RudyV Postat Martie 13, 2015 Autor Partajează Postat Martie 13, 2015 Re: Sfat achizitie lada niva Asa da, anvelope cu profil Simex din cite vad. Ce dimensiuni au? da profil simex:banana 175/80/16(pana la urma am zis ca e mai bine cu dimensiunea originala)Marix Lion Le-am cumparat de la o firma din Brasov si sunt foarte multumit de cum am fost "tratat" ca client. Foarte profesionisti,preturi accesibile,mi-au oferit consultanta si dupa incheierea tranzactiei m-au contactat sa afle daca sunt multumit deci recomand cu placere daca nu se considera reclama,este vorba de anvelocom.ro (daca se considera reclama va rog sa stergeti postarea) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Martie 14, 2015 Partajează Postat Martie 14, 2015 Re: Sfat achizitie lada niva Cum s-a comportat masina cu noile anvelope? cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RudyV Postat Martie 14, 2015 Autor Partajează Postat Martie 14, 2015 Re: Sfat achizitie lada niva Cum s-a comportat masina cu noile anvelope? Incredibil de BINE!!!:banana M-am bagat cu ea in niste noroaie,urcari,coborari si se comporta excelent. Nu am avut pana acum ocazia sa conduc o masina de teren echipata cu simexuri dar am ramas uimit. Din pacate nu s-a filmat unde era mai "interesant" dar iata un filmulet cu joaca de azi si "acomodarea" cu simexuri :grin: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Martie 15, 2015 Partajează Postat Martie 15, 2015 Re: Sfat achizitie lada niva ...da cu tripla ce-ai avut?:wink: :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RudyV Postat Martie 15, 2015 Autor Partajează Postat Martie 15, 2015 Re: Sfat achizitie lada niva ...da cu tripla ce-ai avut?:wink: :ha: N-am avut nimic cu ea. Asa am cumparat masina,vreau sa cumpar una dar tot am amanat,nu am vrut sa dau 50 lei pe o tripla second,atunci mai bine fara :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Martie 15, 2015 Partajează Postat Martie 15, 2015 Re: Sfat achizitie lada niva Ce noroc au unii de dealuri in apropierea casei !!! :wink: Altii merg zeci sau chiar sute de km pentru a putea sa se dea si ei oleaca pe un deal ... :grin: Sa le stapinesti sanatos (noile anvelope) ! "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RudyV Postat Martie 15, 2015 Autor Partajează Postat Martie 15, 2015 Re: Sfat achizitie lada niva Ce noroc au unii de dealuri in apropierea casei !!! :wink: Altii merg zeci sau chiar sute de km pentru a putea sa se dea si ei oleaca pe un deal ... :grin: Sa le stapinesti sanatos (noile anvelope) ! Merci de urare :) Si da,pot sa spun ca am noroc:) Peisaj superb in orice directie te uiti si locuri superbe pentru offroad chiar in apropierea casei. Iubesc foarte mult natura,peisajele frumoase,la fel si sotia mea si asta a fost principalul motiv pentru care ne-am mutat din oras. Nimic nu se compara cu aerul proaspat si linistea de aici :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Martie 15, 2015 Partajează Postat Martie 15, 2015 Re: Sfat achizitie lada niva Salut si bravo pt achizitie!!! clar faci treabă/distracție mai bună acuma!! :grin: o să circuli si pe asfalt cu aceste anvelope? oare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RudyV Postat Martie 15, 2015 Autor Partajează Postat Martie 15, 2015 Re: Sfat achizitie lada niva Salut si bravo pt achizitie!!! clar faci treabă/distracție mai bună acuma!! :grin: o să circuli si pe asfalt cu aceste anvelope? oare? Nu circul pe asfalt. Ca sa ies pe camp sunt nevoit sa merg 70m pe asfalt :grin:,asta pana nu fac o poarta sa am iesire prin spate. Masina nu este inmatriculata asa ca evit plimbarile pe asfalt :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Martie 15, 2015 Partajează Postat Martie 15, 2015 Re: Sfat achizitie lada niva No faina treaba ,credeam ca a murit topicul sta.Da de unde....Rudy e pus pe treaba.Da-i bice!!!!! Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 Re: Sfat achizitie lada niva cred ca am eu o tripla de niva,daca o gasesc o donez cu mare placere.Multa bafta cu rusoaica !!!!:h5 Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RudyV Postat Martie 22, 2015 Autor Partajează Postat Martie 22, 2015 Re: Sfat achizitie lada niva cred ca am eu o tripla de niva,daca o gasesc o donez cu mare placere.Multa bafta cu rusoaica !!!!:h5 :banana:banana:banana As fi foarte recunoscator :) :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RudyV Postat Martie 22, 2015 Autor Partajează Postat Martie 22, 2015 (editat) Re: Sfat achizitie lada niva Si sa nu moara acest topic,sau sa devina plictisitor... O plimbare de weekend cu rusoaica : Editat Martie 22, 2015 de RudyV Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Re: Sfat achizitie lada niva Asa domnu' RudyV rasuceste cutitu-n rana ... dupa ce ne-ai spus ca tu practic ai off-road-ul la picioare, ne mai arati si imagini cu noroaie asa misto ... Masina merge foarte frumos ... ce-nseamna niste anvelope corespunzatoare !!! :wink: Si cind te gindesti ca unii se p...... pe LADA NIVA !!! :grin: "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Re: Sfat achizitie lada niva Am fost azi la Olanesti si am gasit tripla,este completa nu trebuie decat prinsa in suruburi si mufata la instalatie..,dar este putin prafuita si are o fisura mica,mica de tot pe centru,cam 2 cm.Daca o vrei sa imi spui cum sa o trimit,eu prefer cu fan curier si cred ca costa 20-25 lei.Sa nu uiti de adresa si tel pe pm. Frumoasa plimbarea cu rusoaica,deja imi e dor de a mea si imi amintesc cu drag prin cate peripetii am trecut impreuna cu ea....ma apuca nostalgia.Multa bafta! Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Re: Sfat achizitie lada niva si pe tine?:) :) apropo domnu Rudy inca am ramas dator sa iti trimic cel de-al doilea grup :) si tu ai ramas dator cu o palinca buna:) plus am un set de garnituri de grupuri originale la pachet :) doar ca e cam greu si daca ti le trimit pe fan curier te cam rup astia de bani :) mai bine da-mi un semn cand vii prin capitala sau te anunt eu cand ajung prin zona pe la tine :) nu prea curand e drept da nu se stie :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RudyV Postat Martie 22, 2015 Autor Partajează Postat Martie 22, 2015 Re: Sfat achizitie lada niva Am fost azi la Olanesti si am gasit tripla,este completa nu trebuie decat prinsa in suruburi si mufata la instalatie..,dar este putin prafuita si are o fisura mica,mica de tot pe centru,cam 2 cm.Daca o vrei sa imi spui cum sa o trimit,eu prefer cu fan curier si cred ca costa 20-25 lei.Sa nu uiti de adresa si tel pe pm. Frumoasa plimbarea cu rusoaica,deja imi e dor de a mea si imi amintesc cu drag prin cate peripetii am trecut impreuna cu ea....ma apuca nostalgia.Multa bafta! :tk:tk:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RudyV Postat Martie 22, 2015 Autor Partajează Postat Martie 22, 2015 Re: Sfat achizitie lada niva si pe tine?:) :) apropo domnu Rudy inca am ramas dator sa iti trimic cel de-al doilea grup :) si tu ai ramas dator cu o palinca buna:) plus am un set de garnituri de grupuri originale la pachet :) doar ca e cam greu si daca ti le trimit pe fan curier te cam rup astia de bani :) mai bine da-mi un semn cand vii prin capitala sau te anunt eu cand ajung prin zona pe la tine :) nu prea curand e drept da nu se stie :) Din pacate nu prea am drum deocamdata. (poate daca ma trimite la vre-un curs de la firma) Daca vii incoace(sau in zona,Odorhei de ex.) te rog sa-mi dai un semn. Cu palinca nu mai astept:) ca cine stie cand ne intalnim,totusi am sperante sa facem o intalnire aici in zona dar pana atunci iti trimit o "mostra" da-mi te rog un PM cu adresa :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RudyV Postat Martie 26, 2015 Autor Partajează Postat Martie 26, 2015 Re: Sfat achizitie lada niva Si rusoaica a primit cadou o tripla spate care se va monta pe ea in weekend :banana Multumiri lui Land Niva Luci :tk:tk:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 Re: Sfat achizitie lada niva multumiri si din partea mea:) monstrul a ajuns in siguranta astazi la mine:) nu mai scriu nimic ca ma ling pe degete:) asa ca ma bag la somn :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RudyV Postat Martie 26, 2015 Autor Partajează Postat Martie 26, 2015 Re: Sfat achizitie lada niva multumiri si din partea mea:) monstrul a ajuns in siguranta astazi la mine:) nu mai scriu nimic ca ma ling pe degete:) asa ca ma bag la somn :) Sa-ti fie de bine Dl. Karol :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RudyV Postat Martie 28, 2015 Autor Partajează Postat Martie 28, 2015 Re: Sfat achizitie lada niva Si daca tot a plouat am iesit un pic sa vedem daca ii place noroiul :) Iata cateva secvente(locuri numai bune pentru intalnire:wink:): 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Martie 28, 2015 Partajează Postat Martie 28, 2015 (editat) Re: Sfat achizitie lada niva frumoasa iesire,se comporta bine natasha....iti trebuie neaparat troliu,masina are decat blocant central si daca o pui pe un "sleau" cum trebuie nu o mai scoti.Am vazut ca iesi singur la balaceala,de acord,simexul face legea,dar nu intotdeauna,deci un troliu de 9500 lb este perfect si nu este nici scump,nu iti trebuie ceva profi de competitie,iti trebuie ceva sa te traga 1m,o chinezarie ,conteaza foarte mult si cand ramai face toti banii...Multa bafta!! Editat Martie 28, 2015 de Land Niva Luci Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RudyV Postat Martie 28, 2015 Autor Partajează Postat Martie 28, 2015 Re: Sfat achizitie lada niva frumoasa iesire,se comporta bine natasha....iti trebuie neaparat troliu,masina are decat blocant central si daca o pui pe un "sleau" cum trebuie nu o mai scoti.Am vazut ca iesi singur la balaceala,de acord,simexul face legea,dar nu intotdeauna,deci un troliu de 9500 lb este perfect si nu este nici scump,nu iti trebuie ceva profi de competitie,iti trbuie ceva sa te traga 1m,o chinezarie ,conteaza foarte mult si cand ramai face toti banii...Multa bafta!! Si altfel arata cu tripla spate :wink: Multumiri inca o data,probabil ai vazut ca l-am montat :) Da intradevar un troliu mi-ar prinde bine fiindca asa nu prea am curaj sa intru pe trasee mai hard,de iesit nu am gasit cu cine,sunt cativa(vitara,samurai,hilux,land cruiser)cu masini 4x4 dar mai mult pe forestiere umbla si nu se baga in noroi:ha::uameni.Am un hi-lift dar nu ajuta in unele situatii. In aprilie daca nu intervine ceva chiar sunt hotarat sa achizitionez un troliu insa am doua motive care ma pun pe ganduri :) Prima bineinteles bugetul...nu stiu daca as gasi ceva second sau merita sa cumpar second si nou parca ajunge la 300eur Al doilea motiv ar fi greutatea troliului...ma cam deranjeaza faptul sa "agat" pe botul masinii cel putin 45kg(cu suport cu tot) si la faza asta chiar va adresez o intrebare: Greutatea troliului este sesizabila? Ma dezavantajeaza mult? (nu radeti de mine daca intrebarea este stupida:ha:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 28, 2015 Partajează Postat Martie 28, 2015 Re: Sfat achizitie lada niva Poti compensa greutatea troliului,cu un kit de inaltare si scapi de grija asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate