Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL !

timberland0910

Postări Recomandate

• Răspunsuri 213
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL !

Nu am apucat sa ies inca cu suspensia noua, masina e tot in service. Maine ies si iti spun cum se simte.

NISSAN PATROL Y60 2.8 - Maxxis Trepador - IronMan FoamCell Pro - ARB Air Locker - Warn Tabor 12000 - Sparco
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am apucat sa ies inca cu suspensia noua, masina e tot in service. Maine ies si iti spun cum se simte.

NO OFFENCE, dar daca nu ai mers cu ele, cum poti sa le recomanzi "cu caldura"? :cn

Da, am montat-o azi

[ATTACH=CONFIG]237877[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]237878[/ATTACH]

E super tare, avand in vedere ca Patrolul meu era foarte lasat, mai ales pe spate. Amortizoarele astea Foam-Cell Pro sunt foarte bune, le recomand cu caldura. Acuma mai trebuie sa testez suspensia in teren sa vedem cum se comporta.

Editat de Patrolator

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Doar punand mana pe ea simti si vezi ca e superioara unei suspensii nitro-gas, si pe langa asta masina s-a asezat foarte bine dupa ce am montat-o.

NISSAN PATROL Y60 2.8 - Maxxis Trepador - IronMan FoamCell Pro - ARB Air Locker - Warn Tabor 12000 - Sparco
Link spre comentariu

Doar punand mana pe ea simti si vezi ca e superioara unei suspensii nitro-gas, si pe langa asta masina s-a asezat foarte bine dupa ce am montat-o.

Asta e cu adevarat un argument.

Link spre comentariu

NO OFFENCE, dar daca nu ai mers cu ele, cum poti sa le recomanzi "cu caldura"? :cn

:g mi-ai luat vorbele de pe limba

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

Nu fiti rai....a gresit omul topicul....cred ca aici a vrut sa-si spuna parerea :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79397-Caut-masini-pentru-testare-postare-comentarii-pt-suspensii-Ironman4x4

Link spre comentariu

Îmi cer scuze. Acum am vazut vîrsta. E OK baiatul.

@Astral: sterge te rog postarile mele din acest topic. M-a luat gura pe dinainte. :sr

:tk

sa stii ca tot mai multi oameni trec de la ome la ironman si sunt multumiti :) si eu tot ironman voi pune si nu din considerente de pret pot ca sut cam pe acolo , pt simplu fapt ca nu imi place sa ma iau dupa turma :D daca is bune le tin daca nu iau altele ca mai sunt si alte firme , dar OME in nici un caz :D

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

...'dar OME in nici un caz' ... caz in care se naste din pura curiozitate intrebarea : de ce ?

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

pot sa iti dau eu un raspuns?ca sa fie ca englezii:MAI SPECIAL!numa engezii is cu volanul pe partea gresita,numa ei au lire,in toata europa.de ce?sa nu se ia dupa turma.

Link spre comentariu

O parere personala...poate cu injuraturi din partea unora...OME, Ironman, suspensie stock noua...toate o apa si-un pamant (in afara de faptul ca la OME si Ironman ai posibilitatea de lift) din punct de vedere al flexarii puntilor (ma ales fata). Vrei sa fii diferit si sa ai ceva deosebit pe/sub masina, incearca ORI Struts, e ceva mai scumpa si necesita modificari dar satisfactia...priceless. Spun de pe acum ca nu am avut nici una din variantele de mai sus pe masina dar le-am vazut la treaba in teren (OME, IRON) si nu m-a impresionat niciuna. Nu am avut ocazia sa merg si nici macar sa vad in actiune o suspensie ORI dar cel putin din fata monitorului pare ca lucreaza intr-un mare fel. Ma insel oare? Voi ce parare aveti?

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

ai dreptate,insa eu consider ca si asa cele doua au preturi mari,da sa mai pui ori si totul sa te duca cat juma masina......

Link spre comentariu

sa stii ca tot mai multi oameni trec de la ome la ironman si sunt multumiti :) si eu tot ironman voi pune si nu din considerente de pret pot ca sut cam pe acolo , pt simplu fapt ca nu imi place sa ma iau dupa turma :D daca is bune le tin daca nu iau altele ca mai sunt si alte firme , dar OME in nici un caz :D

Pai daca tot mai multi trec pe Ironman, înseamna ca ramîn tot mai putini pe OME, adica aceeia vor fi mai "exclusivi" si ceilalti vor fi turma. Dar ca sa mergi pe un numar sigur si sa fi sigur "ciobanul" turmei, pune-ti suspensia din poza si i-ai spart pe toti.

Succes :h5

pics_med_7215_170894_1992_nissan_patrol_gr_203.jpg.6a9726fbe6f63610a544b574f70df980.jpg

Link spre comentariu

Pai daca tot mai multi trec pe Ironman, înseamna ca ramîn tot mai putini pe OME, adica aceeia vor fi mai "exclusivi" si ceilalti vor fi turma. Dar ca sa mergi pe un numar sigur si sa fi sigur "ciobanul" turmei, pune-ti suspensia din poza si i-ai spart pe toti.

Succes :h5

[ATTACH=CONFIG]238600[/ATTACH]

succesul l-am intalnit de mult ,dar multumesc oricum :)

nu multumesc :no :grin: ...e prea lowride

dar de ce nu vormeste nimeni despre Terrain Tamer sau Dobinsons Spring & Suspensions ?

eu as pune sincer suspensia originala completa ca la ce folosesc eu masina e ok si cu cea originala ,dar e mai scumpa decat ironman .

Editat de timberland0910
Link spre comentariu

...'dar OME in nici un caz' ... caz in care se naste din pura curiozitate intrebarea : de ce ?

pt ca m-au intrebat mai multi "nepriceputi" cand am luat masina daca imi pun telescoape dinalea GALBENE :old MAN EMU ... :grin: acuma lasand gluma la o parte : Daca toata lumea lauda OME eu vreau sa pun Ironman ca am auzit ca asa au tamplarii si fiind si eu tamplar la randul meu tin cu breasla :D

La fel am procedat si pe vremea cand eram pasionat de decibeli multi in masina si era la moda Sony ,Pioneer ,Kenwood eu foloseam Headunit ////ALPINE si difuzoare Hertz ,Rockford Fosgate ,DD , de ma intreba lumea ca ce firme is astea chinezesti? :))

Editat de timberland0910
  • Like 1
Link spre comentariu

.... Daca toata lumea lauda OME eu vreau sa pun Ironman ca am auzit ca asa au tamplarii si fiind si eu tamplar la randul meu tin cu breasla :D

buna rau asta, si damn, nu stiam ca sunt tamplar, da s-ar putea sa imi placa :ha:

Too much of a good thing can be wonderful.
Link spre comentariu

ca sa poti face comparatie,trebuie sa le fi vazut sau testat pe amandoua.asa din vorbe is povesti cu pesti.si daca e sa nu fie in rand cu turma,de ce ti-ai luat Patrol?:wink:

Link spre comentariu

ca sa poti face comparatie,trebuie sa le fi vazut sau testat pe amandoua.asa din vorbe is povesti cu pesti.si daca e sa nu fie in rand cu turma,de ce ti-ai luat Patrol?:wink:

Pai in cercul meu de prieteni doar eu am PATROL(restul au Toyota,Mitsubishi,Suzuki) :banana ,deci cunt mai aparte oarecum :-P si eu la comunitatea reala din care fac eu parte ma raportez nu la cea virtuala de pe forum de aia am scris ca nu vreau OME , ca toti prietenii mei au , iar eu voi testa IronMan pe pielea si buzunarul meu,deci sa ne intelegem FACEAM REFERIRE LA CERCUL MEU DE PRIETENI nu la userii de pe forum :) de testat am testat ome pe masinile lor , acum voi testa Ironman pe masina mea ca sa pot face o comparatie

Editat de timberland0910
Link spre comentariu

[/size][/color]

Pai in cercul meu de prieteni doar eu am PATROL(restul au Toyota,Mitsubishi,Suzuki) :banana ,deci cunt mai aparte oarecum :-P si eu la comunitatea reala din care fac eu parte ma raportez nu la cea virtuala de pe forum de aia am scris ca nu vreau OME , ca toti prietenii mei au , iar eu voi testa IronMan pe pielea si buzunarul meu,deci sa ne intelegem FACEAM REFERIRE LA CERCUL MEU DE PRIETENI nu la userii de pe forum :) de testat am testat ome pe masinile lor , acum voi testa Ironman pe masina mea ca sa pot face o comparatie

Ah, scuze, credeam ca de noi e vorba;

Apropos, numai de curiozitate. Cînd vorbesti CU prietenii tai din comunitatea reala, tot turma le spui, sau îi numesti asa doar în cea virtuala cînd vorbesti DESPRE ei? :ha:

:h5

Editat de Patrolator

Link spre comentariu

Ah, scuze, credeam ca de noi e vorba;

Apropos, numai de curiozitate. Cînd vorbesti CU prietenii tai din comunitatea reala, tot turma le spui, sau îi numesti asa doar în cea virtuala cînd vorbesti DESPRE ei? :ha:

da , tot turma le spun ca ne permitem :wink:, ca doar suntem prieteni si nu suntem suparaciosi , cu ei imi permit ca ne cunoastem (ei sunt turma de mioare ,iar eu sunt lupul cel bun), cu colegii de pe forum nu imi permit sa folosesc astfel de apelative pt ca asa e frumos si normal sa pastrez o oarecare decenta :cl

Editat de timberland0910
Link spre comentariu

gandirea omului ma depaseste si eu ma cam opresc aici.este un proverb,da nu il mentionez aici,asa ca spor la "simtit fain"

• Like 1
Link spre comentariu

gandirea omului ma depaseste si eu ma cam opresc aici.este un proverb,da nu il mentionez aici,asa ca spor la "simtit fain"

da bo$$ sunt odihnit , daca la proverbul ala te referi ;) nu ne suparam ca doar oameni PROSTI se supara ...fiecare traieste viata cum poate : altul merge la lucru la patron , altul isi face banii in curte , altul sta la jacuzzi in curte ...la care cum ii ajuta dumnezo ....dar este o vorba : OAMENII BUNI INCAP ORIUNDE ;) unu da cu sapa altu bate apa (la -15 grade)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare