Ignis Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Tin chestiile fara frig pana ajungem sa le prajim sau mergem pe rosii, branza poate ceva mezeluri si facem gratarul seara sau il fac cei de la cazare cu pastravi :) :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smihai Postat Septembrie 8, 2016 Partajează Postat Septembrie 8, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Tin chestiile fara frig pana ajungem sa le prajim sau mergem pe rosii, branza poate ceva mezeluri si facem gratarul seara sau il fac cei de la cazare cu pastravi :)[/quote Si eu sunt pt câmpenească, cu grătarul o sa pierdem ceva timp pe acolo. Nissan Patrol k260 SD33T:tr Suzuki Vitara 1.6 8V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 8, 2016 Partajează Postat Septembrie 8, 2016 (editat) Re: Intalnire Daihatsu Tot campeneasca prefer si eu, nevasta plus ca, cu gratarul cam pierdem timp si ne trebuie si unul mai mare care nu este.... Silviu, Cosmin, Cristian racituri? Editat Septembrie 8, 2016 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Septembrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2016 (editat) Re: Intalnire Daihatsu Nu prea sunt adeptul raciturilor dar daca s-a votat : salam si branza sa fie Editat Septembrie 8, 2016 de Astral Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 8, 2016 Partajează Postat Septembrie 8, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Lasa ca nu venim cu salam :))luam ceva bun o pastrama o branza de oaie un carnat uscat. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Baietii ce faceti, maine la 9 - 9 fara zece la Petrom, probabil ne intersectam si pe centura Ploiestiului nu ne lungim prea mult incercati sa va luati dinainte ce aveti nevoie si fuga spre Campina. Daca aveti neclaritati mai sunati si voi. Veniti fiecare cu ce considerati ca este necesar si cat credeti ca o sa consumati: bere, vin, tuica, paine, suc, mancare, apa etc Ne vedem maine, daca e ceva vorbim la telefon. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Septembrie 9, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Eu la ora 8 plec din Mc Otopeni ca sa fim la 9 la Petrom. Care vine la Otopeni ca sa stiu sal sun daca nu se incadreaza in timp. Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Nr de telefon pentru intalnire la Mc Otopeni Silviu - 0760 654 468 Ignis - 0727 737 471 Cosmin - 0721 274 887 Cristian - 0755 132 135 Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Nr de telefon pentru intalnire la Mc Otopeni Silviu - 0760 654 468 Ignis - 0727 737 471 Cosmin - 0721 274 887 Cristian - 0755 132 135 Eu vin la Otopeni la 8. In afara de Silviu cine mai merge pe dn cu noi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Nu vezi Cosmine listaaaaaa? Nr de telefon pentru intalnire la Mc Otopeni Silviu - 0760 654 468 Ignis - 0727 737 471 Cosmin - 0721 274 887 Cristian - 0755 132 135 Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criscretzu Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Prezent si eu la ora 8 la Otopeni ! Cristian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Re: Intalnire Daihatsu GPS-uri avem? Statii CB toata lumea? Canalul 9? :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 (editat) Re: Intalnire Daihatsu Eu folosesc telefonul pe post de gps, puteti sa va instalati orux maps si cand ne vedem va dau trackul.Frecventa la statie o setati cand va intalniti/cand ne intalnim. Editat Septembrie 9, 2016 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Eu folosesc telefonul pe post de gps, puteti sa va instalati orux maps si cand ne vedem va dau trackul.Frecventa la statie o setati cand va intalniti/cand ne intalnim. Eu nu as mai lua gps ul pt ca mergem toti oricum, nu? Am statie insa le setam cand ne intalnim toti. Vremea cum este? Sper sa nu ploua :))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Nu il lua ca il iei degeaba, adu o tuica mai bine. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Nu il lua ca il iei degeaba, adu o tuica mai bine. Am o tuica buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Arhiva foto click aici! :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Si de la mine cateva poze. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 (editat) Re: Intalnire Daihatsu Da...uN pic de off-road, nu ati facut ? :grin: Editat Septembrie 17, 2016 de Astral "UMPIC" NU EXISTA IN LIMBA ROMANA !!! Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Forestier si macadam la greu pe uscat si praf.Nu ne-am bagat prin paraie si nici drumuri infundate nu am gasit plus ca echiparea era de la gume de strada la MT-uri, am fost mai mult la plimbarica. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Atunci se intelege :h5 Si prin zona mea e uscaciune mare... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smihai Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Re: Intalnire Daihatsu La Târgoviște e din belsug:banana Nissan Patrol k260 SD33T:tr Suzuki Vitara 1.6 8V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 28, 2017 Partajează Postat Iulie 28, 2017 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Poate gasim prin Septembrie un weekend sa facem un traseu mai aproape de Bucuresti, Tabla Butii cu coborare spre Cheia si mai departe spre Vama Buzaului sau ceva prin judetul Buzau, te anunt pe fb. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian.mares Postat August 6, 2017 Partajează Postat August 6, 2017 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Poate gasim prin Septembrie un weekend sa facem un traseu mai aproape de Bucuresti, Tabla Butii cu coborare spre Cheia si mai departe spre Vama Buzaului sau ceva prin judetul Buzau, te anunt pe fb. azi am fost Maneciu- Tabla Butii- Boncuta- Valea Stanii- Cheia- Maneciu. e traseul super! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 7, 2017 Partajează Postat August 7, 2017 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Cum este traseul, portiuni dificile, probleme? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate