boerumarius Postat Martie 3, 2015 Autor Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Exista un traseu din Cristioru de Jos spre Vf. Bihor, daca este cineva care l-a facut in 2014 poate ne spune si noua in ce stare mai este. Deasemeni daca sunt sunt ceva detalii despre conditiile de deplasare 4 X 4 din : Vf. Bihor - - - Vf. Gaina. Vf. Bihor - - - Vartop. ( nu prin Arieseni ). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Salut De la si la Vf Bihor e un singur drum, nu poti cobora decat pe unde ai urcat (in rest e f abrupt pt auto) , drumul de la asfalt la varf e lung si cam plictisitor ( dupa parerea mea dar gusturile pot diferi) bafta! still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Salut De la si la Vf Bihor e un singur drum, nu poti cobora decat pe unde ai urcat (in rest e f abrupt pt auto) , drumul de la asfalt la varf e lung si cam plictisitor ( dupa parerea mea dar gusturile pot diferi) bafta! daca prin Vf Bihor te referi la vf.Bihorul Mare si nu la vf. Bihorul Mic atunci e gresit ce zici tu. Exista 3 variante de pe Bihorul Mare, 1 intoarcerea spre Arieseni (drumul de releu) 2 traseul de creasta spre vf Piatra Graitoare si apoi orientare N-V cu coborare spre Baita 3 drum cu directie spre Sud est Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Martie 3, 2015 Autor Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. 1 intoarcerea spre Arieseni (drumul de releu) 2 traseul de creasta spre vf Piatra Graitoare si apoi orientare N-V cu coborare spre Baita 3 drum cu directie spre Sud est Coborarea din Vf. Piatra Graitoare spre Baita te referi la coborare prin padure - Baita Plai - Baita sau Vf. Piatra Graitoare - Vartop - Baita pe asfalt ? ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. vf. Piatra Graitoare - Baita Plai - Baita Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZULU Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Raspund provocarii si ma inscriu la iesire. UPDATE. 1. Boerumarius Nissan Patrol y61 MT si troliu 1 camera dubla. 2. Catalin40A Range Rover MT 2 camere duble. 3. m&m HDJ80 AT si troliu fara cazare. 4. Pantzerrow Nissan Terrano 2 MT, camera dubla 5. grigsilviu cu sotia si Feroza cu MT, camera dubla 6. Zulu - Toyota KZJ 70 cu MT, camera dubla ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. 1. Boerumarius Nissan Patrol y61 MT si troliu 1 camera dubla. 2. Catalin40A Range Rover MT 2 camere duble. 3. m&m HDJ80 AT si troliu fara cazare. 4. Pantzerrow Nissan Terrano 2 MT, camera dubla 5. grigsilviu cu sotia si Feroza cu MT, camera dubla 6. Zulu - Toyota KZJ 70 cu MT, camera dubla 7. TractoRila - Patrol Y60, mt si troliu - 1 camera dubla ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JURJUT OVIDIU Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Ceva informatii testate in toamna 2014, despre Vf Bihoru Masina Discovery 2, MT. Troliu ,Suspensie +5 1Urcare de la Cartisoru usoar doar ultima ascensiune spre varf mai dificila e grohotis daca se urca drept, m-am troliat o data. Se poate pe varianta serpuita fara mari probleme. 2Din Arieseni pe drumul forestier fara probleme pt oricd SUV mai potenet. 3Varianta spre Vartop doar am coborat, dar nu am ajuns la partie ultima portiune e extrem praguri de piatra care ajung aprope de 1 metru, am cobort spre stanga prin padure pe ceva drum de taf si am iesit pe langa cabana Salvomont. Poate mai sunt si alte variante dar eu pe astea le-am testat. Poate ma alatur si eu voua , dar inca nu pot sti sigur. Sper sa va fie de folos informatiile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Martie 3, 2015 Autor Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Ceva informatii testate in toamna 2014, despre Vf Bihoru Masina Discovery 2, MT. Troliu ,Suspensie +5 1Urcare de la Cartisoru usoar doar ultima ascensiune spre varf mai dificila e grohotis daca se urca drept, m-am troliat o data. Se poate pe varianta serpuita fara mari probleme. 2Din Arieseni pe drumul forestier fara probleme pt oricd SUV mai potenet. 3Varianta spre Vartop doar am coborat, dar nu am ajuns la partie ultima portiune e extrem praguri de piatra care ajung aprope de 1 metru, am cobort spre stanga prin padure pe ceva drum de taf si am iesit pe langa cabana Salvomont. Poate mai sunt si alte variante dar eu pe astea le-am testat. Poate ma alatur si eu voua , dar inca nu pot sti sigur. Sper sa va fie de folos informatiile. Orice informatii sunt binevenite. Varianta care urca din Arieseni spre releu e de fapt un forestier care se poate face si cu 4X2 dar sper sa gasim o alternativa de coborare spre Vf. Gaina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Exista traseu intre V.Gaina si V.Bihor,l-am facut solo acum 2 ani cind am fost in Apuseni(cu familionul in masina-Patrol cu Simexuri). Vreo 3 portiuni mai nasoale,cu noroi si copaci cazuti,destul de ingust parca in citeva locuri dar am trecut fara probleme. Urcarea finala spre Bihor e o panta lunga de vreo 200-300m plina cu bolovani-am urcat destul de greu cu blocantul spate pus. Am trackuri multe Mariuse,vorbim daca vrei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Martie 4, 2015 Autor Partajează Postat Martie 4, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Multumesc Dan, poti pune aici ce ai legat de Apuseni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Martie 6, 2015 Autor Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Am rezervat 10 camere pe care o sa le confirmam la sfarsitul acestei luni. Momentan sunt ocupate 7. Dupa 1 aprilie rezervari se fac in functie de locurile libere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mergioricrapa Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Ma bag si eu daca se mai poate. O camera dubla. Reality bites! :shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Martie 6, 2015 Autor Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Ma bag si eu daca se mai poate. O camera dubla. Se poate, este inca prea devreme, ne-am grabit putin pentru a nu avea probleme cu cazarea. Din anii trecuti stiu ca-n perioada Rusalilor locurile mai cautate sunt limitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Te rog sa spui daca se stie costul camerei si daca este nevoie sa-ti trimit bani inainte. Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. prezent si eu cu sotia si copil cu discovery 2 AT BFG NOI si troliu-camera dubla. Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mergioricrapa Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Se poate, este inca prea devreme, ne-am grabit putin pentru a nu avea probleme cu cazarea. Din anii trecuti stiu ca-n perioada Rusalilor locurile mai cautate sunt limitate. Multam'. Ne auzim spre sf. lunii, cand revin in zona. Reality bites! :shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Martie 7, 2015 Autor Partajează Postat Martie 7, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. CAZARE ARIESENI | COMPLEX TURISTIC VANK | VILA ... Complex Turistic Vank situat in Arieseni, compus din 2 vile : una de 2 stele si cealalta 3 stele. Din discutiile telefonice cu unii colegi am optat pentru 3 stele la pretul de 100 lei, (de la 1 mai incepand sezonul pretul afisat pentru 3 stele fiind 110 camera dubla, 130 tripla si 160 \ 180 apartament cu hidromasaj). Daca este cineva care doreste camera tripla sau apartament sa spuna din timp. E posibil ca la inceputul lunii aprilie sa fie nevoie de avans. Din discutiile de azi am inteles ca sunt deja rezervate inca 40 locuri. Am rezervat 10 camere din care una sau doua va fi tripla, ce va fi peste... in functie de disponibilitate sau pe cont propriu (sunt multe pensiuni in zona). Propun pentru plecare 29 mai ora 5.00 din Bucuresti zona Baneasa, intalnire cu cei din Ploiesti, Buzau... la ora 5.45 Ploiesti DN1 iesirea spre Campina km6 benzinaria Petrom si cred ca vom ajunge (daca nu se va intarzia prea mult pe traseu) in jurul orei 11.30 la Alba Iulia. Vom opri putin prin Cheile Aiudului, Castelul Templierilor, Coltii Trascaului, intram pe Valea Ariesului si in functie de timp vom urca pe Muntele Gaina sau Vf. Bihor. Asta ar fi prima zi (daca nu aveti alte prupuneri). Pentru zilele 30, 31 mai si 1 iunie vom discuta saptamanile urmatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. 29 mai sa fie :banana si propun sa ne vedem pentru plecarea din bucuresti la peco AGIP Otopeni DN1. Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Martie 7, 2015 Autor Partajează Postat Martie 7, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Pana acum avem : 1. Boerumarius Nissan Patrol y61 MT si troliu 1 camera dubla. 2. Catalin40A Range Rover MT 2 camere duble. 3. m&m HDJ80 AT si troliu fara cazare. 4. Pantzerrow Nissan Terrano 2 MT, camera dubla. 5. grigsilviu cu sotia si Feroza cu MT, camera dubla. 6. Zulu - Toyota KZJ 70 cu MT, camera dubla. 7. TractoRila - Patrol Y60, mt si troliu - 1 camera dubla. 8. mergioricrapa - (Toyota LJ70 Simex si troliu daca mai stiu bine) 1 camera. 9. manolacheandrei - Discovery 2 AT si troliu 1 camera. Daca intervin modificari va rog anuntati din timp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. 1. Boerumarius Nissan Patrol y61 MT si troliu 1 camera dubla. 2. Catalin40A Range Rover MT 2 camere duble. 3. m&m HDJ80 AT si troliu fara cazare. 4. Pantzerrow Nissan Terrano 2 MT, camera dubla. 5. grigsilviu cu sotia si Feroza cu MT, camera dubla. 6. Zulu - Toyota KZJ 70 cu MT, camera dubla. 7. TractoRila - Patrol Y60, mt si troliu - 1 camera dubla. 8. mergioricrapa - (Toyota LJ70 Simex si troliu daca mai stiu bine) 1 camera. 9. manolacheandrei - Discovery 2 AT si troliu 1 camera. 10. Florin- Nissan Navara cu MT si troliu 1 camera dubla Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 (editat) Re: Provocare in Muntii Apuseni. Hoppa si eu ;) 1. Boerumarius Nissan Patrol y61 MT si troliu 1 camera dubla. 2. Catalin40A Range Rover MT 2 camere duble. 3. m&m HDJ80 AT si troliu fara cazare. 4. Pantzerrow Nissan Terrano 2 MT, camera dubla. 5. grigsilviu cu sotia si Feroza cu MT, camera dubla. 6. Zulu - Toyota KZJ 70 cu MT, camera dubla. 7. TractoRila - Patrol Y60, mt si troliu - 1 camera dubla. 8. mergioricrapa - (Toyota LJ70 Simex si troliu daca mai stiu bine) 1 camera. 9. manolacheandrei - Discovery 2 AT si troliu 1 camera. 10. Florin- Nissan Navara cu MT si troliu 1 camera dubla 11. Robert - Nissan Patrol Y60 SWB, Simex si troliu - 1 camera dubla. Mai sunt locuri :)? Clujenii de unde pleaca :D? Editat Martie 9, 2015 de Roby200487 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Martie 9, 2015 Autor Partajează Postat Martie 9, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Cum am spus saptamana trecuta avem 10 camere, pentru ce va depasi nu pot garanta cazarea decat in cazul in care renunta cineva, dar pentru mai multa siguranta se poate face cazarea pe cont propriu. Nu mai sunt camere libere, daca este cineva care ar vrea in mod deosebit la aceasta pensiune isi poate rezerva un apartament la 180 lei. Nu vreau sa suparam pe nimeni dar s-a anuntat aici din timp ca o sa fie probleme cu cazarea. La inceputul lunii aprilie se va confirma lista finala in functie de eventualele modificari. LISTA FINALA se va face abia dupa ce isi va confirma fiecare prezenta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. Eu confirm dupa acum :wink: Multumesc Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Provocare in Muntii Apuseni. 1. Boerumarius Nissan Patrol y61 MT si troliu 1 camera dubla. 2. Catalin40A Range Rover MT 2 camere duble. 3. m&m HDJ80 AT si troliu fara cazare. 4. Pantzerrow Nissan Terrano 2 MT, camera dubla. 5. grigsilviu cu sotia si Feroza cu MT, camera dubla. 6. Zulu - Toyota KZJ 70 cu MT, camera dubla. 7. TractoRila - Patrol Y60, mt si troliu - 1 camera dubla. 8. mergioricrapa - (Toyota LJ70 Simex si troliu daca mai stiu bine) 1 camera. 9. manolacheandrei - Discovery 2 AT si troliu 1 camera. 10. Florin- Nissan Navara cu MT si troliu 1 camera dubla 11. Robert - Nissan Patrol Y60 SWB, Simex si troliu - 1 camera dubla. 12. opinion - Nissan Patrol Y60 LWB cu MT - 1 camera dubla/fara cazare Daca se mai poate rezerva o camera ar fi perfect, Marius eventual daca vorbesti pe acolo sa imi spui sau sa imi dai un numar de telefon. Daca nu o sa mergem sa vedem ce si cum face m&m :ha: Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate