mm Postat Aprilie 4, 2015 Partajează Postat Aprilie 4, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. din contra, eu propun sa renuntam la pretextul asta ieftin cu offroadul, sa nu mai batem atatia km degeaba... nu mai bine ne intalnim noi la mijloc undeva, cum ar fi la tancabesti si consumam acolo ce e de consumat :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vetaly_100 Postat Aprilie 4, 2015 Partajează Postat Aprilie 4, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. din contra' date=' eu propun sa renuntam la pretextul asta ieftin cu offroadul, sa nu mai batem atatia km degeaba... nu mai bine ne intalnim noi la mijloc undeva, cum ar fi la tancabesti si consumam acolo ce e de consumat :)[/quote'] Intr-adevar, o tura de încălzire, de aclimatizare nu strica niciodată... Ca si in offroad, după cum înainte de o tura ne interesam de teren ca sa nu avem surprize, asa și aici: facem o testare, un studiu de fezabilitate la ceea ce ne asteapta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Aprilie 4, 2015 Partajează Postat Aprilie 4, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Ca sa ne mai "aclimatizam", ce-ar fi Vitali ca maine sa dam o "tura" pe la Campina pe la Marius ?? Poate testam si licorile bahice promise....... !! Stiu niste noroaie...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vetaly_100 Postat Aprilie 4, 2015 Partajează Postat Aprilie 4, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Ca sa ne mai "aclimatizam", ce-ar fi Vitali ca maine sa dam o "tura" pe la Campina pe la Marius ?? Poate testam si licorile bahice promise....... !! Stiu niste noroaie...... Catalin, suna bine dar ma vad cu cineva...stabilit deja de cateva zile. Poate dupa Pasti. Am auzit ca ti-ai tras un 3.5 SWB de scandal? Cum e fata de RR-ul diesel? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Vitali, poluam topicul cu discutiile astea, insa diferenta intre cele doua masini este foarte mare !! Vom vorbi noi despre asta cand ne vedem. Oricum si tu ai avut o contributie atunci cand am hotarat sa iau 3,5-ul. O sa-ti povestesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Aprilie 5, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Catalin n-avea ce sa faca Vitali cu AT-uri in noroaiele alea, poate unul mai lejer si eventual sa degustam ce se pregateste pentru Apuseni. Oricum ne asteapta ceva palinca \ horinca pregatita la pensiune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. E n-avea.....ai vazut cum ne-a dat rusine pe Orjogoaia !! Si apoi, faceam si noi o degustare....... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vetaly_100 Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Catalin n-avea ce sa faca Vitali cu AT-uri in noroaiele alea, poate unul mai lejer si eventual sa degustam ce se pregateste pentru Apuseni. Oricum ne asteapta ceva palinca \ horinca pregatita la pensiune. Marius, apropo, zilele AT-urilor pe troaca mea sunt numarate... Nadajduiesc sa-mi chivernisesc iapa cu niste potcoave MT, dar inca stau la dubii de la ce dugheana sa fie: BF GOODRICH sau COOPER STT...? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Aprilie 5, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Atunci toate masinile prezente aveau MT si AT iar acum doua saptamani toate aveau simex si chiar asa tot nu a fost prea simplu mai ales pe urcarile de Taf. Dupa ploile astea nici macar Orjogoaia nu e de facut fara simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Aprilie 14, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. In urma confirmarilor facute pentru cazare de participantii la aceasta discutie, este in acest moment disponibil un apartament la pretul de 150 lei. Vom reveni zilele urmatoare cu lista completa a celor care si-au confirmat prezenta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Marius, apropo, zilele AT-urilor pe troaca mea sunt numarate... Nadajduiesc sa-mi chivernisesc iapa cu niste potcoave MT, dar inca stau la dubii de la ce dugheana sa fie: BF GOODRICH sau COOPER STT...? cooper stt descarca mai bine noroiul datorita profilului ...zilele astea am testat putin patrolul pe niste noroaie de am crezut ca acolo raman , dar de fiecare data cand ieseam din garla la cateva sute de metri ma dadeam jos sa vad cat de tare am noroit masina si surpriza crestele erau curate ca si cum n-as fi trecut prin noroi :) Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 (editat) Re: Provocare in Muntii Apuseni. In urma confirmarilor facute pentru cazare de participantii la aceasta discutie, este in acest moment disponibil un apartament la pretul de 150 lei. Vom reveni zilele urmatoare cu lista completa a celor care si-au confirmat prezenta. Iau eu "si" apartamentul daca nu se baga nimeni. Editat Aprilie 15, 2015 de TractoRila ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Aprilie 15, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Iau eu "si" apartamentul daca nu se baga nimeni.[/QUOT Apartamentul este liber. Ia legatura cu Catalin zilele astea si confirma-i daca vrei si apartamentul si camera sau una din ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Aprilie 16, 2015 Partajează Postat Aprilie 16, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Acum ca au trecut sarbatorile, e timpul sa mai facem o recapitulare: 1. Boerumarius Nissan Patrol y61 MT, troliu, camera tripla. 2. Catalin40A Range Rover MT 2 camere duble. 3. m&m HDJ80 AT, troliu fara cazare. 4. Pantzerrow Nissan Terrano 2 MT, camera dubla. 5. grigsilviu cu sotia si Feroza cu MT, troliu, camera dubla. 6. Zulu - Toyota KZJ 70 cu MT, camera tripla 7. TractoRila - Patrol Y60, mt, troliu, camera dubla+apartament. 8. mergioricrapa - Toyota LJ70 Simex, troliu camera dubla. 9. manolacheandrei - Discovery 2 AT, troliu, camera tripla. 10. opinion - Nissan Patrol Y60 LWB MT, camera tripla. 11. Nenea1973-patrol y60 SWB M, troliu, apartament. 12.vetaly_100-Pajero AT, apartament 13. covaciusorin - Nissan patrol LWB mt/simex si troliu-camera tripla la Complexul Douglas Datorita unor probleme personale aparute ieri, Florin baiatul cu Navara nu mai poate veni, asa ca ramane libera o camera dubla. Daca este cineva interesat il rog sa ma contacteze pana la sfarsitul lunii. Inca de anul trecut de cand am vorbit despre aceasta iesire, am ales zona pentru frumusetea si istoria ei. Faptul ca ne-am strans atat de multi nu poate decat sa confirme acest lucru. Asa cum am punctat spre inceputul topicului, este o iesire de socializare. Odata cu traseele adecvate, incercam in acele zile sa vizitam cat mai mult zona. Pana acum la toate iesirile ce le-am organizat (sau am ajutat la organizare, asa cum e asta) am cerut de fiecare data un minim: -masinile sa fie in stare tehnica adecvata, cauciucurile MT-Simex si/sau troliul fiind avantaje in caz de nevoie. Indiferent de ceea ce se intampla nu lasam pe nimeni in urma. Este evident ca in fiecare masina ar trebui sa existe cate ceva util in offroad. -punctez inca o data, respectam natura si mai ales ne respectam intre noi ! Locurile pe unde trecem raman curate, gunoiul fiind lasat in locurile amenajate in acest sens. Grupul fiind destul de mare, daca nu exista o coordonare si intelegere, apar timpii morti fapt care genereaza intarzieri si situatii nedorite. Nu cred ca trebuie sa mai repet ca in astfel de cazuri statia CB este un lucru esential... Fiecare este raspunzator de faptele lui pe durata iesirii ! -regimul de alimentatie si hidratare vor fi in regim propriu in functie de preferinte la fel si dotarile atat de utile pe munte (polar, pelerine, lanterna, bocanci, busola, harta, GPS, medicamente, etc) . S-a vorbit la pensiunea unde vom fi cazati sa facem un foc de tabara si ceva la ceaun. Toti si-au exprimat si dorinta unui gratar asa ca exista fie optiunea ca fiecare (dupa gusturi) sa isi aduca ceva in acest sens SAU vom opri undeva si cumparam cele necesare. Despre asta mai vorbim... -plecarea este stabilita pentru ora 05:00 din benzinaria Agip Otopeni. Acolo se vor strange: Pantzerrow-Nissan Terrano grigsilviu-Daihatsu Feroza Zulu - Toyota KZJ 70 Nenea1973-Patrol y60 vetaly_100-Mitsubishi Pajero m&m-Toyota HDJ 80 (m&m fie pleaca cu noi, fie il luam de la Ploiesti). La ora 06:00 plecam din benzinaria Petrom de pe DN 1 de la Ploiesti, acolo unde ne vor astepta: Boerumarius-Nissan Patrol y61 Catalin40A-Range Rover TractoRila-Patrol Y60 mergioricrapa-Toyota LJ70 manolacheandrei-Discovery 2 Pe drum ne vom reuni cu: opinion-Nissan Patrol Y60 covaciusorin-Nissan Patrol Y60 Pana seara cand ne vom caza la pensiune, vom umple timpul cat mai mult. Sambata si duminica vom organiza de comun acord trasee cat mai spectaculoase astfel incat sa ramanem cu amintiri cat mai frumoase dupa aceste zile si binenteles masinile sa fie cat mai murdare :ha: Nu ar fi exclus si un scurt traseu de noapte, daca tot i-am prins gustul :wink: m&m-ul stieeee :grin: Orice propunere a oricaruia din grup va fi pusa in aplicare daca se supune majoritatii. Aici ma refer la un traseu, obiectiv turistic, solutie la o problema, idee ce aduce ceva in plus etc. Cam atat imi vin in minte in seara asta... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Tractorila a rezervat si a doua camera. Ramane apartamentul liber. Cum pantzerrow spunea in postul anterior ca orice propunere se supune majoritatii, din discutiile cu Marius am aflat cum ca propietarul pensiunii ne poate organiza un ceaun, foc de tabara si o trupa de lautari. Daca pentru primele doua nu trebuie ceva in mod deosebit, putand sa ne organizam loco, pentru lautari trebuie cotizat. Undeva la 50 lei de camera, restul fiind acoperit de propietar. Cine este de acord rog sa subscrie listei incepute de mine, astfel incat Marius sa se ocupe si sa vorbeasca din timp cu propietarul. 1. Catalin40A - de acord. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. 1. Catalin40A - de acord 2. Tractorila - ok si eu ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZULU Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. 1. Catalin40A - de acord 2. Tractorila - ok si eu 3. Zulu - de acord ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. 1. Catalin40A - de acord 2. Tractorila - ok si eu 3. Zulu - de acord 4. m&m - de acord, da sa fie tigani adevarati :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Aprilie 18, 2015 Partajează Postat Aprilie 18, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. 1. Catalin40A - de acord 2. Tractorila - ok si eu 3. Zulu - de acord 4. m&m - de acord, da sa fie tigani adevarati :) 5. pantzerrow-de acord si eu DAR cu conditia sa mi-o cante si mie pe aia lu' Fuego "Impodobeste bradu mama " :ha1 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. O recapitualre generala cu data etc, sa nu stau sa caut prin topicuri? 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. O recapitulare la ce Roby ?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Data plecare, daca e vreun traseu prestabilit sau nu. Cu cazarea cum s-a ramas etc.. 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Daca tie ti-e greu sa citesti cele cateva pagini, cu scopul evident de a te alatura grupului, cum crezi tu ca ar sta cineva sa-ti faca tie un sumar s-au sa-ti prezinte varianta scurta. Retine ca aici este o comunitate care nu ofera servicii de turism, si nici nu e cineva interesat ca tu sa participi la eveniment in mod deosebit. Daca vrei sa participi, straduiestete. Oricum nu mai sunt locuri, insa n-am putut sa ma abtin sa nu-ti raspund vazind abordarea ta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Daca tie ti-e greu sa citesti cele cateva pagini, cu scopul evident de a te alatura grupului, cum crezi tu ca ar sta cineva sa-ti faca tie un sumar s-au sa-ti prezinte varianta scurta. Retine ca aici este o comunitate care nu ofera servicii de turism, si nici nu e cineva interesat ca tu sa participi la eveniment in mod deosebit. Daca vrei sa participi, straduiestete. Oricum nu mai sunt locuri, insa n-am putut sa ma abtin sa nu-ti raspund vazind abordarea ta. NU e vorba de greu, e vorba de vreme, nu toata lumea sta pe forumuri cu orele. Cat ai scris carnatu asta lung, puteai zice ca din data x pana in y a ramas stabilit. Era vorba de perioada 1 iunie acu cateva pagini. Binentels ca trebuie sa fie cineva mai destept sa comenteze aiurea. Dar asa e peste tot. 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Eram trecut pe o lista btw pentru o camera. Ce se mai aude de acea lista? 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate