca a mers google translate cum trebuie asa ca aici si varianta in romana : Draga Piede vezi ca eu nu am zis-o in nume de rau doar atrageam atentia asupra unor lucruri Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
piede Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Mihai, am scris ..Glumesc, si ca se va remedia. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mae pajero Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau In regulament scrie clar ca se accepta roll cage-ul . Iar tabla din spate nu vad de ce ar fi o problema . Troliul este recomandat. "- Se accepta roll cage daca acesta exista pe masina, chiar si fara respectarea prevederilor " Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau In regulament scrie clar ca se accepta roll cage-ul . Iar tabla din spate nu vad de ce ar fi o problema . Troliul este recomandat. "- Se accepta roll cage daca acesta exista pe masina, chiar si fara respectarea prevederilor " Ce porcarie mai e si asta "daca se accepta rollcageul?" In mod normal ar trebui sa fie obligatoriu,dar cum in regulaqment nu e atunci e musai sa FIE RECOMANDAT!!!! Eu m-am inscris pe site saptamana trecuta dar vad ca nu apar? Probleme tehnice? Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
piede Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Ceva poze din traseul primei zile de standard. Ps - se recomanda in caz de ploaie trolii . . La finalul zilei am incercat sa ocolesc o bariera prin metoda paianjenului... si am ramas far geamuri la usile din spate..< dupa ce in sant am pierdut si mai bine de jumatate din motorina din rezervor Link to comment Share on other sites More sharing options...
shinobi Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau si asta nu-i nimic...sa vedeti ce polish de padure, ce coborari, ce...nu mai zic. nu dau din casa. in fine, piede, de la an la an, se intrece pe sine. va urma...... mmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwa Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Sa o luam in ordine: mae pajero - cu cross-uri sau bfg-uri poti veni linistit la standard. Roll-cage-ul este chiar recomandat la standard, mai ales pentru cei cu mai putina experienta... Sfatul meu fiind sa vi la standard, macar o etapa pana vezi exact cu ce se mananca, apoi poti merge mai sus. mihai - special nu am pus cele 2 campuri: a. In fisa de inscriere nu trebuie trecut numarul si seria permisului. b.De multe ori am vazut un echipaj care isi schimba optiunea in a puncta sau nu. La secretariat oricum trebuiesc semnate formularele prin urmare atunci vei bifa si daca punctezi sau nu. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piede Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 (edited) Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau fara voia lui Dragos Stoica am sa-i preiau pozele de pe forumul gtc, cu imagini din traseele de open si extrem . Edited September 16, 2014 by piede Link to comment Share on other sites More sharing options...
watcher Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Prieteni, Astazi am avut o revelatie pe care vreau sa v-o impartasesc fiindca am senzatia ca va "spice things up". Mergand la alergare am observat pe ecranul aplicatiei de alergat un buton "live track" si mi am adus aminte cat de misto a fost sa aratam spectatorilor cu balizele cum progreseaza concurentii. Ma gandeam asa: cine a testat deja sa ne impartaseasca experienta lui. Alternativ, organizatorii sa aloce putin timp pt a testa cateva apps si sa vada una care permite sharing de track, vu doar de locatie, live, de catre mai multe device uri simultan. Ne spuneti ce app sa instalam si cei care vrem sa fim de gashca ne instalam si publicam live trackul automat de pe tabletele pe care oricum le folosim. Orgnizatorii mai publica si un numar de pozitii gps (nu tot trackul) dar multe CPuri, si avem transmisiune live a concursului. Mai ales la Open si Extrem, situatiile sunt tare interesante, cred ca poate fi smecher sa se poata vedea "in direct" concursul. La open suntem 2 care ne batem, cu o miza interesanta, mai ales ca Luci si Mao au mai fost odata in pozitia de a se bate in ultima etapa pt titlu. La Extrem insa situatia este mult mai complexa, exista nenumarate scenarii, e chiar mai palpitant. Sper sa vi se para si voua la fel de interesanta ideea si sa gasim modul de a o pune in practica :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Interesanta idee,hai sa o punem in practica. Vorbeste cu Razvanuta ca s-ar putea sa stie el ceva aplicatii :) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai_ct Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau cred ca trebuie cautat aplicatii pentru IOS nu stiu daca foloseste cineva tableta cu android avand in vedere ca MotionX exista doar pe IOS dar nu stiu exact daca nu are aceasta functie chiar MotionX ar mai fi alta varianta cu aplicatii de gasit prietenii gen find my friends de la apple Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanGTC Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau La scris de Roadbook la clasa Open - vreme frumoasa, zona salbatica, chef de munca... si noua achizitie - camera HD GoPro Hero 3+ Black Edition. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts