boerumarius Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 Lansez o provocare in luna mai pentru o iesire de cateva zile in Muntii Apuseni, trasee sunt multe si pentru toate gusturiile asa ca vor fi stabilite de comun acord la fata locului in functie de echiparea masinilor, participanti si conditiile din teren. Cazarea se face la una din pensiunile din zona iar alte detalii ... si data de plecare le vom stabili in urmatoarele saptamani. Intalnirea se vrea a fi una de socializare, voie buna si distractie. P. S. Aceasta este o provocare si repet: detaliile le vom stabilii aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Te-a lovit dorul de Apuseni:wink:? Adevarul este ca au un farmec aparte:we Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Februarie 22, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Da asa e, dealtfel din 2008 am fost cel putin o data in fiecare an pentru cateva zile in Apuseni. Nu pot spune ca am facut foarte multe trasee dar am acoperit aproape toate zonele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. tocma m-am apucat de modificari si reconditionari la masina. daca termin in timp util si pot sa imi iau si liber, m-as baga :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Cu siguranta termin si eu masina in timp util si ma bag si eu. Tinem legatura...am si cateva track-uri primite si vedem ce putem face....putem aranja si cazarea la un pret decent si frumos in zona Garda....keep in touch:2dr ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Dupa doua zile prin Apuseni ma intorc ranit..la ochi cu peisaje de vis si la buzunar cu lipsuri grave, frumoasa zapada mi-a lasat masina fara ambreiaj!! Expeditiile pe drumuri nebatute mai au de asteptat..zapada se rupe sub roti si are o jumate de metru.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. da e f frumos , anul trecut am reusit sa petrec 30 de zile in Apuseni dar tot vreau mai mult :grin: . Ai fost pe munte acum de curand Marius ? ca am de ajuns la ceva pesteri in zona si ma gandeam ca Panzer IV mi-ar mai scurta din drum , dar cum zici ca zapada e mare si el cu gume de asfalt ma cam pui pe ganduri. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. pe unde nu e circulat sau deschis nici o sansa..am troliat pana am resusit sa indoi placa de la troliu asa se lasa masina in zapada si ambreiajul prajit noroc ca am putut intoarce cumva si am venit la vale pana unde m-a recuperat un prieten..cum e mai rau e acuma nici pufoasa zapada sa treci prin ea nici nu te tine..snowmobil sau picior!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Chronos Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. da e f frumos , anul trecut am reusit sa petrec 30 de zile in Apuseni dar tot vreau mai mult :grin: . Ai fost pe munte acum de curand Marius ? ca am de ajuns la ceva pesteri in zona si ma gandeam ca Panzer IV mi-ar mai scurta din drum , dar cum zici ca zapada e mare si el cu gume de asfalt ma cam pui pe ganduri. Asta-i de pe Cobles ( de la Arieseni in sus) cu amicul meu @Eul , weekendul asta, zapada de peste un metru. Traseele pot fi facute doar calcand zapada, cu cauciucurile la 5 psi. WARNING: Ai sapat, ai troliat....:))))) Daca te intereseaza Coiba mica si pestera lui Ionele ( fara turismul tipic) , poti sa ajungi cu 4x4 . Daca nu ai cazare, iti recomand o pensiune mica cu o gazda extraordinara, Casa de piatra din Garda de Sus. Calin, gazda, e si ghid si stie toate pesterile din zona. Totodata e o companie desavarsita pe cararile spre pesteri , dar si langa o sticla de palinca :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. oho nu mai tre sa spui de la Arieseni in sus e destul Cobles :wink:. Foarte mare zapada in orice caz, voi vedea cat se poate merge cu masina, de nu sculele in spate si la drum. In legatura cu cazarea merci dar eu mai dorm si in cort iarna :wink: . Cand cum. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Prezent :) 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Februarie 27, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Intalnirea va fi cel mai probabil vineri dupa amiaza ( data exacta si locatia le vom stabili in jur de 15 - 20 aprilie ). Suntem cu mai bine de doua luni inainte de eveniment asa ca pentru majoritatea doritorilor este dificil sa spuna cu convingere daca si cand pot veni. Din acest motv ar fi bine ca cei care vor neaparat sa fie prezenti sa-si dea cu parerea pana atunci despre perioada dorita din luna mai, si in functie de data votata de majoritatea vom stabili exact. Mai sunt multe de pus la punct, dar toate le vom stabili pana atunci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Asa cum am zis, vreau foarte mult sa vin, dar depind de lucrarile la masina. In principiu, cu cat mai spre sfarsitul lunii mai, cu atat am mai multe sanse sa fiu prezent. Din punctul meu de vedere, ne putem vedea si de joi, ca sa avem mai mult timp de distractie si povesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Ma bag si eu la traseu ! Spre sfarsitul lunii este foarte bine. Alex, dai bice la treaba si repara masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Pai n-am ce repara, ca nu e stricata. Se numeste imbunatatire :) (sper :P) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Achimoto Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Suna foarte interesant , dar depinde si perioada ............. asteptam sa vedem ce si cum se stabileste ! La ce trasee sau obiective v-ati gandit , asa informativ :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Februarie 28, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Suna foarte interesant , dar depinde si perioada ............. asteptam sa vedem ce si cum se stabileste ! La ce trasee sau obiective v-ati gandit , asa informativ :grin: Perioada va fi de minim 3 zile in luna mai si se va stabili in jur de 20 aprilie, in fuctie de ce va propune fiecare. Trasee si obiective le vom hotari de comun acord. Eu m-am gandit sa ne stabilim pe Valea Ariesului : Arieseni, Albac sau inprejurimi unde sunt multe locuri de cazare si fiind relativ aproape de majoritatea zonelor din Apuseni. Las un nr. de telefon pentru discutii - 0769669763-Marius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Marius asa cum am vorbit inca din ianuarie :grin: conteaza si pe mine. Posibil sa mai vina 1-2 masini din grupul nostru...dar restul detaliilor le stabilim noi la telefon. :wink:. Ar fi bine asa cum a spus si Cata, sa fie undeva spre sfarsitul lui MAI, sa fie MAI cald si sa fie MAI frumos. Daca suntem MAI multi...cu atat MAI bine.:2dr Sunt convins ca cei care cunosc/sunt din zona nu vor rezista la iesirea asta. Abia astept mai ales ca (spre rusinea mea), zona asta nu am apucat sa o cunosc suficient de bine. Dupa tura asta, stim noi ce iesire urmeaza...:gr1 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Suna foarte frumos si daca este loc si pentru mine ma bag si eu la plimbarica cu micuta mea Feroza. Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Februarie 28, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Marius asa cum am vorbit inca din ianuarie :grin: conteaza si pe mine. Posibil sa mai vina 1-2 masini din grupul nostru...dar restul detaliilor le stabilim noi la telefon. :wink:. Ar fi bine asa cum a spus si Cata, sa fie undeva spre sfarsitul lui MAI, sa fie MAI cald si sa fie MAI frumos. Daca suntem MAI multi...cu atat MAI bine.:2dr Sunt convins ca cei care cunosc/sunt din zona nu vor rezista la iesirea asta. Abia astept mai ales ca (spre rusinea mea), zona asta nu am apucat sa o cunosc suficient de bine. Dupa tura asta, stim noi ce iesire urmeaza...:gr1 Din ce am vorbit cu Catalin acum cateva ore a spus ca vrea sa mearga dar numai daca excludem perioada 20 - 24 mai, in acest caz ar ramane : 1, 8, 15 si 29 mai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. eu cele mai mari sanse sa vin le-as avea pe 29... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Februarie 28, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Suna foarte frumos si daca este loc si pentru mine ma bag si eu la plimbarica cu micuta mea Feroza. Numai bine Este binevenit oricine, sper sa ne organizam in asa fel incat toata lumea sa fie multumita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Propunerea mea este ca evenimentul sa se tina in perioada 29 - 31 Mai 2015. Sunt de acord cu orice data in afara de 21 - 24 mai. Weekend-urile din restul lunii avandu-le libere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. 1 iunie, luni, e liber, fiind a doua zi de Rusalii. am putea sa prelungim iesirea la 4 zile destul de usor... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Martie 1, 2015 Autor Partajează Postat Martie 1, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. 1 iunie' date=' luni, e liber, fiind a doua zi de Rusalii. am putea sa prelungim iesirea la 4 zile destul de usor...[/quote'] In situatia in care va hotarati pentru perioada Rusaliilor trebuie sa ne organizam din timp pentru cazare, deoarece zona Apusenilor este foarte aglomerata in acea perioada. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate