cos Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Pai chiar si cu bara de directie mai groasa cred ca masina tot s-at fi zbatut ea si pana la urma ( ceva ) isi lua zborul ... nu e o problema de mecanica in sine , mai mult de pilot(aj) ... oarecum . Toti indoaie cate ceva , ca nu-i Dacie ... ... dar na , acum daca tot ai strambat-o , sa-ti fie de bine ... Poate e timpul sa treci la bara cu capete separate ... usor de reglat , usor de inlocuit . Personal prefer inaltare medie din suspensie ( +5 cm ) si un bodylift modest (+ 2 sau 3 cm ) . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Iulie 26, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Pai chiar si cu bara de directie mai groasa cred ca masina tot s-at fi zbatut ea si pana la urma ( ceva ) isi lua zborul ... nu e o problema de mecanica in sine , mai mult de pilot(aj) ... oarecum . Toti indoaie cate ceva , ca nu-i Dacie ... ... dar na , acum daca tot ai strambat-o , sa-ti fie de bine ... Poate e timpul sa treci la bara cu capete separate ... usor de reglat , usor de inlocuit . Personal prefer inaltare medie din suspensie ( +5 cm ) si un bodylift modest (+ 2 sau 3 cm ) . chestia e ca era iarba inalta si nu aveam cum sa vad cioata :( ,care a intrat exact intre bara de directie ( exact unde e prinderea de amortizor ) si punte .Daca aveam drujba la mine rezolvam in 2 minute , asa am tot batut eu cu toporisca pana mi-au sarit umerii din loc dar degeaba...atata am dat inainte si inapoi pana am smuls cioata din radacini :) ...acuma sper sa nu fi fortat si ceva pe la caseta de directie heavy duty :|....culmea ca inainte imi tragea masina stanga acum merge drept dupa strambarea barii panhard...are ceva daca umblu asa cu masina pana reusesc sa fac alta bara?... daca pun 3 cm bodylift pe langa cei +5 pe care ii am mai tre sa modific ceva pe la masina ? Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Putin spre deloc ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Iulie 27, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Putin spre deloc ... poti fi mai explicit te rog? la un bodylift de 3 cm ce anume trebuie modificat? la schimbatorul de viteze trebuie cioplit putin sa intre in treapta 2 si 4? sau nu e necesar? gatul rezervorului trebuie lungit si el cumva? Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian_c Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Schimbatorul nu stiu exact daca trebuie modificat. Atentie: Bara fata si bara spate sunt prinse de sasiu. Daca ridici caroseria ramane gaura. Trebuie modificate prinderile pentru a le putea ridica si pe ele. Cam multa munca si bataie de cap. Dar nu imposibil. Nissan Patrol Y60 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Iulie 27, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Schimbatorul nu stiu exact daca trebuie modificat. Atentie: Bara fata si bara spate sunt prinse de sasiu. Daca ridici caroseria ramane gaura. Trebuie modificate prinderile pentru a le putea ridica si pe ele. Cam multa munca si bataie de cap. Dar nu imposibil. eu as ridica mai mult sa pot spala cu jetul mai bine intre caroserie si sasiu..cat despre gaura nu prea ma deranjaza 2-3 cm Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat August 24, 2015 Autor Partajează Postat August 24, 2015 (editat) Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! azi am depistat o gaura suspecta in bloc . Vazut din lateral stanga , de pe partea soferului chiar sub tubulatura metalica de la turbo ...pun 2 poze poate ma dumireste si pe mine cineva ce e acolo sau ce ar trebui sa fie ...nu este scurgere de lichid pe la acea gaura , nu consuma ulei , masina merge foarte bine , dar am eu o neliniste...nimeni nimic? Editat August 25, 2015 de timberland0910 Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat August 27, 2015 Partajează Postat August 27, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! PARE a fi in stanga suportului de motor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat August 27, 2015 Partajează Postat August 27, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! am cautat si m-am uitat si nu am vazut nici o gaura, tot ce am pe acolo gauri sunt cu capace dealea de tabla in rest nimic... ori nu ma uit eu unde trebuie ori poate tu ai un capac deala sarit... nu stiu ce sa spun poate are cineva un motor dat jos de pe caroserie si vede mai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat August 27, 2015 Autor Partajează Postat August 27, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! PARE a fi in stanga suportului de motor? da acolo este Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat August 27, 2015 Autor Partajează Postat August 27, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! am cautat si m-am uitat si nu am vazut nici o gaura, tot ce am pe acolo gauri sunt cu capace dealea de tabla in rest nimic... ori nu ma uit eu unde trebuie ori poate tu ai un capac deala sarit... nu stiu ce sa spun poate are cineva un motor dat jos de pe caroserie si vede mai bine dar daca este sarit dopul de ce nu curge nimic pe acolo? sa p[un altul sau sa las asa? Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat August 31, 2015 Autor Partajează Postat August 31, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! rog un posesor de y60 care are montat snorkel sa faca o poza doua sa vad cum s-au legat la carcasa filtrului de aer Multumesc Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Din motive de tehnica imaginii io nu poci pune poze ... dar , poate pune Karol ceva poze cu o muratura , a dansului ... O rezolvare 'pe original' se poate face folosind carcasa de filtru de aer de la K160/260 care are racordul lateral deja existent . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Cand e gata cotetul meu luni sau marti iti fac poza cu noul filtru de aer cumparat (ceva sport cu carcasa rotunda) care permite direct legarea snorkelului pe lateral. Pret filtru sport cu carcasa cu tot cam 195 lei (asa am inteles de la chirurgul meu ca el s-a ocupat de cumparare) :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Septembrie 11, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Cand e gata cotetul meu luni sau marti iti fac poza cu noul filtru de aer cumparat (ceva sport cu carcasa rotunda) care permite direct legarea snorkelului pe lateral. Pret filtru sport cu carcasa cu tot cam 195 lei (asa am inteles de la chirurgul meu ca el s-a ocupat de cumparare) iti multumesc....dar oare filtrul sport nu este cam permisiv pt prafurile prin care umblam noi?...oricum eu am cumparat prefiltrul acela de tractor si voi pune ulei in el pt a retine cat mai mult praf in el Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! rog un posesor de y60 care are montat snorkel sa faca o poza doua sa vad cum s-au legat la carcasa filtrului de aer Multumesc http://forum.club4x4.ro/showthread.php?71333-Filtru-de-aer-quot-Designed-amp-Handmade-by-Vio-quot Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Septembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?71333-Filtru-de-aer-quot-Designed-amp-Handmade-by-Vio-quot multumesc mult Vio!!! Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Octombrie 5, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! daca tot am facut mici reparatii la tinichigerie am zis sa nu revopsesc tot verde si m-am jucat putin cu culorile , mai e putin de lucru dar in mare parte cam asa a iesit Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Chiar a iesit frumos. Pacat ca nu exista vopsea rezistenta la crengi :ha1 :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Octombrie 5, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Chiar a iesit frumos. Pacat ca nu exista vopsea rezistenta la crengi :ha1 ai dreptate , dar asa e mai usor de retusat in caz de ceva :) Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fedor Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! ai dreptate , dar asa e mai usor de retusat in caz de ceva :) Foarte tare a iesit; ma gandeam sa o colantez si eu gen camuflaj, in felul asta o protejez si de zgarieturi. Sper sa nu ma cert cu politia ca e o alta culoare decat in talon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! si mie imi place cum a iesit :h5 Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Auzi , am si eu o intrebare la "organ" - Domnu' politau spuneti-mi va rog ce culoare are masina mea (daca comenteaza) el o sa zica ce e gri , ba ca e verde, la care tu (eu) o sa raspundem ca de fapt culoarea preponderenta este ce vrem noi :) Si eu intentionez sa o fac ceva de genul , mai ales ca a mea in acest moment scrie in talon ca e verde, asa ca o sa bag masiv diverse nuante de verde sa vad ce comentarii baga "organul" :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Octombrie 5, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Foarte tare a iesit; ma gandeam sa o colantez si eu gen camuflaj, in felul asta o protejez si de zgarieturi. Sper sa nu ma cert cu politia ca e o alta culoare decat in talon pai e simplu , mergi la rar si iti trece culoarea de baza + multicolor in carte si de acolo vopsesti cat timp tii msina ce culori vrei ;) Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Octombrie 5, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2015 (editat) Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Auzi , am si eu o intrebare la "organ" - Domnu' politau spuneti-mi va rog ce culoare are masina mea (daca comenteaza) el o sa zica ce e gri , ba ca e verde, la care tu (eu) o sa raspundem ca de fapt culoarea preponderenta este ce vrem noi :) Si eu intentionez sa o fac ceva de genul , mai ales ca a mea in acest moment scrie in talon ca e verde, asa ca o sa bag masiv diverse nuante de verde sa vad ce comentarii baga "organul" daca bagi mai multe nuante din aceeasi culoare nu va zice nimeni nimc dar daca combini mai multe CULORI e altceva...eu am ramas odata fara talon ca m-am luat dupa legende cu "x" la suta din culoarea de baza...vezi ca in lege nu este stipulat asa ceva...deci daca intri masiv cu alte culori ar fi indicat sa treci pe la rar si nu mai ai treaba cu nimeni....eu am fost sfatuit pentru roti sa port o copie a cartii de identitate a masinii in bord , sa nu dau de vreun cap de creta mai destept de cat prevede legea si sa imi retina talonul ,asa ca i se pare lui ca sunt cam mari anvelopele :D Editat Octombrie 5, 2015 de timberland0910 Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate