Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnire Daihatsu

grigsilviu

Postări Recomandate

Re: Intalnire Daihatsu

M am gandit la ceva soft spre medium,adica avem si sanse de impotmoliri,urcusuri...etc E ceva frumos.Se ajunge din târgoviste pana la moroieni prin pădure,sunt mine vechi pe langa târgoviste PE care le vizita ceausescu...o sa ma gandesc la ceva frumos.In caz ca vreti sa facem o iesire lunga si ati vrea sa ramaneti peste noapte v as putea oferi cazare ,mic dejun bufet suedez si cina pt un pret nesemnificativ.acum cum decideti voi.Daca va intereseaza locatia va dau pe PM sa nu fac reclama aici.Numai de bine.

Salutare, s-a mai strans cineva sau vin singur? :wink: mai ai ceva prieteni prin Targoviste sau esti singur?

Ferozistilor haideti la una mica daca tot s-a lansat invitatia din partea colegului smihai.

Astept vesti sa stiu ce program imi fac sambata.

Numai bine.

Editat de Astral

Silviu Grigore

Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink:

E-mail: grigsilviu@gmail.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 197
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salutare, s-a mai strans cineva sau vin singur? :wink: mai ai ceva prieteni prin Targoviste sau esti singur?

Ferozistilor haideti la una mica daca tot s-a lansat invitatia din partea colegului smihai.

Astept vesti sa stiu ce program imi fac sambata.

Numai bine.

Momentan sunt singur,mai am un prieten dar isi reconditioneaza masina.Eu zic s o lăsăm pe sambata viitoare,poate se mai gandesc si vor sa vina...daca nu, mergem noi 2,le facem cateva poze si cu siguranta vor veni si ei.:D

Editat de smihai

Nissan Patrol k260 SD33T:tr

Suzuki Vitara 1.6 8V

Link spre comentariu

Sambata viitoare as fi venit ca am si un prieten cu Samurai in Targoviste dar am zis ca ma duc la Adunatii copaceni sa ma uit la trial.Tinem legatura eu am mai fost pe langa Targoviste la plimbare.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Hai sa ne gandim si sa stabilim...daca tot avem timp liber,de ce sa nu iesim?Daca nu va încânta ideea de a veni aici,hai sa mergem pe la munte,sa urcam pana la pestera sau nu stiu...gânditi va voi la un traseu cat de cat ok,in sensul sa mai ajung si cu masina acasa si mergem.

Suzuki Vitara 1.6 8V

Link spre comentariu

Grigsilviu,daca doresti,saptamana viitoare am aranjat o iesire.a venit un domn director de la dacia/renault si m a "amenintat" ca dusteru face minuni în teren in comparatie cu "ascutitoarea"mea, si m a invitat la o tură pe la moroieni~pestera,ca stie el niste trasee pe acolo.ei au dusteru preparat pt off road,a mea in afara de 2 cauciucuri montana gladiator care sunt cat de cat cramponate nu are.Mi ar plăcea să vii si tu sa le arătăm ce pot "ascutitorile".numai bine.

P.S. ba chiar am facut si un pariu pe un set de cauciucuri ca dusterul o sa cedeze in fata ascutitoarei.

:)))

Editat de smihai

Suzuki Vitara 1.6 8V

Link spre comentariu

Grigsilviu,daca doresti,saptamana viitoare am aranjat o iesire.a venit un domn director de la dacia/renault si m a "amenintat" ca dusteru face minuni în teren in comparatie cu "ascutitoarea"mea, si m a invitat la o tură pe la moroieni~pestera,ca stie el niste trasee pe acolo.ei au dusteru preparat pt off road,a mea in afara de 2 cauciucuri montana gladiator care sunt cat de cat cramponate nu are.Mi ar plăcea să vii si tu sa le arătăm ce pot "ascutitorile".numai bine.

P.S. ba chiar am facut si un pariu pe un set de cauciucuri ca dusterul o sa cedeze in fata ascutitoarei.

:)))

:ha::ha::ha: eu zic sa mai dai adaugi un set de anvelope ca sa nu uite cu cine se pune la drum. Sunt prezent sambata sa-i vad fata Dusteru-lui ca no sa poata face afata.

Ne auzim vineri.

Ce o sa ne mai distram :banana:banana:banana

Numa bine

Silviu Grigore

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Ce ati facut la actiunea cu Dusterul?

N am mai făcut nimic ca mi a cedat ambreiajul joi.Sper sa o facem cat de curand sau macar sa ne întâlnim mai multi sa ne dam si noi prin pădurile patriei,ca doar nu ne despart mii de km si poate găsim o zi libera sa ne dam putin

Suzuki Vitara 1.6 8V

Link spre comentariu

Băieti,am fost ieri si ma voi duce si azi in găsire de noi trasee cu niste prieteni care fac motoctoss.O sa va astept la pe târgoviste sa facem ceva frumos.

Nu vreau sa fiu offtopic dar ieri am fost cu un prieten cu jeep grand cherokee(sper ca am scris corect)motor 4.8 benzina si nu a putut sa treaca pe unde am trecut eu cu ferozianul,ba chiar l am si tras dintr o gropita.in fine,n are cauciucuri prea bune,nici eu nu am ptr off road dar macar ale mele sunt noi.:D

Suzuki Vitara 1.6 8V

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

In weekendul care vine respectiv 25-26 septembrie vreau sa ma duc pe traseul prezentat aici:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41602-AICI-PUNETI-HARTI-CU-TRASEE-OFF-ROAD-SI-DESCRIEREA-SUMARA&p=920799&viewfull=1#post920799

Ma sunt doritori sa mergem mai multi?

:cl Ignis 4x4
Link spre comentariu

In weekendul care vine respectiv 25-26 septembrie vreau sa ma duc pe traseul prezentat aici:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41602-AICI-PUNETI-HARTI-CU-TRASEE-OFF-ROAD-SI-DESCRIEREA-SUMARA&p=920799&viewfull=1#post920799

Ma sunt doritori sa mergem mai multi?

Vad aici mai multe trasee prezentate...la care din ele te referi?:D

Suzuki Vitara 1.6 8V

Link spre comentariu

Ma bagam la una mica dar din pacate mam inscris la concursul de la Buzau la clasa standard aici:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?89879-GTC-TROPHY-2015-Ziua-cea-mai-lunga!-25-27-sept-Buzau

Ramane pe alta data.

Silviu Grigore

Link spre comentariu

Vremea speram sa fie frumoasa, daca o sa ploua un pic o sa fie mai interesant :)

Traseul nu cred ca e ceva extrem, ideea e sa nimerim drumul si sa nu ne abatem in alta directie.

Link spre comentariu

Traseul este usor, drumul nu ai cum sa il ratezi, priveliste frumoasa daca este senin.Nu pot sa vin sunt programat la tara la munca cu tot cu Feroza :D

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

Traseul este usor, drumul nu ai cum sa il ratezi, priveliste frumoasa daca este senin.Nu pot sa vin sunt programat la tara la munca cu tot cu Feroza :D

Pacat ca nu poti veni, era distractie. In legatura cu traseul nu stiu ce sa spun, daca este ca la 100tracks ce am avut parte de extrem la Cheile Gradistei ma cam las de competitie :ha:.

Ma-m inscris ca imi doresc sa merg noaptea este una din dorintele mele de a parcurge ceva drum de offroad noaptea in bezna :j

Daca ar fii dupa mine as fi ales sa se intreaca numai cate o marca si model la concurs ca daca se inscrie un G sau alta caracatita la standard cum sa fac eu fata cu Veverita mea in fata monstrilor, sau macar pe clasa de capacitate cilindrica mie asa mi se pare normal ca la box pe categorie de kg nu pui clasa de 60kg cu unu de 90kg :ha: dar las ca le arata Veverita de cei instare.

Numai bine

Silviu Grigore

Link spre comentariu

Eu merg sigur, chiar daca merg doar eu. Imi propusesem sa merg sambata dimineata ca sa am timp sa fac si poze. Daca sunt doritori de aventuri nocturne insa putem sa mergem vineri seara, eu scap de la munca la ora 20:00. M-ar incanta ideea si asa ca sa testez niste lumini noi. Cazare am in Predeal, eventual daca mai vine lume a doua zi putem sa dam o tura spre cabana Bolboci sau Padina.

Link spre comentariu

Eu merg sigur, chiar daca merg doar eu. Imi propusesem sa merg sambata dimineata ca sa am timp sa fac si poze. Daca sunt doritori de aventuri nocturne insa putem sa mergem vineri seara, eu scap de la munca la ora 20:00. M-ar incanta ideea si asa ca sa testez niste lumini noi. Cazare am in Predeal, eventual daca mai vine lume a doua zi putem sa dam o tura spre cabana Bolboci sau Padina.

Posteaza cand stim o data fixa.

Eu noaptea nu am mai mers si daca nici nu stim drumul poate fii interesant.

Link spre comentariu

Mergeti noaptea doar daca aveti lumini bune si navigatie gps.Daca va duceti ziua puteti sa mergeti mai departe de coborarea spre Busteni pana la releul de sus de la Azuga.De la releu se coboara in Azuga dar nu stiu exact pe unde (sunt vreo doua variante una grea una usoara forestier).Din Azuga puteti sa va mai plimbati pe Valea Azugii, forestier, padure, apa, frumos.

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

Posteaza cand stim o data fixa.

Eu noaptea nu am mai mers si daca nici nu stim drumul poate fii interesant.

Atunci in conditiile date eu plec din Bucuresti sambata dimineata 26.09

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare