Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997

vargoneti

Postări Recomandate

Re: Patrol Y60 LWB 2.8TB 1997

bai fratilor stiti cat cantareste o tabla de 5cm grosime la dimensiunea de 1mx1m ? se lasa fata masinii cu 15 cm :)

probabil vroiati sa spuneti 5 mm sau 3mm :)

Editat de impero

:fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 135
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

e prea ocupat si eu l-am intrebat de o bara spate si nu mi-a rasuns in veci

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

Incet dar sigur spre victoria finala :)

Mare bataie de cap cand iei masina bucati si cu foarte multe maruntisuri lipsa.

Nu mai fac asa ceva :)

PB210605_800x600.JPG.1778b5be8da80fb0c1473e0e9be2f9c0.JPG

PB210606_800x600.JPG.c2235743e79100f1206f0d425c9e4435.JPG

PB210607_800x600.JPG.fa43c2914576a30cff1f2d503025344f.JPG

PB210609_800x600.JPG.b2c646b003367aab24a5e8e81dea4247.JPG

• Like 1
Link spre comentariu

Clubul chinezilor mici si rabdatori ... :ha:

De fiecare data asa zic si eu ...nu mai fac aia cate zile oi avea ...asta pana ma apuc iar si iar ... :grin:

E super ce ai facut tu acolo Maxule...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

e prea ocupat si eu l-am intrebat de o bara spate si nu mi-a rasuns in veci

Eu i l-am recomandat pe Madi fiindca sunt concetateni, dar nu strica o intrebare si la Oradea care nu-i foarte departe de Timisoara, nu...?

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?78419-Modificari-restaurari-masini-de-teren&p=1036467&viewfull=1#post1036467

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...

Sunt in situatia in care trebuie sa iau un radiator , ce anume imi puteti recomanda ? sa merg pe varianta originala ( noua / second hand ) sau sa incerc ceva aftermarket ?

Link spre comentariu

Sunt in situatia in care trebuie sa iau un radiator , ce anume imi puteti recomanda ? sa merg pe varianta originala ( noua / second hand ) sau sa incerc ceva aftermarket ?

isi facuse cineva unul la Brasov si costa cam 900 lei eu asta as recomanda

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

dupa "multitudinea" de raspunsuri primite pe acest topic de la cunoscatorii care activeaza pe forum am hotarat sa imi fac si eu radiatorul la baietii de la Brasov

Editat de vargoneti
Link spre comentariu

dupa "multitudinea" de raspunsuri primite de la cunoscatorii care activeaza pe forum am hotarat sa imi fac si eu radiatorul la baietii de la Brasov

Si care ar fi justificarea tehnica?

Are capacitate mai mare si implicit o putere de racire mai buna?

Sau este facut mult mai bine si din materiale mai bune?

Ms frumos pt raspuns!:tk

Link spre comentariu

Si care ar fi justificarea tehnica?

Are capacitate mai mare si implicit o putere de racire mai buna?

Sau este facut mult mai bine si din materiale mai bune?

Ms frumos pt raspuns!:tk

Eu am ales sa fac acolo din cauza pretului si din review-uri oarecum OK fata de oamenii de acolo. Il voi face identic cu originalul ca si marime/grosime etc , diferenta fiind de pret. Cel original ma costa aproape 1200 de lei iar la Brasov 900 de lei. Nu am vrut sa merg pe varianta de radiator second hand.

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Continuam discutia inceputa aici , dupa restaurare :grin:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?91682-Reconditionare-Nissan-Patrol-Y60-LWB-Vagonetti

Masina a mai primit intre timp bare panhard reglabile , scara acces roofrack , inaltatoare de arcuri +3 si o alarma.

In decembrie urmeaza sa primeasca un set de bucsi de corectie caster o evacuare de inox si probabil brate punte HD.

14970820_1357255254309348_1770552768_o.thumb.jpg.a9554eb2e47cc6cdebdea5ecba2f9281.jpg

LE - caut ceva solutii pt depozitarea de bagaje/scule pe roofrack , am gasit ceva cutii weatherproof dar sunt scumpe rau , alte solutii ?

Editat de vargoneti
Link spre comentariu

Dupa ce l-ai inaltat, mi se pare mie sau ti-au cam ramas mici cauciucurile. Nu treci la 35"?

As trece la 35" doar pt aspect(pt ce fac eu imi este ok 33") dar dupa parerea mea motorul de 2.8 stock si pe un lwb e leshinat si cu cele de 33".

Dupa mine as pune 35" doar pe motor de 4.2

Editat de vargoneti
Link spre comentariu

Nu ai ce te baga la LWB pe 35-uri cu motorul asta. Vad eu pe pielea mea la Panzer IV. Abia le duce 33-urile. Sigur în teren când pun pe 4x4 L se schimba treaba, merge foarte bine masina dar pe noroaie mari sau verticale are numa treapta 1 și 2. LWB-ul are nevoie pt a folosi 35-uri de motorul de 4,2 sau zd30 sau merge și cu 2.8 cu reducții. Acum îmi este foarte clar ...

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Am o problema cu aburirea geamurilor cand e vreme cacacioasa afara , pe geamurile laterale pe care nu am dezaburire numai vad nimic afara , se poate face ceva in privinta asta ?

Am vazut ca exista spray pt dezaburire , ar ajuta oare asa ceva ?

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Am o problema cu aburirea geamurilor cand e vreme cacacioasa afara , pe geamurile laterale pe care nu am dezaburire numai vad nimic afara , se poate face ceva in privinta asta ?

Am vazut ca exista spray pt dezaburire , ar ajuta oare asa ceva ?

Aburirea geamurilor are loc din mai multe motive:

-habitaclul ori nu e etans suficient ori e prea etans, umezeala din interior se depune pe geamuri

-habitaclul nu este incalzit suficient, fie aerotermele functioneaza defectuos fie nu sunt setate cum trebuie

Eventuale solutii:

-cand dai drumul la caldura intredeschide un geam (cativa mm) ptr a da voie umezelii sa se evapore

-deschide la maxim fantele laterale ale aerotermei (cele de langa usi) precum si aeroterma din cotiera (daca ai asa ceva), regleaza temperatura undeva la mai mult de jumatate ptr a regla treptat temperatura din interior.

-poti sa lasi in masina cateva conserve cu carbune (atrag atat umezeala cat si mirosurile neplacute)

Spraiul ptr deaburire ... e rahat cu apa rece ...ajuta cum ajuta si celelalte gaselnite "salvatoare" pe care le gasesti prin magazinele de profil.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare