Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Samurai cu motor de 968cmc.....informatii

Postări Recomandate

• Răspunsuri 108
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Samurai cu motor de 968cmc.....informatii

Eu am si din ala , e din 81 ruginit dar l-am testat un pic sa vad care e diferenta: nu trage asa de bine cum cel de 1300 dar urca la fel de bine numai ca la turatii mai mari . Motorul mic e compensat cu rapoartele de transmisie din reductor si din diferential. De altfel daca e nevoie de ceva piese il dezmembrez de tot ca folosesc reductorul lui pentru proiectul meu secret :wink:

"Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea"
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut!Am si eu unul si se vede clar diferenta de putere fata de cel de 1.3 dar ce face unul face si celalalt si in plus cele de 1000cc mai au si diferentialul blocabil pe spate si uneori il lasa pe cel de 1.3 in noroi si apoi ii intinde o sufa de ajutor sa-l scoata si pe el... :)Consumul il are cam maricel pt. ca trebuie sa mearga mai turat dar eu am rezolvat problema cu o instalatie gpl si sunt foarte multumit.Bafta la cumparaturi!
Suzuki samurai"89 ,Suzuki Jimny 2000,Golf2 4x4
Link spre comentariu

este destul de slab motorul de 968 cmc, intradevar sunt mai bune rapoartele din transfer si diferentiale,daca nu pui pe el 33'-uri sau 35'-uri va merge masina , si.... am un samurai LWB cu motor de 1300 care are blocaj pe diferential pe spate, blocajele pe spate s-au pus pe mai multe modele nu doar pe cele de 968 cmc,motorizarea asta s-a fabricat din '82 pana in '84, modelul LWB s-a fabricat din '83 si motorizarea 1324cmc a inceput din '84 pana in '90 de unde s-a pastrat aceeasi cilindree dar s-a trecut pe injectie,bafta,sa mearga masinuta bine, iti spun eu- ii mic dar are suflet mare :grin: :h5

Link spre comentariu

si ..... nu ne spui si ce ai de gand?

Frumoasa la prima vedere. Nu e un pic cam inalta? ce alceva ai mai vazut pe acolo? vad in spate si una galbena

TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4

SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4

Link spre comentariu

Ca orice samurai care se respecta....are ceva rugina la pasajele rotilor din spate......scaunul soferului are tapiseria varza....tapiseria de pe plafon....striga dupa detergent.....singurul lucru care nu-mi place la el sunt MRL-urile automate...in rest....e de bine :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

da ai dreptate si mai este o problema la planseul spate adica de asupra rezervorului cu rugina daca a intrat si a stat apa in el la al meu am avut putin ghinion ca l-am vazut in poza pe site si cind am ajuns acolo m-a dezaamgit dar sa stiti ca nu ma lasat am facut asa 1000 km si a rezistat cu viteza de 110 120 km constant macar nu am reusit sa adorm la volan de galagia facuta de transmisie :ypu

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

eu am fost la cei de la VUG...asa in vizita de prospectare....iar masina nu mi s-a parut a fi cosmetizata....oricum daca va fi sa cumpar de la ei ...se schimba problema....mai vreau sa ajung si prin Sebes ca am mai vazut si pe acolo cateva....oricum am de unde alege :h5

Link spre comentariu

bafta la cumpaarturi eu am luat-o din austria din inzburg dar este mai bine din tara de multe ori le gasesti mai eftin ca sunt aduse cu trailerul si ei le iau la gramada si sunt mai avantajati la transport.pe mine m-a costat aproape 300 de euro transportul :banana

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

daca gasesc una care sa ma coste 2700 eur cu tot cu taxa de poluare...cumpar de aici....daca nu....de afara :grin:

am eu una la 2700 din luna 12.1991 bikini top,hard top,1300 injectie(este masina de pe blogul meu)http://www.suzuki-costi.blogspot.com O dau pt ca am achizitionat alta.este neinmatriculata,dar taxa coasta 220 euro(euro1)sau 120 daca este euro 2(are montat gkat omologat de dekra(RAR germania sau ceva de genu)ceea ce in germania inseamna euro 2.nu stiu insa daca este recunoscut la noi deoarece inca nu m-am interesat.oricum diferenta de bani de la euro 1 la 2 nu este asa de mare.daca te intereseaza contacteaza-ma pt detalii

Link spre comentariu

daca nu e trecut in Brief.....poate sa fie si E4....ca maimutoii astia de la RAR...nu recunosc nimic.

In alta ordine de idei eu caut un Samy cu hard top....ca la Brasov e cam rece.....vreo 6 luni pe an :grin: dar daca e sa fie...mai discutam :h5

Link spre comentariu

Sami cu bikinitop merge iarna, ca ramane putin volum si se incalzeste acceptabil .Eu stiu, ca am trecut deja prin o iarna cu al meu. Privitor la taxa... cred ca scartaie nitel informatia, eu pentru non-euro am platit 800E cu maxim de reducere... nu cred ca la Euro 1 sa scada atat de mult. Verificati!

Samurai incepator
Link spre comentariu

probabil ca se calculeaza dupa ureche....ca si impozitul....in mod normal ptr Patrol...dupa formula de calcul trebuia sa platesc 1950 ron...dupa calculele lor .....am platit 2065 din 1 ian pana in 1 sept.....asa ca nu m-ar mira sa mai puna ceva peste

Link spre comentariu

Sami cu bikinitop merge iarna, ca ramane putin volum si se incalzeste acceptabil .Eu stiu, ca am trecut deja prin o iarna cu al meu. Privitor la taxa... cred ca scartaie nitel informatia, eu pentru non-euro am platit 800E cu maxim de reducere... nu cred ca la Euro 1 sa scada atat de mult. Verificati!

uite aici calculatorul oficial al ministerului de finante: http://www.mfinante.ro/calculator_taxe/taxa_auto_2008.html unde poti sa-ti calculezi singurel!

capacitate cilindrica- 1300

norma poluare- euro 1

vechime - peste 15 ani

EGAL---- 227,5 euro

LAMURIT? :P

Link spre comentariu

ar fi bine sa se ia in considerare taxa auto doar dupa ce euro are masina si eu sunt intr-o situatie dificila pe 10 septembrie am programarea la rar dar sa stiti ca taxa se calculeaza dupa mai multe criterii aspect interior exterior rulaj seria motor seria sasiu si eu am luat teapa adica m-am uitat pe toate taxele si la finante si m-am bucurat dar sa stiti calculul il fac cei de la rar si am mai vorbit cu cineva din salaj care are un sj din 1992 si a platit 680 euro sper sa nu platesc si eu atita :banana

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

masinuta lui alex arata bine imi place ,ai facut ceva iesiri in teren abea astept si eu s-o testez pe a mea dar inca nu ma risc pina ce nu trec de rar sa incept si eu s-o modific putin ma refer al niste praguri si un portbagaj deasupra am vazut ceva interesant prins de balamalele de la usi defapt era un fel de cadru pe latimea masini mai vedem dupa ce trec de rar ,bafta la vinzare :h5

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

Deci ca sa fie clar ptr toata lumea :grin:

Una scrie pe net si alta se aplica in teritoriu :h5

asa stiam si eu ca se calculeaza taxa....maine merg la finante ...sa intreb :ha: ....

ca sa stiu cum ajustez bugetul :ypu

Link spre comentariu

ar fi bine sa se ia in considerare taxa auto doar dupa ce euro are masina si eu sunt intr-o situatie dificila pe 10 septembrie am programarea la rar dar sa stiti ca taxa se calculeaza dupa mai multe criterii aspect interior exterior rulaj seria motor seria sasiu si eu am luat teapa adica m-am uitat pe toate taxele si la finante si m-am bucurat dar sa stiti calculul il fac cei de la rar si am mai vorbit cu cineva din salaj care are un sj din 1992 si a platit 680 euro sper sa nu platesc si eu atita :banana

cine ti-a spus ca taxa se plateste in functie de aspect interior,exterior,rulaj,cu parere de rau iti spun ca si-a batut joc de tine!

singuarul considerent este vechimea masinii si norma de poluare!(de la euro 3 in sus conteaza si noxele) in legatura cu seria de sasiu in functie de ea poate vedea date despre masina (cum poate fi si norma de poluare)

PS. daca in brief (daca masina vine din germania) scrie ca masina este euro 1;euro unu este.daca vine din italia atunci nu este scris niciunde ce euro are si in consecinta cei de la RAR afla in functie de serie sasiu ,cod motor.stiu ce spun deoarece am peste 30 de masini trecute prin RAR.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare