Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Toamna in Apuseni 08-09 noiembrie 2014 Abrud

radu ovidiu
 Share

Recommended Posts

Re: Toamna in Apuseni 08-09 noiembrie 2014 Abrud

Domnu' Radu Ovidiu sper sa fie ceva domnisoare victimele nu mosi cu benisu' rupt cum insinueaza Marcel. Astfel Yonutz poate veni cu masina personala scurta si sa incapa toata lumea...

NISSAN PATROL GR

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

1501692795_poza1.jpg.944c814dbf60200e712041d8de5816d6.jpg123430605_poza5.jpg.58933c96c9000ada3bf6eebc7de69bab.jpg4113313_poza2.jpg.77049adc6279220075412f5a33753176.jpg238652078_poza3.jpg.e5fa883cc5eca7b4d317686bb07bac98.jpg493074062_poza4.jpg.5d6c0ff2f687c1c581e5ee166413fea5.jpg

Ceva poze din traseu .:wink:.. speram ca v-am starnit curiozitatea .

Va asteptam !

:grin:

nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet

Da da daaaaaa, cu dusteruuuuu, acuma-i mai pune niste maciuci sa mearga si la open ca la standard da clasa la toti trocarici astia cu roti de 35

DSC02051.thumb.JPG.efa75575c0e50f82caf7e59192460489.JPG

I Have No Idea What You Are Talking About

Salut.

De la Hunedoara-Deva 3 echipaje

nissan y61 lung cu elefantul copilot si sotia la volan.

Nissan y60 portocala mecanica cu Pinti pilot si Cioki copilot

Nissuzu cu subsemnatul pilot si sotia copilot.

Transsylvania Off Road Club

Ce ma bucur sa vad multa lume (noua) pe acest topic :br:rsp

Prin urmare dupa discuțiile cu Eugen alias Dakar dorim sa revenim dupa experienta placuta de anul trecut si bconfirmam si o echipa de la Oradea

Sa ne vedem cu bine! :h5

- G 300 TD - W460 - '90

Ce ma bucur sa vad multa lume (noua) pe acest topic :br:rsp

Prin urmare dupa discuțiile cu Eugen alias Dakar dorim sa revenim dupa experienta placuta de anul trecut si bconfirmam si o echipa de la Oradea

O echipa cu rezerva, prezent si eu, o sa fac echipa cu Bogdan si Eugen.

Abia astept!!!

De cazare ce se aude? Ar fi interesant sa stam toti la o pensiune nu:)? Gresesc?

200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent

De cazare ce se aude? Ar fi interesant sa stam toti la o pensiune nu:)? Gresesc?

Din pacate nu se poate la Pensiunea Filonul am sunatbazi si nu mai aveau camere asa ca mi-am rezervat la Silion care mai vrea va astept.

Nu stiu inca sub ce forma o sa ajung ...dar mort-copt tot vin!:h5

Din cate am inteles eu se strange ceva gasca din Bucuresti si imprejurimi...sektanti (oameni neseriosi cu masini serioase :ha:) ...ca de obicei ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

cred ca 99,99% suntem si noi prezenți cu doua nissanuri echipaje serioase cu pretentii atentie celor care au in vizor podiumul strategia este deja facuta frățica cu vrajeala, sergiu cu pălinca încă mai sapă în curte dupa ea , mana încă ma doare deci chem smurdul si ion mort/copt tre sa ia trofeul, strategia fiind facuta sa ne vedem cu bine

Prezent alaturi de @Iulian Popescu & @Yonutz & @Gigi Naste.

Fratica,ce citesc eu aici?

... ca poate mie-mi place cu Fratica-n padure si-mi trag o entorsa la glezna sa ma duca in bratzica :ha: ... dupa Balul desfranatilor, mi-a marturisit ca ma place si m-a invitat la el in recamier :dr

Vineri seara avem sedinta... aduc icoanele!Am zis! Auzi domne,in "bratzica" la fratica,recamier!?

Life's Too Short To Drive Boring Cars

Ce ganduri neserioase au unii... :ha:

E clar ca trebuie sa pun in masina multe piese de rezerva ...:ha1

Baieti, Keep Calm (sa nu se sperie concurenta) va rog eu, ne-am inteles? ... :ha:

Echipa tare ... Oradea von Calarasi McGiurgiu del Popesti ...Patrol powered of course ... :h5

Va rog sa ne rezervati ultimele doua locuri ... la geam ...cu vedere la mare! :h5

Pana la urma ne-am cazat undeva la 7-8km de Abrud ...in Bucium la pensiunea Casa Motilor sau asa ceva. Daca mai sunt doritori ...mai sunt camere ... acceptam plata ptr pont in lichide inflamabile (motorina, benzina ...uischi, palinca etc)

AMR ... 24h +/- cateva ore!

Ptr organizatori:

Se merge pe roadbook, track GPS, coordonate GPS sau dupa ...carul mare? Nu de altceva dar sa ne pregatim cum se cuvine logistica si strategia ... :x:dr :2dr :Hr:bc:ft

PS ... recamierul nu vine ...dar daca insistati si faceti curat dupa voi ...pot sa va inchiriez eu cu ora DORMEZA ... :ha:

Edited by Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Vineri seara avem sedinta... aduc icoanele!Am zis! Auzi domne,in "bratzica" la fratica,recamier!?

Sedinta, nesedinta, eu nu-mi deconspir pasarica. Sa fie clar! Pasarica mea este acoperita si asa va ramane. Si nu, nu e aia ce-mi bate in geam. Na, ca am semideconspirat-o. Gata ca ma deconspir cu totul.

I Have No Idea What You Are Talking About

Pentru participanti : se va merge pe coordonate GPS si bine inteles dupa caru mare (care il are ) :grin: .

Ne vedem la Abrud .

In primul rand multumiri Marcel pt copilotaj si multumiri Ro(Hu)bert si Marius pt rabdare si calm care au ajutat temperamentului meu... :)) :))

Acum am ajuns si noi acasa dupa cele 2 zile de paduri...

Jos palaria pentru organizare! Punctele GPS au fost super exacte! Cp-urile bine organizate de asemenea si probele speciale!

Conditiile de cazare si masa au fost super ok asa cum ne am si obijnuit de anul trecut!

Zona e splendida , lumea prietenoasa, iar organizatorii au creeat un cadru perfect!

Singurul reget e ca nu a terminat si gasca de la TM traseul in ziua 2 pentru a duce lupta pentru locul 1 pana la capat!

Inca o data multumiri si felicitari organizatoriilor! Ne am simtit perfect!

Edited by rd_adi
NISSAN PATROL GR

Acum am ajuns si noi acasa ..

Trebuie sa spun cateva cuvinte , vreau sa multumesc pe acesta cale , inca o data , voua celor care ati venit la evenimentul nostru , sa va felicit pentru felul cum ati mers in teren .

Parerea de rau ca nu a reusit toata lumea sa ajunga la finish .

Multumesc echipei mele care s-a ocupat de traseu si de buna desfasurare a evenimentului .

Multumesc sotiilor , prietenelor care ne inteleg nebunia si au fost alaturi de noi .

Felicit doamnele care au participat si au reusit sa parcurga traseul .

Felicit si pe aceasta cale toti participantii si pe cei care au reusit sa termine tot traseul.

Maine incerc sa pun ceva poze si aici .

Va asteptam si la anul in Abrud .

Nota 10 tuturor!! Ne vedem la anu'! :)

200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent

Felicitari organizatorilor pentru ospitalitatea si organizarea de care au dat dovada.La anul si nu numai ne vedem din nou....Noi ne-am simtit supeeer.

Incep prin a felicita toti participanti la acest eveniment si in mod special pe cei de pe podium respectiv baietii de la Cluj si Orastie,organizarea buna,un progres mare fata de anul trecut,foarte buna ideea cu ''recuperarea victimelor'',s a vazut ca nu e asa simplu de gasit punctul ziua dar sa mai cauti si noaptea drumuri de acces necunoscand zona,plus mai apar tot felul de obstacole gen defectiuni tehnice,multumesc coechipierilor mei ca am reusit un loc doi fara sa abandoneze desi erau pe cale sa o faca,una peste alta un eveniment reusit din punctul meu de vedere si sigur voi participa si la anul,felicitari tuturor !

Edited by marx5

Transsylvania Off Road Club

"ELEFANTUL"

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use