Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnire Daihatsu

grigsilviu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 197
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Intalnire Daihatsu

Lasa-mi numarul tau de tel pe privat si te sun cand ma apropii. Incerc sa plec din Bucuresti pe la un 8:00

Traseul eu vreau sa il parcurg dinspre Comarnic spre Busteni ca sa fie in directia Predeal unde am cazare.

Eu ma bazez pe google maps sper sa fie semnal Vodafone ca mi-a crapat GPS-ul clasic. Daca ai vreun GPS ia-l :)

:cl Ignis 4x4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...

Salutare, care este interesat sa vina la Turniru de Toamna mai multe detalii aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?90199-Turnirul-De-Toamna&p=1031885#post1031885

Eu sunt prezent.

Numai bine

Silviu Grigore

Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink:

E-mail: grigsilviu@gmail.com

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Baieti,chiar nu reusim sa ne mobilizam si sa facem si noi macar o iesire pe anul asta?Eu v as astepta cu drag la Targoviste,sunt niste trasee interesante pe aici,pe care le am parcurs cu niste prieteni si le stiu intr-o oarecare masura,dar ne descurcam cu google earth in caz ca ne ratacim,decat ca ne ar trebui macar o masina cu troliu fiindca sunt niste namoale cam mari.Ar mai fi traseele facute de cei de la corb44(ultima etapa a concursului national),am incercat ieri sa refac traseul dar am pierdut urmele.Niste peisaje destul de frumoase si cu cat urcam mai mult spre munte devenea si mai interesant.Poate cunoastesti unul dintre organizatori sa facem si noi rost de roadbook.Astept raspunsuri...pozitive!:grin:

Nissan Patrol k260 SD33T:tr

Suzuki Vitara 1.6 8V

Link spre comentariu

Hadeti Ferozistilor la o plimbare Sambata 14.11.2015 daca tot suntem invitati de smihai la Targoviste.

Tot incerc sa ne stragem dar degeaba fara reusita, poate este un moment sa trecem la un gratat ca tot este timpul ok.

Eu sunt pentru Sambata, care se mai baga la una mica :wink:

Numai bine

Silviu Grigore

Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink:

E-mail: grigsilviu@gmail.com

Link spre comentariu

Si eu sunt pt Sambta,14.11.2015.Traseul facut de cei de la corb e interesant,cu locuri foarte frumoase de facut un gratar si de socializat.traseul de care va povesteam eu ca l am facut cu niste prieteni e numai prin padure cu namoale.Azi o sa ma duc pe unde au fost cei de la corb si o sa fac niste poze sa le pun aici.Daca ne strangem,ramane sa ne decidem pe unde o luam.Inainte de toate trebuie sa rezolv cu numerele rosii la masina fiindca mi-au expirat,daca nu reusesc,o rezolvam cumva.

Acum vis-a-vis de program,eu ma gandesc sa ne intalnim dimineata,un 8:30 maxim,fiindca acum se intuneca devreme,pe la 5 e cam gata ziua si de obicei pe aici se lasa si ceata odata cu seara.sa vorbim fiecare ce ia,cum ia si sa fugim direct pe traseu si sa ne intoarcem pana sa se intunece.asta propun eu,astept si parerile voastre.

Numai bine!:cl

Nissan Patrol k260 SD33T:tr

Suzuki Vitara 1.6 8V

Link spre comentariu

Gorgota (Dambovita) 14.11.2015

Salut!

A fost o iesire prin imprejurimile Targovistei, mai bine zis pe langa Gorgota.

Desi initial a fost o iesire dedicata posesorilor de Daihatsu aceasta s-a transformat in una a celor ce iubesc natura si 4x4.

A fost o iesire frumoasa plina de adrenalina si intamplari neprevazute.

Multumim smihai.

ZULU

44 Africa

TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove!

Link spre comentariu

Daca este noroi....distractia este asigurata.

In rolurile principale:

Nissan Patrol Y60 - Nenea1973

Daihatsu Feroza - smihai

Daihatsu Feroza - Veverita

Editat de ZULU

ZULU

44 Africa

TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare