Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997

vargoneti

Postări Recomandate

Re: Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997

:h5 foarte bine ! Ce lanțuri ai pe ea ?

RUD Cortina , model cu za de 6.5mm , sunt extraordinare , am iesit azi la zapada de trei sfert si am iesit din niste situatii in care ma vedeam clar troliat.

Am sa imi iau o pereche si pt fata , este destul de nasol fara , nu ai aproape nici un control pe rotile din fata

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 135
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu nu am montat nici o data lanturi pe masina. Spune-mi cinstit , se monteaza greu ?

Lanturile RUUD confirm ca sunt foarte misto (de preferinta se monteaza pe roti inainte sa o bagati in noroi)...dar daca nu va place munca nu le luati ... :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Eu nu am montat nici o data lanturi pe masina. Spune-mi cinstit , se monteaza greu ?

Prima oara a durat cam 1 ora la ambele roti , a tot trebuit sa ajustez la lungime pana a potrivit bine.

Estimez ca de acuma incolo ar fi pe la 20-30 de minute maxim pe ambele roti.

Link spre comentariu

Prima oara a durat cam 1 ora la ambele roti , a tot trebuit sa ajustez la lungime pana a potrivit bine.

Estimez ca de acuma incolo ar fi pe la 20-30 de minute maxim pe ambele roti.

Doamne feri ! Io ma gandeam ca 10 minute si gata treaba . Acum ma mai gandesc daca sa bag 250 de € intr-un accesoriu care il montez o data si apoi ma tem sa mai incerc a doua oara :old

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

-poti sa lasi in masina cateva conserve cu carbune (atrag atat umezeala cat si mirosurile

Se gasesc in comert aceste conserve cu carbune?

Sau improvizam?

E o chestie utila la orice masina.

Link spre comentariu

ei uite ca de un ceas am gatat cu off roadul pe anul asta, treaba s-a soldat cu 2 trolieri , dar pe zone unde sunt 100% convins ca daca as fi avut lanturi nu aveam nevoie de troliu. Sunt in mega dilema ...

Natura si aventura

Link spre comentariu

ei uite ca de un ceas am gatat cu off roadul pe anul asta, treaba s-a soldat cu 2 trolieri , dar pe zone unde sunt 100% convins ca daca as fi avut lanturi nu aveam nevoie de troliu. Sunt in mega dilema ...

Deci unde castigi mai mult timp ? :D

20 de minute de montat lanturi sau si mai repede daca te misti cu talent , sau sa stai sa troliezi etc , sa te chinui sa scoti masina din diferite situatii care pot fi evitate.

Si eu am stat mult pe ganduri pana sa le iau dar acum nu regret.

Link spre comentariu

eu am testat cauciucurile din dotare BFG MT 33x12,5x15 cam in toate situatiile de offroad. De la zapada mare moale, mare inghetata, gheata pe rau, noroaie mari si adanci, noroaie mai putin adanci, sectiuni de rock climbing etc. Cel mai adesea cu o presiune de 1,5 bari in ele. Conclizia este urmatoare, ori nu se potrivesc deloc cu Panzer IV , ori nu sunt bune. Am fost multumit si foarte multumit de ele doar in 2 situatii: pamant uscat , unde fac treaba si pe verticale lungi si abrupte si pe stancarie . In rest sunt nemultumit. Per total BFG MT , cel putin pe Patrol (nu stiu cum e pe alte masini) e o guma rea. In concluzie iarna asta intentionez sa cumpar un set de simexuri. Raman pe stoc cu 4 BFG-uri care le voi folosi pe timp de vara la offroad. Stiu ca lanturile bat simexurile dar problema e cu montatul/demontatul mai ales pe trasee cu noroaie.

Natura si aventura

Link spre comentariu

Nu sunt gume rele dar le ceri prea mult , punctul lor forte e rezistenta carcasei si durabilitatea ( sunt ideale pentru expeditii si poti sa bocancesti pe ele pana strambi jantele ) , in rest cel mult medii .

MT-ul ala de zici ca ti-ar trebui e iluzoriu , trebuie sa alegi- crampoane distantate sa descarce si adio viteza si asfalt ... carcasa subtire si flexibila sa se faca senila dar adio stabilitate si durabilitate ... compozitie moale dar le consumi - one kilometer = one euro .

No ... acu... alege intelept ... si La Multi Ani !...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Patrolica a primit turbina reconditionata. Masina raspunde mult mai bine la gaz si trage mai bine.

Sper sa scada si consumul acum. La ultimul drum , asfalt , drum intins+autostrada si mers constant undeva la 80-90 km/h am avut consum de 14.7 %

[ATTACH=CONFIG]275072[/ATTACH]16143384_1456742964360576_8689260993790736471_o.thumb.jpg.755c8c952092bef5f14da31fcd7da9b1.jpg

15994950_1456744334360439_5796983914055784501_o.thumb.jpg.094a926d8861300ff084b26eb8c415f2.jpg

Link spre comentariu

De la cauciucuri ti se trage consumul asa mare, la mine la drum lung 10l% iar ca medie forestier cu asfalt 11-11.5%

Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi

Honda Dominator nx 650 , 1993

Link spre comentariu

Zic si eu ca nu e ok consumul asa mare, am facut la un moment dat un consum pe distanta TM - pana undeva dupa Oradea, numai asfalt, de la plin ochi la plin ochi, 11%. Cauciucurile sunt BFG, 33x12.5.15.

Too much of a good thing can be wonderful.
Link spre comentariu

cand au fost gerurile mari, pe fataiala pe drumuri scurte, ceva medii si nitica plimbare eu am scos peste 20%. nu am stat sa contorizez ca nu prea ma intereseaza la genul asta de masina si pt scopul ei.

acu' vreo doua saptamani la joaca in zapada cred ca am consumat 15l la 1km. :grin:

motorul e subdimensionat pt ditai masina si nu livreaza ce trebuie cand trebuie, orice il afecteaza rapid. la toyote cu 4.2 o sta altfel treaba :wink:

la mers normal in conditii cat de cat la drum lung eu cred ca am undeva pe la 12%, dar am schimbat rapoartele si am AT-uri.

Link spre comentariu

Teoretic da , e o inaltare de +8 cm ( peste 3 inch )

Practic da .

Tot practic , unii multi ei , merg de nebuni asa fara ...

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Teoretic da , e o inaltare de +8 cm ( peste 3 inch )

Practic da .

Tot practic , unii multi ei , merg de nebuni asa fara ...

Mersi de raspuns , am gresit la exprimare , ma refeream daca trebuie placutele alea pentru coborarea cutiei de viteze.

Intreb pentru ca am inceput sa am ceva sunete destul de tari in zona reductorului(cred) cand merg pe 4x4 si am undeva in jur de 50 km/h. Se aude doar pe 4x4 HI

Link spre comentariu

Coborarea traversei cutiei ajuta la reducerea unghiului de la cardane . E foarte recomandata si la LWB pe cand la SWB e o necesitate .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare