Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Samurai cu motor de 968cmc.....informatii

Postări Recomandate

• Răspunsuri 108
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Samurai cu motor de 968cmc.....informatii

Se pot aplica reduceri la taxa...nu asaugiri.

reducerile sunt pt km, uzura...etc, dar pt constatarea lor se plateste suplimentar...de multe ori mai mult decat reducerea.

Caculatorul corect e cel de la min finantelor .

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai Euro 0=695eur

Euro 1=231eur

Euro2=112eur......urmeaza sa vedem daca si ei calculeaza la fel :ha:

exact asa calculeaza!

dar mare atentie la ce cumparati!

spre exemplu daca masina mea este din 1991 si este euro 1 asta nu inseamna ca sunt toate! (diferenta apare la codul de motor) de aceea este bine sa verificati dinainte de a cumpara. ex: daca vrei sa cumperi din germania sau de la mine cereti sa vi se trimita o copie dupa brief sau carte de identitate,cu care mergeti frumos la rar si verificati.

Inca odata: daca masina este trecuta in carte ca fiind euro 1 o sa platiti in consecinta,celelalte sunt povesti!

Link spre comentariu

Se pot obtine reduceri si nu sunt baliverne, numai ca nu merita..

Important sunt datele.. norma euro(trecuta clar), prima inmatriculare.. nu dupa declaratile vanzatorului...

Tariful pentru stabilirea deprecierii autovehiculelor este de 243 lei sau 299 lei.

"Pot fi acordate, prin norme, reduceri suplimentare faţă de grila din anexa patru de la ordonanţă (care stabileşte grila privind cotele de reducere a taxei în funcţie de vechimea autovehiculului - n.r.) în funcţie de numărul de kilometri parcurşi, dacă este o altă vechime decât cea înscrisă în documente şi contribuabilul demonstrează acest lucru, dacă aspectul interior/exterior este mai prost faţă de nivelul standard - asta înseamnă revopsiri, zgârieturi -, şi în funcţie de gradul de dotare cu aer condiţionat şi air bag", a spus Mihai Hură, director în Ministerul Economiei şi Finanţelor."

Oricum, reducerile sunt mici, lla o masina ca samuraiul unde taxa e mica, nu merita sa platesti 299 lei.. pt a obtine o redcere nesemnificativa.

Oricum, informati suplimentare pe topicul" TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare...", mai ales ultimile pagini

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Se pot obtine reduceri si nu sunt baliverne, numai ca nu merita..

Important sunt datele.. norma euro(trecuta clar), prima inmatriculare.. nu dupa declaratile vanzatorului...

Tariful pentru stabilirea deprecierii autovehiculelor este de 243 lei sau 299 lei.

"Pot fi acordate, prin norme, reduceri suplimentare faţă de grila din anexa patru de la ordonanţă (care stabileşte grila privind cotele de reducere a taxei în funcţie de vechimea autovehiculului - n.r.) în funcţie de numărul de kilometri parcurşi, dacă este o altă vechime decât cea înscrisă în documente şi contribuabilul demonstrează acest lucru, dacă aspectul interior/exterior este mai prost faţă de nivelul standard - asta înseamnă revopsiri, zgârieturi -, şi în funcţie de gradul de dotare cu aer condiţionat şi air bag", a spus Mihai Hură, director în Ministerul Economiei şi Finanţelor."

Oricum, reducerile sunt mici, lla o masina ca samuraiul unde taxa e mica, nu merita sa platesti 299 lei.. pt a obtine o redcere nesemnificativa.

Oricum, informati suplimentare pe topicul" TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare...", mai ales ultimile pagini

platind poate,dar nu se merita!

de altfel poti contesta si emisia de noxe(la autoturismele cu D3 care la noi ies euro 2 sau cazul meu unde masina are montat catalizator si conform emisiilor este euro2,lucru care probabil nu o sa fie recunoscut de RAR-l nostru),dar trebuie sa platesti 1000 ron pt expertiza bani care nu ti se returneaza indiferent de rezultat.si atunci nu mai bine platesc eu 220 pt euro 1 decat sa platesc 300 pt expertiza si in cazul in care am dreptate o sa beneficiez de o economie de 100 euro?

Link spre comentariu

bafta la cumpaarturi eu am luat-o din austria din inzburg dar este mai bine din tara de multe ori le gasesti mai eftin ca sunt aduse cu trailerul si ei le iau la gramada si sunt mai avantajati la transport.pe mine m-a costat aproape 300 de euro transportul :banana

pai te-a costat bine transportul!

in mod normal cam astea ar fi cheltuielile_

-depinde din zona care esti si de unde iei masina combustibilul(pt masina cu care mergi dupa a ta) costa intre 200-300 euro

-viniete ungaria si austria 15 euro

-numere pt masina care o cumperi 85 (galbene pe 5 zile) sau 180 pe o luna

-viniete pt masina care o aduci 15 euro

-combustibil 100-150

uneori mai si mananci si mai bei si o cafea,poate dormi si la un hotel asa ca mai punem 100 euro (cheltuieli pt minim 2 persoane)

acum fa-i tu totalul sau contrazice-ma!

Link spre comentariu

ok eu am discutat clar cu o persoana din salaj are un samurai de vinzare si este inmatriculat model 1992 hardtop si are motor pe injectie catalizator si sonda landa cu un singur fir si a platit exact 680 de euro nu stiu cum si ce a facut dar asta este eu merg pe 10 septembrie al meu este din 1993 si are acelas motor adica sonda landa cu un singur fir catalizator si cica asa am auzit ca este dupa seria de sasiu non euro la rar bucuresti dar motorul se incadreaza la euro 1 acum fratilor nu stiu ce sa mai cred astept verdictul. daca este asa intradevar cum se spune aici adica se palteste mai putin decit suma respectiva atunci dau eu o lada de bere cu prima ocazie cind ne intilnim sau daca este mai mult ii dau foc in fata rar :P :P :p

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

da in legatura cu cheltuielile sunt ok eu am plecat seara cu un pasat unde am bagat motorina am ajuns la inzbruck austria 1000 km am luat masina cu 1850 euro am mai dat pe numere care m-au tepuit nr facindu-se in germania rosenhei sau cum dracu se scrie 150 euro pe 5 zile pt ca in austria sunt mai scumpe adica cica vreo 300 euro asea mi s-a spus de catre excrocul de unde am luat masina am bagat benzina si am venit acasa fara sa dormim a fost rupere noroc cu hardtopul ca l-am pus gresit in cheder si vijiia adica nu am putut sa adorm la volan per ansamblu eu spun ca am cam luat teapa adica am luat o masina in care am bagat inca 2000 de euro pe vopsit tinighigerie motor distributie uleiuri toba catalizator si frine si mai am taxa de prima inmatriculare per ansamblu nu stiu ce sa mai cred bugetul l-am cam depasit de mult si dupa rar am de gind sa mai fac pragurile iesite in afara pt protectie si poate la anul sa-i schimb suspensia slp

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

Fiind din 1993 ai mari sanse sa fi incadrat la euro 1 si sa platesti putin, pt ca din 1993 au ost introduse obligatoriu ..

http://en.wikipedia.org/wiki/European_e ... _standards

da ar fi o treaba interesanta mersi mult sper sa-mi traduc normele europene si sa le duc la rar :banana :h5

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

da in legatura cu cheltuielile sunt ok eu am plecat seara cu un pasat unde am bagat motorina am ajuns la inzbruck austria 1000 km am luat masina cu 1850 euro am mai dat pe numere care m-au tepuit nr facindu-se in germania rosenhei sau cum dracu se scrie 150 euro pe 5 zile pt ca in austria sunt mai scumpe adica cica vreo 300 euro asea mi s-a spus de catre excrocul de unde am luat masina am bagat benzina si am venit acasa fara sa dormim a fost rupere noroc cu hardtopul ca l-am pus gresit in cheder si vijiia adica nu am putut sa adorm la volan per ansamblu eu spun ca am cam luat teapa adica am luat o masina in care am bagat inca 2000 de euro pe vopsit tinighigerie motor distributie uleiuri toba catalizator si frine si mai am taxa de prima inmatriculare per ansamblu nu stiu ce sa mai cred bugetul l-am cam depasit de mult si dupa rar am de gind sa mai fac pragurile iesite in afara pt protectie si poate la anul sa-i schimb suspensia slp

pai vezi!

tot ai sarit de 300 euro! motorina pasat+benzina samurai+numere+viniete(daca ai luat)+papica=cred ca peste 500

Link spre comentariu

poi eu m-am referit numai la drum adica la combustibil sincer am ajuns la 2300 cu masina in tara nu mai stiu acum exact dar pe acolo intradevar ca am condus intr-una fara oprire atit cit am mincat am luat masina cu nr la 2000 euroi si restul au fost cheltuielile sincer nu mai stiu exact poate ca am sarit cu ceva euroi peste 300 dar eu spun ca merita luat din tara numai ca eu m-am dus dupa a mea pt ca am gasit-o mai aproape si in poze arata fara rugina si m-am gindit ca din anul 1993 va fi euro 1 dar acum sa constat ca poate astea mi-o calculeaza la non euro dar stai linistit ca iti vei vinde masinuta

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

poi poate gasesti aici gata inmatriculate daca vrei sa mergi pe sosea sau daca vrei pt munte atunci o pui pe trailer si te distrezi cu una non euro depinde ce vrei cu masina eu trebuie sa merg cu ea la munte unde am casa de vacanta 120 km si de aceea imi trebuie inmatriculata dar poate dupa ce ma redresez cu banii imi cumpar una de tras pe coclauri . :banana

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

Marius ce e in curte se poate pipai.Ce e dupa gard se vede de departe .Sa nu te trezesti ca ajungi acolo si nu-ti place.Nu ai fi singurul indiferent ca e Samu sau golf 5.Cauta aici ca ai sa gasesti cu siguranta Vezi in ungurime ca aduc aia o gramada .Vezi in Sacele la amicul ala al meu daca esti hotarat.

I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane
Link spre comentariu

Am fost la Tg Secuiesc...prin Sfantu....momentan sunt racit ca ultima gaina din cotet :grin: .....asa ca am sistat cautarile....dar de sapt viitoare le reiau....daca gasesc unul bun....indiferent de ce euro este sa ma incadrez in 2700 Eur cu tot cu taxa de prima inmatriculare...al meu va fi... :grin: :grin: :grin:

Sper sa-mi treaca raceala asta turbata....sa pot si eu sa vb cum trebuie :ha:

Link spre comentariu

Am fost la Tg Secuiesc...prin Sfantu....momentan sunt racit ca ultima gaina din cotet :grin: .....asa ca am sistat cautarile....dar de sapt viitoare le reiau....daca gasesc unul bun....indiferent de ce euro este sa ma incadrez in 2700 Eur cu tot cu taxa de prima inmatriculare...al meu va fi... :grin: :grin: :grin:

Incearca si la Praid (harghita). Era plin de samuraie, feroze si vitare. Asta era in mai-iunie ac. Le aduceau cu trailerul si le postau in fata portii. Aveau drept de circulatie cu numere rosii romanesti. De atunci, insa, s-a redus taxa de inmatriculare, asa ca nu mai garantez informatia.

Poate ne poate confirma cineva din zona. In caz contrar, poate poti verifica informatia, sa nu mergi pina acolo degeaba.

Sa ne vedem cu bine.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare