oube_la Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Ordinea la Start GTC Trophy Ziua 1: Extrem, Open, Standard. Revenim maine seara cu clasamentul si sa le uram participantilor succes! Trezirea... Lets the games begin! Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link to comment Share on other sites More sharing options...
GTC Motorsport Posted October 3, 2014 Author Share Posted October 3, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Ziua 1 - foto de la start, open, extrem. Frumoos! 1 GTC MotorSport gtcmotorsport.ro facebook.com/GTC MotorSport Link to comment Share on other sites More sharing options...
GTC Motorsport Posted October 3, 2014 Author Share Posted October 3, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau 1 GTC MotorSport gtcmotorsport.ro facebook.com/GTC MotorSport Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi 1 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Hm ! Ce frumos ...Succes tuturor ! Si mai ales distractie placuta:wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
geotiganica Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Duminica dimineata avem ce vedea? Ca si spectatori? Mitsubishi Pajero LWB wide fanders 3.5 v6 24valve 1999 / Mitsubishi Pajero lwb v80 / Porsche Chayenne Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanGTC Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Duminica de la 10.30 este Trialul, la Padurea Paducel din Sarata Monteoru. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GTC Motorsport Posted October 5, 2014 Author Share Posted October 5, 2014 (edited) Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Cam asa arata un start perfect ieri la Open - Vali Capota in actiune. [video=youtube_share;FtPkE-yFfPw] Azi va asteptam cu multa actiune la Trial. Urmeaza si pozele. Edited October 5, 2014 by Astral GTC MotorSport gtcmotorsport.ro facebook.com/GTC MotorSport Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyH_vl Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 (edited) Mihai Pascu & Dobrica Laurentiu ... Campioni la Clasa EXTREM pe general Luci & Mao la Open ... bravo . Edited October 5, 2014 by Astral Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
silus Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 (edited) Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Felicitari Mihai si Lari, suntem mandri de voi. Punem de-o cinsteala cand reveniti in Valcea. Edited October 5, 2014 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
revo Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 (edited) Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Organizare spectaculoasa, dar cu umila mea parere ca trebuie un cronometraj profesional la Trial, pentru evitarea situatiei neplacute de azi, cu doua echipaje LOC 1 Bravos Edited October 5, 2014 by revo Suzuki Jimny , Ironman suspension Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny_r0 Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Clasament intermediar sau final nimic... secret mare Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali ava Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Am ajuns acasa, a fost o etapa interesanta, am mai adaugat ceva experienta, m-am ales cu o raceala zdravana datorita cazarii de 2 stele, dar asta e, in rest vreau sa il felicit pe Piede pt buna organizare a traseelor de standard si lui Gigi pentru ca ii un super om, si nu in ultimul rand felicit castigatorii de la toate clasele :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan chiperi Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 (edited) Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau a se vedea la min 2.38 ca la traseul facut de jimny lipsea jalonul care ne-a incurcat pe multi(unii chiar l-au rupt si evident penalizati), in rest nimic, dar poate lipsa lui i-ar fi ajutat si pe altii sa urce in clasament:wink: P.S.: organizare si trasee excelente, oameni extraordinari, cazare jalnica, aminteste de costinestii tineretii mele, dar probabil nu tine neaparat de organizatori, cat de administratorii pensiunilor din zona care mentin confortul la acest nivel Edited October 5, 2014 by dan chiperi :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link to comment Share on other sites More sharing options...
oube_la Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Am ajuns si eu acasă Mulțumim organizatorilor Trasee super Road book cum me așteptam de la voi echipa Senzaționala Mulțumiri la domn doctor(semaca) si la echipa de mecanici mei, care au lucrat mult si bine Felicitării Campionii Eu sunt fericit ca anul acest am putut sa bifez pe toate competiții"legale" Nu ai bine Toate cele bune Mult si mult offroad Si proiecte noi pentru la anul Câteva dintre voi, un pe curand, ne vedem la Shumen Pedro Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali ava Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Din cate stiu, nimeni nu a rupt acel jalon, cam suspectaaaaaa lipsa lui, curiossss eu l- am gasit in traseu si era " sanatos " tun, hmmmm sa ma gandesc oare la altceva a se vedea la min 2.38 ca la traseul facut de jimny lipsea jalonul care ne-a incurcat pe multi(unii chiar l-au rupt si evident penalizati), in rest nimic, dar poate lipsa lui i-ar fi ajutat si pe altii sa urce in clasament:wink: P.S.: organizare si trasee excelente, oameni extraordinari, cazare jalnica, aminteste de costinestii tineretii mele, dar probabil nu tine neaparat de organizatori, cat de administratorii pensiunilor din zona care mentin confortul la acest nivel Link to comment Share on other sites More sharing options...
mae pajero Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Felicitari organizatorilor ! A fost un weekend minunat si pe care nu o sa-l uitam niciodata , tinand cont ca a fost prima noastra participare intr-o etapa de campionat. Pacat ca nu ne-a mers masina in primele doua zile :( dar si asa defecta tot am terminat pe locul 6 in prima si 9 a doua .Ziua 2 am facut-o cu foaia de arc rupta si legata cu chinga . Asta-i viata ! Sambata seara ne-am reparat veveritoiul si in trial am ocupat locul 5. Cat despre traseul de standard pot spune ca a fost foarte usor , in prima zi a fost mai mult de navigat si cum eu eram pt prima data cu un road book si terra trip in fata ... mi-a luat putin pana m-am familializat cu ele . In prima zi am plecat cu mrl-urile necuplate , ne-am dat seama abia dupa 20 si ceva de km :))) ca noi mergem doar cu spatele, emotiile de incepatori . La anu sigur urcam pe podium . Felicitari lui Piede si Piede Jr pt un traseu bine facut si asteptam pozele si filmuletele cu veveritoiul basinos :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horace Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Mihai ...Lari felicitari. Luci....Mao....hai romania si maxime felicitari. Today. Tomorrow. Land Rover. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mao Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Multumim Horatiu si Tyh Link to comment Share on other sites More sharing options...
piede Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Felicitari organizatorilor ! A fost un weekend minunat si pe care nu o sa-l uitam niciodata , tinand cont ca a fost prima noastra participare intr-o etapa de campionat. Pacat ca nu ne-a mers masina in primele doua zile :( dar si asa defecta tot am terminat pe locul 6 in prima si 9 a doua .Ziua 2 am facut-o cu foaia de arc rupta si legata cu chinga . Asta-i viata ! Sambata seara ne-am reparat veveritoiul si in trial am ocupat locul 5. Cat despre traseul de standard pot spune ca a fost foarte usor , in prima zi a fost mai mult de navigat si cum eu eram pt prima data cu un road book si terra trip in fata ... mi-a luat putin pana m-am familializat cu ele . In prima zi am plecat cu mrl-urile necuplate , ne-am dat seama abia dupa 20 si ceva de km :))) ca noi mergem doar cu spatele, emotiile de incepatori . La anu sigur urcam pe podium . Felicitari lui Piede si Piede Jr pt un traseu bine facut si asteptam pozele si filmuletele cu veveritoiul basinos :ha: . In curand. Momentan sunt rupt de oboseala. Multumesc de aprecieri . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwa Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau revin in cateva momente cu clasamentele generale dupa trial. Pana atunci nu pot decat sa le multumesc tuturor celor care au participat, s-au distrat ori ne-au injurat, dar care totusi au fost alaturi de noi. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mao Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 (edited) Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Am ajuns si noi azi acasa dupa un drum destul de lung :) A fost l etapa faina, speram sa se intample asa cum s-a intamplat si anume sa iesim cu minim doua puncte in fata lui Oleg ai Watcher:) Pe restul chiar nu ne-a interesat. Ne-am atins scopul pt care am mers. Multumim organizatorilor pt efortul depus ca totul sa iasa bine. Mici precizări as avea dar sunt mai in detaliu si am sa le scriu mai incolo. Oleg si Watcer nu ma bucur pt voi ca ati pierdut, ma bucur pt noi ca am castigat:) si nu fiti tristi, mai sunt ani in fata :) uite Gaganu abia aștepta sa înceapă 2015 sa va dea de furca:) Pe aceasta cale vreau sa-i multumesc lui Luci care chiar s-a străduit peste puterile lui sa ia acest campionat. Sincer eu daca eram in locul lui renunțam demult. Edited October 6, 2014 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
piede Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Am ajuns acasa, a fost o etapa interesanta, am mai adaugat ceva experienta, m-am ales cu o raceala zdravana datorita cazarii de 2 stele, dar asta e, in rest vreau sa il felicit pe Piede pt buna organizare a traseelor de standard si lui Gigi pentru ca ii un super om, si nu in ultimul rand felicit castigatorii de la toate clasele :))) . .... ' 2 Stele '!...... , si mie mi-ai zis ca ai dormit cu geamul deschis...! ( glumesc). Si eu ii multumesc lui Gigi si in special Marianei care au facut verificarea roadbookurilor. Putini stiu, dar Gigi si Mariana s-au dus vineri dupa ce au iesit din CP la continuare verificare RB zi 2. - Si mai multumesc intregii echipe care m-a ajutat vineri seara sa teminam editarea rb pentru ziua 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwa Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 (edited) Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Am revenit cu cele 2 clasamente: Clasament general: clasament.general.pdf Clasament trial: clasament-trial.pdf p.s. cu "click" pe ele se deschide tot documentul :) Edited October 6, 2014 by iwa GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
watcher Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau A fost l etapa faina, speram sa se intample asa cum s-a intamplat si anume sa iesim cu minim doua puncte in fata lui Oleg ai Watcher:) [...] Oleg si Watcer nu ma bucur pt voi ca ati pierdut, ma bucur pt noi ca am castigat:) si nu fiti tristi, mai sunt ani in fata :) Pe aceasta cale vreau sa-i multumesc lui Luci care chiar s-a străduit peste puterile lui sa ia acest campionat. Sincer eu daca eram in locul lui renunțam demult. My friends (tu si Luci), repet si aici ce v-am spus ieri pe viu: eu serios ma bucur pentru voi. Exact cum spui si tu, mi se pare spectaculos efortul de vointa pe care l-ati facut sa reluati inca un campionat, de la 0 si sa va bateti din nou pana in ultima etapa, ba chiar de data asta intrand in ultima etapa cu dezavantaj de puncte! Am doar 4 cuvinte de spus: FE LI CI TARI! Desigur ca m-as fi bucurat mai tare daca eram noi pe locul 1, dar nici nu mi-am pus problema sa REGRET ca sunteti voi. Zeita Fortuna ( sau Toyota :) ) a considerat ca e randul nostru sa ne-o luam in ultima etapa. Ceea ce REGRET e ca nu am reusit sa va presam pana la trial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emicos Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Re: GTC TROPHY 2014 – ultima runda din Campionatul National de Off-Road 2014 - 02-05 Octombrie 2014, Sarata- Monteoru, Buzau Dragi organizatori si participanti, A fost un eveniment reusit, bine organizat, trasee splendide (poate prea multa orientare ) atmosfera foarte buna, RB perfect ce mai totul la superlativ. Felicitari tuturor si sa ne revedem cu bine la urmatoarea actiune. Cu drag Emicos si Mihai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts