boerumarius Postat Martie 14, 2015 Autor Partajează Postat Martie 14, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Traseele inca nu le-am stabilit dar sigur o sa fie si portiuni mai dificile, mai ales daca ploua. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Martie 23, 2015 Partajează Postat Martie 23, 2015 (editat) Re: Provocare in Muntii Apuseni. 1. Boerumarius Nissan Patrol y61 MT si troliu 1 camera tripla. - AVANS DAT PENTRU TRIPLA 2. Catalin40A Range Rover MT 2 camere duble. AVANS DAT PENTRU 2 DUBLE 3. m&m HDJ80 AT si troliu fara cazare. FARA CAZARE SI INTERDICTIE LA ORICE BAIE IN LIMITA A 2 KM ! :grin: 4. Pantzerrow Nissan Terrano 2 MT, camera dubla.AVANS DAT PENTRU DUBLA 5. grigsilviu cu sotia si Feroza cu MT, camera dubla. 6. Zulu - Toyota KZJ 70 cu MT, camera dubla. (s-a schimbat cu tripla) 7. TractoRila - Patrol Y60, mt si troliu - 1 camera dubla. 8. mergioricrapa - (Toyota LJ70 Simex si troliu daca mai stiu bine) 1 camera. 9. manolacheandrei - Discovery 2 AT si troliu 1 camera tripla. 10. Florin- Nissan Navara cu MT si troliu 1 camera dubla.AVANS DAT PENTRU DUBLA 11. Robert - Nissan Patrol Y60 SWB, Simex si troliu - 1 camera dubla. 12. opinion - Nissan Patrol Y60 LWB cu MT - 1 camera dubla/fara cazare 13. Nenea1973-patrol y60 SWB-MT+troliu-AVANS DAT PENTRU APARTAMENT 14.vetaly_100-Pajero AT-Apartament-AVANS DAT PENTRU APARTAMENT 15. covaciusorin - Nissan patrol LWB mt/simex si troliu-camera tripla la Complexul Douglas Pana la sfarsitul lunii, incercam sa stabilim lista celor care vor participa, respectiv au dat avansul pentru rezervare. 3 camera triple s-au rezervat, mai este una singura. Daca dintr-un motiv sau altul doriti tripla va rog sa specificati. Pretul este acelasi ca la camera dubla si anume 100 RON/noapte. Restul detaliilor si traseele le vom stabili dupa ce intocmim lista participantilor. :h5 Editat Martie 23, 2015 de pantzerrow Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Martie 23, 2015 Partajează Postat Martie 23, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. baga-ma pe mine la tripla daca nu e altfel si te rog sa imi dai un cont unde sa dau avansul Adi Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Martie 23, 2015 Partajează Postat Martie 23, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. 1. Boerumarius Nissan Patrol y61 MT si troliu 1 camera tripla. - AVANS DAT PENTRU TRIPLA 2. Catalin40A Range Rover MT 2 camere duble. AVANS DAT PENTRU 2 DUBLE 3. m&m HDJ80 AT si troliu fara cazare. FARA CAZARE SI INTERDICTIE LA ORICE BAIE IN LIMITA A 2 KM ! :grin: 4. Pantzerrow Nissan Terrano 2 MT, camera dubla.AVANS DAT PENTRU DUBLA 5. grigsilviu cu sotia si Feroza cu MT, camera dubla. 6. Zulu - Toyota KZJ 70 cu MT, camera dubla. (s-a schimbat cu tripla) 7. TractoRila - Patrol Y60, mt si troliu - 1 camera dubla. 8. mergioricrapa - (Toyota LJ70 Simex si troliu daca mai stiu bine) 1 camera. 9. manolacheandrei - Discovery 2 AT si troliu 1 camera tripla. 10. Florin- Nissan Navara cu MT si troliu 1 camera dubla.AVANS DAT PENTRU DUBLA 11. Robert - Nissan Patrol Y60 SWB, Simex si troliu - 1 camera dubla. 12. opinion - Nissan Patrol Y60 LWB cu MT - 1 camera dubla/fara cazare 13. Nenea1973-patrol y60 SWB-MT+troliu-AVANS DAT PENTRU APARTAMENT 14.vetaly_100-Pajero AT-Apartament-AVANS DAT PENTRU APARTAMENT 15. covaciusorin - Nissan patrol LWB mt/simex si troliu-camera tripla la Complexul Douglas Pana la sfarsitul lunii, incercam sa stabilim lista celor care vor participa, respectiv au dat avansul pentru rezervare. 3 camera triple s-au rezervat, mai este una singura. Daca dintr-un motiv sau altul doriti tripla va rog sa specificati. Pretul este acelasi ca la camera dubla si anume 100 RON/noapte. Restul detaliilor si traseele le vom stabili dupa ce intocmim lista participantilor. :h5 Rectificam la pozitia 5. grigsilviu cu sotia si Feroza cu MT-uri si troliu :banana ca sa fiu in ton cu moda. Pantzerrow maine te sun sa trec sa achit si eu camera. Multumesc Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Martie 23, 2015 Partajează Postat Martie 23, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. @pantzerrow - ai grija ce-ti doresti, sa nu-ti para rau :D @Zulu - ai schimbat camera cu tripla pentru ca aveti sa ne dati o veste buna sau ti-e mila sa lasi KZJ-u afara in frig? :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Martie 23, 2015 Autor Partajează Postat Martie 23, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. baga-ma pe mine la tripla daca nu e altfel si te rog sa imi dai un cont unde sa dau avansul Adi Camera tripla va fi la acelasi pret cu camera dubla doar ca aceasta pe langa un pat matrimonial mai are unul pentru o persoana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Martie 23, 2015 Partajează Postat Martie 23, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Pentru Alex (m&m) am sa ma sacrific eu si ii voi da acces la una din baile camerelor rezervate de mine pentru suma modica de .......100 lei pe noapte !!!:ha::g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Martie 24, 2015 Partajează Postat Martie 24, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. 1. Boerumarius Nissan Patrol y61 MT si troliu 1 camera tripla. - AVANS DAT PENTRU TRIPLA 2. Catalin40A Range Rover MT 2 camere duble. AVANS DAT PENTRU 2 DUBLE 3. m&m HDJ80 AT si troliu fara cazare. 4. Pantzerrow Nissan Terrano 2 MT, camera dubla.AVANS DAT PENTRU DUBLA 5. grigsilviu cu sotia si Feroza cu MT (si troliu) :grin: , camera dubla. 6. Zulu - Toyota KZJ 70 cu MT, camera tripla 7. TractoRila - Patrol Y60, mt si troliu - 1 camera dubla. 8. mergioricrapa - (Toyota LJ70 Simex si troliu daca mai stiu bine) 1 camera. 9. manolacheandrei - Discovery 2 AT si troliu 1 camera tripla. 10. Florin- Nissan Navara cu MT si troliu 1 camera dubla.AVANS DAT PENTRU DUBLA 11. Robert - Nissan Patrol Y60 SWB, Simex si troliu -camera dubla. 12. opinion - Nissan Patrol Y60 LWB cu MT - camera tripla 13. Nenea1973-patrol y60 SWB-MT+troliu-AVANS DAT PENTRU APARTAMENT 14.vetaly_100-Pajero AT-Apartament-AVANS DAT PENTRU APARTAMENT 15. covaciusorin - Nissan patrol LWB mt/simex si troliu-camera tripla la Complexul Douglas Camerele triple s-au dat...urmeaza sa definitivam dublele si mai apoi restul detaliilor. :tk Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Marius te rog completeaza tabelul cu cei ce au achitat avansul, bifand in dreptul colegilor Tractorila si Mergioricrapa. Acestia au achitat inca de vineri insa datorita faptului ca in we m-am aflat intr-o zona fara semnal nu am putut sa anunt asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. 1. Boerumarius Nissan Patrol y61 MT, troliu, camera tripla. 2. Catalin40A Range Rover MT 2 camere duble. 3. m&m HDJ80 AT, troliu fara cazare. 4. Pantzerrow Nissan Terrano 2 MT, camera dubla. 5. grigsilviu cu sotia si Feroza cu MT, troliu, camera dubla. 6. Zulu - Toyota KZJ 70 cu MT, camera tripla 7. TractoRila - Patrol Y60, mt, troliu, camera dubla. 8. mergioricrapa - Toyota LJ70 Simex, troliu camera dubla. 9. manolacheandrei - Discovery 2 AT, troliu, camera tripla. 10. Florin- Nissan Navara cu MT, troliu, camera dubla. 11. Robert - Nissan Patrol Y60 SWB, Simex, troliu, camera dubla. (asteptam vesti) 12. opinion - Nissan Patrol Y60 LWB MT, camera tripla. 13. Nenea1973-patrol y60 SWB M, troliu, apartament. 14.vetaly_100-Pajero AT, apartament 15. covaciusorin - Nissan patrol LWB mt/simex si troliu-camera tripla la Complexul Douglas La primele 14 pozitii din lista s-a dat avans sau urmeaza saptamana viitoare asa cum am stabilit la telefon. Asteptam vesti de la colegul Robert. :tk Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Aprilie 1, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Am vorbit astazi la pensiune si intr-una din seri o sa facem foc de tabara cu mancare la ceaun specifica zonei sau daca vreti se poate chema o formatie din zona. Din ce se vede din lista de mai sus se pare ca va ramane o camera sau apartament liber, in acest caz daca e cineva hotarat ... ... ... Dupa sarbatorile de saptamana urmatoare vom stabili cele necesare deplasarii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. As mai lua eu o camera. Daca se poate rezerva pana maine dimineata cand aflu sigur..... ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Am vorbit astazi la pensiune si intr-una din seri o sa facem foc de tabara cu mancare la ceaun specifica zonei sau daca vreti se poate chema o formatie din zona. Din ce se vede din lista de mai sus se pare ca va ramane o camera sau apartament liber, in acest caz daca e cineva hotarat ... ... ... Dupa sarbatorile de saptamana urmatoare vom stabili cele necesare deplasarii. Ceaun si lautari.............SA FIE !!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 (editat) Re: Provocare in Muntii Apuseni. Ceaun si lautari.............SA FIE !!!!! Lautarii sa mearga in Navara lui Florin in offroad. Sa cante o hora in noroi sau o sarba la troliu. :grin:...la nevoie. Editat Aprilie 1, 2015 de pantzerrow Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vetaly_100 Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Dupa 2-3 paharele, cred ca multi devin lautari pe loc... Voi fi ca de obicei furnizorul de onoare de biocombustibil TDK BITURBO powered by Moldova... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nenea1973 Postat Aprilie 2, 2015 Partajează Postat Aprilie 2, 2015 (editat) Re: Provocare in Muntii Apuseni. Dupa 2-3 paharele, cred ca multi devin lautari pe loc... Voi fi ca de obicei furnizorul de onoare de biocombustibil TDK BITURBO powered by Moldova... Cred ca ma descurc si eu cu ceva aditivi ! Editat Aprilie 2, 2015 de nenea1973 DACA UN LUCRU MERITA SA FIE FACUT , MERITA SA FIE FACUT BINE !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Aprilie 2, 2015 Partajează Postat Aprilie 2, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Dupa 2-3 paharele, cred ca multi devin lautari pe loc... Voi fi ca de obicei furnizorul de onoare de biocombustibil TDK BITURBO powered by Moldova... Ce frumos glasuiesti Vitali.........o adevarata desfatare !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZULU Postat Aprilie 2, 2015 Partajează Postat Aprilie 2, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Dupa 2-3 paharele, cred ca multi devin lautari pe loc... Voi fi ca de obicei furnizorul de onoare de biocombustibil TDK BITURBO powered by Moldova... Asteptam cu nerabdare TDK-ul lui Vitali.:2dr ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Aprilie 2, 2015 Partajează Postat Aprilie 2, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. si eu! propun sa se imparta proportional, dupa cilindree! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vetaly_100 Postat Aprilie 2, 2015 Partajează Postat Aprilie 2, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. si eu! propun sa se imparta proportional' date=' dupa cilindree![/quote'] Vai, aceste cuvinte ne doare... Pai in acest caz, singurul care va fi stare sa ne povesteasca a doua zi tot ce s-a petrecut cu o seara inainte va fi domnul cu Feroza..., nu e bine Alex, facem discriminare cilindreica:) Dar stai linistit, luand in calcul trendul actual de downsizing.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Aprilie 2, 2015 Partajează Postat Aprilie 2, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Vai, aceste cuvinte ne doare... Pai in acest caz, singurul care va fi stare sa ne povesteasca a doua zi tot ce s-a petrecut cu o seara inainte va fi domnul cu Feroza..., nu e bine Alex, facem discriminare cilindreica:) Dar stai linistit, luand in calcul trendul actual de downsizing.... Pai daca se ia dupa cilindree atunci am timp sa-mi pun un V8 ca sa pot duce :ha: Astept cu nerabdare plecarea, se pare ca va fi una de vis :banana Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Aprilie 3, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Atunci daca zice Vitali ca aduce combustibilul necesar penrtru a ne transforma in lautari ce nevoie mai avem de formatie ?... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Daca e vorba despre cilindree......va trebui sa las RR acasa si sa iau Mitsu cu mine. Nici vorba de downsizing....!!!:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nenea1973 Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Cei doi aditivi da care vorbeam au niste denumiri deosebite ; tamaioasaromaneasca de HUSI si shiraz de BUZAU DACA UN LUCRU MERITA SA FIE FACUT , MERITA SA FIE FACUT BINE !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Aprilie 4, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Bag seama ca in ultima vreme vorbiti numai de bautura, poate o terminati pana dupa sarbatori si reveniti la normal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate