Max Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997 Nu contest faptul ca sablarea ar fi sau nu ok - eu am decis sa nu supun sasiul la un efort (loviturile repetate cu particulele folosite ) Cu privire la sablarea sasiului mi s-a recomandat sa NU cumva sa il sablez cu nisip. Deoarece pe langa ca e vechi sasiul si ruginit , sablarea slabeste si mai tare sasiul (lovirea repetata a tablei cu grauntele de nisip sub presiune). Curatarea chimica (cu acid) slabeste si mai tare sasiul peste tot chiar daca metalul e curat. Daca da jos solzii de rugina de pe sasiu. fi convins ca ataca si suprafata metalului curat subtiind-ul. La sablare, mai poti controla curatarea neinsistand pe zonele care sunt deja curate. La ultimul sasiu zincat, cei de la firma care zincheaza mi-au spus de optiunea de curatare chimica mai agresiva (operatiunea care nu mai necesita sablarea prealabila) dar eu personal optez pentru sablare, reparatie, curatare chimica mai moderata si zincare. Din ce mi-au spus acolo, operatiunea de curatare mai agresiva nu e o chestie veche la ei, deci nu stiu daca e testata cum trebuie. Transportul unui sasiu din Baia Mare pana acolo costa ceva banuti. Si asa fac doua drumuri pot el. Daca il duc la curatat chimic, il aduc inapoi sa il repar si dupa aceea il duc din nou la zincat, il las acolo si ma duc dupa el cand e gata inseamna o gramada de cheltuieli. Chiar si doar pentru asta merita sa fac aici operatiunea de sablare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 Re: Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997 Salut DPV al cheltuielilor ai dreptate - drumurile sunt scumpe ce e drept :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 (editat) Re: Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997 Eu mi-am facut un bilant dupa operatiunea PE care am facut-o acu vreo doi-trei ani ...munca de chinez, platita ca in romania, muuulte beri si zile pierdute, demontat, montat ...aplicat tot felul de zmacuri de protectie... Pana mea ...Curat, suflu cu ulei si o dau prin tarana... Nu mai stau ca boul sa muncesc ...ca idiotu ...ca nu merita efortul:ha: Am nitica rugina pe sasiu (nu gauri) ...e de suprafata si o las acolo ...Unde insist ...insist la spalat ...mai ales iarna cand dau labagii astia cu sare pe drum... Poti sa treci fieru si prin cacat ...a sarit piatra ...s-a ciobit lucrarea, la revedere...pac apare punct de rugina... Nu sta nici naiba sa pensuleasca pe dededubt ... e rugina mea si sunt mandru ca ...este ...:ha: Editat Septembrie 13, 2015 de Astral consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Re: Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997 ceau Nenea yonu... noi nu comentam care metoda e buna si care nu. Clar ca totul se rezuma la bani. Daca am avea toti bani am comanda la Nissan sa ne trimita sasiuri originale noi noutze. Pe bani orice se poate. Noi astia cu noroaiele toti avem cate o rotita sarita (a se citi ca o avem in buzunar) si toti ne vrem atelajele super bune si super puse la punct. Eu nu zic ca metoda aia sau aia e mai buna. Eu am decis ca la masina mea as merge pe varianta de galvanizare termica. Sincer dupa galvanizare si eu am ideea sa bag ceva ulei ars prin sasiu :) :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Re: Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997 Eu n-am zis ca o metoda e mai buna si alta mai rea, nu! Eu am spus ca e foarte mare efortul ptr niste rezultate pe o perioada mult prea mica de timp. Pe de alta parte orice tratament chimic de orice natura aplicat fierului ...nu e chiar sinonim cu sanatatea acestuia. Au trecut indeajuns ani peste mine incat am ajuns sa cred ca toate femeile frumoase stiu sa presteze cum trebuie... E mai practic asa, mai uratica, mai cu perna pe fata dar sa stie meserie! :ha: Aia cu comandat sasiul la Nissan nou nout am taiat-o de mult de pe lista ...Stii de ce ? Nici Nissanul nu mai e ce era odata ... De multe ori alegi solutii aftermaket HD, unele recomandate de ei, altele testate de noi mult mai durabile decat originalul. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Re: Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997 ... de ce ulei ars ? ... E purtatorul unor produsi de ardere relativ acizi , resturile de combustie ... Mai bine un ulei normal , cel mai ieftin , de lagare nu de motor ... dar nu ulei uzat si in nici un caz ulei ars ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Re: Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997 da nu mai bine o ceara de cavitati? deaia de se da fierbinte si se baga din belsug in interior cu i teava deaia cu jeturi pe lateral, nu stiu cum se cheama:) eu as aam bagat dupa ce l-am refacut pe al meu :) deocamdata tine iar daca mai tine 2-3 ani ma declar multumit,apoi dau iara jos cascarabeta o refac si mai bag odata ceara:) asta daca nu imi i-au pana atunci alt cotet :) ca mie asa imi cam place in ultimul timp :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vargoneti Postat Octombrie 22, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2015 (editat) Re: Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997 ceva poze noi Editat Octombrie 22, 2015 de vargoneti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Octombrie 22, 2015 Partajează Postat Octombrie 22, 2015 Re: Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997 ti-ai luat motor nou ? sau asa bine lucra baietii de la baia mare? foarte frumos Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 (editat) Re: Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997 Mai avem cateva poze: [ATTACH=CONFIG]250845[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250847[/ATTACH] Editat Octombrie 23, 2015 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997 Mai avem cateva poze: [ATTACH=CONFIG]250830[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250831[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250832[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250833[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250834[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250835[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250836[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250837[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250838[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250839[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250840[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250841[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250842[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250843[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250844[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250845[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250846[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250847[/ATTACH] felicitari , asta inseamna sa reconditionazi o masina , nu cum facea shobolanul de cristi(tuky) ...cu asa lucrari o sa ajungeti departe . Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
219CXR Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997 Mai avem cateva poze: [ATTACH=CONFIG]250830[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250831[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250832[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250833[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250834[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250835[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250836[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250837[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250838[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250839[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250840[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250841[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250842[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250843[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250844[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250845[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250846[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250847[/ATTACH] Bravo Domnule Max ! 0724066100 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vargoneti Postat Noiembrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 (editat) Re: Patrol Y60 LWB 2.8TD 1997 Poze noi : Editat Noiembrie 16, 2015 de vargoneti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Re: Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997 Sasiul l-ai galvanizat sau l-ai sablat si vopsit doar? Foarte bine a iesit... :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vargoneti Postat Noiembrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Re: Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997 este zincat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 (editat) Re: Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997 Sasiul l-ai galvanizat sau l-ai sablat si vopsit doar? Foarte bine a iesit... Operatiuni facute pe sasiu Sablat Sudat unde a fost cazul, reconstruit segmente, suporti caroserie etc... Zincat Sablat fin pt matuire Grunduit cu grund special reactiv Vopsit cu vopsea epoxidica Suflat ceara pentru cavitati in interior Editat Noiembrie 16, 2015 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Re: Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997 @Max Operatiunile enumerate mai sus la sasiul in cauza cat au fost total? Manopera + consumabile - total Daca stiu ca e ok pretul la anul in loc sa ma leg la cap sa o fac eu o duc la tine max sa te ocupi. Evident conteaza pretul total pentru operatiunile de mai sus intrucat exact asta urmeaza sa fac si eu la SWB-ul meu. Multumesc :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Re: Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997 @Max Operatiunile enumerate mai sus la sasiul in cauza cat au fost total? Manopera + consumabile - total Daca stiu ca e ok pretul la anul in loc sa ma leg la cap sa o fac eu o duc la tine max sa te ocupi. Evident conteaza pretul total pentru operatiunile de mai sus intrucat exact asta urmeaza sa fac si eu la SWB-ul meu. Multumesc Nu stiu acum cat ar fi toate operatiunile astea separat. Ca idee totusi trebuie sa te gandesti ca o lucrare de reconditionare pentru ce tine de sasiu, punti, suspensii etc, (lucrare care implica demontarea caroseriei de pe sasiu, valoarea totala incepe de la 2000 de euro. Din pacate eu nu te voi putea ajuta deoarece nu voi mai face astfel de lucrari pentru altii. Ma limitez la a termina proiectele actuale si cele deja promise si atat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Re: Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997 Mda si eu care la primavara ma gandeam sa ti-o trimit pe Fan Curier la tine sa te apuci de ea :) :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Re: Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997 Mda si eu care la primavara ma gandeam sa ti-o trimit pe Fan Curier la tine sa te apuci de ea :) Eu zic sa lasi FAN-ul si sa te intelegi acolo cu Peter Erno. Daca nu e ocupat, sigur iti poate face si el lucrarea. Scapi si de niste costuri de transport. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Re: Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997 Poi evident ca ma inteleg cu el foarte bine. Pe langa ca e meserias bun il si cunosc de vreo 18 ani :) Merci de idee :) :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vargoneti Postat Noiembrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Re: Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997 Sunt in cautarea unei bari fata , imi plac barile in stil ARB . Cam care ar fi grosimea ideala la tabla barii , 3mm , 5mm ? Vreau sa fie rezistenta cat de cat dar nici sa nu cantareasca o gramada de kilograme inutile. Care ar fi o varianta buna ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Re: Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997 Te salut uite eu am bara originala arb si cred ca niste poze te-ar ajuta dar metalul din care e facuta bara originala e mult peste orice tabla gasesti tu bara originala are 3 mm peretele in grosime dar aliajul e unul brutal oricum ideea e sa ai o protectie mai buna decat una din fabrica :grin: :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 (editat) Re: Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997 5mm e prea mult, o sa fie prea grea, nici 3mm nu e usoara dar trebuie rezistenta, mie imi plac barile AFN si cele tubulare model australian. Editat Noiembrie 21, 2015 de Selejan Raul TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danynissanhd Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Re: Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997 5cm e prea mult, o sa fie prea grea, nici 3cm nu e usoara dar trebuie rezistenta, mie imi plac barile AFN si cele tubulare model australian. 5cm cred ca e blindaj de tanc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate