smihai Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Re: Intalnire Daihatsu Salut, unde-i zona asta? Ceva probleme, garduri, bariere, teren privat de vanatoare?[/ Pe dealurile din împrejurimile targovistei.Nu e nimic privat si sunt mai multe trasee interesante.sunt drumuri forestiere. Nissan Patrol k260 SD33T:tr Suzuki Vitara 1.6 8V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smihai Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 (editat) Re: Intalnire Daihatsu Ohhh,astept cu nerăbdare filmarea cand era s o dau pe o parte:D Editat Noiembrie 16, 2015 de smihai Nissan Patrol k260 SD33T:tr Suzuki Vitara 1.6 8V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LOL Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 (editat) Re: Intalnire Daihatsu Felicitari! Frumoasa zona. Editat Noiembrie 16, 2015 de LOL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZULU Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Re: Intalnire Daihatsu Ohhh,astept cu nerăbdare filmarea cand era s o dau pe o parte:D Postez cat pot de repede filmele pe care reusesc sa le prelucrez. ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZULU Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Re: Intalnire Daihatsu Se pare ca am ales locul perfect si momentul ideal pentru o noroiala pe cinste. Felicitari smihai pentru alegerea facuta. ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZULU Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Re: Intalnire Daihatsu Dupa noroiala merge un gratar si un pahar de vin rosu .... ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smihai Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 (editat) Re: Intalnire Daihatsu Multumesc si sper ca la urmatoarea iesire sa fim mult mai multi.:cl Editat Noiembrie 16, 2015 de smihai Nissan Patrol k260 SD33T:tr Suzuki Vitara 1.6 8V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Re: Intalnire Daihatsu Mihai promit ca o să vin și eu, mă așteaptă prietenul de la Targoviste, are și el un Samurai și un Duster.Nu am putut să vin acum am avut weekendul alocat copilului, weekendul viitor la fel petrecere de copii. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZULU Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Re: Intalnire Daihatsu Prieteni, toamna tarzie, noroi, drumuri prin padure, gratar, voie buna, spirit de echipa = 4x4 :cl :10 Vinovati pentru aceasta iesire (in ordinea numerelor de pe tricouri) Daihatsu Feroza - Silviu Grigore, Nissan Patrol - Nenea1973, Daihatsu Feroza - smihai (gazda) Toyota KZJ 70 - ZULU :uameni :c1 ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Noiembrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Re: Intalnire Daihatsu Foarte tare iesirea, a fost shaorma cu detoate :h5 Multumim frate ZULU pentru fimuletele deosebite si binenteles multumim smihai pentru invitatie. Au concurat: 2 Veverite si 1 Bursuc :ha: Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nenea1973 Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Re: Intalnire Daihatsu Ai greșit ! Raton ... DACA UN LUCRU MERITA SA FIE FACUT , MERITA SA FIE FACUT BINE !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smihai Postat Noiembrie 17, 2015 Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 Re: Intalnire Daihatsu Mihai promit ca o să vin și eu, mă așteaptă prietenul de la Targoviste, are și el un Samurai și un Duster.Nu am putut să vin acum am avut weekendul alocat copilului, weekendul viitor la fel petrecere de copii. Te astept cu mare drag.cum il cheamă pe prietenul tau sau cum arata masina? Nissan Patrol k260 SD33T:tr Suzuki Vitara 1.6 8V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perca_felician Postat Noiembrie 17, 2015 Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 Re: Intalnire Daihatsu frumoasa iesire toyota bj 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Aprilie 7, 2016 Partajează Postat Aprilie 7, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Tenteaza pe careva? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?91923-Weekend-9-10-04-2016 :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Eu cred ca merg, mai merge vreun frate? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?92294-TRIP-CLASS-CHALLENGE-Campina-4-IUNIE-2016 :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Eu am vrut sa merg dar am programata o iesire la bulgari. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Haideti ca e o ocazie frumoasa si nu e cu riscuri pentru masini! :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smihai Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Salutare, Propun ca in al doilea weekend din septembrie si anume in data de 10 ale lunii, sa facem si noi o iesire foarte soft pe traseul Moroieni - Padina cu oprire la lacul Bolboci si mai apoi un gratar la marginea padurii de langa Salvamontul National.Cred ca putem gasi prin zona si ceva locuri sa ne jucam cu masinile.Daca sunteti doritori si n ati mai fost prin zona, va garantez ca o sa vedeti lucruri frumoase. Am zis sa anunt cu o luna inainte ca sa va puteti organiza mai usor. Bafta! Nissan Patrol k260 SD33T:tr Suzuki Vitara 1.6 8V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat August 8, 2016 Partajează Postat August 8, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Eu sunt pentru, insa din ce am mai incercat foarte greu ne strangem mai mult de doua masini :) :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat August 8, 2016 Autor Partajează Postat August 8, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Hai ca ma bag si eu. Sa vedem cate Veverite se strang. :wink: Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 9, 2016 Partajează Postat August 9, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Si eu m-as baga teoretic in septembrie nu mai am nici o iesire programata, poate ramanem o noapte cu cortul, vedem. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugenbr Postat August 9, 2016 Partajează Postat August 9, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Buna seara iesirea este dedicata numai celor cu Feroza ,un Terios ar face fata terenului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Face fata si Teriosul, este un drum de plimbare in zona Sinaia care duce la lacul Bolboci si hotelul Pestera, traseu de turisme. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smihai Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 (editat) Re: Intalnire Daihatsu Fara probleme.traseul este unul de plimbare si relaxare cu niste peisaje superbe si niste cabanute cu o ciorba de burta foarte buna.Acum depinde de noi daca facem un grătar,mâncăm acolo sau ambele.inainte de urca si cu masini de strada dar acum drumul s a mai rupt si una 4x4 e tot ce trebuie. Ma refer la traseul moroieni-padina si nu traseul pe la cota 1000 unde e drum asfaltat. Editat August 11, 2016 de smihai Nissan Patrol k260 SD33T:tr Suzuki Vitara 1.6 8V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 28, 2016 Partajează Postat August 28, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Mihai rămâne sigur aceasta data, e ok sa schimbam un pic traseul cum am vorbit pe fb ?Am vorbit cu Criscretzu și ar vrea și el sa vina Cine mai dorește este binevenitot. Mihai Silviu Eu Criscretzu ? Ignis? Dacă vrea sa ne arate cum merge Ricky. Etc care mai aveți Daihatsu îndrăzniți. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate