Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Provocare in Muntii Apuseni.

boerumarius

Postări Recomandate

• Răspunsuri 178
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Provocare in Muntii Apuseni.

Ms Marius, cred ca a fost foarte greu de dat acest raspuns:P.

:uameni

200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eram trecut pe o lista btw pentru o camera. Ce se mai aude de acea lista?

Aceasta iesire este una de socializare, adresata tuturor care chiar isi manifesta cu adevarat interesul sa participe.

Tu ai aruncat o pastila in data de 27.02.2015 si pana azi dimineata nu ai spus nimic.

Imi pare rau sa o spun dar ca rezervarea sa fi fost valabila, trebuia sa manifesti un minim de interes sa citesti topicul. Lista a fost actualizata de nu stiu cate ori si vazand ca nu dai nici un semn, am considerat ca nu mai poti veni.

Cata nu ti-a raspuns cu rautate ci doar i s-a parut replica ta "sa nu caut prin topicuri" putin deplasata.

La fel consider si eu !

Nu e vorba de a sta cu orele sau zilele pe forum, dar au fost oameni care au venit de langa Bucuresti, de la Buzau sau au trimis baniii de avans chiar si de la Timisoara. Deci se poate, totul e sa vrei.

Ne bucuram sa va alaturati grupului in zona insa nu putem sa rezolvam cu cazarea deoarece pentru ultimul apartament disponibil am fost contactat pe PM de catre colegul Covaciusorin.

Vrei sa te alaturi, la fel cum a spus si colegul Mariusradovici, esti binevenit dar nu se poate face nimic cu acea rezervare.

Merci de intelegere si sper sa ne vedem la 1-10 beri seara la focul ala de tabara. :h5

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

Eram trecut pe o lista btw pentru o camera. Ce se mai aude de acea lista?

Acesta intalnire este cum s-a mai spus de multe ori aici, una de socializare si noi legaturi de prietenie intre iubitorii de natura si offroad, tocmai de aceea nu cred ca e cazul sa intram in niste discutii neplacute si sa cautam nod in papura.

Incerc sa ne scuzam pentru o vina care nu cred ca ne apartine si sa recapitulam oarecum istoria acestei liste poate sunt persoane care intradevar nu au timp sa urmareasca topicul :

- in 9 si 10 martie s-a discutat despre necesitatea confirmarii prezentei pana la 31 martie, (timp de gandire cred ca a fost suficient, mai bine de 3 saptamani)

- abia zilele astea s-a clarificat situatia locurilor ramase neconfirmate.

Rugam scuzati eventualele lipsuri in organizare dar la partea cu cazarea va dati seama ca nu-i puteam ocupa proprietarului intreaga pensiune pe vorbe.

Sper ca totul sa fie cat mai bine si sa uitam de toate neajunsurile la un pahar de palinca.

Link spre comentariu

pantzerrow - Intradevar nu am intrat pentru ca nu am avut vreme, asta nu inseamna ca unul din colegii de pe forum care are vreme nu putea sa raspunda foarte simplu la intrebarea mea. Dar :uameni

NU era vorba/problema de cazare, ca nu am confirmat mi se pare normal sa pierd locul, nu am nimic cu asta. Dorm in cort fara nici o problema. Pe mine ma interesa strict daca data s-a modificat ori ba(am inteles ca nu). Dar pentru o intrebare atit de simpla a iesit un carnat atit de lung, binenteles inutil.

Chiar nu inteleg ce a fost deplasat legat de cautarea in topicuri?!

Ma rog, aici depinde de fiecare .... Eu personal, daca stiu ca unu nu poate si eu pot, il ajut ... dar o informatie deja cunoscuta, era intradevar greu de dat :tk ... Infine. Am aflat ce era de aflat.

200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent
Link spre comentariu

Roby, colegii nu ti-au raspuns cu rautate, au fost doar mai directi, daca urmaresti discutiile anterioare undeva e specificat ca se asteapta vesti de la tine iar cum acestea n-au venit iti dai seama ...

Modificari mai pot aparea din diverse motive dar cel mai bine e sa te uiti putin peste discutii si o sa intelegi eventualele schimbari si cauza.

Oricum e bine ca s-a rezolvat, iar referitor la data e greu sa mai scimbam ceva odata ce s-a rezervat cazarea.

Link spre comentariu

Sunt total de acord sa pierd rezervarea din moment ce nu am dat nici un semn :). NU am nimic de reprosat aici. :)

Ne vedem pe traseu :)

Link spre comentariu

boerumarius, pantzerrow, avand in vedere ca banuiesc ca ne-am revenit toti dupa sfintele sarbatori, as fi curios daca s-a concretizat ceva legat de eventualele trasee? Eu trag tare sa termin masina pana la mijlocul lui mai si tare sunt curios ce-o sa iasa...

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Repostarea filmelor - motiv - schimbarea platformei forumului si pierderea postarilor facuta in perioada respectiva.

[video=youtube;J-52ujUPyWA]

ZULU

44 Africa

TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare