grigsilviu Postat August 28, 2016 Autor Partajează Postat August 28, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Pana la urma care este data si traseul este 1 sau 2 zile. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 28, 2016 Partajează Postat August 28, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Weekendul al doilea din Septembrie, eu as vrea 2 zile cu cazare undeva.Ziceam de Baiului cu ce mai este pe acolo Azuga-Săcele sau DJ102L Valea Doftanei-Săcele. E ok? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat August 28, 2016 Autor Partajează Postat August 28, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Eu sunt de acord cu orice traseu. Ma uit exact cand cade si vad daca pot veni. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Vedem dacda ne ajuta vremea, daca ploua eu nu as merge pe Baiului. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smihai Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 (editat) Re: Intalnire Daihatsu Eu mai vin cu un prieten cu Vitara.Cine vrea sa ni se alature e asteptat cu drag:D Dupa calculele mele am fi asa: Eu Prietenul meu, Luci Caphone Silviu Criscretzu Cata, poate vbesti si cu prietenul tau din Tgv ccu Samuraiul Ploi s-au anuntat,cel putin saptamana asta.Eu oricum am o oroare de golurile alprine si chiar nu ma simt confortabil sa stiu ca in caz de ceva singurul obstacol in care as putea sa ma opresc e la 500 M in jos, intr-o rapa, ideea fiindu mi intarita de pozele care le au facut colegii nostri la locul cumplitului accident de anul trecut.Din poze drumul nu ti prezinta niciun risc, dar din pacate... Editat August 29, 2016 de smihai Nissan Patrol k260 SD33T:tr Suzuki Vitara 1.6 8V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Putem sa facem si trackul asta mai incet asa sa treaca ziua, ne mai oprim mai cascam gura http://mytrip.100tracks.net/azuga-doftana-campina/5 Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat August 29, 2016 Autor Partajează Postat August 29, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Pai se poate sa stabili exact data? dupa cum reiese al 2 lea Weekend din Septembrie este 10 si 11. Ramane valabil asa? Doamne ajuta sa vad multe Veverite la un loc. :ap Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Da weekendul 10-11 septembrie batut in cuie. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Track-ul propus este interesant, in principiu ma bag si eu. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Ne cazam in Azuga, e ok? Sa intram in traseu din Campina astfel incat sa evitam o posibila aglomeratie.Ma uit dupa cazare prin Azuga undeva sa fie ok postez aici vorbim si la telefon. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smihai Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Pai eu propun sa cautam o pensiune care sa aiba si curte.Asa ne putem să stăm si la un grătar etc etc Nissan Patrol k260 SD33T:tr Suzuki Vitara 1.6 8V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat August 31, 2016 Autor Partajează Postat August 31, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Perfect. Daca se poate o camera cu 2 fete pana in 20 ani. Multumesc mult si raman dator de bere. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Mihai normal ca ma uit dupa o pensiune ce macar o masa si un gratar :)) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smihai Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 (editat) Re: Intalnire Daihatsu Gata,hai sa găsim pensiunea ca restul sunt detalii:)) Editat August 31, 2016 de smihai Nissan Patrol k260 SD33T:tr Suzuki Vitara 1.6 8V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Incep sa ma uit de maine, am un coleg pe acolo poate imi recomanda ceva. Silviu vino si tu cu doamna sa aiba si a mea companie. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smihai Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Incep sa ma uit de maine, am un coleg pe acolo poate imi recomanda ceva. Silviu vino si tu cu doamna sa aiba si a mea companie. Silviu,pai ne ai promis berea:)) Nissan Patrol k260 SD33T:tr Suzuki Vitara 1.6 8V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 (editat) Re: Intalnire Daihatsu Puteti sa va uitati si voi dupa cazare daca e si vedem. Actualizare: Mihai Prietenul lui Mihai Silviu Caphonne Criscretzu (mi-a confirmat azi telefonic) Ignis a zis ca vine o sa mai vorbesc cu el. Un baiat cu Duster invitat de mine :) astept confirmare clara. :) Editat Septembrie 1, 2016 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Si eu vin cu doamna si nu ma refer la masina :) :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Si eu vin cu doamna si nu ma refer la masina :) Pe unde ati vrea sa faceti traseul? intreb pt ca as veni si eu insa am cauciucurile de asfalt si sunt cam limitat :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Te am lasat sa te autosesizezi Cosmine.Facem Valea Doftanei -Sacele-retur Azuga cu cazare sambata noapte.Nu-i problema cu gumele sunt 3 masini cu troliu si MT uri, portiuni dificile nu prea multe, eu zic ca te descurci mergem usurel cu grija la plimbare. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Re: Intalnire Daihatsu E interesant traseul si pensiunea. Totul e sa ne hotaram sigur sa ne asiguram cazarea. Sper sa nu fie drumuri foarte lungi pe denivelari ca 2 punti rigide si arcuri cu foi isi spun cuvantul dupa un timp. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Luni sun la cazare, pe drum mai scazi si tu presiunea in roti.Compresor sa le umfli dupa am eu. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Septembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Din pacate Doamna mea are treaba dar cum spune Mihai am promis ca eu dau berea si el femeile. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Re: Intalnire Daihatsu Gasca 1.6 16V, posibil sa vina si Adrian. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 (editat) Re: Intalnire Daihatsu Am vorbit la cazare, doamna doreste sa luam si masa cina/mic dejun in valoare totala de aprox 50 ron/persoana, pretul per camera de doua persoane este de 80 ron.Masa consta intr-o ciorba (vom suna miercuri-joi sa spunem came ce vrem), mix gril, pastrav sau ambele. Editat Septembrie 5, 2016 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate