Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari

alin-jeep

Postări Recomandate

Re: Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari

Salut. Ma numesc Dan si sunt din Iasi . am cumparat de aprox 2 ani un jeep grand cherokee 2.7 crd an 2003 noiembrie (mentionez noiembrie pentru ca piesele de 2003 nu se potrivesc la gauri) , masina era ucisa , airbaguri sarite( scimbate ulterior) ...... probleme la greu .radiatorul de clima schimbat , injectoarele reconditionate , supapa presiune rampa schimbat , tot ce tine de directie schimbate , amortizoare schimbate ; o mare problema am cu bara de torsiune fata , nu gasesc decat noua si e o caruta de bani , mentionez ca pe fata are doua bare de torsiune una ce vine prin masca fata si cealalta ce am nevoie e prinsa de puntea fata stanga si in cealalta parte e prinsa de lonjeron dreapta . daca stiti un sh unde sa incerc pentru ca la toti care am sunat nu au asa ceva pe masinile dezmembrate. Multumesc

Acum cred ca nu stii care e stanga si dreapta masinii pentru ca tu spui asa :

,, e prinsa de puntea fata stanga si in cealalta parte e prinsa de lonjeron dreapta''

Doar la masinile cu volan pe dreapta sunt astfel prinse barele Panhard

21175094_1490708257672410_596689668_n.jpg.82e00f22d8ee54ddbc8a541016249417.jpg

Din poza asta se vede clar ca ne induci in eroare : bara este prinsa pe punte in partea dreapta si pe lonjeron in partea stanga

PS ..... al dracului de Caravelle care are bara Panhard :ha:

Editat de alin-jeep
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

http://www.girlshare.ro/3489916680.8

http://www.girlshare.ro/3489916681.9

http://www.girlshare.ro/3489916683

http://www.girlshare.ro/3489916685.2

primele 3 sunt cu bara ce am nevoie se vede cum atinge in capacul grupului si ultima este bara ce ziceam ca intra prin masca fata ce se gaseste pe toate modelele

Nu este ok felul in care tu incerci sa ne arati pozele , eu vad doar fete acolo (sau poate sunt mai putin instruit )

Citeste aici si incearca

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Tutorial-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini

Editat de alin-jeep
Link spre comentariu

Buna. Volanul e pe partea stanga . poza am facut-o dar sunt pe telefon deocamdata si nu pot sa o trimit . bara nu este a masinii fostul propietar a luat-o de pe un ww caravel si e mai scurta cu ceva mm . piese as mai avea nevoie dar trebuie sa rezolv intai cu bara ca imi sfarma capacul de la grup. revin cu poza

Hai ca esti primul care prezinta poze cu girlshare.

Revenind, ia una sh si schimba-i bucsele.Bucsele se gasesc mai nou si pe site-uri de piese auto din RO.

XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7
Link spre comentariu

Cam nu prea are cum sa atinga bara in capacul grupului decat daca ori este mutata puntea mai in fata din ceva brate mai lungi ,ori bara este deformata dar nu reiese din poza , ori ai si arcurile foarte moi - ori toate trei variantele

Cel mai bine sa nu ne mai batem noi capul . Cauta-l pe @symy139 care este din Iasi si se pricepe . sa isi foloseasca el inteligenta :grin:

Editat de alin-jeep
Link spre comentariu

Hai ca esti primul care prezinta poze cu girlshare.

Revenind, ia una sh si schimba-i bucsele.Bucsele se gasesc mai nou si pe site-uri de piese auto din RO.

Poti pune un cod te rog?

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Cred ca o bara panhard de masina cu volan pe dreapta montata pe masina cu volan pe stanga atinge capacul grupului.

'02 WG CRD - EGR delete

Link spre comentariu

Salutare dragi colegi am citit de la cap la coada tot topic-ul asta (mi-a luat cateva zile bune ) ca sa nu sara vreun coleg la mine daca pun si eu vreo intrebare legat de ceva ce s-a mai discutat,desi e greu de cautat ceva avand in vedere ca acest topic incet-incet depaseste 80 de pagini.

Foarte util acest topic,de altfel.Am mai adunat niste informatii.

Ce m-a deranjat era faptul ca desi unii colegi si-au documentat lucrarile cu poze multe si detaliate (probabil) si le-au incarcat aici pe forum ele (pozele) nu se vad. Cred ca site-ul de gazduire photobucket a sucombat si a inghitit cu el si pozele share-uite aici.Cred ca si site-ul imageshack a avut aceeasi soarta.Acum cativa ani am folosit acest site pana am observat ca nu mai merge.Acum folosesc postimage.org.Recomand.

Dar sa ne intoarcem la oile noastre.Poate va intrebati de ce am citit cu atata sarguinta acest topic.Raspunsul e simplu:am cumparat si eu un WG din 2003 de cateva zile.Am sa fac o prezentare detaliata despre masina intr-un topic separat.

Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be
Link spre comentariu

ted89195

Mersi! Sunt de poliuretan? Ca am avut de poliuretan si au tinut sub 20.000km

'02 WG CRD - EGR delete

Link spre comentariu

Ce m-a deranjat era faptul ca desi unii colegi si-au documentat lucrarile cu poze multe si detaliate (probabil) si le-au incarcat aici pe forum ele (pozele) nu se vad. Cred ca site-ul de gazduire photobucket a sucombat si a inghitit cu el si pozele share-uite aici.Cred ca si site-ul imageshack a avut aceeasi soarta.Acum cativa ani am folosit acest site pana am observat ca nu mai merge.Acum folosesc postimage.org.Recomand.

Photobucket functioneaza si acum, numai ca iti cere abonament de 400 dolari pe an pentru share. Eu am sute de fotografii la ei. Chiar ma gandeam cu cine iau legatura de pe forum sa pot inlocui fotografiile postate. Cred ca va trebui sa am drept de admin pentru editare mesaje mai vechi. Oare se poate ?

2095769881_tarifabonament.thumb.jpg.83b074352cde8aa0dd28be191763e389.jpg

Link spre comentariu

Mersi! Sunt de poliuretan? Ca am avut de poliuretan si au tinut sub 20.000km

Nu stiu , eu am avut unele negre Moog, nu cred ca au tinut 2000 km, la mine e si putin puntea nealiniata, ea fiind data in fata 2-3cm.

Am vazut solutii cu heim-joint-uri dar nu inteleg cum de nu trosneste rau, fiind 'fer' pe 'fer'.

Totusi, cred ca o sa imi comand altele de peste garla ceva poliuretan. Daca gasesti ceva interesant, zi-mi si mie.

Acum ma sacaie alea de la bara stabilizatoare, alea stoc, nu prea rezista la abuz de flexari. Am comandat ceva poliuretan sa vedem...

XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Din autodata :

[ATTACH=CONFIG]275663[/ATTACH]

In poza in dreptul diferentialului spate e doar semnul exclamarii.Se pune acelasi ulei 75W140 ca si in diferentialul fata?

Ulei in motor de care se pune? In poza scrie 5W30 (climat rece) sau 10W40 (climat moderat),iar eu la masina am un cartonas cu ultimul schimb de ulei cand s-a pus 5W40.Sunt bagat in ceata.De care sa pun si ce marca?multumesc

Link spre comentariu

Am inteles,multumesc

Doar ca un litru nu ajunge parca la un singur diferential.Trebuie 1,2 litri parca,nu?Atunci se iau 3 litri in total si ramane ceva de rezerva

Link spre comentariu

In poza in dreptul diferentialului spate e doar semnul exclamarii.Se pune acelasi ulei 75W140 ca si in diferentialul fata?

Ulei in motor de care se pune? In poza scrie 5W30 (climat rece) sau 10W40 (climat moderat),iar eu la masina am un cartonas cu ultimul schimb de ulei cand s-a pus 5W40.Sunt bagat in ceata.De care sa pun si ce marca?multumesc

Eu tot 5w40 folosesc. Poti pune orice ulei cu aprobarea Mercedes 229.1, 229.3 sau 229.5.

'02 WG CRD - EGR delete

Link spre comentariu

In motor eu am folosit ,folosesc si voi folosi doar 10W40 . In rest stiu multi care continua sa folosesca 5w40 dar se plang de probleme de presiune de ulei

:h5

Link spre comentariu

Stii ca am incercat 10w40 si a fost identic comportamentul. Oricum la cald e tot la fel viscozitatea :D

Stii si tu ca nu doar despre tine era vorba :grin:

....iar daca comportamentul este acelasi de ce 05W40 ?

Link spre comentariu

Buna. Un cod pentru semering grup spate iesire cardan (pinion de atac) ? . multumesc

codul piesei de origine 5072265AB

100712VNAT

Acesta este codul pe care il gasesti la distribuitorii Intercars si costa 71 lei maxim . Producatorul este National / Federal Mogul

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare