Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Toamna in Apuseni 08-09 noiembrie 2014 Abrud

radu ovidiu
 Share

Recommended Posts

Asociatia pompierilor voluntari din Abrud va invita la cea de-a 3-a editie a evenimentului

“Toamna in Apuseni”

In acest an intalnirea va avea loc in 08-09 noiembrie in Abrud.

In cadrul evenimentului se va face o simulare de cautare a unor “victime” ratacite in padurile din jurul orasului Abrud .

Evenimentul se adreseaza tuturor posesorilor de autovehicule cu tractiune integrala , echipate cu cauciucuri minim MT , troliu , precum si cu un echipaj care vrea sa isi testeze abilitatile de orientare in teren , cu ceva cunostinte in utilizarea unui GPS . Navigatia se va face exclusiv pe GPS.

In ziua de sambata traseul de cautare v-a fi in jurul orasului Abrud , unde v-a trebui sa gasiti aproximativ 10 puncte unde s-au ratacit turistii .

Pentru seara de sambata v-a fi o proba de cautare pe timp de noapte (aproximativ 4-5 km).

Ziua de duminica v-a fi mai scurta , aproximativ 40 de km urmati de o proba speciala.

Se va merge obligatoriu in echipaj de 2 masini .

Recomandarea noastra este sa aveti in masina cam tot ceea ce va ganditi ca ati avea nevoie in cazul in care ar trebui sa recuperate eventuale victime din padure , precum si mici unelte pentru supravietuire . La fiecare punct in care veti ajunge va trebui sa indepliniti o mica proba speciala pentru a afla urmatoarea locatie spre care trebuie sa va indreptati .

Taxa de participare este de 100 lei pentru fiecare echipaj si include : apa si sandwich-ul pentru teren , precum si ceaunul si bauturile traditionale zonei pentru seara de sambata.

Cazarea se poate face la pensiunile din zona :

http://www.filonuldeaur.ro/contact.html

http://turismrosia.wordpress.com/cazare/imprejurimi/pensiunea-detunata/

http://www.pensiuneasilion.ro/cazare-pensiune-abrud-valea-ariesului-rosia-montana-contact.html

Va asteptam .

Pentru eventuale detalii ma puteti contacta la tel :

0764063000 Radu Ovidiu

Edited by Max
  • Like 1
nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Toamna in Apuseni 08-09 noiembrie 2014 Abrud

Anu' trecut a fost super faina iesirea toamnei...

Deci prezent si anul acesta alaturi de 627235 (srevni) care m-a acompaniat si la BALUL DEPRAVATIILOR 2014 !!!

Sa ne vedem cu bine!

NISSAN PATROL GR

Anu' trecut a fost super faina iesirea toamnei...

Deci prezent si anul acesta alaturi de 627235 (srevni) care m-a acompaniat si la BALUL DEPRAVATIILOR 2014 !!!

Sa ne vedem cu bine!

As merge si eu pentru socializare si mai ales pentru apa si sandwich -daca-s incluse in taxa de participare :grin:

• Like 1

Aline, anul trecut s-a defectat piesa dintre volan si scaun, care la randul ei a defectat si alte piese.

Daca ai remediat problemele eu zic ca trebuie sa te vad in oglinzi...

Sper ca te am "injectat" putin....

NISSAN PATROL GR

Dupa sedinta de aseara iti confirm si eu 5 masini din TM, toate Nissan Patrol. Noi fiind nr impar, putem face o echipa de 3 masini ? :)

Edited by samurai

Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV)

Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta)

Nissan Patrol Y60

Aventura??? :id

E prematur sa vorbesc acum dar daca astrele se aliniaza cum trebuie in acea saptamana voi face si eu un act de prezenta ... Mai ales ca prin zona respectiva de cativa ani ne-am facut un obicei cu bantuiala ...:grin:

Oricum conceputul asta de intalnire ...este foarte interesant ... :oc

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Citesc, ma ciupesc, si citesc din nou ... nu visez. Cine a zis ca nu exista calatorii in timp ... deja ma simt mai tanar cu 10 ani. Se poate sa mergem sa ne dam fara roadbook? Fara clasamente? Fara depasiri si contestatii? Fara sa-si bage coada onorata comisie? Mai ca nu-mi vine a crede. Ajungem la vorba reclamei: ”Daca vrei cu adevarat, poti!” M-am emotionat. Imi bate inima ca si cand mi-am vazut pt. prima data nevasta, desi la vremea aia nu stiam ca o sa-mi doresc sa-mi petrec alaturi de ea restul zilelor mele ... intre timp, am descoperit fericirea ... parca, putin prea tarziu ... bine ca ne dam, bine ca salvam. Gata ghiveciul, cine mai vrea sare, dupa gust.

I Have No Idea What You Are Talking About

1. este ok si cu echipa de 3 masini , dar eu consider ca la anumite probe o sa pierdeti mai mult timp.

2. nu sunt sigur ca toata lumea stie chiar toate cotloanele :wink:

Sa inteleg ca masinile trebuie sa fie intregi nu taiate doar de 2 locuri sau se poate participa cu orice tip de masina modificata (open sau extrem)?

Transsylvania Off Road Club

"ELEFANTUL"

Se poate cu orice masina ..dar atentie ca s-ar putea sa ajungeti pe drumuri publice ..

De aceea cerem mai multe detalii despre masini iar orientarea in traseu?dupa azimuturi si coordonate?

Transsylvania Off Road Club

"ELEFANTUL"

... este ok si cu echipa de 3 masini , dar eu consider ca la anumite probe o sa pierdeti mai mult timp.

Sau castigam timp, depinde din care parte privesti ... ca poate mie-mi place cu Fratica-n padure si-mi trag o entorsa la glezna sa ma duca in bratzica :ha: ... dupa Balul desfranatilor, mi-a marturisit ca ma place si m-a invitat la el in recamier :dr

ps: am cautat un zambaret pupacios si nu am gasit; in schimb, am vazut ca sunt o gramada de toyote ... hm, de cand este forumul asta monomarca?

Intrebare... va fii nevoie sa predam track-urile la sfarsitul zilei sau nu? Trebuie inregistrat track sau doar sa ajungem fiecare echipa in punctele GPS?

NISSAN PATROL GR

Corect ar fi, Fratica, Gigica si Yonica. Ce vreau sa spun ... veniti cu o masina lunga, ca daca veniti cu una scurta Stan si Bran si un Stbr (adica intermediar intre Stan si Bran), si mai trebuie sa scoateti un mos ratacit cu benisul rupt din padure, o sa va dea cu virgula ...

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use