rd_adi Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautari Toyota mi-am luat PATROL Stiu masina. E o masina aproape impecabila. Rar ai sa gasesti Patrol in starea asta! Sa o folosesti sanatos! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 12, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautari Toyota mi-am luat PATROL Stiu masina. E o masina aproape impecabila. Rar ai sa gasesti Patrol in starea asta! Sa o folosesti sanatos! multumesc din suflet...ma bucur sa aud ca am luat o masina buna .Am fost la o revizie generala la Hotel 4x4 si s-au constatat urmatoarele : trebuie inlocuit un tampon cutie viteze , un tampon motor , si cateva bucse , rulmentul de la placa de presiune face un zgomot discret si va fi inlocuit tot ambreiajul , bucsi bara stabi ar trebui inlocuite , dar jos cu barile , amortizoarele spate curg(motiv pt suspensie noua) , desi mi sa recomandat OME voi merge pe iron man :D +5 si gume cooper stt (inca nu stiu daca 31 sau 33 ca as vrea sa menstin latimea de 10.5 si 33 are 12.5 ) Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautari Toyota mi-am luat PATROL Daca pui suspensie +5, merge 33/12.5x15, arata bine, altfel 31 o sa para mici. Eu zic sa pui suspensia prima data si vezi cum arata, ca ce ai tu sunt 31 si poti sa vezi daca vrei 33. Succesuri:wink: TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 12, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautari Toyota mi-am luat PATROL Daca pui suspensie +5, merge 33/12.5x15, arata bine, altfel 31 o sa para mici. Eu zic sa pui suspensia prima data si vezi cum arata, ca ce ai tu sunt 31 si poti sa vezi daca vrei 33. Succesuri:wink: pai asa m-am si gandit sa fa...suspensia trebuie neaparat in primul rand pt ca a mea e pe duca si apoi gume:)...tu ce gume ai pe a ta? marca si dimensiuni.. Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautari Toyota mi-am luat PATROL Am Simex Extreme Trekker 35/10.5x15, suspensie OME +5 si BL de 5cm, Patrolul meu e sasiul din hala cu Simex, suspensia galbena cu motor pe el si caroseria visinie de afara. TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 12, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2015 (editat) Re: Dupa 6 luni de cautari Toyota mi-am luat PATROL Am Simex Extreme Trekker 35/10.5x15, suspensie OME +5 si BL de 5cm, Patrolul meu e sasiul din hala cu Simex, suspensia galbena cu motor pe el si caroseria visinie de afara. l-am admirat man , sasiul zici ca e din fabrica scos , super lucrare , felicitari baietilor de la Hotel 4x4 si tie pt buget :D , nu mai stiam exact ce dimensiuni ai la gume ...stii ce am vrut sa te mai intreb? se pot monta blocanti de la spartan locker pe puntea fata si spate? sunt ok sau se distrug repede? imi poti lasa un nr de tel pe pm sa te bazai 2 min cu cateva intrebari? :D Editat Februarie 12, 2015 de timberland0910 Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Februarie 14, 2015 Partajează Postat Februarie 14, 2015 (editat) Re: Dupa 6 luni de cautari Toyota mi-am luat PATROL Ambreiajul la Patrol face galagie tot timpu'. Schimbarea kitului de ambreiaj va rezolva problema zarnaitului doar pt cateva zile... Roti de 33' minim trebuie sa pui pe masina. Suspensia Iron Man Foam Cell o recomand cu caldura. Eu zic ca e mult peste OME. Blocant spate merita original Nissan sau Arb. Blocant fata eu zic ca nu iti trebuie. Daca consideri totusi ca vrei sa ai un blocant fata, alege calitatea! ARB e vatianta ideala. Editat Februarie 14, 2015 de rd_adi NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 14, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2015 (editat) Re: Dupa 6 luni de cautari Toyota mi-am luat PATROL Ambreiajul la Patrol face galagie tot timpu'. Schimbarea kitului de ambreiaj va rezolva problema zarnaitului doar pt cateva zile... Roti de 33' minim trebuie sa pui pe masina. Suspensia Iron Man Foam Cell o recomand cu caldura. Eu zic ca e mult peste OME. Blocant spate merita original Nissan sau Arb. Blocant fata eu zic ca nu iti trebuie. Daca consideri totusi ca vrei sa ai un blocant fata, alege calitatea! ARB e vatianta ideala. si care este cauza zarnaitului de rulment dupa schimbarea kit-ului de ambreiaj ? ca e deranjant :(...eu schimb ambreiajul mai mult pt ca patineaza , mai ales in marsarier si cu rotile virate si prinde foarte jos...http://www.ironman4x4.ro/product.php?id_product=1256 despre asta zici?(vad ca este inclus in paketkit de coborare cutie de viteze ,,este necesar la lift +5?) roti o sa pun cooper stt 33x12,5x15 , inca nu stiu daca pe jantele actuale sau pe astea Editat Februarie 15, 2015 de Max Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Februarie 14, 2015 Partajează Postat Februarie 14, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautari Toyota mi-am luat PATROL Bucsa din placa de ambreiaj suna... Kitul Iron Man e super ok. Nu ai nevoie de bucsi caster. La masina scurta e nevoie de kit de coborare cutie. Cooper STT sau Maxxis Creepy Crawler iti recomand. NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 15, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautari Toyota mi-am luat PATROL Bucsa din placa de ambreiaj suna... Kitul Iron Man e super ok. Nu ai nevoie de bucsi caster. La masina scurta e nevoie de kit de coborare cutie. Cooper STT sau Maxxis Creepy Crawler iti recomand. merita diferenta de bani de la http://www.ironman4x4.ro/product.php?id_product=143 -la http://www.ironman4x4.ro/product.php?id_product=1339 de bucsile caster de ce nu este nevoie? multumesc Mihai Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 15, 2015 Partajează Postat Februarie 15, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautari Toyota mi-am luat PATROL Poate te inspira :grin: un topic mai vechi de-al meu... :wink: Succes! :h5 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?58759-Istoria-Tractozaurului&highlight=istoria+tractozaurului Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 15, 2015 Partajează Postat Februarie 15, 2015 (editat) Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Dupa 6 luni de cautari Toyota, mi-am luat PATROL! ...sau "mintea romanului cea de pe urma". Felicitari :h5 Editat Februarie 15, 2015 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 15, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2015 (editat) Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! ...sau "mintea romanului cea de pe urma". Felicitari :h5 cam asa ceva , prietenii mei au toyote , eu am vrut di=oar sa fiu putin mai aparte, sper sa nu fi gresit , modificarile(gume suspensiii ,bari ,roofrack le voi face toate odata ca sa vad ceva schimbare,si asta se va intampla doar prin aprilie din pacate..danke schon herr Vio :) chestia fun e ca dupa ce a condus si sotia Patrolul m-a intrebat: " nu iti cauti tu modelul lung sa imi lasi mie PATROLUL asta?" ea conducand acum un suvuletz Honda H-RV :)) a zis ca se conduce mukt mai ok dihania decat H-RV-ul ...sa o fi vazut cum schimba treptele la 3500-4000 de ture :)) Editat Februarie 15, 2015 de timberland0910 Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2015 (editat) Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! ...sau "mintea romanului cea de pe urma". Felicitari :h5 LA MINUTUL (1-11) OARE NU ESTI TU? Editat Februarie 17, 2015 de timberland0910 Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! LA MINUTUL (1-11) OARE NU ESTI TU? Nici vorba, eu nu fac de astea... ; eu nu tîrîi sufele dupa mine. Uite dovada: :ha::ha::ha: :h5 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 18, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Nici vorba, eu nu fac de astea... ; eu nu tîrîi sufele dupa mine. Uite dovada: :ha::ha::ha: :h5 am facut-o si eu saniuta chiar a doua zi cand am luat-o ...era sa ma aleg cu o reparatie gratuita a unui gard mocanesc si eventual cu niste bote pe cocoasa :D...am facut greseala de am franat pe o inclinatie mare si a inceput sa danseze :)) .m-am cam c@#at pe mine.. Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 26, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! a schimbat cineva difuzoarele la y60? cele actuale suna ca dracu :) Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! a schimbat cineva difuzoarele la y60? cele actuale suna ca dracu :) Eu. Am pus Blaupunkt 2 cai coaxial, cu membrana de carbon. Suna extraordinar de bine pt. clasa lor; ...asta cînd asculti muzica în parcare cu motorul oprit. În timpul mersului, e mai putin calitativ din motive de motor, MT-uri, Turbo, cardane si alte zgomote de fond.:ha: Nu le pot poza, dar sînt cam asa: http://www.caraudio24.de/Lautsprecher/130-mm/Blaupunkt/Blaupunkt-BGx-542-HP-13-cm-2-Wege-Lautsprecher-mit-170-Watt-RMS-40-Watt::18561.html?refID=froogle Si eu am cautat mult ceva "tare" si care sa încapa. E mic spatiul în profunzime în usa din fata a Patrolului. Cica în spate e mai mult loc si încap "diff-uri" normale. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marckovacs Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Eu mi-am pus Sony Xplod, cele mari, ovale si sunt foarte multumit de ele. Desi a trebuit sa tai serios din panourile de pe usi si imi stau si acum difuzoarele cam in aer :)) Cele originale suna intr-adevar foarte rau NISSAN PATROL Y60 2.8 - Maxxis Trepador - IronMan FoamCell Pro - ARB Air Locker - Warn Tabor 12000 - Sparco Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Eu nu am vrut sa modific/tai nimic. Blaupunct-urile au o adîncime de 4,8cm. Încap la fix în locul originalelor. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 26, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! eu vreau sa le schimb doar pt a le folosi pt medii si inalte , ca pe partea de bass isi va face treaba un subwoofer activ :) mic ,doar sa completeze bassul Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 26, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Eu nu am vrut sa modific/tai nimic. Blaupunct-urile au o adîncime de 4,8cm. Încap la fix în locul originalelor. deci trebuie cautate ceva diffuri "plate" sa nu mearga mult in adancime Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 26, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Eu mi-am pus Sony Xplod, cele mari, ovale si sunt foarte multumit de ele. Desi a trebuit sa tai serios din panourile de pe usi si imi stau si acum difuzoarele cam in aer :)) Cele originale suna intr-adevar foarte rau salut , ai reusit sa montezi suspensia? cum e? ca luna viitoare urmez eu la suspensie :) Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marckovacs Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Da, am montat-o azi [ATTACH=CONFIG]237877[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]237878[/ATTACH] E super tare, avand in vedere ca Patrolul meu era foarte lasat, mai ales pe spate. Amortizoarele astea Foam-Cell Pro sunt foarte bune, le recomand cu caldura. Acuma mai trebuie sa testez suspensia in teren sa vedem cum se comporta. NISSAN PATROL Y60 2.8 - Maxxis Trepador - IronMan FoamCell Pro - ARB Air Locker - Warn Tabor 12000 - Sparco Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 27, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Da, am montat-o azi [ATTACH=CONFIG]237877[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]237878[/ATTACH] E super tare, avand in vedere ca Patrolul meu era foarte lasat, mai ales pe spate. Amortizoarele astea Foam-Cell Pro sunt foarte bune, le recomand cu caldura. Acuma mai trebuie sa testez suspensia in teren sa vedem cum se comporta. pe asfalt la denivelari cum se comporta? scutura rau? Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate