Caphonne Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 (editat) Re: Intalnire Daihatsu Intalnire la ora 9 Petrom centura Ploiesti, revin cu detalii exacte, zic ca este o ora rezonabila. Editat Septembrie 5, 2016 de Astral Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Septembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2016 (editat) Re: Intalnire Daihatsu Dar de ce nu plecam cei din Bucuresti iMpreuna din Otopeni? Editat Septembrie 5, 2016 de Astral Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Pai nu stiu vedem eu spre exemplu vin pe centura si A3.Vorbim pana atunci si vedem cum facem. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Re: Intalnire Daihatsu In orice caz trebuie prin orice mijloace sa evitam DN1, in special la intoarcere :) :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Adevarat, intalnire la Lukoil Ikea Baneasa ora 8 dupa care centura-A3-Ploiesti este ok? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Dar de ce vreti neaparat pe autostrada? Nu cred ca mergeti cu 130 incat sa merite efortul. :)) Eu zic ca la ora 8 dimineata dn1 o sa fie liber. Si la cum mergem noi catinel cu batranele cu 80 100 mi se pare mai simplu. Nu vreti la 8 sa ne vedem in otopeni si sa mergem asa pe dn1 lejer toti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 (editat) Re: Intalnire Daihatsu Nu cred ca are rost sa ne contram pe tema asta si nici nu trebuie sa mergem in coloana neaparat eu personal nu prefer sa merg pe DN nu am mai mers de cand s-a deschis A3.Va ganditi imi spuneti si daca e ne vedem la Petrom centura Ploiesti. Editat Septembrie 6, 2016 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smihai Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Noi o sa venim de la târgoviste deci suntem pt lukoil-ul de pe dn1 de langa mall. Din diverse motive masina mea nu cred că o să fie gata.Câtă,crezi ca pot sa merg cu o ferozica stock fara sa ii stric ceva? Nissan Patrol k260 SD33T:tr Suzuki Vitara 1.6 8V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 (editat) Re: Intalnire Daihatsu Mergi fara prebleme zic eu, Cosmin vine cu gume de strada deci....Nu iti este mai usor de la Targoviste sa iesi direct in centura Ploiesti si sa ne vedem la Petrom unde ne adunam toti? Adrian vine de la Pitesti deci ne intalnim cu el tot la Petrom. Restul cei din Bucuresti, Silviu, Cosmin, Ignis, Criscretzu va ganditi pe unde vreti sa mergeti, DN1 sau A3 :D eu repet am alergie la DN daca vreti DN ne vedem la Petromul din poza :) Editat Septembrie 6, 2016 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Si eu am alergie oarecum la DN, posibil insa acum sambata sa nu fie asa de aglomerat si e mai scurt. Eu pe autorstrada oricum cu 90 merg deci nu pot spune ca ajung mai repede. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Si eu am alergie oarecum la DN, posibil insa acum sambata sa nu fie asa de aglomerat si e mai scurt. Eu pe autorstrada oricum cu 90 merg deci nu pot spune ca ajung mai repede. Pai asta zic si eu, ca oricum nu cred ca mergem noi cu viteza de autostrada.. Si la ora 8 daca plecam de la ikea eu zic ca ajungem la pas la 9 lejer. Plus ca e liber sambata la ora 8 pe Dn. :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 (editat) Re: Intalnire Daihatsu Autostrada nu are legatura cu mersul cu viteza, doar ca mi se pare mai safe nu stationeaza nici un idiot pe prima banda sa isi cumpere ceapa si nici nu trebuie sa depasesc toate cazanele care merg cu 40km/h in afara.Ok mergem pe DN sau ne vedem la Petrom dar sa fiti acolo la 9. Editat Septembrie 6, 2016 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Autostrada nu are legatura cu mersul cu viteza, doar ca mi se pare mai safe nu stationeaza nici un idiot pe prima banda sa isi cumpere ceapa si nici nu trebuie sa depasesc toate cazanele care merg cu 40km/h in afara.Ok mergem pe DN sau ne vedem la Petrom dar sa fiti acolo la 9. PAi ne auzim. Eu in principiu cred ca o sa merg pe Dn1 ca mi-e mai la indemana ca vin din baneasa eu si e mai scurt putin. Dar ne vedem la Ikea daca vreti chiar daca voi o luati pe autostrada. :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Vedeti cum faceti si cum va adunati, posibil ca doar eu si Dusterul sa venim pe autostrada :), sa-l intreb si pe Criscretzu. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Septembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Eu propun sa ne vedem la MC Otopeni si la ora 8 plecam. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 (editat) Re: Intalnire Daihatsu Vedeti cum faceti sa va strangeti toti.Eu cu baiatul cu Duster venim pe A3 si ne vedem la Petrom iar cu Mihai si Adrian ne intalnim tot la Petrom.Ramane asa gata Silviu, Ignis, Cosmin si Criscretzu Mc Otopeni la 8 sa plecati de acolo. Nr de telefon pentru intalnire la Mc Otopeni Silviu - 0760 654 468 Ignis - 0727 737 471 Cosmin - 0721 274 887 Cristian - 0755 132 135 P.S m-a sunat Adrian de la Pitesti sa imi spuna ca nu mai vine pentru ca are un deces in familie. Editat Septembrie 7, 2016 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Sper sa ajung pana sambata sa sudez si eu teava care iese din toba ca la 80 la ora zici ca am 200 :)). Acolo in spate stie careva cum sa fixez teava? Ca mi se pare ca avea o bucsa cu un inel metalic dar a mea nu mai are demult :))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smihai Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Sper sa ajung pana sambata sa sudez si eu teava care iese din toba ca la 80 la ora zici ca am 200 :)). Acolo in spate stie careva cum sa fixez teava? Ca mi se pare ca avea o bucsa cu un inel metalic dar a mea nu mai are demult :))) Si a mea face la fel dar parca imi place cum se aude:)) Nissan Patrol k260 SD33T:tr Suzuki Vitara 1.6 8V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Septembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Eu cel tarziu la 7:45 ma gasiti la MC Donald Otopeni. Cine ia grataru cu el??? Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Eu cel tarziu la 7:45 ma gasiti la MC Donald Otopeni. Cine ia grataru cu el??? Eu n-am :)). DAca vreti sa facem gratar ziua pe undeva, zic sa vedem cine si ce cumpara sa ne organizam nitel. :)) Adica tuica, vin, bere .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Ascultati de Silviu si luam de gratar pentru pranz sau facem o campeneasca cu rosi, branza, ceapa, ceva afumaturi? Daca vreti gratar zic sa luam fiecare una alta ce credem ca mancam. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Septembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Eu aduc tuica si mici + carbuni :e Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Re: Intalnire Daihatsu La pranz o sa iesim de pe forestier si intram un pic pe DN1A asa ca mai subtire sau deloc tuica la pranz.Eu nu prea am cand si nici surse ok sa iau de gratar. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Septembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Sursele sunt Auchan si Careffour etc. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Hai sa luam fiecare cate ceva si gata cel mai bine. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate